I da budemo sretni ako nas ne izmarišuCorto Maltese wrote:Da gledamo, ali da ne komentarišemo. Da nas ne bi demokratski pomeli, k'o na facebooku.ilkbahar wrote:Ovom prilikom pozivam sve koji sumnjaju u kvalitet kandidata Demokratske fronte Željko Komšić da dodju u petak 12.9. 2014. u Dom mladih Skenderija u 20.00H i da oči u oči vide naš kvalitetan kadar. Dodjite i uvjerite se da smo nova snaga koja ima snagu, znanje, kvaliteti i hrabrost da odlučno krene u promjene, promjene koje ce ovom narodu donijeti bolje sutra!
Demokratska fronta Željko Komšić
-
de balzac
#12901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Corto Maltese
-
exhtc
#12903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cak im je Reuf Bajrovic opet pokrenuo web stranicu glasometar, sta kod da odgovoris izbaci da se podudaras sa DF-om. Danas sam stavio sve desnicarske stavove kaze, bravo vas je izbor DF, stavio sve lijeve stavove, kaze bravo vas izbor je DF. Ne znam kako moze konkurisati na ovoj aplikaciji stranka koja godinu postoji, izlazi prvi put na izbore, nema program, nikad nije pokrenula inicijative niti je ikad predlozila, podrzala zakon neko naravno jer nisu nikad bili na vlasti. I onda kliknes na glasometru odgovor za koji se borila SDA, SDP ili SBB izbaci ti bravo DF. Valjda izbacuje jer imaju pobjegulja iz ove 3 stranke pa ne znaju sta su sad 
-
JedanMova
#12904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lijepo je znati da bar znas od cega bolujes...weredsf wrote:Ljudima sa Headless Chicken sindromom moras vise puta ponoviti jednu te istu stvar, samo nikako da dobijemo odgovorJedanMova wrote:Ti bas uporan sa ovim argumentom, fakat si ko papagaj... samo malo krestaviji...weredsf wrote:
Mozes li nam reci ko je Hrvatski clan predsjednistva zadnjih 8 godina????![]()
![]()
Jesu li ti kakve lijekove prepisali?
- ilkbahar
#12905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pomest cemo vas u oktobrude balzac wrote:I da budemo sretni ako nas ne izmarišuCorto Maltese wrote:Da gledamo, ali da ne komentarišemo. Da nas ne bi demokratski pomeli, k'o na facebooku.ilkbahar wrote:Ovom prilikom pozivam sve koji sumnjaju u kvalitet kandidata Demokratske fronte Željko Komšić da dodju u petak 12.9. 2014. u Dom mladih Skenderija u 20.00H i da oči u oči vide naš kvalitetan kadar. Dodjite i uvjerite se da smo nova snaga koja ima snagu, znanje, kvaliteti i hrabrost da odlučno krene u promjene, promjene koje ce ovom narodu donijeti bolje sutra!
-
exhtc
#12906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uzmite one metle zvane brezovac :d Kazu bolje mete

- ilkbahar
#12907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sto, jel to znate iz iskustva? oduvijek ste bili smecari!"exhtc wrote:Uzmite one metle zvane brezovac :d Kazu bolje mete![]()
- Corto Maltese
#12908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
O-ho, vrijeđa se jedno časno, radničko zanimanje!?ilkbahar wrote:sto, jel to znate iz iskustva? oduvijek ste bili smecari!"exhtc wrote:Uzmite one metle zvane brezovac :d Kazu bolje mete![]()
Zanimljiv pristup od nekoga ko podržava stranku kojoj su građani i radnici, a ne nacije, pri vrhu sfere interesovanja.
Nije da sam iznenađen, toliko ste se pogubili, da više ne znajte ni gdje, ni na koga udarate.
-
Innovation
#12909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa da, uvijek "pometemo smece" na izborima.ilkbahar wrote:sto, jel to znate iz iskustva? oduvijek ste bili smecari!"
