Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kamberovica polje
#12901 Re: Zeničani
Ajde ko vas ne zna...budite ljudi ko kamen i priznajte da ćete za njih glasat bez ovih hinjskih izjava.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12902 Re: Zeničani
Ti ih i braniš cijelo vrijeme samo što te raja masovno ignoriše pa ne znaš više šta ćeš počet laprdat pa ti je ovaj post gore došao ko kec na desetku.sorted wrote:+1ExNihilo wrote:Malo fali da me ova tema ubijedi da po prvi put u životu dadnem glas SDA.
![]()
![]()
Upravo to.
Nisu svjesni koliko vjestacki isforsiranom anti sda histerijom stvaraju kontra efekat.
kamberovica polje wrote:Ajde ko vas ne zna...budite ljudi ko kamen i priznajte da ćete za njih glasat nemojte ovih hinjskih izjava.
- avenija
#12903 Re: Zeničani
Hajde druze ne misli da smo naivni oduvijek branis sve sto ima veze sa SDA , ne budi hinja vec priznaj ko kamen i sve super .sorted wrote:+1ExNihilo wrote:Malo fali da me ova tema ubijedi da po prvi put u životu dadnem glas SDA.
![]()
![]()
Upravo to.
Nisu svjesni koliko vjestacki isforsiranom anti sda histerijom stvaraju kontra efekat.
to je tvoje pravo da glasas za sda , ali sam siguran da imas koristi od toga jer normalna glava ne moze dati glas tim ljudima .
- Freamon Lester
#12904 Re: Zeničani
Fudo mi je postao simpatican kroz ove debate i skoro da bi zaokruzio njegovu njusku ali nema nista od toga. Glas za Fudu je glas za jedan eksperiment i pitanje je kako bi to na kraju izgledalo.
On ima mnogo zanimljivih prica ali ne vidim konkretne mjer koje je predlozio nego samo mnogo lijepih zelja i prica, a i dosta sam sumnjicav prema njegovim izjavama da ce smjeniti rukovodeci SDA kadar iz opstine.
Moj glas ide SC iz ranije navedenih razloga:
-uglavnom su novi likovi na politickoj sceni i nema onih koji su se okoristili kroz politiku
-imaju zanimljive ideje i djeluju mi sa mnogo energije
-imali su zanimljivu kampanju bez teskih rijeci jer objektivno nisu toliko ni bacili pis na vladajuce koliko su mogli
-mladi i skolovani ljudi na listama
-Danira me lozi totalno
Nasa stranka nema nikakve sanse. Postaviti SDA uhljeba da otkine hiljadu glasova u korist vladajucih je tragicn i u mom slucaju im nikad nece biti zaboravljeno. Btw. isto rade i u Gracanici kao i u nekim drugim sredinama gdje se klima nacelnicko mjesto SDA.
Glas za SDP moze dati samo neko ko nema dvije ciste o politici. Oni su uz SDA direktno odgovorni za stanje u ovom gradu jer su kroz 2 mandata totalno iznevjerili svaki glas koji su dobili.
DF i ovi ostali to je vec politicki avanturizam plus nema sanse da dajem glas DF-u koji je u koaliciji sa SDA na kantonalnom nivou. Suplja gradjanska prica iza koje nema nista opipljivo.
I na kraju. Dati glas za SDA moze neko samo ko je familijarno ili interesno vezan za njih. Kriminalna hobotnica koja je ugasila svako deseto radno mjesto u Zenici u prethodna dva mandata. I to je to.
#Danira #ljubav #SC9

On ima mnogo zanimljivih prica ali ne vidim konkretne mjer koje je predlozio nego samo mnogo lijepih zelja i prica, a i dosta sam sumnjicav prema njegovim izjavama da ce smjeniti rukovodeci SDA kadar iz opstine.
