Celtic ispada od litvanacatodd_smith wrote:Borussia, Atalanta, Celtic...
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
90minut
#12901 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
-
Nadzorna_ploca
#12902 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pare nisu belaj njih nema..ali ima li vize to je to be or not.
- aCme
#12903 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Eventualni "preskok" drugog pretkola Sarajevu će uskratiti 260 hiljada eura, koliko bi klub sa Koševa zaradio u slučaju da je plasman u treće pretkolo izborio mimo statusa koji mu je dodijelio današnji žrijeb u Nyonu.
-
todd_smith
#12904 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
2-3 sedmice dok dobijes, tijesno pravoNadzorna_ploca wrote:Trebaju li vize za gore![]()
Dajte nam sad 2 prava igraca i hajmo se pofajtati..
- R2D2_SA
#12905 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hajmo i ovako gledati. Ako ima ko da se nećka a dobar igrač možda ga mogućnost igranja na Celtic parku malo pogura da šarne sa nama, jer kad ćeš to brate doživiti 
Hebiga viza treba za UK, i to traje
Hebiga viza treba za UK, i to traje
- rocco_siffredi
#12906 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Treba.Nadzorna_ploca wrote:Trebaju li vize za gore![]()
Dajte nam sad 2 prava igraca i hajmo se pofajtati..
Kajem vam, slušajte meneaCme wrote:Eventualni "preskok" drugog pretkola Sarajevu će uskratiti 260 hiljada eura, koliko bi klub sa Koševa zaradio u slučaju da je plasman u treće pretkolo izborio mimo statusa koji mu je dodijelio današnji žrijeb u Nyonu.
Nazalost u pravu sam, kao i uvijek
- van Basten
#12907 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ja sam zadovoljan zrijebom, al fakat
-
north
#12908 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ko što napisah na temi tamo, s obzirom da nemamo garancije da bilo koga u ovoj grupi prođemo, tj. teško da bi bilo koga izbacili, neka onda Celtic....samo zar nije prva gore? ovo vizavi priče napuniti stadion i sl..jebi ga, ne daj bože i približnog rezultata ko u Njemačkoj ili Italiji, ti na Koševu nemaš više od 7-8 milja pa da je sto Celtica
....zato je bitno ako je prva gore, bacati se na glavu i ne izgubiti više od dva razlike ako je ikako moguće...treba nam Celtic sa nemotivisanošću i podcjenjivanjem nas ko Atalanta u prvoj, i neki bar minimalan poraz ako već nije realan X 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12909 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Što u Italiji, bilo 2-2north wrote:Ko što napisah na temi tamo, s obzirom da nemamo garancije da bilo koga u ovoj grupi prođemo, tj. teško da bi bilo koga izbacili, neka onda Celtic....samo zar nije prva gore? ovo vizavi priče napuniti stadion i sl..jebi ga, ne daj bože i približnog rezultata ko u Njemačkoj ili Italiji, ti na Koševu nemaš više od 7-8 milja pa da je sto Celtica....zato je bitno ako je prva gore, bacati se na glavu i ne izgubiti više od dva razlike ako je ikako moguće...treba nam Celtic sa nemotivisanošću i podcjenjivanjem nas ko Atalanta u prvoj, i neki bar minimalan poraz ako već nije realan X
-
north
#12910 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12911 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Stradanje gore bi definitivno uticalo na posjetu u revanšu.
Neki poraz do 2 gola razlike ili njihovo potcjenjivanje, pa da bude tako nešto, 1-1, 2-2, e onda bi bilo ludilo na Koševu.
Do poluvremena
onda 
Neki poraz do 2 gola razlike ili njihovo potcjenjivanje, pa da bude tako nešto, 1-1, 2-2, e onda bi bilo ludilo na Koševu.
Do poluvremena
-
north
#12912 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Možda zvuči na prvu luzerski, ja bi sad potpisao poraz od 3-1
...nije blamaža, donekle aktivan rezultat i svakako poziv za puno Koševo..X ili poraz od jedan razlike bi već bio dernek nezapamćen....samo što napisa, nemoj da izginemo, a zna se na što prvo pomislimo kad to kažemo 
-
The 51st State
#12913 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne znam sta su raja usrana, skotska Liga je krs I ne igra ni seltik neki jebacki fudbal, moze se us fajt njima donekle parirati.
