Ovo je 4.3 android na s3. U petice je normalno prosiren menu i 4.4 android. Samo ikone fazon , ne svidja mi se ovo okruglo smece.arnes_king wrote:Postavke u S5 izgledaju potpuno drugacije
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Moderator: Benq
Ovo je 4.3 android na s3. U petice je normalno prosiren menu i 4.4 android. Samo ikone fazon , ne svidja mi se ovo okruglo smece.arnes_king wrote:Postavke u S5 izgledaju potpuno drugacije
jahh wrote:One+ One dobar, osim sto je prevelik. I cijena mu je korektna, 300 eura za 64GB.
On?andr0id wrote:Nesto mi nema maharadze na temi.. da nije presao na ajFon ppk
Čitavu ću uzeti uvijek ali onu nagriženu - nikada!zateznistub wrote:On?andr0id wrote:Nesto mi nema maharadze na temi.. da nije presao na ajFon ppk
On bi se prije šlagirao nego uzeo jabuku...

Evo ga! Ja bio metar, pocastio me chmoljo.Maharadza wrote:
Čitavu ću uzeti uvijek ali onu nagriženu - nikada!![]()
A kad' smo već kod toga, naletio neki dan na dobar opis:
True story!![]()
Inače, bio 2 hefte u posjeti banovićima radi neke gluposti pa se evo vratio!
PS. Cover meni lično odličan locker, a Go Locker najbolje teme ima (živjela piraterija)!
Pa tu se onda pokaže home screen, "about phone" ili šta već a ne ovoandr0id wrote:Hajde valjda vidis smajli jbtethema sta ce drugo bit.
Skini LGMobil support tool pa probaj preko njega.Naslovnica wrote:Izašao je Kit-Kat za moj LG Optimus L9II, ali me interesuje kako se radi upgrade?
Ja pogledam preko telefona da ažuriram, kaže da imam zadnju verziju (imam 4.1.2).
Odem preko PC Suite-a, opet kaže da imam zadnju verziju.
Može li mi ko objasniti u čemu je caka?
Inače je uređaj kupljen preko BH Telecoma.
Koji je Android na njemu? Ako je KitKat onda moras skinuti hakovani flash player, i Dolphin ili Boat Browser.Posmatrac_007 wrote:Vaša preporuka za web pretraživač koji podržava Adobe Flash Player a da je besplatan?
Telefon je LG l9 II i ima podršku samo za HTML5.
i meni se desilo ali je tablet vec bio rootan i imao sam cwm na njemu sa backupom roma pa nije bio problemtm84 wrote:imam tablet sa androidom i nece da ga vise pokrene. kako da reinistaliram android?
Probaj sd maid aplikaciju.ema_ wrote:Ima li neka aplikacija koja bi mogla detektirati duple fajlove i obrisati ih odmah (slike, pjesme..)? (ili makar ima li program za pc, ako nema za andriod ništa) .
Hvala.
Evo je došao upgrade, preko LG Suite, uspio sam instalirati bez probema, sada je verzija 4.4.2zateznistub wrote:Skini LGMobil support tool pa probaj preko njega.Naslovnica wrote:Izašao je Kit-Kat za moj LG Optimus L9II, ali me interesuje kako se radi upgrade?
Ja pogledam preko telefona da ažuriram, kaže da imam zadnju verziju (imam 4.1.2).
Odem preko PC Suite-a, opet kaže da imam zadnju verziju.
Može li mi ko objasniti u čemu je caka?
Inače je uređaj kupljen preko BH Telecoma.
Dolphin je odličan. A Boat browser ne podržava flash na 4.4 kitkat, barem meni tako izbaci!Posmatrac_007 wrote:Vaša preporuka za web pretraživač koji podržava Adobe Flash Player a da je besplatan?
Telefon je LG l9 II i ima podršku samo za HTML5.