notsure wrote:Vidi direktora.... Znači i Feđa nam je MORAO u SDA da bi postao direktor Arene. tc tc tc tc
automehaničar u prvom redu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
notsure wrote:Vidi direktora.... Znači i Feđa nam je MORAO u SDA da bi postao direktor Arene. tc tc tc tc
A fudo je sta?moet-perignon wrote:Sudeci po ovim diskusijama, valja reci da bi super bilo ako i Fudo pobijedi. Samo da se ne gledaju vise one njuske iz SDA, da budu na margini bar do lokalnih izbora.
Kamen, de ti meni, molim te, reci: koji ventil u sebi covjek mora zatvoriti, da se iskljuci razum i favorizira ta stranka?![]()
Hocu i ja tako. Meni je pun cosak njihove demagogije.
Ali samo iskreno, molim.
SNAGA centra...carujeJimmy McNulty wrote:Evo ono sto je @kdn spominjao.
http://kriminaliizbori.blogspot.ba/2016 ... i.html?m=1
...ponovo razmisli sta si napisao...i ne samo ti, nego svi mi zajedno...Jimmy McNulty wrote:Ja prvi da imam milijarde ne bi nikome dopustio da me pravi budalom. Ipak ne opravdavam ovaj potez.
I Mirad u službi SDAJimmy McNulty wrote:Evo ono sto je @kdn spominjao.
Mada svejedno glasam za njega.
A i ovo je mozda prenapuhano, ako mu je zaista ova zena bila duzna neka je uzeo i ja bih isto tako postupio, a ako nije onda je nadrogiraniji nego sto i @kamencic tvrdi.Mada mi nema logike da neko ko ima tolike pare ide krast laptope tek tako. Mislim da je spomenuta gospodja zaista ostala duzna neke novce a ovi su se opet ponijeli jalijaski prema njoj.
Edit: ovo je Mirad shareovao po FB, makar tako kazu moje informacije koje su mi poslale link
Sinoć mu je Al Dino pokazao par finti kako udariti a da ne ostanu modriceOi wrote:mozda je ovo udaranje zene predizborni trik da se pridobiju glasovi sa sela
...ovo nije prvi niti jedini 'incident' gospode seniora i juniora Vrace, ali su za ovaj osudjeni (ne znam da li je presuda pravomocna) sto mene iskreno vise iznenadjuje od samog akta...medjutim, simptomaticna mi je izjava da se 'slazemo' sa svakom vrstom kriminala, pa makar on bio i 'sitan' i prihvatamo to kao normalan, mozda cak i pozeljan obrazac ponasanja???Shmeker wrote:I Mirad u službi SDAJimmy McNulty wrote:Evo ono sto je @kdn spominjao.
A i ovo je mozda prenapuhano, ako mu je zaista ova zena bila duzna neka je uzeo i ja bih isto tako postupio, a ako nije onda je nadrogiraniji nego sto i @kamencic tvrdi.Mada mi nema logike da neko ko ima tolike pare ide krast laptope tek tako. Mislim da je spomenuta gospodja zaista ostala duzna neke novce a ovi su se opet ponijeli jalijaski prema njoj.
Edit: ovo je Mirad shareovao po FB, makar tako kazu moje informacije koje su mi poslale linkI opet se dokazuje da u ovoj državi odgovaraš za 1500 KM ali ne i za milijarde kao u slučaju Branković. Vrače kao sitni kriminalac vs Cosa Nostra (SDA) izbor je i dalje previše jednostavan.
...znaci da ipak podrzavas nasilje i 'sitni' kriminal?Jimmy McNulty wrote:Napisao sam da ne bih dopustio da me iko pravi budalom bez obzira koliko novca imam i napisao sam da ne opravdavam ovo sto su on i njegov otac uradili. Legalni nacini su u ovoj drzavi smijesni...ipak zao mi je samo sto ne mozemo cuti i drugu stranu ove price.
@Shmeker
mene licno ne bi zacudilo...kamen spoticanja wrote:Kazu da su na drugostepenoj oslobodjeni ali to ne.mogu provjeriti
Pa niko od nas ovdje nije budala i niko ne misli da je Eldin neki lik koji zaslužuje da bude na čelu grada kao što je Zenica u normalnim okolnostima. Čovjek je pokazao s ovom presudom( je li pravomoćna), a eto ti kažeš i na drugim primjerima da je razbojinik i da ima neprimjerene načine ponašanja. Problem se javlja onda kada se stavi fokus na 1500 KM a onda zažmirimo na 1 000 000 km koje je sjebala vladajuća hobotnica. Ja nemam dilemu i iluzije da je neko od kandidata zaslužio poziciju načelnika grada. Kriminal je kriminal pa bio on ovih 1500 KM, šamaranje ili u vidu naštimanog tendera, zapošljavanja rodbine i sl.Norm wrote:...ovo nije prvi niti jedini 'incident' gospode seniora i juniora Vrace, ali su za ovaj osudjeni (ne znam da li je presuda pravomocna) sto mene iskreno vise iznenadjuje od samog akta...medjutim, simptomaticna mi je izjava da se 'slazemo' sa svakom vrstom kriminala, pa makar on bio i 'sitan' i prihvatamo to kao normalan, mozda cak i pozeljan obrazac ponasanja???Shmeker wrote:I Mirad u službi SDAJimmy McNulty wrote:Evo ono sto je @kdn spominjao.
