Ma Balkanika HD bre, kad je bal nek je maskembalafannedim wrote: Ti nama drug bar balkaniku ako ne može CMC I Jugoton![]()
![]()
![]()
Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#12901 Re: Logosoft ALL ABOUT
- afannedim
#12902 Re: Logosoft ALL ABOUT
znači tebra more. jbt gledam na tm temi koje radovanje zbog kanala na koje se ti zgražavašMTV wrote:Ma Balkanika HD bre, kad je bal nek je maskembalafannedim wrote: Ti nama drug bar balkaniku ako ne može CMC I Jugoton![]()
![]()
![]()
![]()
- MTV
#12903 Re: Logosoft ALL ABOUT
Necu da pljujem nisam taki (ustvari jesam), al malo je bila glupa politika da pola Sarajeva ima Z1 a nema RTS1, Prva World a ostatak nema Z1 a ima ostale. To bi bilo kao da mi na Logosoftu na Cvili imamo RTL HR i RTL 2 HR a nemamo RTL Kockicu i Living a Hrasno nema ta prva dva a ima RTL Kockicu i Living.afannedim wrote:znači tebra more. jbt gledam na tm temi koje radovanje zbog kanala na koje se ti zgražavašMTV wrote:Ma Balkanika HD bre, kad je bal nek je maskembalafannedim wrote: Ti nama drug bar balkaniku ako ne može CMC I Jugoton![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad su to ispravili, a ovim nasim Lolovcima bolje da se mane srpskih naucnih sljiva i jabuka, igmana, trebevica, malih mokrih lugova i podlugova i da daju korisnicima ono sto zele a to je:
-CMC
-Jugoton
-Balkanika (ako moze HD)
-Novu TV (moja velika zelja-znam neko je i nevoli)
-Cinestar Action (za one ostale mislim i da nemogu)
-Trace Urban HD
-CNN
-Cartoon Network
-Boomerang
-National Geographic HD
-Nat Geo Wild HD
-Das Erste HD
-ZDF HD
-BBC Eart HD (moja zelja)
-RTL Nitro
-Pro Sieben Maxx (jopet moja zelja)
A onda se probudim, upalim resiver i najvjerovatnije ugledam TK, TV Mostar i RTV Vogosca sa obavjestenjem da neradi pedajnik
Al nek me damir.d prvo uposli
-
Stari kenjac
#12904 Re: Logosoft ALL ABOUT
Moze li mi neko objasniti zasto i po kom kriteriju su odredjeni kanali koji se mogu snimati? Nije mi logicno da npr. RTL hr ne moze a RTL" HR moze.
Hvala!
Hvala!
- MTV
#12905 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vjerovatno sto vecina stvari koje se zatamni na RTL HR bi se kasnije mogla vratiti i pogledati bez problema.Stari kenjac wrote:Moze li mi neko objasniti zasto i po kom kriteriju su odredjeni kanali koji se mogu snimati? Nije mi logicno da npr. RTL hr ne moze a RTL" HR moze.
Hvala!
Inace RTL HR je imao snimalicu pa su je negdje 2014 ukinuli i prebacili na RTRS.
-
Sakazulu
#12906 Re: Logosoft ALL ABOUT
A što nam ubiše radio stanice?
I kako se povećava ttx na MAG254, nije da ga gledam, ali kad kliknem od cijelog ekrana pojavi se nečitljiva kocka sa minijaturnim dijelovima ttx-a!
I kako se povećava ttx na MAG254, nije da ga gledam, ali kad kliknem od cijelog ekrana pojavi se nečitljiva kocka sa minijaturnim dijelovima ttx-a!
-
zutipatak
#12907 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jeste li vi ljudi svjesni da vas niko iz Logosofta ne ferma ni 5%. Davno je prošlo vrijeme kada je Logosoftu bilo stalo do korisnika. Sada su oni mtel i boli ih neka stvar za vaše želje.
