Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ja1977

#12826 Re: FK Sarajevo

Post by ja1977 »

s3d4m wrote:Jedna informacija za one koji su do jucer pljuvali, bacali drvlje i kamenje na Mirzu V. utakmica sa Velezom bit ce zadnja koju ce Mirza V. voditi sa klupe F.K.Sarajeva. Posto je "kvazi trener" "zalizani" sezonu zavrsio na 3 odnosno vrlo vjerovatno 2 mjestu, plasirao se u Evropu i iza sebe ostavi kakav takav rezultat u sezoni u kojoj je imao "veliku podrsku sa tribina" u sezoni u kojoj su uprave nicale ko gljive, a za rucak igraci jeli hrenovke. Na zalost da je bilo malo vise Vase podrske moglo se i puno bolje. Mirza V. sam odlazi, Vasa djela i ljubav prema klubu sama za sebe govore, a Mirzina za sebe. Vidi se ko je srcem bio u svemu !
posto si tako pametan, samo razmisli o bodovima koje smo prosuli na Kosevu. Gdje bi onda bili???? :x

Vrlo dobro znas da je zadnji niz pobjeda na gostovanju posljedica toga sto se vec odavno zna ko ispada, a ko ostaje. Travniku, Leotaru i Drini bodovi protiv nas nisu ni trebali, a za sve ostalo tu je Redzepagic :D

Zato, ne spominji Mirzin uspjeh, jer je on samo prividan. Fino zvuci 3 ili cak 2 mjesto, ali kada malo bolje proanaliziras ipak skontas da je on jedna velika nula od trenera, i da se u ovoj smijesnoj ligi moglo postici puno vise.

Sretan mu put sa njegovim djelima KONACNO.
Cossack

#12827 Re: FK Sarajevo

Post by Cossack »

s3d4m wrote:Jedna informacija za one koji su do jucer pljuvali, bacali drvlje i kamenje na Mirzu V. utakmica sa Velezom bit ce zadnja koju ce Mirza V. voditi sa klupe F.K.Sarajeva. Posto je "kvazi trener" "zalizani" sezonu zavrsio na 3 odnosno vrlo vjerovatno 2 mjestu, plasirao se u Evropu i iza sebe ostavi kakav takav rezultat u sezoni u kojoj je imao "veliku podrsku sa tribina" u sezoni u kojoj su uprave nicale ko gljive, a za rucak igraci jeli hrenovke. Na zalost da je bilo malo vise Vase podrske moglo se i puno bolje. Mirza V. sam odlazi, Vasa djela i ljubav prema klubu sama za sebe govore, a Mirzina za sebe. Vidi se ko je srcem bio u svemu !
Pomozi mi suzo, daj mi malo snage, da prebolim zalizanog, meni tako dragog. Kani suzo izdajice, kani što si stala, kani suzo pa mu kaži, zbog koga si pala... :D
cunga lunga

#12828 Re: FK Sarajevo

Post by cunga lunga »

rashtiman wrote:Sedam za ovu informaciju kod mene imas protekciju...radi sta hoces neces dobiti ban narednih 7 dana tacnije do veleza :D
:-D
Eldinn

#12829 Re: FK Sarajevo

Post by Eldinn »

Za mustuluka si, nadam se da je tacno :thumbup: 8)
Topla voda

#12830 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

imas od mene sta hoces,nosim te po parkingu koseva,ok?
Alkos

#12831 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

:mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#12832 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Kakav mirza i ostavka,to je dzoner teski. Mene bi bilo stid ovako grcevito se drzati kluper,a vise nego ocigledno da veze sa trenerskim poslom nema.
Jeste i vi naivni..nastavit ce se uciti na nasoj klupi,eto kao Evropu je izborio ima neko opravdanje,i onda ce se nakon par godina patnje pokusati talnuti negdje u saudiju ili emirati i uzeti i tamo nekmu lovu. To mu je plan,i njega i punca mu koji je tamo godinama i bio trener.
mirzarb

#12833 Re: FK Sarajevo

Post by mirzarb »

Jagodic,Jovic, HUSREF.

