HS kablovska
Moderator: anex
- vicious
#12876 Re: HS kablovska
Ja imam KID 22 paket, a hocu da uzmem i telefon. Sta trebam uraditi, jel moram ici tamo u Radnicku ili se moze nesto daljinski zavrsiti (preko telefona, maila...)?
-
felichi
#12877 Re: HS kablovska
@vicious
cisto da i tebe ne zajebu. mene su telefonom jucer poslali u radnicku da 'potpisem ugovor' da bi mi, kada sam dosao, rekli da je u toku 'prebacivanje programske seme' ili tako neki izmisljeni izraz i obavijestili da narednih sedam dana nece moci pruzati usluge jel 'ne mogu printati ugovore'.
naravno nisam ni pitao zasto su me onda zajebali i rekli da dodjem licno u radnicku znajuci o kakvom se amaterizmu radi kada je rijec o HSu.
cisto da i tebe ne zajebu. mene su telefonom jucer poslali u radnicku da 'potpisem ugovor' da bi mi, kada sam dosao, rekli da je u toku 'prebacivanje programske seme' ili tako neki izmisljeni izraz i obavijestili da narednih sedam dana nece moci pruzati usluge jel 'ne mogu printati ugovore'.
naravno nisam ni pitao zasto su me onda zajebali i rekli da dodjem licno u radnicku znajuci o kakvom se amaterizmu radi kada je rijec o HSu.
- vicious
#12878 Re: HS kablovska
Hvala na informaciji, ne znam zašto me to nimalo ne čudi od njih...felichi wrote:@vicious
- MH i HS kablovska
#12879 Re: HS kablovska
Zdravo vicious,vicious wrote:Ja imam KID 22 paket, a hocu da uzmem i telefon. Sta trebam uraditi, jel moram ici tamo u Radnicku ili se moze nesto daljinski zavrsiti (preko telefona, maila...)?
molimo Vas dostavite nam kontakt broj i korisničke podatke u PP. Javićemo se mi Vama i evidentirati Vaš zahtjev.
- MOSALJOZE
#12880 Re: HS kablovska
Ko sad koga
Ovom se javlja telemach,ovom hs
Ovom se javlja telemach,ovom hs
-
The Realist
#12881 Re: HS kablovska
Ja sam gore samo upamtio prebacivanje programske šeme
.
-
laik1981
#12882 Re: HS kablovska
@MH i HS kablovska
Kad ce sport klubovi? Odgovori pls.. Nemoj samo
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12883 Re: HS kablovska
kakva će biti programska šHema za KID 22 paket... ostaju li pinkovi, foxovi, axn, sci fi, NA wild, HD kanali il se to razbija na dodatne pakete ko na telemahu, sport klubovi me NE INTRESIRAJU, stavite ko zaseban paket pa ko voli bujrum plati pa klati...hvaalaa
-
laik1981
#12884 Re: HS kablovska
Mene ne interesuju pinkovi pa nek njih bace u zaseban paket..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12885 Re: HS kablovska
SK HD PAKET
sve inm ove SK pakete stavite kao dodatne pa šHišHajte
sve inm ove SK pakete stavite kao dodatne pa šHišHajte
-
kakaljin
#12886 Re: HS kablovska
Postovani,MH i HS kablovska wrote:Zdravo vicious,vicious wrote:Ja imam KID 22 paket, a hocu da uzmem i telefon. Sta trebam uraditi, jel moram ici tamo u Radnicku ili se moze nesto daljinski zavrsiti (preko telefona, maila...)?
molimo Vas dostavite nam kontakt broj i korisničke podatke u PP. Javićemo se mi Vama i evidentirati Vaš zahtjev.
Posto ste se ponovo poceli javljati ovdje nakon dugo vremena, nadam se da ce te postati aktiviniji sa javljanjem, imam nekoliko pitanja za Vas.
Kada ce doci do spajanja sa telemachom?
Kada se ocekuju pustanje u programsku semu kanali koje ima telemach, a vi ih trenutno nemate u svojoj programskoj semi?
Da li ce ostati svi kanali koje sada imate u svojoj programskoj semi i nakon spajanja sa telemachom?
Da li ce ti kanali ostati u stalnoj ponudi ili ce biti iskljuceni kao sto je telemach to uradio sa ostalim operaterima koje je uzeo?
Sta ce biti sa ci modulima kod korisnika koji imaju po nekoliko u kuci i placali su jednu pretplatu, dok kod telemacha se za svaku tv u kuci placa dodatna pretplata?
- chakany
#12887 Re: HS kablovska
Gospodine Poštovani,
možete li reči tehničarima da stave opciju prevoda na EUROCHANNEL-u.
Slika je užasna, ima jako dobrih filmova, ali ne mogu se gledati zbog kvaliteta slike.
Nadam se skorom poboljšanju kanala
, i da će sa uvođenjem Telemach-a ostati ovaj kanal.
Teletekst mi već par godina nije dostupan na OBN, RTRS i RTVBN-u na digitalnoj televiziji.
Unaprijed zahvalan.
možete li reči tehničarima da stave opciju prevoda na EUROCHANNEL-u.
Slika je užasna, ima jako dobrih filmova, ali ne mogu se gledati zbog kvaliteta slike.
Nadam se skorom poboljšanju kanala
Teletekst mi već par godina nije dostupan na OBN, RTRS i RTVBN-u na digitalnoj televiziji.
Unaprijed zahvalan.
-
Astrix
#12888 Re: HS kablovska
Ma najbolje da naprave neki 4-5 paketa (filmski, sportski, muzicki, informativni, dokumentarni) i da svak sebi bira po cijeni i paketu. Platis ono sto hoces da gledas i to je to.
Mada sumnjam da ce to ikad biti kod nas tako....
Mada sumnjam da ce to ikad biti kod nas tako....
- supercali
#12889 Re: HS kablovska
Enes se sjetio sifre pa nas zajebava 
-
old_spice
#12890 Re: HS kablovska
Evo i kod mene su sad internet sjebali, na proslom mjerenju bio je 20/2, a sad 8/2
- Benq
- kemox
#12893 Re: HS kablovska
Ja imam skoro godinu manji upload od onog koji plaćam. Ujutro bude maximalno do 1,7, naveče ni 1.0 Mb/s ??? kupio novi modem i ništa se nije promjenilo. Ono što je najžalosnije ovi njihovi tehničari dolaze ujutro, ispade k'o da se ja zezam sa njima. kažu mi varira brzina 0,5 Mb/s, super neka varira ali iznad 2,0 Mb/s.
HOĆU TELEMAHOVCI DA BUDE KONSTANTNO 2.0 Mb/s KOLIKO PLAĆAM I TAČKA.
zove mene njihov tehničar i ja mu ispričam sve kao jeste, a on meni pa kolika ti brzina treba biti (konta tip ja levat). NISAM LEVAT HOĆU DA BUDE 2.0 Mb/s I TAČKA. JA SAM TELEMAHOVCI DOKTOR KADA SU OVE STVARI U PITANJU.
MISLIM DA JE SMJEŠNO DA MENI NJIHOVI TEHNIČARI PROVJERAVAJU BRZINU PREKO MOBITELA, PREKO APLIKACIJE SPEED TEST. TUGA.