-
Nexusy
#12910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hahahha sto pratis toliko rad DFa, jel te to neko platio da to radis pa da nama ovdje izvjestaje podnosis ?exhtc wrote:Cak im je Reuf Bajrovic opet pokrenuo web stranicu glasometar, sta kod da odgovoris izbaci da se podudaras sa DF-om. Danas sam stavio sve desnicarske stavove kaze, bravo vas je izbor DF, stavio sve lijeve stavove, kaze bravo vas izbor je DF. Ne znam kako moze konkurisati na ovoj aplikaciji stranka koja godinu postoji, izlazi prvi put na izbore, nema program, nikad nije pokrenula inicijative niti je ikad predlozila, podrzala zakon neko naravno jer nisu nikad bili na vlasti. I onda kliknes na glasometru odgovor za koji se borila SDA, SDP ili SBB izbaci ti bravo DF. Valjda izbacuje jer imaju pobjegulja iz ove 3 stranke pa ne znaju sta su sad
- ilkbahar
#12911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
brezovim metlama? nemate nista bolje ponuditi ovom narodu?Innovation wrote:Pa da, uvijek "pometemo smece" na izborima.ilkbahar wrote:sto, jel to znate iz iskustva? oduvijek ste bili smecari!"
istina do sada je sve samo smece bilo na izborima, al od ove godine odlucno u promjene!
- johntra
#12912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znači, fakat je istina da je glasometar od Brkana sada projekat DF-?Nexusy wrote:
hahahha sto pratis toliko rad DFa, jel te to neko platio da to radis pa da nama ovdje izvjestaje podnosis ?
- Corto Maltese
#12913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Priča se da je Zlatko Lagumdžija, nakon što je prošao kroz anketu, zatražio pristupnicu u DF.johntra wrote:Znači, fakat je istina da je glasometar od Brkana sada projekat DF-?Nexusy wrote:
hahahha sto pratis toliko rad DFa, jel te to neko platio da to radis pa da nama ovdje izvjestaje podnosis ?
http://glasometar.ba
-
JedanMova
#12914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel ti to Veliki Vodja licno javio?Corto Maltese wrote:Priča se da je Zlatko Lagumdžija, nakon što je prošao kroz anketu, zatražio pristupnicu u DF.johntra wrote:Znači, fakat je istina da je glasometar od Brkana sada projekat DF-?Nexusy wrote:
http://glasometar.ba
- johntra
#12915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam zatražio pristupnicu u BOSS-u nakon popunjavanja ankete...
Skontao sam da BOSS, DF i DNZ, prema glasometru, imaju jako slične programe...
-
racionalista
#12916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni izbacilo SBB, DF i BOSS 
Sve tri stranke su mi na 66%
Sve tri stranke su mi na 66%
-
leechild
#12917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
johntra wrote:Ja sam zatražio pristupnicu u BOSS-u nakon popunjavanja ankete...![]()

a ovo ti je program SDP-a kojim je stranka izašla na izbore 2010 ?? Toliko o programima, idemo dalje dalje dalje.
- mirzadelibasic
#12918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
KEEP CALM and VOTE DF
- johntra
#12919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Priznajem Emiru i Reufu da vas je nakotio u posljednje vrijeme dobrano...ali, daleko je 2010 godina i dobijanje izbora na forumu klixa.. 
-
leechild
#12920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hhhhh tako i treba, priznaj kako je SDP radio kampanju 2010te godine. Spinovali ste po forumima sve one koji nisu u SDP-u...tako se to nekad radilo, samo sto su vas mnogi skontali u tomejohntra wrote:Priznajem Emiru i Reufu da vas je nakotio u posljednje vrijeme dobrano...ali, daleko je 2010 godina i dobijanje izbora na forumu klixa..
-
weredsf
#12921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pukla Koalicija
FAHRO - HRONIKA BOLESNOG EGA
Nekoliko dana prije zvaničnog predavanja stranačkih lista za oktobarske izbore, zazvonio mi je telefon. Poznat glas. Fahro. Za narod - Radončić Fahrudin. Za likovne umjetnike - genije sa kistom iz Nikšića koji se proslavio skiciranjem, kako ga optužuje bivša saradnica, ubistva jednog od šefova sarajevske mafije s kojim je Radončić, iako to niječe, imao strukturalan sukob, po dubini i širini.
