Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#12826 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sjecam se kao juce da je bila obavjest kad Nova TV bude ponovo dostupna u BiH da ce je vratiti.
E pa Nova TV je opet dostupna samo na Telemachu
http://telemach.ba/a2323/Korisnicki-ser ... ach-u.html
- afannedim
#12827 Re: Logosoft ALL ABOUT
Svako ima svoje, al po meni ništa specijalno NOVA TV bio nekad dobar , a kolko se raduju na TM temi ko mala djeca
- afannedim
#12828 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovo oni puknu naslov SAMO na TM.MTV wrote:Sjecam se kao juce da je bila obavjest kad Nova TV bude ponovo dostupna u BiH da ce je vratiti.
- MTV
#12829 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jbg i ja bi se radovao, vise bi gledao Novu TV nego Srpsku naucnu TVafannedim wrote:Svako ima svoje, al po meni ništa specijalno NOVA TV bio nekad dobar , a kolko se raduju na TM temi ko mala djeca
- MTV
#12830 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisu oni SAMO tako pukli, dosad je bilo Cinestar Premiere 1,2 HD SAMO na Telemachu i ostade SAMO na Telemachu. Tako ce vjerovatno i ovo biti SAMO.afannedim wrote:Ovo oni puknu naslov SAMO na TM.MTV wrote:Sjecam se kao juce da je bila obavjest kad Nova TV bude ponovo dostupna u BiH da ce je vratiti.
- afannedim
#12831 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma šta ima za gledati na NOVOJ osim sapunica razno raznih i dnevnik, nije to ona NOVA koju sam i ja volio gledati
- MTV
#12832 Re: Logosoft ALL ABOUT
Slazem se ali Provjereno, Dnevnik i poneka TV premijera nisu za baciti.afannedim wrote:Ma šta ima za gledati na NOVOJ osim sapunica razno raznih i dnevnik, nije to ona NOVA koju sam i ja volio gledati
- Praetorious
#12833 Re: Logosoft ALL ABOUT
Dnevnik im je zasta bio dobar, a imali su i nekih dobrih emisija. Međutim, može se i bez nje u životu, samo, ako je ima jedan operater u BiH, onda bi trebalo da je svi dobiju.
Elem ... ima li kakvih novosti za korisnike interneta, za one kojima TV nije primarna stvar u životu?
BTW
Ja od jutros pjevam, svaki put kad pogledam kroz porozor:
"Veju, veju pahulje,
Mraz po staku šara.
Stiže Nova Godina,
J***m li ti staaaa-ruuuuuuu."
...a obraćam se, vjerovatno, Univerzumu AS IS
Elem ... ima li kakvih novosti za korisnike interneta, za one kojima TV nije primarna stvar u životu?
BTW
Ja od jutros pjevam, svaki put kad pogledam kroz porozor:
"Veju, veju pahulje,
Mraz po staku šara.
Stiže Nova Godina,
J***m li ti staaaa-ruuuuuuu."
...a obraćam se, vjerovatno, Univerzumu AS IS
- ElRe
#12834 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da, samo ce biti u United Group ponudi.afannedim wrote:Ovo oni puknu naslov SAMO na TM.MTV wrote:Sjecam se kao juce da je bila obavjest kad Nova TV bude ponovo dostupna u BiH da ce je vratiti.
- MTV
#12835 Re: Logosoft ALL ABOUT
Inace i Elta kablovska uvodi BBC Earth u svoju ponudu, sto znaci da BBC Earth nije TM exkluziva. Eto Logosoftu sanse za dobrim kanalom. Ipak prije godinu dana i vise smo imali BBC Entertainment koji je prestao sa radom.
http://www.elta-kabel.com/vijesti/5462/ ... ta-kabela/
http://www.elta-kabel.com/vijesti/5462/ ... ta-kabela/
- MTV
#12836 Re: Logosoft ALL ABOUT
Sretna nova 2017. godina
Poštovani korisnici,
želimo vam sretnu novu 2017. godinu. Budite zdravi, sretni, vedri i nasmijani. Ostalo je sve manje bitno!
