Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
sagitariusZE

#12826 Re: Zeničani

Post by sagitariusZE »

Casual's wrote:
sagitariusZE wrote:Kaze El Bake "izađite i glasajte svi prekosutra" :lol: :lol: :lol:
Jel babu spominj'o jedno 117 puta?
118 puta bgmi, al dobar je i Nadini citiram ga "Zenicom se može vladati lažima i podvalama"
:lol: :lol:
kamberovica polje

#12827 Re: Zeničani

Post by kamberovica polje »

Jimmy McNulty wrote:Molim vas može li neko fino prepričati debatu za nas nesretnike što smo propustili? :(
Fudo :kiss: Vrače
Vrače na optimalnoj dozi večeras.
Fudo rešeto SDA, čak prozvao TVSDA...ovaaj TVZe za debatu.
Ramo nazvao Njemce Švabama
Vildana tanka
SDP(ne znam mu prezime) korektan, čak jedini rekao da će podržati NGG Za Čelik ali sav mlitav nekakav.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12828 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Freamon Lester wrote:
Jimmy McNulty wrote:Molim vas može li neko fino prepričati debatu za nas nesretnike što smo propustili? :(
Fudo i Vrace bromance, Fudo hoce da prebije voditelja, gledatelj(znamo svi da je to bio kameni iako laze da je bio na skupu :D ) proziva Eldina da je narkoman, Vildana bulazni gluposti i Ramo fantazira. I na kraju brutalno "cipelarenje" sdp kandidata od strane Eldina...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Fudo učlani se u Snagu Centru da dominiramo idući milenij. :bih:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12829 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamberovica polje wrote: Fudo :kiss: Vrače
Vrače na optimalnoj dozi večeras.
Fudo rešeto SDA, čak prozvao TVSDA...ovaaj TVZe za debatu.
Ramo nazvao Njemce Švabama
Vildana tanka
SDP(ne znam mu prezime) korektan, čak jedini rekao da će podržati NGG Za Čelik ali sav mlitav nekakav.
:lol:

Jedva čekam snimak na jutubu :-D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12830 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Btw sunce ti yebem kakva je to debata 3 najžešća protivnika gostuju u dvije različite emisije, to nije debata to je intervju. :-) Kako se samo ide uz dlaku Nemilaboyu. :-)
kamen spoticanja

#12831 Re: Zeničani

Post by kamen spoticanja »

Jimmy McNulty wrote:
Freamon Lester wrote:
Fudo i Vrace bromance, Fudo hoce da prebije voditelja, gledatelj(znamo svi da je to bio kameni iako laze da je bio na skupu :D ) proziva Eldina da je narkoman, Vildana bulazni gluposti i Ramo fantazira. I na kraju brutalno "cipelarenje" sdp kandidata od strane Eldina...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Fudo učlani se u Snagu Centru da dominiramo idući milenij. :bih:
Dosli su zajedno na skup zelenih
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12832 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

kamen spoticanja wrote: Dosli su zajedno na skup zelenih
Nezz, ja sam otišo kad i Bake, nije više bilo zanimljivo. :D
Shmeker

#12833 Re: Zeničani

Post by Shmeker »

Moras pogledat, rijeci ne mogu docarat cirkus. Kaze Ramo nisam ja mijenjao stranke i onda nabroja tri razlicite. Drugo Eldin ponistio Civica iz SDP-a kao kartu. Na pitanje kako misli rijesiti nelegalnu sjecu suma, Eldin se okrece prema Civicu i kaze: " Evo vam sumar tu pa ga pitajte". Oplakah.
avenija

#12834 Re: Zeničani

Post by avenija »

Jimmy McNulty wrote:Btw sunce ti yebem kakva je to debata 3 najžešća protivnika gostuju u dvije različite emisije, to nije debata to je intervju. :-) Kako se samo ide uz dlaku Nemilaboyu. :-)
Pojeli bi ga i Fudo i Ramo i Vrace jos da sjedi u sredini nesto kao gangbang . :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12835 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Dee-Dee_13 wrote:
Biene wrote:Image
Jaooo :roll: Na onom live video na Zenicablogu, nije mi izgledalo da ima ovoliko ljudi :shock: .... Užas :sad: Kristalno jasno se vidi gdje živimo i čini se, uzalud sam se nadala, da im je došao kraj..... :sad: :roll:
Ma bilo je ljudi ali vjeruj ovo je slikano sa ciljem da djeluje kao da je to impozantan broj ljudi bio tu, a nije vjeruj mi, ovo je možda jedan od najmanje posjećenih SDA skupova, baš sam bio u čaršiji i sve ovo sad nekako izgleda nađiđano. Bogami, bit će čupavo sada na izborima ali isto tako malo sam pesimista i mislim da Nemilaboy odnosi pobjedu.
Shmeker wrote: Moras pogledat, rijeci ne mogu docarat cirkus. Kaze Ramo nisam ja mijenjao stranke i onda nabroja tri razlicite. Drugo Eldin ponistio Civica iz SDP-a kao kartu. Na pitanje kako misli rijesiti nelegalnu sjecu suma, Eldin se okrece prema Civicu i kaze: " Evo vam sumar tu pa ga pitajte". Oplakah.
Čim izađe na jutubu neka neko postavi :-D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12836 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

avenija wrote: Pojeli bi ga i Fudo i Ramo i Vrace jos da sjedi u sredini nesto kao gangbang . :D
Image
kamberovica polje