Upravo , vi ste na potezu!
smoki_choko

#12834 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

samo da ne bude ko protiv drine jesenas. neka zalizanog, liga bi izgubila na kvalitetu 17,8% kad bi zalizani otisao :D
Dammme

#12835 Re: FK Sarajevo

Post by Dammme »

-LIBERO- wrote:Kakav mirza i ostavka,to je dzoner teski. Mene bi bilo stid ovako grcevito se drzati kluper,a vise nego ocigledno da veze sa trenerskim poslom nema.
Jeste i vi naivni..nastavit ce se uciti na nasoj klupi,eto kao Evropu je izborio ima neko opravdanje,i onda ce se nakon par godina patnje pokusati talnuti negdje u saudiju ili emirati i uzeti i tamo nekmu lovu. To mu je plan,i njega i punca mu koji je tamo godinama i bio trener.
Slažem se kolega. Dok svoj očima ne vidim papir sa raskidom ugovora, ja u to ne vjerujem. Ukoliko pogriješim, ovaj 7 ima i od mene gajbu pive (po izboru :-D ).
ultrarajvoSA

#12836 Re: FK Sarajevo

Post by ultrarajvoSA »

Necemo se mi njega tako lako rijesiti.
Lik je dobio ultimatum od uprave da izbori europu i on je to uradio. Zaradjuje prilicno mnogo novca a boli njega sto nema podrsku navijaca. ( to je i sam u nekoliko navrata spomenuo ).
Ima punu podrsku nase jadne uprave kojom vlada njegov punac tako da ... :x

Sto je najgore on i dalje misli da svoj posao radi dobro :sad:

MIRZA ODLAZI ! ! !
strong69

#12837 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

1. Ko je srcem u svemu vidi se itekako. Pogledaj malo slike HZ sa gostovanja i te momke koji daju 20-30 KM za put.
2. Kako te nije stid da se hvalis drugim i trecim mjestom? Ko god je zadovoljan ovim mjestom treba da ode iz kluba.

Usput, imas od mene godisnju za narednu sezonu ako je ovo sto si napisao tacno :-D
Reglan

#12838 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Sedam ako ovo ne bude tacno onda cu ti dodati jos jedan da se ne vracas pjeske kuci iz skole. :D
Pitarrr82

#12839 Re: FK Sarajevo

Post by Pitarrr82 »

ultrarajvoSA wrote:Necemo se mi njega tako lako rijesiti.
Lik je dobio ultimatum od uprave da izbori europu i on je to uradio. Zaradjuje prilicno mnogo novca a boli njega sto nema podrsku navijaca. ( to je i sam u nekoliko navrata spomenuo ).
Ima punu podrsku nase jadne uprave kojom vlada njegov punac tako da ... :x

Sto je najgore on i dalje misli da svoj posao radi dobro :sad:

MIRZA ODLAZI ! ! !

Nemoj tako on i dalje ima podrsku 100.000 ebo manjinu :lol: :lol:
Area_51

#12840 Re: FK Sarajevo

Post by Area_51 »

Nije problem Mirza, toliki, u odnosu na nedostatak novca.

Negdje sam procitao da FK Sarajevo treba oko 2 miliona KM, da bi klub imao sve sto treba za takmicenje u jednoj sezoni. Predlazem da Bordo prijatelji, skupe te pare, pa da fino vode klub kako treba. Ako nemaju toliko para, onda fino sa strane sjediti i podrzavati one koji donose pare. Kad bude novca, lako se nadje trener koji ce Sarajevo odvesti do titule.

Meni je presmijesno da ljude, ma ko to oni bili, koji trose svoje slobodno vrijeme, traze novac za FK Sarajevo, koji nije mali, doceka toliko uvreda sa tribina. Zato sam odavno prestao ici na utakmice, nekako je dugutantno.

Ko ima dva miliona ili ih moze donijeti nek vodi klub i postavlja trenera. Jako jednostavno.
ledeni_caj

#12841 Re: FK Sarajevo

Post by ledeni_caj »

Da ti ljudi u klubu trenutno rade slozio bih se, ali ne rade, cak sta vise godinama tjeraju one koji bi to i radili, zato pasa moj, nidje veze. :wink:
cappy_tempo

#12842 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

Area_51 wrote:Nije problem Mirza, toliki, u odnosu na nedostatak novca.