"Vidi, šta misliš da zamoliš Sefera da se ne kandiduje za Predsjedništvo BiH. Ja sam spreman da svoju listu za Državni parlament skroz obezvrijedim, spreman sam da BPS-u dam dom naroda BiH i Dom naroda FBiH" izustio je likovnjak Radončić pokušavajući, u skladu sa svojim zanimanjem, nacrtati samog sebe u zgradi Predsjedništva BiH čije je paljenje, prethodno, podržao.
Prijedlog je bio odbijen. Svako je otišao svojim putem i ne bih se više za Radončićem ni okrenuo da se on sam u svojim intervjuima, koje redovno daje za proustaške i pročetničke medije, već drugi put indirektno nije osvrnuo prema Seferu Haliloviću. Kada sam to prvi put pročitao: rekoh, ma možda nije tako mislio. Nije valjda lud?! Danas sam sasvim siguran u ono što sam pročitao: Radončić je krenuo u najnoviju, zadnju, bitku za sopstveni ego i sopstvenu slobodu u kojoj pokazuje ono što sam o njemu znao i 1993. - da se radi o čovjeku koji je lišen ljudske etike i moralnih normi kada je u pitanju borba za vlast i njegovo lično mjesto pod historijskom kapom Bosne i Herceogovine ispod koje bi da se prevarama ugura izgurujući one koji su već tamo.
Prisjetio sam se nekolicine epizoda sa Radončićem: prve kada je prljavo ucjenjivao Bakira Hadžiomerovića, čemu sam svjedočio. Druge, kada mi je pričao kako se sa Željkom Komšićem dogovorio da kandiduju Emira Suljagića "koji je lud", treće u kojoj je objavio fotografiju, koju je prethodno lično uslikao, Mirsada Kebe sa perikom, četvrte u kojoj je prijetio lažnom izjavom pred Sudom BiH u predmetu ratnih zločina, pete u kojoj je "do podne" vrištao preko "Avaza" da se atentat na moju porodicu istraži, da bi se "od podne" sastajao sa odgovornima za isti - Enverom Mujezinovićem i Bakirom Alispahićem, šeste u kojoj je Sefera Halilovića prevario za osnivanje nekadašnjeg "Bošnjačkog Avaza" uzevši mu pare i zabivši mu nož u leđa, sedme u svojim terevenkama sa Miloradom Dodikom i Miroslavom Miškovićem i inih drugih epizoda za čije ispisivanje bi bila potrebna jedna ozbiljna knjiga koja bi svjedočila o utjelotvorenju bošnjačke vanjštine i vampirsko - đavolske nutrine.
Zapitah se: je l' ovo onaj Radončić koji je od Sefera Halilovića, tokom rata, tražio para za kafu pa se sada osilio pomislivši da je narod u Bosni i Hercegovini toliko lud, te da nemaju druga posla nego da njega, kabinetskog potrčka, sistemskog egzekutora i nastavnika likovnog izaberu za predsjednika države? Je l' ovo isti onaj Radončić koji je od Sefera Halilovića dobio pare za "Bošnjački Avaz" da bi preko tog istog "Avaza" godinama pljuvao upravo onog čovjeka koji ga je branio i hranio - Halilovića.
Sefer Halilović (sjedi) i njegov sekretar Radončić Fahrudin (naravno stoji): ratno Sarajevo 1993.,
Je li ovo onaj isti Radončić koji je od Alije Izetbegovića dobio gotovo milion njemačkih maraka za "Dnevni Avaz", koji je Bakiru Izetbegoviću školovao kćerku, koji je urnisao Sulejmana Tihića pred unutarstranačke izbore u SDA, a sve ne bi li Izetbegović pobijedio, da bi poslije, kada Radončić shvati da želi postati predsjednik države, Izetbegoviću u tom istom "Avazu" spočitao sve ono u čemu su zajedno učestvovali - stvaranje privatne države, zaštita i organizovanje državne mafije, uništavanje i napadanje opozicije, neistraživanje političkih ubistava, druženje sa mafijaškim bosovima i tako dalje u prilično dug spisak zajedinčkih, bolesnih anomalija.
