Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tako je i u gradu. Popodne na Petrolu (Irac) gledaš cijenu dizela 1,81 KM, sutra ujutro 1,91 KM. 'ladno. Valjda potrošili ekspresno one zalihe nabavljene po jeftinijoj cijeni, šta li...
Al ček dok još malo porastu tenzije u svijetu (a s njima i cijena barela), pa dok nam i ovaj vladajući mafijaški klan uvede još koju akcizu (a uskoro i višu stopu PDV-a), pa jebene 3 KM ćemo litar plaćat. Jer može nam se.
Tako je i u gradu. Popodne na Petrolu (Irac) gledaš cijenu dizela 1,81 KM, sutra ujutro 1,91 KM. 'ladno. Valjda potrošili ekspresno one zalihe nabavljene po jeftinijoj cijeni, šta li...
Al ček dok još malo porastu tenzije u svijetu (a s njima i cijena barela), pa dok nam i ovaj vladajući mafijaški klan uvede još koju akcizu (a uskoro i višu stopu PDV-a), pa jebene 3 KM ćemo litar plaćat. Jer može nam se.
Odma na pik auto , i krece prica jarane mogul samo jednu stanicu
Dzontra_Volta wrote:Ja kad naspem G-Drive, odmah 20 konja dodatnih dobijem.
Koji im je najjači benzin? Ima li g-drive 100 benzin i gdje ga ima nasuti ( po kojoj cijeni)?
Dobio onaj kupon -10 pf po litri od konzuma pa da iskoristim
Koji im je najjači benzin? Ima li g-drive 100 benzin i gdje ga ima nasuti ( po kojoj cijeni)?
Imas skoro na svakoj taj Gdrive benzin, Stup, Wisa, Bare
Imas skoro na svakoj taj Gdrive benzin, Stup, Wisa, Bare
Samo se meni beMzin sa BP bolje pokazao nego na HIFA-i.
Natočim 10tak litara svakih 15tak dana (vozim na LPG), HIFA benzin već nakon 7 dana auto vergla, mLogo slabije pali, trokira...; na BP benzinu i nakon 10-15 dana pali kao prvi dan.
ucenik1234 wrote:kakav je taj diesel na gazpromu od 1,66, jeste li vi primijetili vecu potrosnju u odnosu na g-drive il je paljenje po usima taj skuplji?
Ja sam jedino primjetio da mi sa onim "G-Petrol" skupljim dizelom, auto muku muči, ne prija mu nimalo.
A ovaj jeftiniji, potrošnja 5.5 - 6 l , uz to sam i ujutru i poslije podne u gužvi, pa izvučem 100-120 km na 2-3 dana