Ma kakvi, 10 minuta nakon tekme ljudi ostali i pjevali.Bušman wrote:Naravno da nisu. Pjevali ljudi iz sveg glasa "O le o la" i himnuBHF_Manijak wrote:Ako nisu, onda ne kontam ovaj tvoj post.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#12826 Re: FC Barcelona
- BHF_Manijak
#12827 Re: FC Barcelona
A sto je to Bogati iznenadjenje ako prodje ekipa koja je slavila prvu utakmicu i u toj utakmici bila bolji protivnik???ohnidE1102 wrote:
Proci ce. Dva iznenadjenja u polufinalu LP ove sezone bila bi previse !
-
dezurni_ucenik
#12828 Re: FC Barcelona
[/quote]pa po cemu ti odredjujes je li neko najbolja ekipa svih vremena , po utakmici koju ocigledno nisi ni gledao kad kazes da nisu imali postene prilike u drugom plvr.i ko je uopste odredjivao sta, ja sam replicirao samo iz razloga sto je frajer rekao da nisu imali postene prilike ... ma idi u qrac, ja sam debil sto ti uopste odgovaram...
@sime,sto si to nervozan nesto......
Last edited by dezurni_ucenik on 25/04/2012 00:13, edited 2 times in total.
-
Bušman
#12829 Re: FC Barcelona
Ja znam navijace jednog kluba koji kod rezultata 3-1 za protivnicki tim masu bijelim zastavicama i izlaze prije zavrsetka utakmiceskenderija04 wrote:Ma kakvi, 10 minuta nakon tekme ljudi ostali i pjevali.Bušman wrote:Naravno da nisu. Pjevali ljudi iz sveg glasa "O le o la" i himnuBHF_Manijak wrote:Ako nisu, onda ne kontam ovaj tvoj post.
- skenderija04
#12830 Re: FC Barcelona
Bušman wrote:Bušman wrote:Naravno da nisu. Pjevali ljudi iz sveg glasa "O le o la" i himnuBHF_Manijak wrote:Ako nisu, onda ne kontam ovaj tvoj post.
Ja znam navijace jednog kluba koji kod rezultata 3-1 za protivnicki tim masu bijelim zastavicama i izlaze prije zavrsetka utakmice
-
ohnidE1102
#12831 Re: FC Barcelona
BHF_Manijak wrote:A sto je to Bogati iznenadjenje ako prodje ekipa koja je slavila prvu utakmicu i u toj utakmici bila bolji protivnik???ohnidE1102 wrote:
Proci ce. Dva iznenadjenja u polufinalu LP ove sezone bila bi previse !![]()
![]()
Smijesno majkemi, kazem ti nije Bayern Apoel, vec velikan evropskog fudbala koji je nadigro Real u prvoj utakmici...Chelsea-Barca je druga tekma bila i smijesno je te dvije tekme porediti!
Mrsko se raspravljati sa tobom ovako kasno. Sefe sve si u pravu, sta god kazes !
Sutra poslije utakmice jedan od nas ce da pojede govono i mirna BiH. Ja ili ti !!!
- erik2
#12833 Re: FC Barcelona
Najmučnije mi je čitati o nekakvoj "katastrofi", daj ba ljudi odvadite malo, fraza ili ne, u fudbalu se između ostalog i gube utakmice, mada ne bih komentirao ovaj "fudbal" Chelsea, dovoljno je što sam mu stavio navodnike.
- don vito
#12834 Re: FC Barcelona
Pazi, problem neefikasnosti postojao je i prosle sezone. Zbog toga su izgubili Kup kralja, mucili se sa Arsenalom i Mancesterom umjesto da sve rijese u 45 minuta... Ali nije bio toliko izrazen jer su Villa i Pedro ipak koliko-toliko zabijali pa ekipa nijednom nije dosla u situaciju da u zadnjih 15 minuta ganja prolaz. Zato kazem da je Alexis ogroman promasaj. U zadnja dva mjeseca Barcu je u zivotu odrzavao Messi ali i njegova procenat iskoristavanja mrtvih sansi nije veci od 30 posto jer i nije pravi centarfor.Entropio wrote:Efikasnost je problem kad igraš protiv bunkera. Problem je bio i 2009. protiv Chelsea (ali je Iniesta zabio), 2010. protiv Intera (ispali), 2011. protiv Madrida (Messi zabio 2 gola), a 2012. protiv Chelsea. Barca hoće da se ušeta u gol kroz sredinu... Ne može.don vito wrote:Stari, ovo je sve psihologija. Ne znam cemu pozivanje na nesrecu, izadjes sam pred golmana, trebas ubaciti loptu u prostor sirine 7,24 metra i sta se desi: 4 puta pogodis okvir, 4-5 puta promasis citav gol... Psihologija, mada je kod Alexisa problem nekvaliteta jer su za 10 puta manje pare od 36 miliona mogli nabaviti polovnog centarfora u Drugoj ligi SpanijeEntropio wrote:E jebiga, don vito.
Sad ispade da je tikataka kriva za ispadanje, ali to je jedini nacin da razbijas ove bunkere, sa takvom igrom stvoris 10-12 mrtvih sansi u dvije utakmice, ali realizacija nula. Kad se sjetim protiv Milana, ide onaj Tello sam ko duh prema golu malo iskosa, ulazi u peterac i opuca tri metra od prve stative!? Taj promasaj nije bio vazan jer je utakmica vec bila rijesena, ali kad-tad dodje kazna.
-
Johnny_x
#12835 Re: FC Barcelona
Cuvala se Barsa za finale kupa
- don vito
#12836 Re: FC Barcelona
Stari, ja mislim da jeste "katastrofa" na ovakav nacin ispasti od ovakvog Celzija. Ovo nije Hidinkov ni Murinjov Celzi nego najgori Celzi u zadnjih 15 godina. Goreg trenera nisu imali od vremena Gulita. Di Mateo ima nenormalno srece, uzima Wigan kuci u sudijskoj nadoknadi, prezadovoljan je bodom kuci protiv mrtvog Totenhema, Benfika ga kuci razvaljuje sa 10 igraca. Koliko vrijedi ova grupa staraca na zalasku karijere pokazece finale, pogotovo ako budu igrali sa Realom + nece se uopste plasirati u Ligu prvaka naredne sezone. Ovaj poraz Barce je debakl u rangu ispadanja od CSKA 1992. godine prije grupne faze LP (takodjer u sezoni nakon osvajanja titule).erik2 wrote:Najmučnije mi je čitati o nekakvoj "katastrofi", daj ba ljudi odvadite malo, fraza ili ne, u fudbalu se između ostalog i gube utakmice, mada ne bih komentirao ovaj "fudbal" Chelsea, dovoljno je što sam mu stavio navodnike.
-
dezurni_ucenik
#12837 Re: FC Barcelona
don vito wrote:Stari, ja mislim da jeste "katastrofa" na ovakav nacin ispasti od ovakvog Celzija. Ovo nije Hidinkov ni Murinjov Celzi nego najgori Celzi u zadnjih 15 godina. Goreg trenera nisu imali od vremena Gulita. Di Mateo ima nenormalno srece, uzima Wigan kuci u sudijskoj nadoknadi, prezadovoljan je bodom kuci protiv mrtvog Totenhema, Benfika ga kuci razvaljuje sa 10 igraca. Koliko vrijedi ova grupa staraca na zalasku karijere pokazece finale, pogotovo ako budu igrali sa Realom + nece se uopste plasirati u Ligu prvaka naredne sezone. Ovaj poraz Barce je debakl u rangu ispadanja od CSKA 1992. godine prije grupne faze LP (takodjer u sezoni nakon osvajanja titule).erik2 wrote:Najmučnije mi je čitati o nekakvoj "katastrofi", daj ba ljudi odvadite malo, fraza ili ne, u fudbalu se između ostalog i gube utakmice, mada ne bih komentirao ovaj "fudbal" Chelsea, dovoljno je što sam mu stavio navodnike.
I jos ste zaboravili dodati da ste imali igraca vise na terenu,promaseni penal i Messija - carobnjaka koji se nije vidio
Budite fer pa priznajte poraz .Najlakse je pljuvati .Uostalom,Barcina taktika je provaljena,Zadnje 3 utakmice su pokazale,nakon cega vise nema one "vanzemaljske" ekipe koja sve redom gazi.
- erik2
#12838 Re: FC Barcelona
Zavisi kako ko posmatra stvari, ne dešava se da svaki dan promašuješ penal pogađaš prečke i stative primaš golove u sudijskoj nadoknadi..ovo se odnosi na obje utakmice, ne mislim da je katastrofa izgubiti od ekipe koja je došla do polufinala, a sad što se meni ne sviđa način na koji je to Chelsea uradio, njihov fudbal itd...to se naravno nikog ne tiče, obično to zovu ciljem koji opravdava sredstvo, ali ne mogu fraze tipa sve je to fudbal.don vito wrote:Stari, ja mislim da jeste "katastrofa" na ovakav nacin ispasti od ovakvog Celzija. Ovo nije Hidinkov ni Murinjov Celzi nego najgori Celzi u zadnjih 15 godina. Goreg trenera nisu imali od vremena Gulita. Di Mateo ima nenormalno srece, uzima Wigan kuci u sudijskoj nadoknadi, prezadovoljan je bodom kuci protiv mrtvog Totenhema, Benfika ga kuci razvaljuje sa 10 igraca. Koliko vrijedi ova grupa staraca na zalasku karijere pokazece finale, pogotovo ako budu igrali sa Realom + nece se uopste plasirati u Ligu prvaka naredne sezone. Ovaj poraz Barce je debakl u rangu ispadanja od CSKA 1992. godine prije grupne faze LP (takodjer u sezoni nakon osvajanja titule).erik2 wrote:Najmučnije mi je čitati o nekakvoj "katastrofi", daj ba ljudi odvadite malo, fraza ili ne, u fudbalu se između ostalog i gube utakmice, mada ne bih komentirao ovaj "fudbal" Chelsea, dovoljno je što sam mu stavio navodnike.
-
LSD
#12839 Re: FC Barcelona
Auu jaka je bila taktika Čelzija do PMCVIKERASH wrote:don vito wrote:Stari, ja mislim da jeste "katastrofa" na ovakav nacin ispasti od ovakvog Celzija. Ovo nije Hidinkov ni Murinjov Celzi nego najgori Celzi u zadnjih 15 godina. Goreg trenera nisu imali od vremena Gulita. Di Mateo ima nenormalno srece, uzima Wigan kuci u sudijskoj nadoknadi, prezadovoljan je bodom kuci protiv mrtvog Totenhema, Benfika ga kuci razvaljuje sa 10 igraca. Koliko vrijedi ova grupa staraca na zalasku karijere pokazece finale, pogotovo ako budu igrali sa Realom + nece se uopste plasirati u Ligu prvaka naredne sezone. Ovaj poraz Barce je debakl u rangu ispadanja od CSKA 1992. godine prije grupne faze LP (takodjer u sezoni nakon osvajanja titule).erik2 wrote:Najmučnije mi je čitati o nekakvoj "katastrofi", daj ba ljudi odvadite malo, fraza ili ne, u fudbalu se između ostalog i gube utakmice, mada ne bih komentirao ovaj "fudbal" Chelsea, dovoljno je što sam mu stavio navodnike.
I jos ste zaboravili dodati da ste imali igraca vise na terenu,promaseni penal i Messija - carobnjaka koji se nije vidio.
Budite fer pa priznajte poraz .Najlakse je pljuvati .Uostalom,Barcina taktika je provaljena,Zadnje 3 utakmice su pokazale,nakon cega vise nema one "vanzemaljske" ekipe koja sve redom gazi.
Umjesto da priznaju koliko su srece imali u ova dva meca i šta je sve Barca promašivala, oni hvale neku taktiku
- don vito
#12840 Re: FC Barcelona
Koliko vidim svi priznaju poraz, ne traze razloge ni u kome drugom nego u samoj Barceloni zasto je u zadnje tri utakmice pala ekipa koja sve redom gazi.CVIKERASH wrote: Budite fer pa priznajte poraz .Najlakse je pljuvati .Uostalom,Barcina taktika je provaljena,Zadnje 3 utakmice su pokazale,nakon cega vise nema one "vanzemaljske" ekipe koja sve redom gazi.
