Demokratska fronta Željko Komšić
- madner
#12876 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakvih je sve provala bilo u zadnjih sedam dana od SDA jugenda, trebali bi platiti nekome da ih malo poduci. 
-
weredsf
#12877 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije to argument, moj licni stav o njemu koji nije obavezujuci ni za kogaBanksy wrote:Ako su ovo argumenti i vokabular 30 dana pred izbore, biće da vas je opasno pritislo.weredsf wrote:
Komsic je budala, ulicar ...
-
StupskaBitanga
#12878 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Damir Marjanović: Martin Raguž je dobar izbor za Predsjedništvo BiH
- Banksy
#12879 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Činilo mi se da je Marjanović zreo, pametan, ozbiljan čovjek. Kakvo razočarenje ...StupskaBitanga wrote:Damir Marjanović: Martin Raguž je dobar izbor za Predsjedništvo BiH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#12880 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A sto mislis da je lose navijanje za Raguza?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12881 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
a i ovaj damir je uvlacigHuz opasan izgleda...StupskaBitanga wrote:Damir Marjanović: Martin Raguž je dobar izbor za Predsjedništvo BiH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Banksy
#12882 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zato što je do jučer bio dio jedne ekipe, pa kad je ispao iz nje, ljubomorno prelazi u drugu.StupskaBitanga wrote:A sto mislis da je lose navijanje za Raguza?
Seljački je u ovom trenutku podržavati svog dojučerašnjeg političkog protivnika samo zato jer se iz nekog razloga u matičnoj stranci nije sklopilo onako kako si mislio da treba. Ovakvim postupkom slika svoj karakter i temperament i integritet, a čini mi se da slika nije baš najbolja.
U praksi, neće povući nikoga za sobom, a svoj kredibilitet i rejting ničim izazvan srozava na nulu. Velika šteta potrošenog potencijala.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12883 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Al' ne mogu vjerovati da neko ko podrzava SDA i Bakira, za bilo koga kao lafo neki sukweredsf wrote:Zeljko se vodi onom : Dok je ovaca bit ce i vune, jednostavna matematika koja kod vas prolaziSamo se pitam kako je čovjek takvog kalibra osvojio 360 000 glasova.![]()
Naravno riječ je o argumentu u ironičnom tonu...
-
weredsf
#12884 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao da tu ima razlike, realno-LIBERO- wrote:Al' ne mogu vjerovati da neko ko podrzava SDA i Bakira, za bilo koga kao lafo neki sukweredsf wrote:Zeljko se vodi onom : Dok je ovaca bit ce i vune, jednostavna matematika koja kod vas prolaziSamo se pitam kako je čovjek takvog kalibra osvojio 360 000 glasova.![]()
Naravno riječ je o argumentu u ironičnom tonu..., napise ovo
-
StupskaBitanga
#12885 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Raguz mu je na svojoj FB posvetio da mu je cast i obaveza sto ga podrzavaju ovakvi ljudiBanksy wrote:Zato što je do jučer bio dio jedne ekipe, pa kad je ispao iz nje, ljubomorno prelazi u drugu.StupskaBitanga wrote:A sto mislis da je lose navijanje za Raguza?
Seljački je u ovom trenutku podržavati svog dojučerašnjeg političkog protivnika samo zato jer se iz nekog razloga u matičnoj stranci nije sklopilo onako kako si mislio da treba. Ovakvim postupkom slika svoj karakter i temperament i integritet, a čini mi se da slika nije baš najbolja.
U praksi, neće povući nikoga za sobom, a svoj kredibilitet i rejting ničim izazvan srozava na nulu. Velika šteta potrošenog potencijala.
- Corto Maltese
#12886 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zar se ovo ne odnosi na...?Banksy wrote:Zato što je do jučer bio dio jedne ekipe, pa kad je ispao iz nje, ljubomorno prelazi u drugu.
-
weredsf
#12887 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne, tu se radi o principuCorto Maltese wrote:Zar se ovo ne odnosi na...?Banksy wrote:Zato što je do jučer bio dio jedne ekipe, pa kad je ispao iz nje, ljubomorno prelazi u drugu.
-
Rizvan
#12888 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hajde barem je iskren.StupskaBitanga wrote:Damir Marjanović: Martin Raguž je dobar izbor za Predsjedništvo BiH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=LPn0KFlbqX8
Last edited by Rizvan on 09/09/2014 18:02, edited 2 times in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#12889 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Glasati za nekoga ko je predsjednik nacionalne stranke. Cija je osnovna misao, i misija, artikulacija interesa i ciljeva jednog naroda...za mene, licno, je neprihvatljivo.
