jok, datum rođenjanKrkan wrote: jel ovo godište u nicku zbilja :kafa:
haj' bježi upropastit ćeš ovako finu temu
Moderator: _BataZiv_0809
jok, datum rođenjanKrkan wrote: jel ovo godište u nicku zbilja :kafa:
ne izgledaš kao da si 95 :kava:maida95 wrote: haj' bježi upropastit ćeš ovako finu temu
Iz prve epizode se da naslutiti da se radi o nekom sukobu bogova, mitskih i bića koja personificiraju američki način života. Sad ko će biti good guy a ko bad guy još se ne znamaida95 wrote:ču' 22, nisam još toliko stara![]()
gleda li ko American Gods, o čemu se radi tamo? Drži li pažnju?
Odgledao prvu epizodu, iskreno, smorila me. Daju se nekakve naznake ili bogova ili mitskih bica ili vanzemaljaca... 'ebem li ga, zapetljano skroz, a radnja spora, da sporija ne moze biti. Valjda se sta popravi u narednim epizodama, inace odustajem.maida95 wrote:ču' 22, nisam još toliko stara![]()
gleda li ko American Gods, o čemu se radi tamo? Drži li pažnju?
Srednja zalost, dosta poznatih lica ali gluma na nivou reklamaexliberal-ex wrote:neznam dali je neko vec postavio
The Expanse

Dobra je The Last Kingdom. Evo prekjuce zavrsih sa drugom sezonom. Ne moze ne valjat kada BBC stoji iza projekta.karanana wrote:95. taman. 22 godine jebo te. perfektno u cvijetu i u cvatu mladosti. jos uvijek frishko njam njam.
anyhow....gleda li iko i am utred son of utred.....?
nije losa. nista spektakularno ali moze se pogledat.
Konsenzus nakon druge sezone na netu i vani je da je to trenutno je najbolji novi SF TV serijal koji se moze gledati, nema bolje, serija ima svoju publiku geekova ( i gejmera) u USA i UK zahvaljujuci knjigama koje su bestseler i kvalitetom i sadrzajem definitivno zasluzuju da ih puno jaca kuca ekranizuje od SyFy mreze - prvu sezonu umalo da nisu zavrsili jer je nedostajalo para za CGI u zadnje dvije epizodeITNet wrote:Sta znam meni je Expanse skroz ok I ja je preporucujem isto. U ovome suhom doba SF-a mislim da se serija moze se gledati, donosi neku novu pricu, nije nista slicno sto smo do sada vidjeli, scenografija ne izgleda jeftino, prica ima nesto sto me drzi I radnja se osim o ljudima vise manje vrti oko jedne stvari ali iz razlicitih uglova/pogleda I pristupa, bilo je I twistova u prici nisu stvari bas predvidljive tako da I dalje me interesuje sta je to sve I ce se desiti/biti. Na glumu inace nesto ne obracam paznju ali da su kao sa reklame neozbiljni/ofirni da se ne mogu gledati mi bas malo pretjerano ali eto svako ima svoje misljenje. Seriju bih svakako preporucio svim SF fanovima.
relativno84 wrote:Srednja zalost, dosta poznatih lica ali gluma na nivou reklamaexliberal-ex wrote:neznam dali je neko vec postavio
The Expansenabacano svasta, radnja leti na sve strane
Jos kad se pojavi ova ubojita masina sve ode u pm
![]()
Gledo sam naravno i trapped - čak mislim da sam je ja i preporučivao. Ova je skroz OK serija, malkice niži nivo, ali nemoj da te zavarava recimo ocjena. Ima 4 epizode - nije serija za preporuku po svaku cijenu za gledanje, jer tada bi veoma mali broj serija mogao doći u obzir ali za kvalitetnu popunu vremena, zašto da ne. Mislim da se nećeš razočarati
jasko_ba wrote:The Leftovers
Trenutno ide treca, zavrsna sezona. Genijalno uradjena serija.
Zasto si snob? Epizoda izasla, proslo dovoljno vremena i ja sada ne treba da pisem sta se desilo, ili da diskutujem? Spojler je nesto vezano za buducni prikaz, ono sto jos nije dostupno da se pogleda, ili je frisko. Ovo nije spojler, vec diskusija.omar little wrote:ako moze bez spojlera, ima nas sto cekamo leftovers da zavrse pa da onda gledamo.
Pa nije nista spojlao lik, ne kontam? Izasle epizode davnoomar little wrote:snobovski je zamoliti da se ne spojla treca sezona koja trenutno ide?
adio.