Ponedjeljak 02.01.2017. i utorak 03.01.2017. su državni praznici, tako da ni naše poslovnice u ovo vrijeme neće raditi, dok će naše dežurne službe biti na raspolaganju 24 h. Subota 31.12.2016. je radni dan prema utvrđenim radnim vremenima. Napominjemo da zbog reorganizacije poslovanja naša poslovnica u Importanne centru prestaje sa radom od 31.12.2016.
Vaš Logosoft
http://www.logosoft.ba/novogodisnja-cestitka
Poštovani korisnici,
želimo vam sretnu novu 2017. godinu. Budite zdravi, sretni, vedri i nasmijani. Ostalo je sve manje bitno!
Ponedjeljak 02.01.2017. i utorak 03.01.2017. su državni praznici, tako da ni naše poslovnice u ovo vrijeme neće raditi, dok će naše dežurne službe biti na raspolaganju 24 h. Subota 31.12.2016. je radni dan prema utvrđenim radnim vremenima. Napominjemo da zbog reorganizacije poslovanja naša poslovnica u Importanne centru prestaje sa radom od 31.12.2016.
Vaš Logosoft
- semirsar
#12837 Re: Logosoft ALL ABOUT
imades li fejsthepljucpljuc profil, ako imades deder him i u moje ime neku... zbogradi skandaloznog zaostajanja za konkurencijomMTV wrote:Sretna nova 2017. godina
Poštovani korisnici,
Vaš Logosoft
Ko zna, nejma sanse, ali jopet, merebit nam suknu jos koji... kanal
P.S. Na T-machu u 2017. ide zaokruzivanje sa 18 na 20
- MTV
#12838 Re: Logosoft ALL ABOUT
Imam the fbpljucpljuc al bolje da napravim lazni jer ako opletem bit ce od 2000 godina prije nove ere pa do Nove TV u 2017 i svi ce me izbrisati iz prijatelja.semirsar wrote: imades li fejsthepljucpljuc profil, ako imades deder him i u moje ime neku... zbogradi skandaloznog zaostajanja za konkurencijom![]()
Ko zna, nejma sanse, ali jopet, merebit nam suknu jos koji... kanal![]()
P.S. Na T-machu u 2017. ide zaokruzivanje sa 18 na 20![]()
Bnet u Hrvatskoj analogna ponuda za Split oko 42 kanala je vec godinama 21 KM. Ovo kod nas analogna od 13, 15 i sad 18 KM je jeftino s obzirom na broj kanala.
Tko zna za jos 11 mjeseci budem The Duo Net ili neki The Trio Net i nastavim s.ati tamo na onoj temi. Malo mi je zapeo za oko Duo Net Grande od 51 KM mjesecno + CI modul za Veliki Samsung od 3,5 KM ili neki dodatni resiver od 5,6 KM za snimalicu taman par maraka (5KM) skuplje od Lole a dodje b92, Prva, Nova TV, FOXovi u HD (jer mjesecima idu dzaba). Koje sam srece da predjem HD paket bi otisao pod kljuc. Uh jos ako naslijede VIVU iz BHB sheme ima da se totalno sj..em. Naravno sve to ako net bude dobar.
Samo bi mi falio ono za ono fazon sto veli @rizibizi kod Lole.
- semirsar
#12839 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ne znam kako je u tvom reonu, ali se kod mene t-mach net u komsiluku popravlja, valjda prate sta je po meni problem. Jucer vidim momka sa onijem kliom i lotrama na krovu aVta, izlazi iz zgrade i pitam ga "opet problemi?" ma jok, provjeravamo opremu i pojacavamo signal, korisnici uvijek na prvom mjestu.