Moj glas ide SC iz ranije navedenih razloga:
-uglavnom su novi likovi na politickoj sceni i nema onih koji su se okoristili kroz politiku
-imaju zanimljive ideje i djeluju mi sa mnogo energije
-imali su zanimljivu kampanju bez teskih rijeci jer objektivno nisu toliko ni bacili pis na vladajuce koliko su mogli
-mladi i skolovani ljudi na listama
-Danira me lozi totalno
Nasa stranka nema nikakve sanse. Postaviti SDA uhljeba da otkine hiljadu glasova u korist vladajucih je tragicn i u mom slucaju im nikad nece biti zaboravljeno. Btw. isto rade i u Gracanici kao i u nekim drugim sredinama gdje se klima nacelnicko mjesto SDA.
Glas za SDP moze dati samo neko ko nema dvije ciste o politici. Oni su uz SDA direktno odgovorni za stanje u ovom gradu jer su kroz 2 mandata totalno iznevjerili svaki glas koji su dobili.
DF i ovi ostali to je vec politicki avanturizam plus nema sanse da dajem glas DF-u koji je u koaliciji sa SDA na kantonalnom nivou. Suplja gradjanska prica iza koje nema nista opipljivo.
I na kraju. Dati glas za SDA moze neko samo ko je familijarno ili interesno vezan za njih. Kriminalna hobotnica koja je ugasila svako deseto radno mjesto u Zenici u prethodna dva mandata. I to je to.
#Danira #ljubav #SC9
- kamen spoticanja
#12905 Re: Zeničani
Nesto kontam da politicke oponente nije fino zvati "glavama koje nisu normalne"avenija wrote:Hajde druze ne misli da smo naivni oduvijek branis sve sto ima veze sa SDA , ne budi hinja vec priznaj ko kamen i sve super .sorted wrote:+1ExNihilo wrote:Malo fali da me ova tema ubijedi da po prvi put u životu dadnem glas SDA.
![]()
![]()
Upravo to.
to je tvoje pravo da glasas za sda , ali sam siguran da imas koristi od toga jer normalna glava ne moze dati glas tim ljudima .
- Not My Idea
#12906 Re: Zeničani
Freamon,iz istih razloga kao sto su tvoji za sc,ja sam htjela dat glas almiru babajicu, a onda mi kolega forumash objasni da je on sebe zaposlio u bolnicu a onda i suprugu u autoceste. I jbg...sto ce rec da je sve u pet deka. Svi su fini, mladi, urbani, zeljni promjene, skolovani, puni nade... i onda dodju do neke pozicije i uklope se u masu.
Mislim, realno, vjerovatno bi i mi svi isti takvi bili. Spasi sebe i svoje bliznje, jel... tako da, tesko je bit pametan.
Mislim, realno, vjerovatno bi i mi svi isti takvi bili. Spasi sebe i svoje bliznje, jel... tako da, tesko je bit pametan.
- nacho_
#12907 Re: Zeničani
@kamen spoticanja To vam je kompliment.
- Freamon Lester
#12908 Re: Zeničani
Tebe lozio Babajic kao mene Danira?Not My Idea wrote:Freamon,iz istih razloga kao sto su tvoji za sc,ja sam htjela dat glas almiru babajicu, a onda mi kolega forumash objasni da je on sebe zaposlio u bolnicu a onda i suprugu u autoceste. I jbg...sto ce rec da je sve u pet deka. Svi su fini, mladi, urbani, zeljni promjene, skolovani, puni nade... i onda dodju do neke pozicije i uklope se u masu.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12910 Re: Zeničani
Almir je radio u bolnici godinama prije svog ulaska u politiku.Not My Idea wrote:Freamon,iz istih razloga kao sto su tvoji za sc,ja sam htjela dat glas almiru babajicu, a onda mi kolega forumash objasni da je on sebe zaposlio u bolnicu a onda i suprugu u autoceste. I jbg...sto ce rec da je sve u pet deka. Svi su fini, mladi, urbani, zeljni promjene, skolovani, puni nade... i onda dodju do neke pozicije i uklope se u masu.
