512MB wrote:Ja sam mislio deda mraz fiLancira Wiener Linien kad ono nes vraze gradjani kroz porez
Pa da ti si znao. Ali voliš ložiti oridjidji indijance iz šehera:D
512MB wrote:Ja sam mislio deda mraz fiLancira Wiener Linien kad ono nes vraze gradjani kroz porez
Da voze ovi turisticki, gdje kinezi plate da vide kako je se Kaiser Franz onomad vozao monarhijomSaraFina wrote: To ja nisam tvrdila nigdje. Samo se čudila isčudjavanju Salzburgdjanina sarajevskom tramvaju. Slični voze ovdje. Po obliku i godini proizvodnje. A i u Salzburgu.
StrasnoSaraFina wrote:Bluemore wrote:Hajd jos jednom unutrasnjost za nas koji se nismo nikad vozili ni grasom ni bezobrazno subvencioniranim trulim starudijama u becuSaraFina wrote:Pa čudio se vanjštini. Nije unutrašnjosti. Postala sam sliku blizanca na predhodnim stranicama.
Ako te zanima potraži.Stolice su onako drvene neudobne ali nisu izvaljene i pokidane. Invalidi i kolica dječija nemoguće je utrpati bez nekog poput Benija od 120 kg.
https://diepresse.com/home/panorama/wie ... os-in-WienSaraFina wrote:Bluemore wrote:Hajd jos jednom unutrasnjost za nas koji se nismo nikad vozili ni grasom ni bezobrazno subvencioniranim trulim starudijama u becuSaraFina wrote:Pa čudio se vanjštini. Nije unutrašnjosti. Postala sam sliku blizanca na predhodnim stranicama.
Ako te zanima potraži.Stolice su onako drvene neudobne ali nisu izvaljene i pokidane. Invalidi i kolica dječija nemoguće je utrpati bez nekog poput Benija od 120 kg.
512MB wrote:Da voze ovi turisticki, gdje kinezi plate da vide kako je se Kaiser Franz onomad vozao monarhijomSaraFina wrote: To ja nisam tvrdila nigdje. Samo se čudila isčudjavanju Salzburgdjanina sarajevskom tramvaju. Slični voze ovdje. Po obliku i godini proizvodnje. A i u Salzburgu.
Bijah u Becu, fulah otaj retro traNvaj. Morat cu onda iduci put maksuz sacekat da dozivim tu grozotu.512MB wrote:Da voze ovi turisticki, gdje kinezi plate da vide kako je se Kaiser Franz onomad vozao monarhijomSaraFina wrote: To ja nisam tvrdila nigdje. Samo se čudila isčudjavanju Salzburgdjanina sarajevskom tramvaju. Slični voze ovdje. Po obliku i godini proizvodnje. A i u Salzburgu.
Preskupa je karta, iako preko 800000 bečlija su korisnici iste. Sve pod parolom "nije 1€, kme"...SaraFina wrote:mali_balon wrote:I koliko je sad karta u Becu....
1€ Nije čak i najpovoljniji marketinški trik i opcija na godišnjem nivou
Ma ne znam , danas gdje god dođeš traže jbeno iskustvo ,a imam osjećaj da vozača ima beskrajno.Kad sam polago codu u sloveniji , samo taj vikend nas je bilo 80 , u samo jednom prometnom centru , koliko ih je tek bilo u Blisku itd, moguće da svaki drugi vikend u Sloveniji codu polaže po 200 ljudi iz naše regije.HAVANA wrote: Kakvu spediciju,ko prica o spediciji? Auto transport benja tesanj,auto transport preberina krapina ...i jos mnogi.
StrasnoSaraFina wrote:Nije@ Bloo... Imaju novi kao alternativa. 40% je trenutno novih i ravnih sa pristupnim rampama u gradu. Samo eto čekanja su od 9 do 3 po 20 minuta. Nailaze neizmjenično.