zove mene njihov tehničar i ja mu ispričam sve kao jeste, a on meni pa kolika ti brzina treba biti (konta tip ja levat). NISAM LEVAT HOĆU DA BUDE 2.0 Mb/s I TAČKA. JA SAM TELEMAHOVCI DOKTOR KADA SU OVE STVARI U PITANJU.
MISLIM DA JE SMJEŠNO DA MENI NJIHOVI TEHNIČARI PROVJERAVAJU BRZINU PREKO MOBITELA, PREKO APLIKACIJE SPEED TEST. TUGA.

Last edited by kemox on 29/11/2015 16:41, edited 7 times in total.
- Benq
#12894 Re: HS kablovska
2Mbps upload ti moze biti kad su bas idealni uslovi , vecinom je to odstupanje od 0,2-0,5Mbps.
- kemox
#12895 Re: HS kablovska
KAKVI IDEALNI USLOVI, ŠTA TO ZNAČI? JA NJIMA IDEALNO SVAKI MJESEC PLATIM BRZINU 2,0 Mb/s. HOĆU DA IMAM TOLIKU I TAČKA.Benq wrote:2Mbps upload ti moze biti kad su bas idealni uslovi , vecinom je to odstupanje od 0,2-0,5Mbps.
KOD MENE JE UGLAVNOM KONSTANTNO MANJA BRZINA ZA 1.0 Mb/s

- Benq
#12896 Re: HS kablovska
To moras rijesiti s njima , nemas nista od toga sto ces galamit na forumu
, razumijem te potpuno jer sam i ja imao prije dvije godine slicnih problema pa su dolazili , mjerili signal , mijenjali spliter , zvali centralu da se uradi reset modema , nema sta nisu pokusavali , na kraju mi donijeli novi modem Cisco EPC3208 i vise nikad nikakvih problema nisam imao.
KID22:

KID22:

- Raigor Stonehoof
#12897 Re: HS kablovska
ne platis ti njima 2mbps nego DO 2mbps, procitaj ugovor 
- Benq
#12898 Re: HS kablovska
U ugovoru ne stoji "do" , nego samo internet brzine xx/xx , ni na stranici ne pise "do".Raigor Stonehoof wrote:ne platis ti njima 2mbps nego DO 2mbps, procitaj ugovor
- MH i HS kablovska
#12899 Re: HS kablovska
Zdravo laik1981,laik1981 wrote:@MH i HS kablovska
za sada nemamo preciznijih informacija na ovu temu. O svim novitetima ćemo Vas blagovremeno informisati.
- MH i HS kablovska
#12900 Re: HS kablovska
Zdravo kemox,kemox wrote:Ja imam skoro godinu manji upload od onog koji plaćam. Ujutro bude maximalno do 1,7, naveče ni 1.0 Mb/s ??? kupio novi modem i ništa se nije promjenilo. Ono što je najžalosnije ovi njihovi tehničari dolaze ujutro, ispade k'o da se ja zezam sa njima. kažu mi varira brzina 0,5 Mb/s, super neka varira ali iznad 2,0 Mb/s.
![]()
![]()
![]()
molimo Vas da nam u inbox dostavite tačne korisničke podatke, kako bismo provjerili i korigovali sve što je potrebno.