slabo ti to kontas Hadzi Hafize... drag si mi sto si se vratio vjeri MuhamedovojHafis wrote:[
Da te doco nešto nauči, pošto su vam i akademici iz (ne kod) Kruga 99 polupismeni a ne vi obična pješadija:
Znači nešto je u vas, a ne kod vas.
I to nije isto. U tebi može ležati šejtan a kod tebe može doseliti neki nov maćić.
Kontaš? Kontaš ti moj ....c
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#12876 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Hafis
#12877 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eh, kad su moje Turci mamili na te špice, pa nisu pristali.spreca wrote:slabo ti to kontas Hadzi Hafize... drag si mi sto si se vratio vjeri MuhamedovojHafis wrote:[
Da te doco nešto nauči, pošto su vam i akademici iz (ne kod) Kruga 99 polupismeni a ne vi obična pješadija:
I to nije isto. U tebi može ležati šejtan a kod tebe može doseliti neki nov maćić.
Ti misliš svatko se za večeru prodavao.
-
incognito071
#12878 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote: Nije pješadinac, nije. Zbog takvih gluposti sam vraćao studentariji diplomske radove na popravak.
Najsmješnije je kad napiše: kod bolesnika sa ..... bolestima...ili simptomi kod pacijenta.... valjda su simptomi u pacijentima a ne kod njih - jedino ako dođu u goste
Jel' ti citas kakve nebuloze pises, jadan ne bio?
Jos nesto, tata ti nepismen..
- SaraFina
#12879 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zegejska elita akademskih gradjana hrvatske nacionalnosti, razlikuje se kao nebo i zemlja od ovih što su diplomirali u Busovači,,Novom Travniku i sl. Kao Hafis. Ako je i diplomirao bilo gdje
Najozbiljnije.
Poznajem ih dovoljno, da mogu sa sigurnošću iznijeti ovu tvrdnju.
Čak i u virtuali ljudi sebi ne dozvoljavaju ovakve gafove.
Najozbiljnije.
Čak i u virtuali ljudi sebi ne dozvoljavaju ovakve gafove.
- Point.
#12880 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije mi jasno da se ovaj juznosrpski akademik, knjizevnik, doktor, lekar, ribolovac i jebac ovoliko prosipa iz dana u dan. Sta ti je biti nezaposlen pa palamuditi po forumu po citav Boziji dan.
- BHCluster
#12881 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ali zato pravo prve bračne noći je ostalo upechatljivo sto se najbolje vidi u tvojoj teksturi lice.Hafis wrote: Eh, kad su moje Turci mamili na te špice, pa nisu pristali.
-
incognito071
#12882 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
On pregledo studentariji

- Point.
#12883 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da trazi svoje korijene vjerovatno bi zaglavio kod nekog Murata u Trabzonu.BHCluster wrote:Ali zato pravo prve bračne noći je ostalo upechatljivo sto se najbolje vidi u tvojoj teksturi lice.Hafis wrote: Eh, kad su moje Turci mamili na te špice, pa nisu pristali.
Ti misliš svatko se za večeru prodavao.Tache ba vecera kad ga zachera do balchaka.
- House
-
Fudo387
#12885 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nije svako mogao dobiti ausvajs, neko je morao cuvati krave feudalcima, uzgajati luk, rastiku...itd.Hafis wrote:Eh, kad su moje Turci mamili na te špice, pa nisu pristali.spreca wrote:slabo ti to kontas Hadzi Hafize... drag si mi sto si se vratio vjeri MuhamedovojHafis wrote:[
Uostalom, to je za taj vakat bio civilizacijski iskorak, isto danas dobiti americki pasos, takav vakat. Ljudi dosli, zatekli totalne divljake kojima se ucinilo simpaticno da se pocnu kupati, prati zube, lijeciti infekcije...sta je tu cudno? Desavanja od prije hejbet vijekova, istorijski proces, sve je to normala ako ga posmatras koristeci zdrav razum i fakte, umjesto gusli i gange.