Bloo wrote:Bijah u Becu, fulah otaj retro traNvaj. Morat cu onda iduci put maksuz sacekat da dozivim tu grozotu.512MB wrote:Da voze ovi turisticki, gdje kinezi plate da vide kako je se Kaiser Franz onomad vozao monarhijomSaraFina wrote: To ja nisam tvrdila nigdje. Samo se čudila isčudjavanju Salzburgdjanina sarajevskom tramvaju. Slični voze ovdje. Po obliku i godini proizvodnje. A i u Salzburgu.
Bluemore wrote:StrasnoSaraFina wrote:Nije@ Bloo... Imaju novi kao alternativa. 40% je trenutno novih i ravnih sa pristupnim rampama u gradu. Samo eto čekanja su od 9 do 3 po 20 minuta. Nailaze neizmjenično.
Nasi raspadnuti su prljaviji ali su jeftiniji jer
Hmmm ne znam zasto ali vjerujem da jesu
Jadni stanovnici beca kako ih ofufase
dodji onda i kod mene, da vidis kako kod ovih sto nisu nisko-podni, vozac lijepo izadje na stanici s posebnim kljucem i izvuce i rasklopi rampu i onda ugura onoga u invalidskim kolicima preko te rampe u tramvaj. pa vrati rampu i vrati se na mjesto vozaca. I to sve izvan tramvaja prolazi, a ne kroz tramvaj. i kad je kisa.Bloo wrote:Bijah u Becu, fulah otaj retro traNvaj. Morat cu onda iduci put maksuz sacekat da dozivim tu grozotu.512MB wrote:Da voze ovi turisticki, gdje kinezi plate da vide kako je se Kaiser Franz onomad vozao monarhijomSaraFina wrote: To ja nisam tvrdila nigdje. Samo se čudila isčudjavanju Salzburgdjanina sarajevskom tramvaju. Slični voze ovdje. Po obliku i godini proizvodnje. A i u Salzburgu.
Ni mene da su se neki morali vratiti, a sta dobijes kad drzava otima od ostalih a za uzvrat ti da rinukamadner wrote:Ne cudi me da su pola ovih sa teme moralo otici, ako imaju ikakvu konkurenciju nema sanse da se zaposle.
Ne razumijem zasto smatrate da je plus sto drzava otima od ostalih da subvencionira javni prevoz.
uz duzno postovanje, znam kako je u Becu.SaraFina wrote:Ovdje je to nemoguće zbog gustine saobraćaja hadzince..
Na većini stanica i relacija.
Plus stanicu jednu koriste i po 3 linije ili više.
Bitno je da je rinaka domaća, ostalo su nijanse...detroit-mercy wrote:Ni mene da su se neki morali vratiti, a sta dobijes kad drzava otima od ostalih a za uzvrat ti da rinukamadner wrote:Ne cudi me da su pola ovih sa teme moralo otici, ako imaju ikakvu konkurenciju nema sanse da se zaposle.
Ne razumijem zasto smatrate da je plus sto drzava otima od ostalih da subvencionira javni prevoz..
Kako se to naziva.
Inace bi radili?SaraFina wrote:Ovdje je to nemoguće zbog gustine saobraćaja hadzince..
hadzinicasa wrote:uz duzno postovanje, znam kako je u Becu.SaraFina wrote:Ovdje je to nemoguće zbog gustine saobraćaja hadzince..
Nemojte je višestakasa wrote:Inace bi radili?SaraFina wrote:Ovdje je to nemoguće zbog gustine saobraćaja hadzince..
stakasa wrote:Inace bi radili?SaraFina wrote:Ovdje je to nemoguće zbog gustine saobraćaja hadzince..
Nazif_Gljiva wrote: Nemojte je više
bezVolana wrote:Nazif_Gljiva wrote: Nemojte je više![]()
+1
Poyy512MB wrote:Ja mislim da je malibalon mislila u BiH?Rockefeller wrote:O2, placam 9,99€, tri gige, pozivi, poruke flat.mali_balon wrote:PItanje za dijasporu koju mobitel karticu uzeti tj kojeg provajdera.....naravno najjeftinii sa najvise giga
Uredno.
Danas, pravac Wismar, tri dana malo oci odmorit.
Asthenopia se sprjecava sa 10 minuta "Bildschirmpause" svaki sat, a ne sa tri dana na Ostsee