Poznavajući ga preko dvadeset godina, vidjevši strukturu njegove ličnosti "kada je bio mali", mogu slobodno napisati da je Radončić zarobljenik sopstvenog, bolesnog, ega koji upravlja njegovim postupcima koji su danas daleko od bilo kakve racionalnosti i ljudskosti. Samo lud čovjek može pomisliti da je gradnja dvije zgrade, nastale na prevarama i političko - medijskim progonima i ucjenama, dostatna za poređenje za Gazi Husrev begom koji je Sarajevu ostavio - poklonio medresu, džamiju, biblioteku, javne kuhinje...i koji se nije bavio progonima već napretkom Muslimana na ovim prostorima.
Helem, Radončić se ove, 2014. godine kandidovao za Predsjedništvo BiH. Precjenjujući svoja realna znanja nastavnika likovnog vaspitanja, svoje kabinetsko - dvorske sposobnosti koje su prerasle u bolest spletki, svoju novinu koja je izrasla u batinu nacionalne destrukcije, i svoje kvalitete koji su prerasli u interni kult ličnosti nivoa Kim Mil Sunga mlađeg, Radončić je sebe "usnio" u Predsjedništvu BiH te je odlučio da pokuša biti brutalan ne bi li se drugi "uplašili" njegova oba tornja i prepustili mu državu da je vodi onako kako on i zna - ravno do dna.
Početak predizborne kampanje u BiH za sve kandidate za Predsjedništvo BiH označit će političke aktivnosti: govore, intervjue, skupove, dok će Radončić jednim okom gledati u Sud BiH, gdje očekuje da bude pozvan kao svjedok u "likovnom predmetu" Zijad Turković i ostali, dok će drugim okom viriti na Kosovo gdje jedan drugi njegov kolega, likovnjak Naser Keljmendi treba da odgovara zbog pravljenja neke zločinačko - "likovne" organizacije koja je usput ubila i nekog kriminalca kojeg je Radončić "volio".
U pauzama ovih suđenja Radončić će se obraćati Bošnjacima, za čiju se stolicu kandiduje preko Nezavisnih - Dodikovih novina i Dnevnog ili Večernjeg lista Dragana Čovića. Preko njih će pokušati da ubjedi Bošnjake da glasaju za njega dok će preko "Avaza" pokušati uvjeriti sam sebe kako bi i on, nakon svih poraza ovom preplašenom i sluđenom narodu, trebao biti predsjednik koji će, ako i ta nesreća snađe ovu jadnu zemlju, zakucati zadnji ekser u mrtvački sanduk BiH kao države i Bošnjaka kao političkog faktora.
Semir Halilović
Sarajevo, 10.9.2014.
P.S. Fahro, mislim da je za tebe daleko pametnije da više nikada ne pominješ moju porodicu niti ikoga od nas kontaktiraš. Nemoj da me natjeraš da o tebi napišem suštinski tekst i(li) dam izjavu tamo gdje treba. Ja znam da ti znaš, da sam itekako upoznat kako u srcu "Avazovog" zmaja živi jedan mali miš.
S.H.
FAHRO - HRONIKA BOLESNOG EGA
Nekoliko dana prije zvaničnog predavanja stranačkih lista za oktobarske izbore, zazvonio mi je telefon. Poznat glas. Fahro. Za narod - Radončić Fahrudin. Za likovne umjetnike - genije sa kistom iz Nikšića koji se proslavio skiciranjem, kako ga optužuje bivša saradnica, ubistva jednog od šefova sarajevske mafije s kojim je Radončić, iako to niječe, imao strukturalan sukob, po dubini i širini.
"Vidi, šta misliš da zamoliš Sefera da se ne kandiduje za Predsjedništvo BiH. Ja sam spreman da svoju listu za Državni parlament skroz obezvrijedim, spreman sam da BPS-u dam dom naroda BiH i Dom naroda FBiH" izustio je likovnjak Radončić pokušavajući, u skladu sa svojim zanimanjem, nacrtati samog sebe u zgradi Predsjedništva BiH čije je paljenje, prethodno, podržao.