Problem je sto se ti danas, ljeta gospodnjeg 2017, ponasas isto da je Murat upravo iskocio iz televizora i hoce da te sprci, sav si fobican.
-
Hafis
#12886 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jesi li ih stvarno ono baš dobro upoznao(la)SaraFina wrote:Zegejska elita akademskih gradjana hrvatske nacionalnosti, razlikuje se kao nebo i zemlja od ovih što su diplomirali u Busovači,,Novom Travniku i sl. Kao Hafis. Ako je i diplomirao bilo gdje![]()
Najozbiljnije.
- SaraFina
#12887 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Jesi li ih stvarno ono baš dobro upoznao(la)SaraFina wrote:Zegejska elita akademskih gradjana hrvatske nacionalnosti, razlikuje se kao nebo i zemlja od ovih što su diplomirali u Busovači,,Novom Travniku i sl. Kao Hafis. Ako je i diplomirao bilo gdje![]()
Najozbiljnije.
Jesam ljaksoberu aus kamenjar.. Ali ne na način na koji aludiraš u svom šovinističko - krkanskom stilu...misleći da si pametan a ustvari si bolesnik.
Nego familijarno.
Imam familije sa hrvatske strane iz Slavonije, Zegeja i Posavine.
A i iz TK odnosno dijela TK šokci su mi u rodu. Ne bi vjerovao sigurno. Ali tako jest.
Nisam ih "uupoznavala "kako si ti mislio.
I još jednu sličnu mi opasku uputi, ićećemo do trajnog bana. Vjerovatno tvog. Zapamti.
-
hizo ramidovic
#12888 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Na svakoj temi ovog talibanskog foruma ista stvar: 5-6 raspojasanih tamnoputih turaka i turkinja navalilo na jednog jadnog rvata...svetle puti
uvek ste tako mucki radili,
ali niste pobedili srce junacko
sto boj bije i uz gusle cvili...
-
Hafis
#12889 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svaki put druga priča, druga rodbina. Blago tebi, uvijek bajram u glavi.SaraFina wrote:Hafis wrote:Jesi li ih stvarno ono baš dobro upoznao(la)SaraFina wrote:Zegejska elita akademskih gradjana hrvatske nacionalnosti, razlikuje se kao nebo i zemlja od ovih što su diplomirali u Busovači,,Novom Travniku i sl. Kao Hafis. Ako je i diplomirao bilo gdje![]()
Najozbiljnije.
Jesam ljaksoberu aus kamenjar.. Ali ne na način na koji aludiraš u svom šovinističko - krkanskom stilu...misleći da si pametan a ustvari si bolesnik.
Nego familijarno.
A i iz TK odnosno dijela TK šokci su mi u rodu. Ne bi vjerovao sigurno. Ali tako jest.
I još jednu sličnu mi opasku uputi, ićećemo do trajnog bana. Vjerovatno tvog. Zapamti.
Jugovina. Je li to dežurni hećim izišao, pa te sestre pustile malo na internet
-
Hafis
#12890 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo forumske legende za šeguhizo ramidovic wrote:Na svakoj temi ovog talibanskog foruma ista stvar: 5-6 raspojasanih tamnoputih turaka i turkinja navalilo na jednog jadnog rvata...svetle puti
Uvijek me od srca nasmije.
- BHCluster
#12891 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jos osunechen, taslačit moze do sabaha.Point. wrote:Da trazi svoje korijene vjerovatno bi zaglavio kod nekog Murata u Trabzonu.BHCluster wrote:Ali zato pravo prve bračne noći je ostalo upechatljivo sto se najbolje vidi u tvojoj teksturi lice.Hafis wrote: Eh, kad su moje Turci mamili na te špice, pa nisu pristali.
Ti misliš svatko se za večeru prodavao.Tache ba vecera kad ga zachera do balchaka.
- LBVIEW
#12892 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kazem ja, nije bilo svacije barjak nositi, netko je morao i opanke setati.
Sto objasnjava, kako vojnicku "spremnost", tako i teskturu lica i dan-danas.