- afannedim
#12908 Re: Logosoft ALL ABOUT
Idi ba eno bakir plate dijeli u bhtelekomu.zutipatak wrote:Jeste li vi ljudi svjesni da vas niko iz Logosofta ne ferma ni 5%. Davno je prošlo vrijeme kada je Logosoftu bilo stalo do korisnika. Sada su oni mtel i boli ih neka stvar za vaše želje.
-
Stari kenjac
#12909 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Vjerovatno sto vecina stvari koje se zatamni na RTL HR bi se kasnije mogla vratiti i pogledati bez problema.Stari kenjac wrote:Moze li mi neko objasniti zasto i po kom kriteriju su odredjeni kanali koji se mogu snimati? Nije mi logicno da npr. RTL hr ne moze a RTL" HR moze.
Hvala!
Inace RTL HR je imao snimalicu pa su je negdje 2014 ukinuli i prebacili na RTRS.
Ma rtl sam naveo kao primjer. ima ovih filmskuh kanala milion koje nezatamnjuju a nedaju snimit. a nekad bih nesto snimio pa poslije odgledao???
Pink obicni mozes snimati ali nemas sta. a one filmske nemoze. pa onih nekih inostranih neke moze a vecinu nemoze???
-
Ammarzinho
#12910 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja bi volio da se Pink 1 (obicni) moze snimati ili ono vratiti unazad, imaju dobar jutarnji program [emoji38] a nisam bas ranoranioc [emoji38][emoji38]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- MTV
#12911 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ko to kaze?! Dileja.afannedim wrote:Idi ba eno bakir plate dijeli u bhtelekomu.zutipatak wrote:Jeste li vi ljudi svjesni da vas niko iz Logosofta ne ferma ni 5%. Davno je prošlo vrijeme kada je Logosoftu bilo stalo do korisnika. Sada su oni mtel i boli ih neka stvar za vaše želje.
@afannedime dnevnica se mora nekako zaraditi.
- MTV
#12912 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam na koji mislis onaj sto pise samo "Pink". Ja ga zovem Pink RSAmmarzinho wrote:Ja bi volio da se Pink 1 (obicni) moze snimati ili ono vratiti unazad, imaju dobar jutarnji program [emoji38] a nisam bas ranoranioc [emoji38][emoji38]
-
Ammarzinho
#12913 Re: RE: Re: Logosoft ALL ABOUT
Hahah eh taj taj, atraktivan jutarnji [emoji38][emoji38][emoji38]MTV wrote:Znam na koji mislis onaj sto pise samo "Pink". Ja ga zovem Pink RS [emoji38]Ammarzinho wrote:Ja bi volio da se Pink 1 (obicni) moze snimati ili ono vratiti unazad, imaju dobar jutarnji program [emoji38] a nisam bas ranoranioc [emoji38][emoji38]
- semirsar
#12914 Re: Logosoft ALL ABOUT
merebit prije ovi na T-machu ce fasovat' RTRS+ nego mi 
- MTV
#12915 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne brigaj se prijecemo mi fasovat 5 RTS tematskih kanala + 2 nova pinka nego onisemirsar wrote:merebit prije ovi na T-machu ce fasovat' RTRS+ nego mi
-
zutipatak
#12916 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja vam govorim to zbilja dobronamjerno. Ako se ne varam od veljače prošle godine Logosoft stagnira sa ponudom.MTV wrote:Ko to kaze?! Dileja.afannedim wrote:Idi ba eno bakir plate dijeli u bhtelekomu.zutipatak wrote:Jeste li vi ljudi svjesni da vas niko iz Logosofta ne ferma ni 5%. Davno je prošlo vrijeme kada je Logosoftu bilo stalo do korisnika. Sada su oni mtel i boli ih neka stvar za vaše želje.