#12837 Re: Zeničani

Ma da je samo Dofu bio na prvoj debati gledali bi masakr a ovi ostali u samo šlag na tortu.
Kikibombona

#12838 Re: Zeničani

Post by Kikibombona »

Jimmy McNulty wrote:Bogami, bit će čupavo sada na izborima ali isto tako malo sam pesimista i mislim da Nemilaboy odnosi pobjedu.
Naravno da ce biti cupavo.
Naravno da je Naidin favorit.

Medjutim, odavno sanse nisu bile vece da izgubi SDA kandidat. Decko mozda nije los, mozda ima dobre namjere, mozda ima nesto pameti i znanja, ali je totalno nekarizmatican. Njega bi jedan duel sa Kasumovicem unistio. Znali su to dobro u SDA, zato nisu dopustili da do takvog duela dodje.

SDA ima dobar broj uhljeba. Dobro umrezena interesna skupina. Tu su ljudi sa sela koje je lako obrlatiti. 10 000 je njihov minimum. Vidjet cemo koliko ce prebaciti iznad toga.

Kasumovic i Ramo ce uzeti dobar dio SDA glasova. U tome je sansa za Vracu koji jedini ima sanse dobiti Naidina.

Ako izlaznost bude par procenata veca nego na proslim izborima, ako SDP i DF dozive potop, mogao bi Vrace zasjesti.

Naidin je favorit, ali ne apsolutni!

PS

Da nam hoce uvesti elektronsko glasanje, nema teorije da bi SDA ikada dobila izbore :!:
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12839 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Kiki dijelim tvoje mišljenje :thumbup:

Još se nažalost samo kontam kome da dam glas za Opštinsko Vijeće, da li da i tu podržim SC ili Našu Stranku...
Freamon Lester

#12840 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Jimmy McNulty wrote:Kiki dijelim tvoje mišljenje :thumbup:

Još se nažalost samo kontam kome da dam glas za Opštinsko Vijeće, da li da i tu podržim SC ili Našu Stranku...
Moj ide Daniri. Nisam je bezveze uhvalio onako na onoj temi. #ljubav :D
Freamon Lester

#12841 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Sta bi vi da vam nije mene!

#Danira#SnagaCentra#9 :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12842 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Freamon Lester wrote:
Danira je slatka, da sam kakav good looking budžetlija hladno bi je ženio :D
Zapravo troumim se: SC ili NS ili pak glas za Almira Babajića iz SDP :-)
c_g

#12843 Re: Zeničani

Post by c_g »

Vrače nema šanse.
Ovo je bitka između Naidina i Fuada.
Nemila je prevaga, opet kažem. Dobro su oni znali zašto upravo biraju Naidina, iako su imali mnogo bolji kandidata za gradonačelnika. Nalaze se u krizi, a Nemila je uvijek bio dobar izvor glasova, a sada će posebno.
Ako Fuad izgubi, on je gotov. Snaga Centra će imat par kandidata u vijeću, ali od toga neće biti ništa. Ovo je taktika SDA za budućnost, ovo ako prežive, ne može im niko više ništa.
Freamon Lester

#12844 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Jimmy McNulty wrote:
Freamon Lester wrote:
Danira je slatka, da sam kakav good looking budžetlija hladno bi je ženio :D
Zapravo troumim se: SC ili NS ili pak glas za Almira Babajića iz SDP :-)
Samo Danira. :D

Edit: Snimak debate je na prethodnoj stranici...
Biene

#12846 Re: Zeničani

Post by Biene »

Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#12847 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Najbolje nek se grad čitav zove po Husi. :-) :-) :-)
Freamon Lester

#12848 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Mora biti neki strucni izraz iz patopsihologije za ovo... :lol:
kamberovica polje

#12849 Re: Zeničani

Freamon Lester wrote:Mora biti neki strucni izraz iz patopsihologije za ovo... :lol:
Ima, zove se SDA mentalitet.
didzej1602

#12850 Re: Zeničani

Post by didzej1602 »

mislim da nije bilo članka i intervjua u kojem nije spomenuo Husu, ne znam da li je više smiješno ili bolesno :|
Post Reply