118 puta bgmi, al dobar je i Nadini citiram ga "Zenicom se može vladati lažima i podvalama"Casual's wrote:Jel babu spominj'o jedno 117 puta?sagitariusZE wrote:Kaze El Bake "izađite i glasajte svi prekosutra"![]()
![]()
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sagitariusZE
#12826 Re: Zeničani
- kamberovica polje
#12827 Re: Zeničani
FudoJimmy McNulty wrote:Molim vas može li neko fino prepričati debatu za nas nesretnike što smo propustili?
Vrače na optimalnoj dozi večeras.
Fudo rešeto SDA, čak prozvao TVSDA...ovaaj TVZe za debatu.
Ramo nazvao Njemce Švabama
Vildana tanka
SDP(ne znam mu prezime) korektan, čak jedini rekao da će podržati NGG Za Čelik ali sav mlitav nekakav.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12828 Re: Zeničani
Freamon Lester wrote:Fudo i Vrace bromance, Fudo hoce da prebije voditelja, gledatelj(znamo svi da je to bio kameni iako laze da je bio na skupuJimmy McNulty wrote:Molim vas može li neko fino prepričati debatu za nas nesretnike što smo propustili?) proziva Eldina da je narkoman, Vildana bulazni gluposti i Ramo fantazira. I na kraju brutalno "cipelarenje" sdp kandidata od strane Eldina...
Fudo učlani se u Snagu Centru da dominiramo idući milenij.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12829 Re: Zeničani
kamberovica polje wrote: FudoVrače
Vrače na optimalnoj dozi večeras.
Fudo rešeto SDA, čak prozvao TVSDA...ovaaj TVZe za debatu.
Ramo nazvao Njemce Švabama
Vildana tanka
SDP(ne znam mu prezime) korektan, čak jedini rekao da će podržati NGG Za Čelik ali sav mlitav nekakav.
Jedva čekam snimak na jutubu
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12830 Re: Zeničani
Btw sunce ti yebem kakva je to debata 3 najžešća protivnika gostuju u dvije različite emisije, to nije debata to je intervju.
Kako se samo ide uz dlaku Nemilaboyu. 
- kamen spoticanja
#12831 Re: Zeničani
Dosli su zajedno na skup zelenihJimmy McNulty wrote:Freamon Lester wrote:Fudo i Vrace bromance, Fudo hoce da prebije voditelja, gledatelj(znamo svi da je to bio kameni iako laze da je bio na skupuJimmy McNulty wrote:Molim vas može li neko fino prepričati debatu za nas nesretnike što smo propustili?) proziva Eldina da je narkoman, Vildana bulazni gluposti i Ramo fantazira. I na kraju brutalno "cipelarenje" sdp kandidata od strane Eldina...
![]()
![]()
![]()
![]()
Fudo učlani se u Snagu Centru da dominiramo idući milenij.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12832 Re: Zeničani
Nezz, ja sam otišo kad i Bake, nije više bilo zanimljivo.kamen spoticanja wrote: Dosli su zajedno na skup zelenih
-
Shmeker
#12833 Re: Zeničani
Moras pogledat, rijeci ne mogu docarat cirkus. Kaze Ramo nisam ja mijenjao stranke i onda nabroja tri razlicite. Drugo Eldin ponistio Civica iz SDP-a kao kartu. Na pitanje kako misli rijesiti nelegalnu sjecu suma, Eldin se okrece prema Civicu i kaze: " Evo vam sumar tu pa ga pitajte". Oplakah.Jimmy McNulty wrote:Molim vas može li neko fino prepričati debatu za nas nesretnike što smo propustili?
- avenija
#12834 Re: Zeničani
Pojeli bi ga i Fudo i Ramo i Vrace jos da sjedi u sredini nesto kao gangbang .Jimmy McNulty wrote:Btw sunce ti yebem kakva je to debata 3 najžešća protivnika gostuju u dvije različite emisije, to nije debata to je intervju.Kako se samo ide uz dlaku Nemilaboyu.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12835 Re: Zeničani
Ma bilo je ljudi ali vjeruj ovo je slikano sa ciljem da djeluje kao da je to impozantan broj ljudi bio tu, a nije vjeruj mi, ovo je možda jedan od najmanje posjećenih SDA skupova, baš sam bio u čaršiji i sve ovo sad nekako izgleda nađiđano. Bogami, bit će čupavo sada na izborima ali isto tako malo sam pesimista i mislim da Nemilaboy odnosi pobjedu.Dee-Dee_13 wrote:JaoooBiene wrote:Na onom live video na Zenicablogu, nije mi izgledalo da ima ovoliko ljudi
.... Užas
Kristalno jasno se vidi gdje živimo i čini se, uzalud sam se nadala, da im je došao kraj.....
![]()
Čim izađe na jutubu neka neko postaviShmeker wrote: Moras pogledat, rijeci ne mogu docarat cirkus. Kaze Ramo nisam ja mijenjao stranke i onda nabroja tri razlicite. Drugo Eldin ponistio Civica iz SDP-a kao kartu. Na pitanje kako misli rijesiti nelegalnu sjecu suma, Eldin se okrece prema Civicu i kaze: " Evo vam sumar tu pa ga pitajte". Oplakah.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12836 Re: Zeničani
avenija wrote: Pojeli bi ga i Fudo i Ramo i Vrace jos da sjedi u sredini nesto kao gangbang .