Edit: ovo je Mirad shareovao po FB, makar tako kazu moje informacije koje su mi poslale linkI opet se dokazuje da u ovoj državi odgovaraš za 1500 KM ali ne i za milijarde kao u slučaju Branković. Vrače kao sitni kriminalac vs Cosa Nostra (SDA) izbor je i dalje previše jednostavan.
Shmeker wrote:
Pa niko od nas ovdje nije budala i niko ne misli da je Eldin neki lik koji zaslužuje da bude na čelu grada kao što je Zenica u normalnim okolnostima. Čovjek je pokazao s ovom presudom( je li pravomoćna), a eto ti kažeš i na drugim primjerima da je razbojinik i da ima neprimjerene načine ponašanja. Problem se javlja onda kada se stavi fokus na 1500 KM a onda zažmirimo na 1 000 000 km koje je sjebala vladajuća hobotnica. Ja nemam dilemu i iluzije da je neko od kandidata zaslužio poziciju načelnika grada. Kriminal je kriminal pa bio on ovih 1500 KM, šamaranje ili u vidu naštimanog tendera, zapošljavanja rodbine i sl.
Mene lično nervira i zašto mi se gadi SDA jeste njihovo licemjerstvo i oskrnjavanje vjere. Ja sam rekao da mogu da razmijem da je čovjek kriminalac, lopov, hoštapler i da su to njegove loše osobine i da je spreman sam odgovarati za svoje postupke. Ono što ne mogu da razmijem kao neko ko se smatra vjernikom jeste to da neko dođe i dere mi se sa Selam alejkum, ide na džumu, proziva me za neispravnog muslimana ili bošnjaka, daje sebi za pravo da me etiketira i uz to mu četiri člana porodice rade u javnoj službi. Pitaš ga kako je dobio posao i hladno kaže zato što je sposoban, a na birou njegove struke je bilo 500 ljudi prije nego je zavrio fakultet. I onda takav bolid je ispravan a ja sam budala? On je dobar, moralan, čedan, mesija a ja ako postavim pitanje o nečemu škakljivom dobijem etiketu crveni, ljubičasti, narandžasti? Pa jebemu mater jel samo ovih 1500 Km problem, daj da odma zatvorimo Eldina i da nam ruže cvjetaju i grad dođe sebi.
Ja bukvalno ne glasam za neku opciju jer sam zadivljen nekom idejom toliko koliko glasam anti SDA. I još nešto ja znam da SC i NS neće imati drugu šansu ako sada zajebu jer jednostavno njihovo biraćko tijelo u 60% slučajeva se propituje, razmišlja za razliku od članova stranke koji ni sami ne znaju kada su zadnji put zastavu postavili ispravno a toliko se zaklinju u jednu nam jedinu.
Apsolutno podržavam nasilje ako je nasilje jedina opcija kojom možeš ostvariti svoja prava koja su ti uskraćena. A evo sada jedna storija zašto je to tako: poznanik radio za Ekor 3 mjeseca, nije platu dobio, dao otkaz traži svoje pare, sve mu govore danas će sutra će i tako mjesecima. Momku pukne film, ode u Ekor, isprazni police za svoju vrijednost i na vrata. kasnije je sa policijom imao problema i dobio je uslovno ali zanimljivo je da nije vratio robu jer je odmah utušio i svoje je pare namirio. Jest da je kasnije obilježen tom krivičnom osudom ali jbt ga, ionako neće dobiti službu na državnim jaslama. On da je išao legalnim putevima on te pare nikad ne bi vidio, da ne kažem da bi mu advokati dobar dio pojeli. Je li to po tebi pravda? Da jedan Ekro može u šaci držat koga hoće pa kad mu se uzvrati i Allah dž.š. (makar onaj njegov zenički ogranak) je na njegovoj strani?Norm wrote:
...znaci da ipak podrzavas nasilje i 'sitni' kriminal?
...a presuda protiv njih dokazuje da 'legalni nacini' ipak nisu smijesni...
Mislim, citavo vrijeme se ovdje prica o izboru 'najmanjeg zla' i onda...Vrace??? Pumpadzija??? ima jos kandidata koji nisu ni prekrsajno kaznjeni a ispali iz trke? niko ih i ne spominje?
Znaci li to da se ipak ne foruma o biranju 'najmanjeg zla' nego o agresivnoj aktivaciji clanstva na forumu?
+1Biene wrote:Tako je Jimmy
+1ExNihilo wrote:Malo fali da me ova tema ubijedi da po prvi put u životu dadnem glas SDA.