Sto objasnjava, kako vojnicku "spremnost", tako i teskturu lica i dan-danas.
- SaraFina
#12893 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
To što ti iz nekog paralelnog univerzuma danonoćno ovdje ordiniraš, lažno se prestavljajući intelektualcem s doktorskom titulom, ne mora značiti da je boljka svih nas...Ima bolan raje koja se ovdje poznaje u R.L medjusobno. Pa je glupo praviti pred ljudima koji te znaju paralelan lažni żivot. Kužiš?Hafis wrote:Svaki put druga priča, druga rodbina. Blago tebi, uvijek bajram u glavi.SaraFina wrote:
Nego familijarno.
Jugovina. Je li to dežurni hećim izišao, pa te sestre pustile malo na internet
Ne? Zato i jesi anonimac.
Uzgred tata mi je hećim, zato sam sigurna da ti niJesi ni H od toga
- LBVIEW
#12894 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ja konto da su jedino Srbima Osmanlije nabili komplekse, kad ono i uljudbenicima.Fudo387 wrote:
Nije svako mogao dobiti ausvajs, neko je morao cuvati krave feudalcima, uzgajati luk, rastiku...itd.
Uostalom, to je za taj vakat bio civilizacijski iskorak, isto danas dobiti americki pasos, takav vakat. Ljudi dosli, zatekli totalne divljake kojima se ucinilo simpaticno da se pocnu kupati, prati zube, lijeciti infekcije...sta je tu cudno? Desavanja od prije hejbet vijekova, istorijski proces, sve je to normala ako ga posmatras koristeci zdrav razum i fakte, umjesto gusli i gange.
Problem je sto se ti danas, ljeta gospodnjeg 2017, ponasas isto da je Murat upravo iskocio iz televizora i hoce da te sprci, sav si fobican.
- BHCluster
#12895 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ključna riječ "nabili".LBVIEW wrote:Ja konto da su jedino Srbima Osmanlije nabili komplekse, kad ono i uljudbenicima.Fudo387 wrote:
Nije svako mogao dobiti ausvajs, neko je morao cuvati krave feudalcima, uzgajati luk, rastiku...itd.
Last edited by BHCluster on 12/09/2017 19:50, edited 1 time in total.
-
Hafis
#12896 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jebote, imaš životopis k'o Marija Kiri. Nema gdje te nema. Od Vratnika, preko Beča do tate hećima. A istodobno bošnjački nacionalist.SaraFina wrote: To što ti iz nekog paralelnog univerzuma danonoćno ovdje ordiniraš, lažno se prestavljajući intelektualcem s doktorskom titulom, ne mora značiti da je boljka svih nas...Ima bolan raje koja se ovdje poznaje u R.L medjusobno. Pa je glupo praviti pred ljudima koji te znaju paralelan lažni żivot. Kužiš?
Kakve bih to ja imao koristi od lažnog predstavljanja, još ovdje? Ako možeš prtihvati, ako ne možeš, pati. Nigdje veze.
Vego, koja je tatina specijalnost, da ga malo preistpitam, da vidim je li u tijeku s dešavanjima u medicini?
- Alfons Kauders
#12897 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Naravno da nece, ali nece ni SDA, SBB i HDZ. Sta mislis zasto su Reuf i Sepic napravili svoje stranke?Hafis wrote:Đes prognostiĆarAlfons Kauders wrote:[
Vi ste odlucili kuhati s SDA, ne ja. Rekao sam ti da to moze biti problem na duge staze, jel tako?
Pa eto, sretno s tim.![]()
Veliš onaj će žuti konjičnin i mali alkoholičar uzeti većinu?
Pa za ono neće ni bliža rodbina glasati
Manjinska vlada i nestabilne takticke koalicije dok se boje ne rastope, pa onda racunaj koliko ce biti bitan veto HDZ u DN FBiH.