Prijedlog je bio odbijen. Svako je otišao svojim putem i ne bih se više za Radončićem ni okrenuo da se on sam u svojim intervjuima, koje redovno daje za proustaške i pročetničke medije, već drugi put indirektno nije osvrnuo prema Seferu Haliloviću. Kada sam to prvi put pročitao: rekoh, ma možda nije tako mislio. Nije valjda lud?! Danas sam sasvim siguran u ono što sam pročitao: Radončić je krenuo u najnoviju, zadnju, bitku za sopstveni ego i sopstvenu slobodu u kojoj pokazuje ono što sam o njemu znao i 1993. - da se radi o čovjeku koji je lišen ljudske etike i moralnih normi kada je u pitanju borba za vlast i njegovo lično mjesto pod historijskom kapom Bosne i Herceogovine ispod koje bi da se prevarama ugura izgurujući one koji su već tamo.
Prisjetio sam se nekolicine epizoda sa Radončićem: prve kada je prljavo ucjenjivao Bakira Hadžiomerovića, čemu sam svjedočio. Druge, kada mi je pričao kako se sa Željkom Komšićem dogovorio da kandiduju Emira Suljagića "koji je lud", treće u kojoj je objavio fotografiju, koju je prethodno lično uslikao, Mirsada Kebe sa perikom, četvrte u kojoj je prijetio lažnom izjavom pred Sudom BiH u predmetu ratnih zločina, pete u kojoj je "do podne" vrištao preko "Avaza" da se atentat na moju porodicu istraži, da bi se "od podne" sastajao sa odgovornima za isti - Enverom Mujezinovićem i Bakirom Alispahićem, šeste u kojoj je Sefera Halilovića prevario za osnivanje nekadašnjeg "Bošnjačkog Avaza" uzevši mu pare i zabivši mu nož u leđa, sedme u svojim terevenkama sa Miloradom Dodikom i Miroslavom Miškovićem i inih drugih epizoda za čije ispisivanje bi bila potrebna jedna ozbiljna knjiga koja bi svjedočila o utjelotvorenju bošnjačke vanjštine i vampirsko - đavolske nutrine.
Zapitah se: je l' ovo onaj Radončić koji je od Sefera Halilovića, tokom rata, tražio para za kafu pa se sada osilio pomislivši da je narod u Bosni i Hercegovini toliko lud, te da nemaju druga posla nego da njega, kabinetskog potrčka, sistemskog egzekutora i nastavnika likovnog izaberu za predsjednika države? Je l' ovo isti onaj Radončić koji je od Sefera Halilovića dobio pare za "Bošnjački Avaz" da bi preko tog istog "Avaza" godinama pljuvao upravo onog čovjeka koji ga je branio i hranio - Halilovića.
Sefer Halilović (sjedi) i njegov sekretar Radončić Fahrudin (naravno stoji): ratno Sarajevo 1993.,
Je li ovo onaj isti Radončić koji je od Alije Izetbegovića dobio gotovo milion njemačkih maraka za "Dnevni Avaz", koji je Bakiru Izetbegoviću školovao kćerku, koji je urnisao Sulejmana Tihića pred unutarstranačke izbore u SDA, a sve ne bi li Izetbegović pobijedio, da bi poslije, kada Radončić shvati da želi postati predsjednik države, Izetbegoviću u tom istom "Avazu" spočitao sve ono u čemu su zajedno učestvovali - stvaranje privatne države, zaštita i organizovanje državne mafije, uništavanje i napadanje opozicije, neistraživanje političkih ubistava, druženje sa mafijaškim bosovima i tako dalje u prilično dug spisak zajedinčkih, bolesnih anomalija.
Poznavajući ga preko dvadeset godina, vidjevši strukturu njegove ličnosti "kada je bio mali", mogu slobodno napisati da je Radončić zarobljenik sopstvenog, bolesnog, ega koji upravlja njegovim postupcima koji su danas daleko od bilo kakve racionalnosti i ljudskosti. Samo lud čovjek može pomisliti da je gradnja dvije zgrade, nastale na prevarama i političko - medijskim progonima i ucjenama, dostatna za poređenje za Gazi Husrev begom koji je Sarajevu ostavio - poklonio medresu, džamiju, biblioteku, javne kuhinje...i koji se nije bavio progonima već napretkom Muslimana na ovim prostorima.
