KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#12851 Re: KUP BiH

Post by LSD »

bjelave wrote:
LSD wrote:Što se tice namještanja, obratite se ekspretu Avetinji, on je upućen u tu materiju, obicna raja to ne konta...al ne smije ni on preko foruma :mrgreen:
Ma dobro, niko ovako ne namjesta utakmicu da ga se siluje. Jasno je da je to netacno.

Nego, sta kazes za sudjenje? Ciste penali, ili sta je u pitanju?
Ma namješteno sve, namješteni penali, a onda Zeba i Bekrija namjerno fulali, logicno... Željo namjerno izgubio i popušio Kup, ali ekspert za namještanje nikako da nam objasnio u čemu je fol :shock: zakinuti smo za objašnjenje...ali on ne može da nam crta po forumu.

Eh da, sad se sjetih - Želji ne treba ni titula, ali ce je ipak uzeti :lol: :lol: kako, zašto, nije ni bitno :lol: ovo je prezilazi i David Ickeove teorije zavjere :thumbup:
bjelave

#12852 Re: KUP BiH

Post by bjelave »

Ma nisam te to pitao,pitao sam o sudjenju a ti odgovorio ono sto ti je lakse :D
avetinja

#12853 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:
bjelave wrote:
LSD wrote:Što se tice namještanja, obratite se ekspretu Avetinji, on je upućen u tu materiju, obicna raja to ne konta...al ne smije ni on preko foruma :mrgreen:
Ma dobro, niko ovako ne namjesta utakmicu da ga se siluje. Jasno je da je to netacno.

Nego, sta kazes za sudjenje? Ciste penali, ili sta je u pitanju?
Ma namješteno sve, namješteni penali, a onda Zeba i Bekrija namjerno fulali, logicno... Željo namjerno izgubio i popušio Kup, ali ekspert za namještanje nikako da nam objasnio u čemu je fol :shock: zakinuti smo za objašnjenje...ali on ne može da nam crta po forumu.

Eh da, sad se sjetih - Želji ne treba ni titula, ali ce je ipak uzeti :lol: :lol: kako, zašto, nije ni bitno :lol: ovo je prezilazi i David Ickeove teorije zavjere :thumbup:
Objasnio sam ti, ali ti i dalje ne kontaš. :lol:

Ti si ovdje najglasniji bio da je Sarajevo namjestilo titulu, pa nam malo pojasni tu situaciju, utakmice, i uporedi sa našom utakmicom. 8-)

Lijepo ti kažem, spremaj se za titulu. Što me ne slušaš? :evil:
Last edited by avetinja on 27/04/2017 15:44, edited 1 time in total.
Kinaski

#12854 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

bjelave wrote:
Kinaski wrote:[
Lave sta cemo sa Radovcem, bolje ti je bilo da si sutio ;-)
Sto? Pa znas kako je Radovac prosao. Vas ovaj Splico, neposredno prije evakuacije u Kinu, ispisa nasred Grbavice i nista.
Prosao je sa novim ugovorom i sa novim djipom ;) Vama se ovaj na grupu ispisao jos vas htio metkovat :D :D
A ne mozete mu nista. HT ;-)
bjelave

#12855 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Kinaski wrote:[
Prosao je sa novim ugovorom i sa novim djipom ;) Vama se ovaj na grupu ispisao jos vas htio metkovat :D :D
A ne mozete mu nista. HT ;-)
Netacno, i ugovor a i dzip su bili ranije. Osto je bez trake i presao na klupu.
Last edited by bjelave on 27/04/2017 15:48, edited 1 time in total.
LSD

#12856 Re: KUP BiH

Post by LSD »

avetinja wrote:

Ti si ovdje najglasniji bio da je Sarajevo namjestilo titulu, pa nam malo pojasni tu situaciju, utakmice, i uporedi sa našom utakmicom. 8-)

A šta si nam to objasnio :?:

Tvoja objašnjena su : "ništa ne kontate" i to je vrhunac argumentacije :lol: :lol:
avetinja

#12857 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:
avetinja wrote:

Tvoja objašnjena su : "ništa ne kontate" i to je vrhunac argumentacije :lol: :lol:
Pogledaj ranije postove, nemam se namjeru više ponavljati. :wink:

Što preskoči ovo dole što sam te pitao? :P
ultima_palabra

#12858 Re: KUP BiH

Post by ultima_palabra »

Ne hranite ga jbt, njemu je ovo vrhunac dana...
LSD

#12859 Re: KUP BiH

Post by LSD »

avetinja wrote:
LSD wrote:
avetinja wrote:

Pogledaj ranije postove, nemam se namjeru više ponavljati. :wink:

Što preskoči ovo dole što sam te pitao? :P

Objasni nam zbog cega je Željo juce prodao utakmicu i obrukao se protiv Širokog :? gdje je tu interes, jel bar dobio kakvih para za to i slicno
Eto, sasvim normala pitanja ;-)
avetinja

#12860 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Nisam zaradio pare na prodaji, tako da mi ne može biti vrhunac dana. Vrhunac će biti 28. maja na Grbavici.
avetinja

#12861 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:Objasni nam zbog cega je Željo juce prodao utakmicu i obrukao se protiv Širokog :? gdje je tu interes, jel bar dobio kakvih para za to i slicno
Objasnio sam ti već jednom, vrati se nazad par stranica. To što ne kontaš, nije moj problem. :wink:

Nego, de ti meni reci kako Sarajevo kupuje utakmice, koje su to utakmice, da napravimo poređenje sa našom? :mrgreen:
LSD

#12862 Re: KUP BiH

Post by LSD »

avetinja wrote:
LSD wrote:Objasni nam zbog cega je Željo juce prodao utakmicu i obrukao se protiv Širokog :? gdje je tu interes, jel bar dobio kakvih para za to i slicno
Objasnio sam ti već jednom, vrati se nazad par stranica. To što ne kontaš, nije moj problem. :wink:

Nego, de ti meni reci kako Sarajevo kupuje utakmice, koje su to utakmice, da napravimo poređenje sa našom? :mrgreen:
Ništa ti nisi objasnio, to vješto izbjegavaš.