Pa koliko god Martin bio najprihvatljiviji u moru tih nacionalno-desnih politickih vodja i predvodnika, ja mu svoj glas jednostavno ne mogu dati.
Znam da on nije tema, al' kad se vec odlutalo od teme...
Pa koliko god Martin bio najprihvatljiviji u moru tih nacionalno-desnih politickih vodja i predvodnika, ja mu svoj glas jednostavno ne mogu dati.
Znam da on nije tema, al' kad se vec odlutalo od teme...
-
JedanMova
#12890 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ti bas uporan sa ovim argumentom, fakat si ko papagaj... samo malo krestaviji...weredsf wrote:
Mozes li nam reci ko je Hrvatski clan predsjednistva zadnjih 8 godina????![]()
- Corto Maltese
#12891 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Predsjedništvo BiH je rasadnik opozicije.weredsf wrote:Mozes li nam reci ko je Hrvatski clan predsjednistva zadnjih 8 godina????![]()
-
JedanMova
#12892 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pun si inteligentih doskocica ko jedan organ koscica...Corto Maltese wrote:Predsjedništvo BiH je rasadnik opozicije.weredsf wrote:Mozes li nam reci ko je Hrvatski clan predsjednistva zadnjih 8 godina????![]()
Da ne bude zabune - misli se na jezik
- Corto Maltese
#12893 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Avaz je počeo, usitno
NN: Očekujete li da neki od nezavisnih kandidata uoči izbora svoje birače pozove da Vas podrže? Spekulisalo se i da ćete Vi odustati i svoje glasače pozvati da podrže Emira Suljagića, kandidata DF-a.
RADONČIĆ: Ne pada mi na pamet da molim nekog da odustane u moje ime. No, sigurno je da 30 odsto ljudi iz SDA neće glasati za svog stranačkog kandidata zbog ozbiljnih ideoloških razlika u toj partiji. Neću licitirati kome će otići ti glasovi. Jedan sam od najvećih investitora u BiH pa ne vidim razloga zašto bi jedan veliki Fahro Radončić svoju kandidaturu ustupao nekome ko traži posao.
-
JedanMova
#12894 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad nece drugi da ga hvale, mora sam sebe - Veliki Fahro
Koji idiot
Koji idiot
-
de balzac
#12895 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
JedanMova wrote:
Ne jebe te čovjek... zalud ti je trud
-
JedanMova
#12896 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hvala bogu da je tako, inace bih se zapitao za svoje dupe.de balzac wrote:JedanMova wrote:
Ne jebe te čovjek... zalud ti je trud
Meni je veci problem sto njega niko - vidis kako je isfrustriran
- ilkbahar
#12897 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovom prilikom pozivam sve koji sumnjaju u kvalitet kandidata Demokratske fronte Željko Komšić da dodju u petak 12.9. 2014. u Dom mladih Skenderija u 20.00H i da oči u oči vide naš kvalitetan kadar. Dodjite i uvjerite se da smo nova snaga koja ima snagu, znanje, kvaliteti i hrabrost da odlučno krene u promjene, promjene koje ce ovom narodu donijeti bolje sutra!
-
weredsf
#12898 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ljudima sa Headless Chicken sindromom moras vise puta ponoviti jednu te istu stvar, samo nikako da dobijemo odgovorJedanMova wrote:Ti bas uporan sa ovim argumentom, fakat si ko papagaj... samo malo krestaviji...weredsf wrote:
Mozes li nam reci ko je Hrvatski clan predsjednistva zadnjih 8 godina????![]()
- Corto Maltese
#12899 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da gledamo, ali da ne komentarišemo. Da nas ne bi demokratski pomeli, k'o na facebooku.ilkbahar wrote:Ovom prilikom pozivam sve koji sumnjaju u kvalitet kandidata Demokratske fronte Željko Komšić da dodju u petak 12.9. 2014. u Dom mladih Skenderija u 20.00H i da oči u oči vide naš kvalitetan kadar. Dodjite i uvjerite se da smo nova snaga koja ima snagu, znanje, kvaliteti i hrabrost da odlučno krene u promjene, promjene koje ce ovom narodu donijeti bolje sutra!
-
weredsf
#12900 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jel to plenumilkbahar wrote:Ovom prilikom pozivam sve koji sumnjaju u kvalitet kandidata Demokratske fronte Željko Komšić da dodju u petak 12.9. 2014. u Dom mladih Skenderija u 20.00H i da oči u oči vide naš kvalitetan kadar. Dodjite i uvjerite se da smo nova snaga koja ima snagu, znanje, kvaliteti i hrabrost da odlučno krene u promjene, promjene koje ce ovom narodu donijeti bolje sutra!