Stjedoh ga jos stosta pitat ali mobilni mu ne prestaje zvonit
odem kod komse koji oduvjek ima problem, i rijeseno, ama sta him je toliko trebalo usrali se daBogda
Ma @Telemach garant upleo prste u to, oce me kod sebe i Bog
nije puno, ali ni malo 11mjeseci, svasta se mere promijenit 
odem kod komse koji oduvjek ima problem, i rijeseno, ama sta him je toliko trebalo usrali se daBogda
Ma @Telemach garant upleo prste u to, oce me kod sebe i Bog
- MTV
#12840 Re: Logosoft ALL ABOUT
Program hrvatske televizijske stanice Nova TV od danas je ponovo u mreži kabelskog operatera u Bosni i Hercegovini, Telemacha.
Na kanalu gdje je emitiran program Nove TV izvjesno vrijeme navodila se obavijest da su operateri primijenili odluku Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) koja je zabranila emitiranje programa ove tv stanice na teritoriju Bosne i Hercegovine.
No, Telemach je dobio dozvolu za emititanje i ljubitelji programa ove hrvatske tv-stanice mogu uživati od danas u njihovom programu.
http://teve.ba/article/24175/nova-tv-po ... -telemachu
Na kanalu gdje je emitiran program Nove TV izvjesno vrijeme navodila se obavijest da su operateri primijenili odluku Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) koja je zabranila emitiranje programa ove tv stanice na teritoriju Bosne i Hercegovine.
No, Telemach je dobio dozvolu za emititanje i ljubitelji programa ove hrvatske tv-stanice mogu uživati od danas u njihovom programu.
http://teve.ba/article/24175/nova-tv-po ... -telemachu
- Praetorious
#12841 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tresla se gora, puštena NovaTv u BiH ... Boga mi, vijesti se pridaje značaj kao da je u pitanju (među)planetarni događaj 
- semirsar
#12842 Re: Logosoft ALL ABOUT
isto....Praetorious wrote:Tresla se gora, puštena NovaTv u BiH ... Boga mi, vijesti se pridaje značaj kao da je u pitanju (među)planetarni događaj
nego, kakav je u tebe upload, kod mene nesto podivlj'o
- MTV
#12843 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zavrne kazaljka na 10 pa spadne na 3. O uploadu je rijec.semirsar wrote:isto....Praetorious wrote:Tresla se gora, puštena NovaTv u BiH ... Boga mi, vijesti se pridaje značaj kao da je u pitanju (među)planetarni događaj![]()
Mozda nas obraduju sa kojim Mb uploada.
Na kraju, najvjerovatnije, bude obavijest o pojeftinjenju poziva prema Gvineji Bisau i Zimbabveju.
- semirsar
#12844 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Zavrne kazaljka na 10 pa spadne na 3. O uploadu je rijec.semirsar wrote:isto....Praetorious wrote:Tresla se gora, puštena NovaTv u BiH ... Boga mi, vijesti se pridaje značaj kao da je u pitanju (među)planetarni događaj![]()
Mozda nas obraduju sa kojim Mb uploada.
Na kraju, najvjerovatnije, bude obavijest o pojeftinjenju poziva prema Gvineji Bisau i Zimbabveju.
jedva cekam, to je ono pravooooo
- Praetorious
#12845 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nisam ništa UL, niti trenutno imam šta da dižem na servere, bar dok ne dovršim obradu stripa Aliens - Defiance #8. Onda ću njega da šibnem na hoster, ali ne prije sutra-u-neka-doba ...
A nadam se nekim novostima, tipa da nam dignu ... upload, je li ...
- semirsar
#12846 Re: Logosoft ALL ABOUT
dje turas stripove, mere i u pp ako nije tajna, odavno nis ne procita.Praetorious wrote:Nisam ništa UL, niti trenutno imam šta da dižem na servere, bar dok ne dovršim obradu stripa Aliens - Defiance #8. Onda ću njega da šibnem na hoster, ali ne prije sutra-u-neka-doba ...