I nemoj ti mene pitati, vidi ti njega :shock: ja sad postavljam unakrsna pitanja .

Odgovori zašto je Željo juce prodao utakmicu :? cekamo
avetinja

#12863 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:
avetinja wrote:

Ništa ti nisi objasnio, to vješto izbjegavaš.

I nemoj ti mene pitati, vidi ti njega :shock: ja sad postavljam unakrsna pitanja .
Čuj ja ovdje postavljam pitanja. Gdje si to naučio? :lol: :lol:

Objasnio ti i to lijepo, kad je bila riječ oko trofeja. Ne mogu ja tebi nacrtati.

Čekam odgovor kako se namještaju tekme u sezoni 2014/2015. :nargila:
Logovan

#12864 Re: KUP BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote: Čekam odgovor kako se namještaju tekme u sezoni 2014/2015. :nargila:
Obojica čekate odgovor, obojica hoćete prvi da dobijete odgovor, a nijedan da odgovori. :mrgreen: Najbolje je napišite odgovor u isto vrijeme, stvorite kompromis neki majka mu stara. :D
avetinja

#12865 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote: Čekam odgovor kako se namještaju tekme u sezoni 2014/2015. :nargila:
Obojica čekate odgovor, obojica hoćete prvo da dobijete odgovor, a nijedan da odgovori. :mrgreen: Najbolje je napišite odgovor u isto vrijeme, stvoriti kompromis neki majka mu stara. :D
Napisao mu prije barem 5 strana, ali on opet pita. :lol:
LSD

#12866 Re: KUP BiH

Post by LSD »

avetinja wrote:

Objasnio ti i to lijepo, kad je bila riječ oko trofeja. Ne mogu ja tebi nacrtati.

To za 2014/15 znaju i ptice na grani

Tuzlak objasnio sve kako se kupovala titula, premiralo na sve strane itd...davno pređeno gradivo.

A sad, lijepo kreni objašnjavati, sve iz pocetka fino...da cujemo kako je to Željo juce prodao utakmicu :nargila:
yasaq

#12867 Re: KUP BiH

Post by yasaq »

LSD wrote:
avetinja wrote:

Tuzlak objasnio sve kako se kupovala titula, premiralo na sve strane itd...davno pređeno gradivo.

A sad, lijepo kreni objašnjavati, sve iz pocetka fino...da cujemo kako je to Željo juce prodao utakmicu :nargila:
E jesi naš'o primjer. Ni dan danas nije jasno šta je ovaj kamiondžija htio da kaže !
Last edited by yasaq on 27/04/2017 16:03, edited 1 time in total.
avetinja

#12868 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

LSD wrote:
avetinja wrote:

A sad, fino lijepo kreni objašnjavati...da cujemo kako je to Željo juce prodao utakmicu :nargila:
Ovo je premiranje, a premiranje nije zabranjeno. Neću ja Azmirove komentare nego tvoje, one sočne, o tekmi sa Slavijom, Čelikom, Vitezom, Radnikom, ne znam tačno koliko ih je bilo. Biće mi lakše, jer smo zijanili titulu za tri boda, a bili smo dobri, barem rezultatski.

Ja sma objasnio prije nekoliko stranica. 8-)
Ricken

#12869 Re: KUP BiH

Post by Ricken »

Jučer nije prodato 100%. Jeftin pokušaj devalvacije naše bruke, i protivnikove pobjede. Mi smo jučer odigrali apsolutno jednako kao i zadnjih 5 utakmica, samo je protivnik s druge strane bio značajno bolji od ovih 5 ekipa. Nisam gledao inserte ali sa tribine se činilo da su svirani penali niđe, apsolutno niđe veze. Kupljen sudija, je također, glupa teorija, jer je ovaj to svirao kad se ašćare vidjelo da nam treba 6 penala, izvučemo remi.
Nadzorna_ploca

#12870 Re: KUP BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Azmir Husic :lol:
bjelave

#12871 Re: KUP BiH

Post by bjelave »

Zeljo nije prodao.Ko bi prodao da ga napune do vrha. Kad se prodaje, prodaje se s jednim golom razlike. Dakle, jucer bi bilo 0 0 ili 1 1 da je dogovoreno na nivou Uprava.

Ali jeste cudno, odnosno bilo je sumnjivih poteza.

Recimo, ispadanje odnosno ocigledno sklanjanje u stranu Zakarica kod prvog gola....Takodjer i Lendric u 100% sansi i umjesto da opuca on doda. Tacno se vidilo da nece da ga zabije. Bilo je jos takvih detalja.....

A u isto vrijeme nije sudija svirao one penale zato sto mu je Listica platila....Jasno je koga je gurao.

Mozda je bilo vise uporednih ''prodaja''- Zakaric i Lendric primili lovu od skripara. Sudija, ili bolje receno Savez jer se takve stvari ponavljaju iz utakmice u utakmicu, nije imao od koga drugog nego od zeljA...
Tomahawk11
Globalni moderator

#12872 Re: KUP BiH

Post by Tomahawk11 »

Ovdje ko juce na istocnoj tribini :mrgreen:
avetinja

#12873 Re: KUP BiH

Post by avetinja »

Tomahawk11 wrote:Ovdje ko juce na istocnoj tribini :mrgreen:
Dok ne dođe Lendrić i iskandžija sve redom. :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator