znači sarajlije se ne boje kiše nego hladnoće
jer sam zimi redovno bivao od 3. do 9.
Naravno da ne smijes, svi znaju da oni te brojeve na gumama stavljaju iz zajebancije
Fkt žalosno da je Ilidža skroz odvojena. Ima li ikakve priče po tom pitanju, kao da je Muzur nekad nešta spominjao?Thorgerson wrote: ↑02/05/2025 17:34 A fkt sta je sa ilidzom.
Ok znam da je staza bila jel gurana od grada sarajevo, ali smijesno mi je da je ilidza i dalje fizicki odvojena tacnije dio ilidze.
Il barem da urede onaj dio kod energoinvesta za pocetak. Jer ondje ima staza, trotoar. Malo ono rakrsciti.
Sramota.
Nedavno mi dosla neka raja, hoce na vrelo bosne i dzaba. Sta god skontam, najsigurniji mi energoinvest. Kasindolska uzas usko. Ovamo glavnom nemas kuda, moras po cesti voziti.
5x me znoj oblio dok smo se priblizavali energoinvestu. Jer znao sam sta ce me dole sacekati.
Malo je reci uzas. Sve zaraslo. Smeca na sve strane. Stakla. Ma uzas. Ocekivao sam jedino jos da vidim leš kakvog narkica.
@alchoBlackCaviar wrote: ↑25/05/2025 23:21
Samo rokaj bez brige, s tih 1 bar ljudi voze jedino ako imaju tubeless sistem i cushcore pjenu, bez toga samo rizikujes da skrsis obruc a moze ti i vanjska guma sletit s obruca pa ces brat zube po cesti![]()
ja sam slao dopis prije pola godine ali nista do sadanovi.dan.nova.nafaka wrote: ↑28/05/2025 10:40Fkt žalosno da je Ilidža skroz odvojena. Ima li ikakve priče po tom pitanju, kao da je Muzur nekad nešta spominjao?Thorgerson wrote: ↑02/05/2025 17:34 A fkt sta je sa ilidzom.
Ok znam da je staza bila jel gurana od grada sarajevo, ali smijesno mi je da je ilidza i dalje fizicki odvojena tacnije dio ilidze.
Il barem da urede onaj dio kod energoinvesta za pocetak. Jer ondje ima staza, trotoar. Malo ono rakrsciti.
Sramota.
Nedavno mi dosla neka raja, hoce na vrelo bosne i dzaba. Sta god skontam, najsigurniji mi energoinvest. Kasindolska uzas usko. Ovamo glavnom nemas kuda, moras po cesti voziti.
5x me znoj oblio dok smo se priblizavali energoinvestu. Jer znao sam sta ce me dole sacekati.
Malo je reci uzas. Sve zaraslo. Smeca na sve strane. Stakla. Ma uzas. Ocekivao sam jedino jos da vidim leš kakvog narkica.
Jesi li razmisljao da kupis cestovno biciklo?Truba wrote: ↑25/07/2025 11:20 dodatak 2 stvari
ušteda: to ne postoji...iako ne platiš kupon od 60 km potrebno je stalno naručivanje opreme i popravke
brzina: službeno sam najsporiji na pisti...pretiču me babe i žene s sjedalicama za bebu
vjerojatno to ima veze s gumama i sto imam mtb a njihov je gradski
ali i psiholoski ja već razmisljam o kiši snijegu ledu i vjetru
a oni će tada muževljevim kolima on će ih odbaciti
a ja ću u isto vrijeme pedalati