-
Sakazulu
#12847 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vala baš gdje ih mečeš!semirsar wrote:dje turas stripove, mere i u pp ako nije tajna, odavno nis ne procita.Praetorious wrote:Nisam ništa UL, niti trenutno imam šta da dižem na servere, bar dok ne dovršim obradu stripa Aliens - Defiance #8. Onda ću njega da šibnem na hoster, ali ne prije sutra-u-neka-doba ...
E sad moram tražiti nekoga po Srbiji da imam povoljniji poziv. Do kada misle uvaljivati ove periferne usluge koje koristi mali dio korisnika i onda kao imamo novitet... Koji marketinški djeluje wov imamo novitet u ponudi a u stvarnosti minorna stvar. Daj, diži brzine, rješavaj probleme bez 5 Ghz routera, mobilne limite diži u svim aspektima itd... Svakako vam godišnje dam preko milje mara i još me ovako simbolično 'obradujete'!
- MTV
#12848 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nova
sta ces kad sam pi....
- semirsar
#12849 Re: Logosoft ALL ABOUT
e ovo je ono bas... cuhas him godisnje milju i kusur mara a njih boli klinac za nasSakazulu wrote:Vala baš gdje ih mečeš!semirsar wrote:dje turas stripove, mere i u pp ako nije tajna, odavno nis ne procita.Praetorious wrote:Nisam ništa UL, niti trenutno imam šta da dižem na servere, bar dok ne dovršim obradu stripa Aliens - Defiance #8. Onda ću njega da šibnem na hoster, ali ne prije sutra-u-neka-doba ...
E sad moram tražiti nekoga po Srbiji da imam povoljniji poziv. Do kada misle uvaljivati ove periferne usluge koje koristi mali dio korisnika i onda kao imamo novitet... Koji marketinški djeluje wov imamo novitet u ponudi a u stvarnosti minorna stvar. Daj, diži brzine, rješavaj probleme bez 5 Ghz routera, mobilne limite diži u svim aspektima itd... Svakako vam godišnje dam preko milje mara i još me ovako simbolično 'obradujete'!
ja pogotovu sam hi uz'o na zub i necu him lako, ma nikako, halalit' sto mi ne daju da uzmem drugi mobiljni haparat uz produzenje preplate...
neka, neka ne daju... sve se pise, nis' se ne brise, 11mjeseci nije dugo, dotle merebit nesto drugo ispadne i LOL-i bidne
sada zbrajam +/- 

- Praetorious
#12850 Re: Logosoft ALL ABOUT
Stripove postavljam na Stripotekaforum i na Knjigoteku.
Neke stvari radim ekskluzivno za Stripoteku, pa njih nema na drugim mjestima, ali ni za nove članove, npr. tekuću ediciju Star Trek i neke druge naslove.
Na Knjigoteku stavljam sve što odradim, a što ne potpada pod prethodno.
Mislim da su registracije otvorene na oba sajta, pa pogledajte.
Na Knjigoteku sam upravo okačio Aliens-Prkos, osmu svesku. Ko voli umiljata zubata čudovišta - eto, da zna
U pripremi za slijedećih par dana ide i James Bond - Eidolon i ... nek' me đavo nosi ako znam šta još imam da obradim
Neke stvari radim ekskluzivno za Stripoteku, pa njih nema na drugim mjestima, ali ni za nove članove, npr. tekuću ediciju Star Trek i neke druge naslove.
Na Knjigoteku stavljam sve što odradim, a što ne potpada pod prethodno.
Mislim da su registracije otvorene na oba sajta, pa pogledajte.
Na Knjigoteku sam upravo okačio Aliens-Prkos, osmu svesku. Ko voli umiljata zubata čudovišta - eto, da zna
U pripremi za slijedećih par dana ide i James Bond - Eidolon i ... nek' me đavo nosi ako znam šta još imam da obradim