Evo ga....
A ovo je problem sa brzinom, bilo je maloprije i skoro 12, ali konstantno varira i to počesto baš u ovaj dio dana. Stalno pada net.
Moderator: anex

sta te briga, sporiji si od 71% velike britanijeThe Realist wrote:
Evo ga....
A ovo je problem sa brzinom, bilo je maloprije i skoro 12, ali konstantno varira i to počesto baš u ovaj dio dana. Stalno pada net.
hoćeš ti da imaš avatar man utd, pa te braciše u britanijuThe Realist wrote:
Evo ga....
Team Consulting , Logosoft , BH Telecom i TelemachMTV wrote:Znaci pocelo je prebacivanje. Koristim Logosoft i kad sam testirao brzinu jer me je zezo net, medju ponudjenim je nestao server HS i MH Company jos prije 3-4 dana.
Sad za Sarajevo ima Telemach, BHTelecom, Logosoft i Europronet (ili tako nesto).
ja nikad nisam imao opciju da biram MH serverMTV wrote:Znaci pocelo je prebacivanje. Koristim Logosoft i kad sam testirao brzinu jer me je zezo net, medju ponudjenim je nestao server HS i MH Company jos prije 3-4 dana.
Sad za Sarajevo ima Telemach, BHTelecom, Logosoft i Europronet (ili tako nesto).
Nisam ni ja , uvijek sam radio test prema Telecomu ili Telemachu.kloniran wrote: ja nikad nisam imao opciju da biram MH server![]()
uvijek bila ova 4 navedena
Do prije 3-4 dana je bilo naizmjenicno M&H Company ili HS HKB Net. Sad nema ni jedno ni drugo. Bgm nebi izmisljao i lagao.Benq wrote:Nisam ni ja , uvijek sam radio test prema Telecomu ili Telemachu.kloniran wrote: ja nikad nisam imao opciju da biram MH server![]()
uvijek bila ova 4 navedena
ak nemas trafostanicu u zgradi onda te zestoko trolaozdruzdjo wrote:E sad sam oplakao od smjeha.
Od juce kablovska radi kao ekg kod nekoga ko je imao srcani udar. Ali samo u mojoj zgradi. U okolnih 4-5 zgrada ima samo u mojoj nema.
I nakon bukvalnih 45 zvanja telefonom, javi se ciko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Objasnim sta je problem.
Kaze vasa se zgrada ima problem jer kabl koji vodi vama se napaja preko visokonaposnkog kabla pa kad u elektroprivredi rjese problem dobicete kablovsku i ostalo.
HAHAHAHAHA
Mislim jeli oni faaaaaakat kontaju da su ljudi sa ove strane zice debili.....
Niko i ne kaze da lazesMTV wrote: Do prije 3-4 dana je bilo naizmjenicno M&H Company ili HS HKB Net. Sad nema ni jedno ni drugo. Bgm nebi izmisljao i lagao.
ma znam ali fakat, sta da mu kazes.kloniran wrote: ak nemas trafostanicu u zgradi onda te zestoko trolao
Samo je svemirski brod za konkurenciju, barem ova PODRŠKARaigor Stonehoof wrote:bas cemo dobiti support? necemo podrsku? bem ti jezik
+1 na ovo. Fakat bi bio više red da se kaže. Ja navijam da do Božića dobijemo SK. BOXING DAY BITCHESThe Realist wrote:Pa taman neka jave kada možemo prebaciti se na njih.
Meni najviše smeta što očito nešto rade, što se najviše na internetu vidi, imam probleme, ali niko ništa ne govori, a naravno da ću platiti puni račun.bull21 wrote:
+1 na ovo. Fakat bi bio više red da se kaže. Ja navijam da do Božića dobijemo SK. BOXING DAY BITCHES
Obzirom da nas nije bilo na temi neko vrijeme, kolege hvala vam na podršci i saradnji. Mi ćemo nastaviti daljnju komunikaciju na forumu.Telemach wrote:Zdravo tare i polis,tare... wrote:I meni internet u zadnje vrijeme (zadnji mjesec) kritican. Ima ga, al na momente toliko spor da se sjetim dialup-a. Ne znam kakva ce situacija biti sa tv kanalima na tom telemahu, al ako internet zaj. ja trazim alternativupolis wrote:Šta je ovo sa internetom? Cijeli dan mi je upload 0,01. Na speed test mi pise download 19mb, upload 0,01-0,1 mb. Hosted by Telemach. Znači web stranice se brze otvaraju na dial-up. Kad ti net treba, a uvijek ti treba, ono te hebe. Koji vam je više q? Jebem ti i internet i Vašu uslugu.![]()
![]()
molimo vas da nam se javite u inbox sa tačnim korisničkim podacima ili brojem Ugovora. Nastojaćemo da u najkraćem roku iskomuniciramo s kolegama kako bi se provjerile usluge koje koristite i korigovalo sve što je potrebno.
@allThe Realist wrote:Meni najviše smeta što očito nešto rade, što se najviše na internetu vidi, imam probleme, ali niko ništa ne govori, a naravno da ću platiti puni račun.bull21 wrote:
+1 na ovo. Fakat bi bio više red da se kaže. Ja navijam da do Božića dobijemo SK. BOXING DAY BITCHES
Molimo Vas javite nam se u inbox, provjerićemo sve što je potrebno.kloniran wrote:Evo i zvanicno je,
i odmah oborise brzinu na ugovorenu![]()
E Eneshaga što ode![]()