HDZ ce biti u vlasti i kao jedini predstavnik Hrvata u DN FBiH, ali bez podrske parlamenta. Uvijek ce imati odgovornost vlasti, a nikad nece imati vlast (mogu sve blokirati u DN FBiH, ali ujedno ne mogu nista progurati bez npr. podrske Reufa i Kasumovica, pa sretno s lobiranjem).
Ovo je neminovni ishod sa ili bez promjena izbornog zakona. Prosla su vremena komotnih jaranskih vecina s SDA i partnerima, i uskoro se za sve valja pogadjati i s gradŽanima, koji ce moci oboriti vladu kad im se digne chuna, i blokirati jos masu stvari nako usput.
Samo je pitanje vremena, ovaj ili sljedeci ciklus. Matematicki nema fule, et pa racunaj jel od 2018 ili 2022... Koliko rukica u parlamentu je imao HDZ prije 10 i vise godina, a koliko sad, i kuda to ide, nepovratno... A nema vise ni monolitne SDA za trgovinu, vec valja sve navlaciti cas kod Senada i Suljage, cas kod Nerke i Komse, pa jos pride Sebije, Fahre itd... Puno krokodila moj doktore, puno usta za rastalit
- SaraFina
#12898 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad me neko tvog mentalnog sklopa klasificira nacionalistom, onda je to kompliment.Hafis wrote:Jebote, imaš životopis k'o Marija Kiri. Nema gdje te nema. Od Vratnika, preko Beča do tate hećima. A istodobno bošnjački nacionalist.SaraFina wrote: To što ti iz nekog paralelnog univerzuma danonoćno ovdje ordiniraš, lažno se prestavljajući intelektualcem s doktorskom titulom, ne mora značiti da je boljka svih nas...Ima bolan raje koja se ovdje poznaje u R.L medjusobno. Pa je glupo praviti pred ljudima koji te znaju paralelan lažni żivot. Kužiš?
Kakve bih to ja imao koristi od lažnog predstavljanja, još ovdje? Ako možeš prtihvati, ako ne možeš, pati. Nigdje veze.
Vego, koja je tatina specijalnost, da ga malo preistpitam, da vidim je li u tijeku s dešavanjima u medicini?
Čuj kakve bi imao koristi od lažnog predstavljanja? Ovo ozbiljno pitaš? Pa internet je na površinu upravo svojom pristupašnošću, izvukao sav ljudski šljam, bolest i još milione negativnosti kod ljudi.
Osobito je zanimljivo ovako "predstavljanja " iz udobnosti anonimnosti znajući sa 85% sigurnošću da nema posljedica.
Da nabrajam dalje?
-
Hafis
#12899 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dosta optimistično.Alfons Kauders wrote:Naravno da nece, ali nece ni SDA, SBB i HDZ. Sta mislis zasto su Reuf i Sepic napravili svoje stranke?Hafis wrote:Đes prognostiĆarAlfons Kauders wrote:[
Vi ste odlucili kuhati s SDA, ne ja. Rekao sam ti da to moze biti problem na duge staze, jel tako?
Pa eto, sretno s tim.![]()
Veliš onaj će žuti konjičnin i mali alkoholičar uzeti većinu?
Pa za ono neće ni bliža rodbina glasati
Manjinska vlada i nestabilne takticke koalicije dok se boje ne rastope, pa onda racunaj koliko ce biti bitan veto HDZ u DN FBiH.
HDZ ce biti u vlasti i kao jedini predstavnik Hrvata u DN FBiH, ali bez podrske parlamenta. Uvijek ce imati odgovornost vlasti, a nikad nece imati vlast (mogu sve blokirati u DN FBiH, ali ujedno ne mogu nista progurati bez npr. podrske Reufa i Kasumovica, pa sretno s lobiranjem).
Ovo je neminovni ishod sa ili bez promjena izbornog zakona. Prosla su vremena komotnih jaranskih vecina s SDA i partnerima, i uskoro se za sve valja pogadjati i s gradŽanima, koji ce moci oboriti vladu kad im se digne chuna, i blokirati jos masu stvari nako usput.