-
dezurni_ucenik
#12841 Re: FC Barcelona
Nije vam Chelsea kriv nista.Krivite Guardiolu i njegovu igru dodavanja.Umjesto da pucate po golu vi se dodajete.Krivite Messija sto je promasio penal.izbacila vas je londonska gerijatrija .Zar vi niste "najbolji tim svih vremena".Kako niste uspjeli pobjediti Chelsea??
Stigla vas je pravda za 2009.godinu.
Uostalom.Allahmanet Barco.Nakon ove noci i 3 zaredom poraza ova ekipa vise nikada nece biti ista.
Uostalom.Allahmanet Barco.Nakon ove noci i 3 zaredom poraza ova ekipa vise nikada nece biti ista.
Last edited by dezurni_ucenik on 25/04/2012 00:40, edited 1 time in total.
- Logovan
#12842 Re: FC Barcelona
Ako izgube u finalu kupa, onda su se čuvali za slijedeću sezonu.Johnny_x wrote:Cuvala se Barsa za finale kupa
-
LSD
#12843 Re: FC Barcelona
Jah, da može da nekako preskacu igrace Čelzija koji ih cekaju u 16 metara...ali zato vec treba biti Hari Poter jbg.CVIKERASH wrote:Nije vam Chelsea kriv nista.Krivite Guardiolu i njegovu igru dodavanja.Umjesto da pucate po golu vi se dodajete.Krivite Messija sto je promasio penal.izbacila vas je londonska gerijatrija .Zar vi niste "najbolji tim svih vremena".Kako niste uspjeli pobjediti Chelsea??
Guardiola kriv što su u dva meca pogodili dvije precke i dvije stative, imali još dosta šansi, što ne znaju penala dati...garant je Guardiola kriv i što je Čeh branio sve šuteve koji su išlo po golu....mislim ,kad te vec krenulo sa vicevima.
- erik2
#12844 Re: FC Barcelona
Svrha ovih autobusa protiv Barce je kvarenje igre, ja jednostavno ne limvo to, ko obožava taj način , ja ga žalim ili možda je trend voljeti takav "fudbal", ja ne bi da sam u trendu, dokaz da Barca igra po mom ukusu je i najezda hejtera na ovoj temi koji ničim ne potkrepljuju razlog hejta. Laku noć svima.
-
dezurni_ucenik
#12845 Re: FC Barcelona
Hoces jos jedan vic.
Tri poraza Barce u 6 dana ....
Toliko od mene Katalonci.Uzivajte.Caooos
- Quark_m
#12846 Re: FC Barcelona
Jbg da sam sretan i nisam, al sam zadovoljan ovom sezonom i nadan se da ce biti bolja iduca
I da cestitam simpatizerima Celzia na prolazu u finale 
-
LSD
#12847 Re: FC Barcelona
Mnogi su opcinjeni i svršavaju na te parkirane autobuse, dive se strašnoj "taktici u defanzivi"....ali samo zato što je Barca u pitanju....ni zbog cega drugog.erik2 wrote:Svrha ovih autobusa protiv Barce je kvarenje igre, ja jednostavno ne limvo to, ko obožava taj način , ja ga žalim ili možda je trend voljeti takav "fudbal", ja ne bi da sam u trendu, dokaz da Barca igra po mom ukusu je i najezda hejtera na ovoj temi koji ničim ne potkrepljuju razlog hejta. Laku noć svima.
- ganjeta
#12848 Re: FC Barcelona
Još Bilbao da zakuca zadnji ekser u kovčeg najbolje ekipe svih vremena. 
- Quark_m
#12849 Re: FC Barcelona
Ta tri poraza koja spominjes je samo tvoja potvrda da je ovaj tim Barcelone najveci svih vremena, jer stvarno je tesko ocekivati od njih da izgube tri utakmice u nizu.CVIKERASH wrote:Hoces jos jedan vic.
- Quark_m
#12850 Re: FC Barcelona
Ma nek i zakuca, al Bielsa makar igra fudbalganjeta wrote:Još Bilbao da zakuca zadnji ekser u kovčeg najbolje ekipe svih vremena.