- kamen spoticanja
#12911 Re: Zeničani
Nazalost to nije istina...i hanuma mu je u AC po istoj linijiJimmy McNulty wrote:Almir je radio u bolnici godinama prije svog ulaska u politiku.Not My Idea wrote:Freamon,iz istih razloga kao sto su tvoji za sc,ja sam htjela dat glas almiru babajicu, a onda mi kolega forumash objasni da je on sebe zaposlio u bolnicu a onda i suprugu u autoceste. I jbg...sto ce rec da je sve u pet deka. Svi su fini, mladi, urbani, zeljni promjene, skolovani, puni nade... i onda dodju do neke pozicije i uklope se u masu.
ali momak je odlican to ne sporim
- kamen spoticanja
#12912 Re: Zeničani
Sta vi sotoniste i drogerashi znatenacho_ wrote:@kamen spoticanja To vam je kompliment.
- kamberovica polje
#12913 Re: Zeničani
Stvar je u tome da je ljudima pun kurac istih faca koje se već 10+ godina vrte u gradu i žele promjenu pa kakva god ona bila. Pa ako je W: Churchill izgubio izbore odmah poslije 2. S.R. u Velikoj Britaniji onda vala može i jebena SDA 20 godina nakon rata. Mi se nalazimo u takvoj situaciji da je kvalitet na političkoj sceni općenito rijetka pojava a kamoli kvalitet koji ima šansu za pobjedu a takvog ni nema. Ne isplati se čekati kvalitetnu opoziciju nama je samo potrebna promjena vlasti samo da vidimo može li drugačije.Not My Idea wrote:Freamon,iz istih razloga kao sto su tvoji za sc,ja sam htjela dat glas almiru babajicu, a onda mi kolega forumash objasni da je on sebe zaposlio u bolnicu a onda i suprugu u autoceste. I jbg...sto ce rec da je sve u pet deka. Svi su fini, mladi, urbani, zeljni promjene, skolovani, puni nade... i onda dodju do neke pozicije i uklope se u masu.
Last edited by kamberovica polje on 30/09/2016 14:36, edited 1 time in total.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12914 Re: Zeničani
Jedino ako je već prije 10 godina bio član SDP-a onda nije.kamen spoticanja wrote: Nazalost to nije istina...i hanuma mu je u AC po istoj liniji
ali momak je odlican to ne sporim
- Freamon Lester
#12915 Re: Zeničani
Ako nista priznaj da je Vrace drogiran elokventniji od trijeznog Naidina.kamen spoticanja wrote:Sta vi sotoniste i drogerashi znatenacho_ wrote:@kamen spoticanja To vam je kompliment.
- N.N.
#12916 Re: Zeničani
Koliko ja znam Babajic ne radi u bolnici nego dole u stacionaru
Ali eto, u zdravstvu jest.
- kamberovica polje
#12917 Re: Zeničani
Samo kad pogodi dozu, kad je onakav na FACE TV onda su bare bare. 
- kamen spoticanja
#12918 Re: Zeničani
Babajic radi u sluzbi za fizijatriju u KBZ koja je smjestena u stacionaruN.N. wrote:Koliko ja znam Babajic ne radi u bolnici nego dole u stacionaru![]()
- kamen spoticanja
#12919 Re: Zeničani
NikadFreamon Lester wrote:Ako nista priznaj da je Vrace drogiran elokventniji od trijeznog Naidina.kamen spoticanja wrote:Sta vi sotoniste i drogerashi znatenacho_ wrote:@kamen spoticanja To vam je kompliment.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12920 Re: Zeničani
Stacionar je pod KBZ-om. Babaja je prvo radio dole u podrumu sa ortopedskim tehničarima koji su pravili proteze za invalide (ponajviše RVI). Tek nedavno je dobio premještaj na fizijatriju, a on po zanimanju i jest fizijatar. I sad radi u stacionaru, a ja ga se sjećam da radi sigurno od neke 2007 ili 2008 god jer je radio sa mojim tatom koji je dole u podrumu baš bio ortopedski tehničar. tj ne može se tako reći jer je taj kadar prošao neku obuku tokom rata kod jednog ŠvabeN.N. wrote:Koliko ja znam Babajic ne radi u bolnici nego dole u stacionaru![]()
O tome ko svoju ženu ne bi uposlio da ima priliku smiješno je pričat, pljunite me u usta ako to ne bi uradilo 95% nas sa ove teme. A Babaji vrijedi dat glas jer se zaista kao vijećnik trudi i zalaže.
