Uz zvuke radija ilijas
Moderators: _BataZiv_0809, anex
BarbaDue wrote:vidi se da pojma nemašamar1994 wrote:inace se njima isplati maksuz za BiH ili Balkan opcenito pravit gume
PS.ubio je SUV![]()
al hajd mi objasni ovo ako si baš takav stručnjak:
MICHELIN ALPIN 6 - 195/65 R15 95T - CIJENA U UK
MICHELIN ALPIN 6 - 195/65 R15 91T - CIJENA U BiH
Napomena: istraživanje je u vremenskom razdoblju od 30 sec.
Qler wrote:
ja u svici kupio Xbox One S - 320KM
kod nas isti takav 550KMovaj u svici ocigledno skart koji kod nas nije prosao
Throttle wrote:Nisu stigli škartovi iz Japana

Mozda jest tebi koji nadjes i gore vukojebine za hodanja.Bakir1 wrote:Ma nista katastrofa prava zaobilaznica treba paziti na sticare jer ne koce![]()
Ali sto je put preko vijake dobar
Krenem danas prvo gore prema dubostici, nisam ni kilometar, vec vidim ne valja... kontam jebi ti to, odoh dole na zvijezduBakir1 wrote:Ma nista katastrofa prava zaobilaznica treba paziti na sticare jer ne koce![]()
Ali sto je put preko vijake dobar
Jbt ja ovuda samo ljeti gonimOptimist wrote:Evo kako je danas bilo na Kupresu:
Strasan put...bas tako....dje sve ljudi zive, ona skola mi jr bila nekako nadrealno iskustvo...ja sam nekad u ljeto tuda prolazio, divljina, uska cesta, mocna priroda....zapravo sam zalutao trazeci precicu do ZeniceOptimist wrote:Taj put je i ljeti katastrofa. Prosao jednom, smijer Olovo-Ribnica-Vozuca-Zavidovici. Tacno onda skontas kako Bosna nije samo Sarajevo ili bilo koji drugi veci grad.
Ah brate kad je takva situacija - vozis dok ima 4 mm sare ili dok ne vidis da ti proklizavaju i bez snijega. Nema univerzalnog pravila za zamjenu osim dotrajalosti gume. Ovo u vezi godina, sve zavisi kako je skladistena, jel vozena puno po vrucem asfaltu i sl.Optimus09 wrote:Imam tigar i starfire na autu.Koliko godina,odnosno kilometara bi mogle izdrzati,kad je vrijeme za zamjenu ?
Druze profi, jesu li tek prvu zimu presle one tvoje allseason gume na druga 2 auta, ili vec imaju i ljeta iza sebe?drug_profi wrote:Ah brate kad je takva situacija - vozis dok ima 4 mm sare ili dok ne vidis da ti proklizavaju i bez snijega. Nema univerzalnog pravila za zamjenu osim dotrajalosti gume. Ovo u vezi godina, sve zavisi kako je skladistena, jel vozena puno po vrucem asfaltu i sl.Optimus09 wrote:Imam tigar i starfire na autu.Koliko godina,odnosno kilometara bi mogle izdrzati,kad je vrijeme za zamjenu ?
Michelin je presao ljeto i ovo mu bi druga zima. Ja sam bio zabrinut posto mi gospođa to vozi, ali na svako moje zabrinuto pitanje ona se čudi zašto me to pitaš? Izlazila i na Bjelave, zavlacila se po neociscenim zaledjenim parkinzima. Kaze da guma sasvim dobro ide po snijegu, a za ociscenu cestu svakako ne brinem.Optimist wrote: Druze profi, jesu li tek prvu zimu presle one tvoje allseason gume na druga 2 auta, ili vec imaju i ljeta iza sebe?