Samo je pitanje vremena, ovaj ili sljedeci ciklus. Matematicki nema fule, et pa racunaj jel od 2018 ili 2022... Koliko rukica u parlamentu je imao HDZ prije 10 i vise godina, a koliko sad, i kuda to ide, nepovratno... A nema vise ni monolitne SDA za trgovinu, vec valja sve navlaciti cas kod Senada i Suljage, cas kod Nerke i Komse, pa jos pride Sebije, Fahre itd... Puno krokodila moj doktore, puno usta za rastalit
Prvo treba vidjeti izborni rezultat Refke i Ćombeta, a i Nerke na kraju krajeva. Inače, kolio vidim ne cvjetaju im baš ruže u međusobnim odnosima. još kad pridodamo onog kompleksaša što udara po prstima...tu će trebati stručnjaci za mentalni rad u zajednici, ako znaš na što mislim.
Što se tiče rukica HDZ-a u parlamentu, postoji određeni pad u zadnjim godinama, s tim i kad je imao onaj optimalni broj glasova u predstavničkom domu, nije nikada imao neke pretjerane koristi od njih. Tako, da što se toga tiče, neće se ništa značajno promijeniti.
Stvarna snaga HDZ-a leži u Domu naroda i sudeći kako se stvari odvijaju, svaka izmjena izbornog zakona što se tiče Doma naroda će mu osigurati još veći broj ruku.
Sarajevo treba prihvatiti činjenicu da je HDZ realnost koju je samo još više učvrstilo.
Svaki pokušaj njegovog zaobilaženja uz pomoć kojekakvih ''probosanskih'' Hrvata kojih je na žalost zbog bioloških razloga sve manje) u pravilu će dovoditi do krize. Jebat ga, sve što se ne uklapa u sarajevsku matricu patriotizma i ''bosanstva'' proglašava se fašizmom.
da zaključim: unatoč negativnoim demografskom trendu, Sarajevo jednostavno nema dovoljno kapaciteta da jednom za svagda ''ugasi'' hrvatsko pitanje u BiH.
-
Hafis
#12900 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nigdje veze. Ti vjerojatno imaš nekih loših iskustava, a mene se doslovce jebe što će neki prašinar ovdje misliti o meni. Pa 90% njih na ovoj su temi su klasični maali bezveznjakovići koje u stvarnom životu i ne primjećujem. Niti me itko od njih može uvrijediti..smiješno.SaraFina wrote:Kad me neko tvog mentalnog sklopa klasificira nacionalistom, onda je to kompliment.Hafis wrote:Jebote, imaš životopis k'o Marija Kiri. Nema gdje te nema. Od Vratnika, preko Beča do tate hećima. A istodobno bošnjački nacionalist.SaraFina wrote: To što ti iz nekog paralelnog univerzuma danonoćno ovdje ordiniraš, lažno se prestavljajući intelektualcem s doktorskom titulom, ne mora značiti da je boljka svih nas...Ima bolan raje koja se ovdje poznaje u R.L medjusobno. Pa je glupo praviti pred ljudima koji te znaju paralelan lažni żivot. Kužiš?
Čuj kakve bi imao koristi od lažnog predstavljanja? Ovo ozbiljno pitaš? Pa internet je na površinu upravo svojom pristupašnošću, izvukao sav ljudski šljam, bolest i još milione negativnosti kod ljudi.
Osobito je zanimljivo ovako "predstavljanja " iz udobnosti anonimnosti znajući sa 85% sigurnošću da nema posljedica.
Da nabrajam dalje?
Pa ja mrtav hladan postavljam ovdje svoje slike.. šta misliš da me briga ako me netko i prepozna. Jebe me se. Ipak se ovo čita, a malo je ljudi u Mostaru koji me ne znaju.
Uostalom, stojim iza što sam na ovom forumu napisao. Ako sam koga i pecnuo, obično je to bio neki od ove dosadne seljadije što glumi da je smiješna ili neki od upornijih analfabeta. Kad zbrojim, što i kakva sve šovinistička sranja izbacuju ovi prašinari ovdje, pa ja sam Majka Tereza.