- N.N.
#12921 Re: Zeničani
Sebe i zenu na drzavne jasle nakaciti, ma i ja bi bio ekstra momak i imao blazeni osmjeh
Pustite se toga.
SDP je sve svoje ili ajde vecinu, aktivista gore na naplatne ubacio a i 3-4. dole u Kanton.
Sve su to govnari.
SBB dole u ZZO ZDK svojih prije 2 mjeseca 8 zaposlio. Cim je Senaid sutnut ovi zasjeli i cak novu sluzbu otvorili
. I td td.
Pustite se toga.
SDP je sve svoje ili ajde vecinu, aktivista gore na naplatne ubacio a i 3-4. dole u Kanton.
Sve su to govnari.
SBB dole u ZZO ZDK svojih prije 2 mjeseca 8 zaposlio. Cim je Senaid sutnut ovi zasjeli i cak novu sluzbu otvorili
- Freamon Lester
#12922 Re: Zeničani
I onda ce se cuditi sto je narod odjebao SDP. SBB makar zna da nema nikakve sanse ponoviti uspjeh od prije 2 godine.N.N. wrote:Sebe i zenu na drzavne jasle nakaciti, ma i ja bi bio ekstra momak i imao blazeni osmjeh![]()
Pustite se toga.
Sve su to govnari.
SBB dole u ZZO ZDK svojih prije 2 mjeseca 8 zaposlio. Cim je Senaid sutnut ovi zasjeli i cak novu sluzbu otvorili. I td td.
- MOSALJOZE
#12923 Re: Zeničani
Sad čitam na klixu
Govorim zbog primjera u mojoj općini.Čak i najveći oponenti na Ilidži su skidali kapu onome što je radio rahmetli Ćenanović.
Poslije njega,stranka je izgubila dio glasača,ali je to i dalje respektabilna brojka.
I ako se ne radi o istom čovjeku,ovu prednost je izuzetno teško izgubiti.Najveći broj glasova u Federaciji BiH na prošlim lokalnim izborima dobio je nedavno preminuli načelnik Zenice Husejin Smajlović (SDA) koji je 2012. godine osvojio 28.916 glasova Zeničana i daleko iza sebe ostavio SDP-ovog kandidata Muniba Husejnagića koji je dobio svega 7.039 glasova. Smajlović je osvojio povjerenje čak 64,96 posto glasača iz Zenice. Inače, Husejin Smajlović je važio za jednog od najpopularnijih političara u našoj zemlji, a 2008. godine na lokalnim izborima je dobio rekordnih 79,85 posto glasova.
Govorim zbog primjera u mojoj općini.Čak i najveći oponenti na Ilidži su skidali kapu onome što je radio rahmetli Ćenanović.
Poslije njega,stranka je izgubila dio glasača,ali je to i dalje respektabilna brojka.
- Freamon Lester
#12924 Re: Zeničani
Vrati nazad. Narod u Zenici redovno glasa protiv SDA. Cak je SDA prosle izbore prdnula od FaHrona koji nema nikakvu bazu u Zenici.MOSALJOZE wrote:Sad čitam na klixuI ako se ne radi o istom čovjeku,ovu prednost je izuzetno teško izgubiti.Najveći broj glasova u Federaciji BiH na prošlim lokalnim izborima dobio je nedavno preminuli načelnik Zenice Husejin Smajlović (SDA) koji je 2012. godine osvojio 28.916 glasova Zeničana i daleko iza sebe ostavio SDP-ovog kandidata Muniba Husejnagića koji je dobio svega 7.039 glasova. Smajlović je osvojio povjerenje čak 64,96 posto glasača iz Zenice. Inače, Husejin Smajlović je važio za jednog od najpopularnijih političara u našoj zemlji, a 2008. godine na lokalnim izborima je dobio rekordnih 79,85 posto glasova.
-
kakavdanakneiskustvu
#12925 Re: Zeničani
na 32:38Freamon Lester wrote:
Sta bi vi da vam nije mene!
#Danira#SnagaCentra#9
fudo sanelu :što si nas zvao,mogao si ti sve sam reći
pišanje