Helem, Radončić se ove, 2014. godine kandidovao za Predsjedništvo BiH. Precjenjujući svoja realna znanja nastavnika likovnog vaspitanja, svoje kabinetsko - dvorske sposobnosti koje su prerasle u bolest spletki, svoju novinu koja je izrasla u batinu nacionalne destrukcije, i svoje kvalitete koji su prerasli u interni kult ličnosti nivoa Kim Mil Sunga mlađeg, Radončić je sebe "usnio" u Predsjedništvu BiH te je odlučio da pokuša biti brutalan ne bi li se drugi "uplašili" njegova oba tornja i prepustili mu državu da je vodi onako kako on i zna - ravno do dna.
Početak predizborne kampanje u BiH za sve kandidate za Predsjedništvo BiH označit će političke aktivnosti: govore, intervjue, skupove, dok će Radončić jednim okom gledati u Sud BiH, gdje očekuje da bude pozvan kao svjedok u "likovnom predmetu" Zijad Turković i ostali, dok će drugim okom viriti na Kosovo gdje jedan drugi njegov kolega, likovnjak Naser Keljmendi treba da odgovara zbog pravljenja neke zločinačko - "likovne" organizacije koja je usput ubila i nekog kriminalca kojeg je Radončić "volio".
U pauzama ovih suđenja Radončić će se obraćati Bošnjacima, za čiju se stolicu kandiduje preko Nezavisnih - Dodikovih novina i Dnevnog ili Večernjeg lista Dragana Čovića. Preko njih će pokušati da ubjedi Bošnjake da glasaju za njega dok će preko "Avaza" pokušati uvjeriti sam sebe kako bi i on, nakon svih poraza ovom preplašenom i sluđenom narodu, trebao biti predsjednik koji će, ako i ta nesreća snađe ovu jadnu zemlju, zakucati zadnji ekser u mrtvački sanduk BiH kao države i Bošnjaka kao političkog faktora.
Semir Halilović
Sarajevo, 10.9.2014.
P.S. Fahro, mislim da je za tebe daleko pametnije da više nikada ne pominješ moju porodicu niti ikoga od nas kontaktiraš. Nemoj da me natjeraš da o tebi napišem suštinski tekst i(li) dam izjavu tamo gdje treba. Ja znam da ti znaš, da sam itekako upoznat kako u srcu "Avazovog" zmaja živi jedan mali miš.
S.H.
- johntra
#12922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
to se ne trudi niko ni sakriti...meni je veći problem da neko pokušava to ponoviti, jer je to već odavno provaljeno...to je znak da ispadaš jadan...leechild wrote:
hhhhh tako i treba, priznaj kako je SDP radio kampanju 2010te godine. Spinovali ste po forumima sve one koji nisu u SDP-u...tako se to nekad radilo, samo sto su vas mnogi skontali u tomeda ne zaboravim nabijanje laznih lajkova na komentarima kao npr da je niksic dobar covjek, zlatko da je legenda itd.
-
leechild
#12923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
tako treba, priznaj sta radite i kakvim se muljazama koristite.johntra wrote:to se ne trudi niko ni sakriti...meni je veći problem da neko pokušava to ponoviti, jer je to već odavno provaljeno...to je znak da ispadaš jadan...leechild wrote:
hhhhh tako i treba, priznaj kako je SDP radio kampanju 2010te godine. Spinovali ste po forumima sve one koji nisu u SDP-u...tako se to nekad radilo, samo sto su vas mnogi skontali u tomeda ne zaboravim nabijanje laznih lajkova na komentarima kao npr da je niksic dobar covjek, zlatko da je legenda itd.
- johntra
#12924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
dok su komunjare to radile, sigurno nisu bile ofirne kao vi sada...u tome je bit...ali ne kontate vi to...
-
leechild
#12925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nesto ne vidim da se ovdje puno prica o pozitivnim stvarima DFa, vec se citava prica fokusirala na pljuvanje i blacenje DF-a, Komsica i Suljagica.johntra wrote:dok su komunjare to radile, sigurno nisu bile ofirne kao vi sada...u tome je bit...ali ne kontate vi to...