- semirsar
#12917 Re: Logosoft ALL ABOUT
kakav je takav je i dalje je citavu deceniju ispred bhtelecomove mojatv
ali treba razumjeti ove mojatv korisnike, zal him pogolem...
ali treba razumjeti ove mojatv korisnike, zal him pogolem...
- afannedim
#12918 Re: Logosoft ALL ABOUT
I to što kažešMTV wrote:Ko to kaze?! Dileja.afannedim wrote:Idi ba eno bakir plate dijeli u bhtelekomu.zutipatak wrote:Jeste li vi ljudi svjesni da vas niko iz Logosofta ne ferma ni 5%. Davno je prošlo vrijeme kada je Logosoftu bilo stalo do korisnika. Sada su oni mtel i boli ih neka stvar za vaše želje.
- MTV
#12919 Re: Logosoft ALL ABOUT
Drago mi je.zutipatak wrote: Ja vam govorim to zbilja dobronamjerno. Ako se ne varam od veljače prošle godine Logosoft stagnira sa ponudom.
- Sarajevski-Seljak
#12920 Re: Logosoft ALL ABOUT
zutipatak wrote:Jeste li vi ljudi svjesni da vas niko iz Logosofta ne ferma ni 5%. Davno je prošlo vrijeme kada je Logosoftu bilo stalo do korisnika. Sada su oni mtel i boli ih neka stvar za vaše želje.
jest vala, boli ih kurac za korisnicima. Stao mi ovaj mag250 u 12:15 ih nazvao, u 12:35 dosao momak i zamjenio ga. Bas su bezveze, nabijem ih!
-
zutipatak
#12921 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da ali kako je bilo prije? Hoćete novi kanal, ljuska prenese nadležnim i eto ga. Veće brzine, Damir. D prenese nadležnim i eto ga. Danas nema nikoga od njih na forumu. Na to sam mislio. Čim ih je mtel kupio, druga politika.Sarajevski-Seljak wrote:zutipatak wrote:Jeste li vi ljudi svjesni da vas niko iz Logosofta ne ferma ni 5%. Davno je prošlo vrijeme kada je Logosoftu bilo stalo do korisnika. Sada su oni mtel i boli ih neka stvar za vaše želje.
jest vala, boli ih kurac za korisnicima. Stao mi ovaj mag250 u 12:15 ih nazvao, u 12:35 dosao momak i zamjenio ga. Bas su bezveze, nabijem ih!
Nego da vas pitam nešto. Prije Moje Tv koristio sam BIP kalipso paket i nakon ukidanja usluge oprema je ostala kod mene (tanjir, feed, debeli koasijalni kabal i AirLive router wr5400 ap). Tu uslugu sam imao od 2008. godine pa sve do ukidanja i niko ne dolazi po opremu. Zvao sam ih ali lik me ne konta ništa. Mislio je da ga pitam kako da priključim uslugu
- afannedim
#12922 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesi dosadan, ko kakvo dijete.zutipatak wrote:Da ali kako je bilo prije? Hoćete novi kanal, ljuska prenese nadležnim i eto ga. Veće brzine, Damir. D prenese nadležnim i eto ga. Danas nema nikoga od njih na forumu. Na to sam mislio. Čim ih je mtel kupio, druga politika.Sarajevski-Seljak wrote:zutipatak wrote:Jeste li vi ljudi svjesni da vas niko iz Logosofta ne ferma ni 5%. Davno je prošlo vrijeme kada je Logosoftu bilo stalo do korisnika. Sada su oni mtel i boli ih neka stvar za vaše želje.
Nego da vas pitam nešto. Prije Moje Tv koristio sam BIP kalipso paket i nakon ukidanja usluge oprema je ostala kod mene (tanjir, feed, debeli koasijalni kabal i AirLive router wr5400 ap). Tu uslugu sam imao od 2008. godine pa sve do ukidanja i niko ne dolazi po opremu. Zvao sam ih ali lik me ne konta ništa. Mislio je da ga pitam kako da priključim uslugu. Šta da radim sa njom? Ako su je otpisali mogao bih je iskoristiti da pojačam outdoor WiFi signal jer je za to sad odlična.