- Cossack
#12914 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mi obično na Koševu pravimo razlikuTomahawk11 wrote:Što u Italiji, bilo 2-2north wrote:Ko što napisah na temi tamo, s obzirom da nemamo garancije da bilo koga u ovoj grupi prođemo, tj. teško da bi bilo koga izbacili, neka onda Celtic....samo zar nije prva gore? ovo vizavi priče napuniti stadion i sl..jebi ga, ne daj bože i približnog rezultata ko u Njemačkoj ili Italiji, ti na Koševu nemaš više od 7-8 milja pa da je sto Celtica....zato je bitno ako je prva gore, bacati se na glavu i ne izgubiti više od dva razlike ako je ikako moguće...treba nam Celtic sa nemotivisanošću i podcjenjivanjem nas ko Atalanta u prvoj, i neki bar minimalan poraz ako već nije realan X
-
north
#12915 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ovo bi bilo super...
Koordinator sportskog segmenta u FK Sarajevo je potom sa nama podijelio i jednu ekskluzivnu informaciju.
“Postoje velike šanse da se prva utakmica igra kod nas, na Koševu. Upravo razgovaramo sa predstavnicima Celtica, oni nemaju ništa protiv. To želimo prije svega zbog komplikacija sa britanskim vizama, treba nam jednostavno više vremena kako bismo završili neophodnu proceduru i papirologiju. Ukoliko postignemo dogovor, utakmica Sarajevo – Celtic igrala bi se 9. jula na stadionu Asim Ferhatović Hase. Inače, predstavnici škotskog kluba izrazili su veliki respekt prema FK Sarajevo, što govori i njihova spremnost da nam u ovom slučaju izađu u susret”, ističe Hadžić.
Koordinator sportskog segmenta u FK Sarajevo je potom sa nama podijelio i jednu ekskluzivnu informaciju.
“Postoje velike šanse da se prva utakmica igra kod nas, na Koševu. Upravo razgovaramo sa predstavnicima Celtica, oni nemaju ništa protiv. To želimo prije svega zbog komplikacija sa britanskim vizama, treba nam jednostavno više vremena kako bismo završili neophodnu proceduru i papirologiju. Ukoliko postignemo dogovor, utakmica Sarajevo – Celtic igrala bi se 9. jula na stadionu Asim Ferhatović Hase. Inače, predstavnici škotskog kluba izrazili su veliki respekt prema FK Sarajevo, što govori i njihova spremnost da nam u ovom slučaju izađu u susret”, ističe Hadžić.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Logovan
#12917 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Je l' te strah djetelino?
- weedonjaaa
#12918 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
9.7 prva tekma
-
todd_smith
#12919 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
vrhnorth wrote:ovo bi bilo super...
- Koshpa
#12920 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sve ispod 8-0 ja zadovoljan

- drug_profi
#12921 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Samo ih jos lijepo zamoliti da nas ne skaraju totalno u prvoj tekmi.
- Logovan
#12922 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ima li potrebe da analiziramo ekipu Celtica? 
-
kakaljin
#12923 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Naravno da treba, da vidimo na kojim pozicijama su oni bolji, a na kojima miLogovan wrote:Ima li potrebe da analiziramo ekipu Celtica?
- turbofolk
#12924 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Šta ti je reći imat valjanu licencu. Nisu pretkola još ni krenula, a mi smo već u trećem kolu kvalifikacija za Europa Ligu. 
Da bude jasnije, ovo treće kolo je kao da smo izbacili Celtic. Ali ko što neko napisa, jebo to, to nek Škoti ganjaju
mi hoćemo u sljedeći krug LP.
Da bude jasnije, ovo treće kolo je kao da smo izbacili Celtic. Ali ko što neko napisa, jebo to, to nek Škoti ganjaju
- tovarish
#12925 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ako se bude išlo organizovano sa turističkom agencijom, onda se viza mnogo lakše dobija. A pojedinačno jako teško i treba bruka papira.
Onda je problem i cijena vize.Nisam siguran kolika je sada, jer sam čuo da je drastično porasla u odnosu kad sam ja išao u Britaniju, a tad je bila preko 200 KM. Nemojte se iznenaditi ako bude i oko 500.
Treći problem je trajanje procedure, jer kad sam ja vadio vizu, pasoš ide u njihovu ambasadu u Beogradu, pa to odugovlači proces.
I zadnje, viza se uplaćuje odmah prilikom podnošenja aplikacije za nju i ako vas odbiju, pare se ne vraćaju.
Za one sa EU pasošem, to ide mnogo brže, jeftinije i jednostavnije.
Onda je problem i cijena vize.Nisam siguran kolika je sada, jer sam čuo da je drastično porasla u odnosu kad sam ja išao u Britaniju, a tad je bila preko 200 KM. Nemojte se iznenaditi ako bude i oko 500.
Treći problem je trajanje procedure, jer kad sam ja vadio vizu, pasoš ide u njihovu ambasadu u Beogradu, pa to odugovlači proces.
I zadnje, viza se uplaćuje odmah prilikom podnošenja aplikacije za nju i ako vas odbiju, pare se ne vraćaju.
Za one sa EU pasošem, to ide mnogo brže, jeftinije i jednostavnije.