- kamberovica polje
#12837 Re: Zeničani
Ma da je samo Dofu bio na prvoj debati gledali bi masakr a ovi ostali u samo šlag na tortu.
- Kikibombona
#12838 Re: Zeničani
Naravno da ce biti cupavo.Jimmy McNulty wrote:Bogami, bit će čupavo sada na izborima ali isto tako malo sam pesimista i mislim da Nemilaboy odnosi pobjedu.
Naravno da je Naidin favorit.
Medjutim, odavno sanse nisu bile vece da izgubi SDA kandidat. Decko mozda nije los, mozda ima dobre namjere, mozda ima nesto pameti i znanja, ali je totalno nekarizmatican. Njega bi jedan duel sa Kasumovicem unistio. Znali su to dobro u SDA, zato nisu dopustili da do takvog duela dodje.
SDA ima dobar broj uhljeba. Dobro umrezena interesna skupina. Tu su ljudi sa sela koje je lako obrlatiti. 10 000 je njihov minimum. Vidjet cemo koliko ce prebaciti iznad toga.
Kasumovic i Ramo ce uzeti dobar dio SDA glasova. U tome je sansa za Vracu koji jedini ima sanse dobiti Naidina.
Ako izlaznost bude par procenata veca nego na proslim izborima, ako SDP i DF dozive potop, mogao bi Vrace zasjesti.
Naidin je favorit, ali ne apsolutni!
PS
Da nam hoce uvesti elektronsko glasanje, nema teorije da bi SDA ikada dobila izbore
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12839 Re: Zeničani
Kiki dijelim tvoje mišljenje
Još se nažalost samo kontam kome da dam glas za Opštinsko Vijeće, da li da i tu podržim SC ili Našu Stranku...
Još se nažalost samo kontam kome da dam glas za Opštinsko Vijeće, da li da i tu podržim SC ili Našu Stranku...
- Freamon Lester
#12840 Re: Zeničani
Moj ide Daniri. Nisam je bezveze uhvalio onako na onoj temi. #ljubavJimmy McNulty wrote:Kiki dijelim tvoje mišljenje![]()
- Freamon Lester
#12841 Re: Zeničani
Sta bi vi da vam nije mene!
#Danira#SnagaCentra#9
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12842 Re: Zeničani
Danira je slatka, da sam kakav good looking budžetlija hladno bi je ženioFreamon Lester wrote:
Moj ide Daniri. Nisam je bezveze uhvalio onako na onoj temi. #ljubav
Zapravo troumim se: SC ili NS ili pak glas za Almira Babajića iz SDP
-
c_g
#12843 Re: Zeničani
Vrače nema šanse.
Ovo je bitka između Naidina i Fuada.
Nemila je prevaga, opet kažem. Dobro su oni znali zašto upravo biraju Naidina, iako su imali mnogo bolji kandidata za gradonačelnika. Nalaze se u krizi, a Nemila je uvijek bio dobar izvor glasova, a sada će posebno.
Ako Fuad izgubi, on je gotov. Snaga Centra će imat par kandidata u vijeću, ali od toga neće biti ništa. Ovo je taktika SDA za budućnost, ovo ako prežive, ne može im niko više ništa.
Ovo je bitka između Naidina i Fuada.
Nemila je prevaga, opet kažem. Dobro su oni znali zašto upravo biraju Naidina, iako su imali mnogo bolji kandidata za gradonačelnika. Nalaze se u krizi, a Nemila je uvijek bio dobar izvor glasova, a sada će posebno.
Ako Fuad izgubi, on je gotov. Snaga Centra će imat par kandidata u vijeću, ali od toga neće biti ništa. Ovo je taktika SDA za budućnost, ovo ako prežive, ne može im niko više ništa.
- Freamon Lester
#12844 Re: Zeničani
Samo Danira.Jimmy McNulty wrote:Danira je slatka, da sam kakav good looking budžetlija hladno bi je ženioFreamon Lester wrote:
Moj ide Daniri. Nisam je bezveze uhvalio onako na onoj temi. #ljubav![]()
Zapravo troumim se: SC ili NS ili pak glas za Almira Babajića iz SDP
Edit: Snimak debate je na prethodnoj stranici...
-
didzej1602
- Biene
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#12847 Re: Zeničani
Najbolje nek se grad čitav zove po Husi.

- Freamon Lester
#12848 Re: Zeničani
Mora biti neki strucni izraz iz patopsihologije za ovo... 
- kamberovica polje
#12849 Re: Zeničani
Ima, zove se SDA mentalitet.Freamon Lester wrote:Mora biti neki strucni izraz iz patopsihologije za ovo...
-
didzej1602
#12850 Re: Zeničani
mislim da nije bilo članka i intervjua u kojem nije spomenuo Husu, ne znam da li je više smiješno ili bolesno