- MTV
#12923 Re: Logosoft ALL ABOUT
Za prvi dio posta to stoji nemoze se reci da nije al eto s vremena na vrijeme nesto ubace nekad pogode a nekad je u stilu: "Zar to postoji". Damir.d se samo jednom javio nakon prodaje mtelu radi SK kanala i kapak.zutipatak wrote: Da ali kako je bilo prije? Hoćete novi kanal, ljuska prenese nadležnim i eto ga. Veće brzine, Damir. D prenese nadležnim i eto ga. Danas nema nikoga od njih na forumu. Na to sam mislio. Čim ih je mtel kupio, druga politika.
Nego da vas pitam nešto. Prije Moje Tv koristio sam BIP kalipso paket i nakon ukidanja usluge oprema je ostala kod mene (tanjir, feed, debeli koasijalni kabal i AirLive router wr5400 ap). Tu uslugu sam imao od 2008. godine pa sve do ukidanja i niko ne dolazi po opremu. Zvao sam ih ali lik me ne konta ništa. Mislio je da ga pitam kako da priključim uslugu. Šta da radim sa njom? Ako su je otpisali mogao bih je iskoristiti da pojačam outdoor WiFi signal jer je za to sad odlična.
Za opremu ne znam, mozda su trenali doc po opremu ali ako si ti kupio to od njih onda je ono tvoje vlasnistvo i radi sa njom sta zelis.
S obzirom da je ugasen servis i da te nitko nije zvao od 2008 znaci da im ne treba
-
zutipatak
#12924 Re: Logosoft ALL ABOUT
E hvala na odgovoru. Od 2008. sam koristio uslugu a opremu sam rentao (tada bila papreno skupa i nisam mogao odmah iskeširati). Nedavno sam prestao koristiti kada su oni ukinuli servis. Jbg. nostalgija me vukla na neka lijepa vremena na LoL-u dok sam bio i nisam ranije mjenjao operatera (nemam TM za DSL). Bili su predobri zaista a pogotovo što ako te isključe, mogao si na jedan dan aktivirati ako je neka hićaMTV wrote:Za prvi dio posta to stoji nemoze se reci da nije al eto s vremena na vrijeme nesto ubace nekad pogode a nekad je u stilu: "Zar to postoji". Damir.d se samo jednom javio nakon prodaje mtelu radi SK kanala i kapak.zutipatak wrote: Da ali kako je bilo prije? Hoćete novi kanal, ljuska prenese nadležnim i eto ga. Veće brzine, Damir. D prenese nadležnim i eto ga. Danas nema nikoga od njih na forumu. Na to sam mislio. Čim ih je mtel kupio, druga politika.
Za opremu ne znam, mozda su trenali doc po opremu ali ako si ti kupio to od njih onda je ono tvoje vlasnistvo i radi sa njom sta zelis.
S obzirom da je ugasen servis i da te nitko nije zvao od 2008 znaci da im ne treba
- Praetorious
#12925 Re: Logosoft ALL ABOUT
To zašto je domaća, sarajevska, bosanska firma prodana de facto Srbiji i mene živo zanima. Internet u glavnom gradu jedne države drže druge zemlje, dok domaća firma (u velikom broju slučajeva) grca da isporuči više od 10 mbps korisnicima, zato što 20 godina sjede i ne rade na urgentnoj modernizaciji mreže, tj. razvlačenju optike bar do ulaza u zgrade, ako već ne i do samih stanova.
Bio bih sretan da mogu uzeti ADSL kod domaćeg Telekoma i dobiti 20-tak mbića za 20-tak KMića, ali nismo te sreće...
Bio bih sretan da mogu uzeti ADSL kod domaćeg Telekoma i dobiti 20-tak mbića za 20-tak KMića, ali nismo te sreće...