Negdje sam procitao da FK Sarajevo treba oko 2 miliona KM, da bi klub imao sve sto treba za takmicenje u jednoj sezoni. Predlazem da Bordo prijatelji, skupe te pare, pa da fino vode klub kako treba. Ako nemaju toliko para, onda fino sa strane sjediti i podrzavati one koji donose pare. Kad bude novca, lako se nadje trener koji ce Sarajevo odvesti do titule.

Meni je presmijesno da ljude, ma ko to oni bili, koji trose svoje slobodno vrijeme, traze novac za FK Sarajevo, koji nije mali, doceka toliko uvreda sa tribina. Zato sam odavno prestao ici na utakmice, nekako je dugutantno.

Ko ima dva miliona ili ih moze donijeti nek vodi klub i postavlja trenera. Jako jednostavno.
veze ti sa zivotom nemas.aj ti fino sa mirzom i baljkom na kaficu pa reci da si ih pohvalio ovdje. Sarajevu treba 2miliona po sezoni,a duzni preko 4 miliona? i kakva 2 miliona majke ti,pa ne igramo englesku premier ligu da 2 miliona po sezoni trosimo.uostalom sad se sjetih nije baljak i raja mu,a vecina ih je sad u klubu napravili dug nego blekic i dzemidzic,pogotovo Adi jer on je najvece zlo Sarajeva,vjerujte baljku!
ultrarajvoSA

#12843 Re: FK Sarajevo

Post by ultrarajvoSA »

Mirza je veliki problem.

On je sa Baljkom i drustvom potpisao vrlo cudan ugovor. Potpisao ga je jos kad on nije imao licencu za trenera a nas klub tada nije imao cjelovitu upravu.
I da se ova sadasnja uprava odluci za otkaz, klub bi Mirzi Varesanovicu morao isplatiti veliku sumu novca, a koliko znamo mi taj novac nemamo. Tuzbe stizu sa svih strana,racun je zatvoren a novca jednostavno nema. :(
Baltazar_khan

#12844 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Image

fuj.
Logovan

#12845 Re: FK Sarajevo

Post by Logovan »

......ali me to jako očeličilo. :x :x

Znači i sljedeće sezone namjerava biti trener Sarajeva. Ako ga opet budemo prozivali sa tribina on će još više očeličiti, tako da neće otići prije 2020. :roll:
north

#12846 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Baltazar_khan wrote:Image

fuj.
Kakva gnjida od čovjeka.....vidi se da je naručen tekst, još napraviše heroja od njega :x

Kaže nema problema sa sjeverom, možda i nema, ali ima zato sjever kao i zapad i istok sa tobom futavče :x
ledeni_caj

#12847 Re: FK Sarajevo

Post by ledeni_caj »

Njegov bezobrazluk fakat nema granice. :-) :shock:
smoki_choko

#12848 Re: FK Sarajevo

Post by smoki_choko »

Incident na Džidžikovcu
Napadač skalpelom porezao fudbalera Harisa Handžića

U utorak oko 14 sati jedna osoba je nasrnula na igrača FK "Sarajevo" Harisa Handžića, te mu je tom prilikom nanijela povrede skalpelom na desnoj ruci.

Incident se dogodio u jednom ugostiteljskom objektu u sarajevskom naselju Džidžikovac, potvrdio je za Sarajevo-x.com dežurni operativni u MUP-u Kantona Sarajevo.

Policija Kantona Sarajevo je izašla na uviđaj na mjesto događaja, a napadač se navodno sam predao. Radi se o osobi inicijala S. A. koja se trenutno nalazi na ispitivanju, a sumnjiči se za nanošenje lakših tjelesnih povreda
Van Halen

#12849 Re: FK Sarajevo

Post by Van Halen »

Evo Dinamo Dresden igra revanš protiv Osnabrucka za plasman u "cvajtu".
ledeni_caj

#12850 Re: FK Sarajevo

Post by ledeni_caj »

Napad im je gori od naseg. :-) :-)
Locked