beni-bu-man wrote:eat a baby ispod saca i navece resh peceno
Međutim uslijed bijele kuge u Bosni sve je teže naći frišku bebu
beni-bu-man wrote:eat a baby ispod saca i navece resh peceno
PajesBloo wrote:beni-bu-man wrote:eat a baby ispod saca i navece resh peceno![]()
Međutim uslijed bijele kuge u Bosni sve je teže naći frišku bebu
but but Lord Satan ne odobravabeni-bu-man wrote:PajesBloo wrote:beni-bu-man wrote:eat a baby ispod saca i navece resh peceno![]()
Međutim uslijed bijele kuge u Bosni sve je teže naći frišku bebu![]()
Zato odes u Barhanu na lazanje i sretan si ateista
Svi ....Bloo wrote: but but Lord Satan ne odobrava![]()
Baš me interesuje koliko vjernika na ovoj temi misli da su ateisti i satanisti istovremeno
Ja sam pomalobeni-bu-man wrote:Svi ....Bloo wrote: but but Lord Satan ne odobrava![]()
Baš me interesuje koliko vjernika na ovoj temi misli da su ateisti i satanisti istovremeno
Ne more 'vako! Đe su orgije?Bloo wrote:Poštovane kolege, šta i u kojoj mjeri od navedenog prakticirate u svom životu?
Bože Petra... ovo je raspored za radni dan...orgije su vikendomLaertes wrote: Ne more 'vako! Đe su orgije?
to ono, ako nije naš njihov je garantbeni-bu-man wrote:Svi ....Bloo wrote: but but Lord Satan ne odobrava![]()
sve su to shejtanska poslashmizlica wrote:to ono, ako nije naš njihov je garantbeni-bu-man wrote:Svi ....Bloo wrote: but but Lord Satan ne odobrava![]()
Baš me interesuje koliko vjernika na ovoj temi misli da su ateisti i satanisti istovremenonejma između
ma ja...all hail Shaitan...shmizlica wrote:to ono, ako nije naš njihov je garantbeni-bu-man wrote:Svi ....Bloo wrote: but but Lord Satan ne odobrava![]()
Baš me interesuje koliko vjernika na ovoj temi misli da su ateisti i satanisti istovremenonejma između
I zakasniš šefu na raportzforumas wrote:Jedino se ne budim u 08:80, ja se probudim u 09:20
Bloo wrote:
ma ja...all hail Shaitan...![]()
nego gdje ima orgija
Iskreno, ja svaki put budem time zatečen, tim izjednačavanjem ateizma i satanizma i svim tim humorom koji ide uz to...Može se dodati i "igranje u pijesku s kanticom i lopaticom uz crtanje pentagrama", "Ko najbolje vodenim bojicama slika Satanine rogove na svom siperčiću" i sl.beni-bu-man wrote:Svi ....Bloo wrote: but but Lord Satan ne odobrava![]()
Sad Irsar ulijece klizeci....MarlboroGold wrote:Ne postoji ta logika koja bi to izjednačila...
Nonsens.Bloo wrote:Vlastita prizma je jedina validna, iskrena, iskonska prizma...sve drugo je naučeno i tuđe.Edouard wrote: Koliko je iskren, ništa manje nije pretenciozan pokušaj, međutim, velikim dijelom i promašaj, prilično površno, pogled kroz vlastitu prizmu i lose prakse.
Svako od nas je vlasnik vlastite istine.Edouard wrote:Nonsens.Bloo wrote:Vlastita prizma je jedina validna, iskrena, iskonska prizma...sve drugo je naučeno i tuđe.Edouard wrote: Koliko je iskren, ništa manje nije pretenciozan pokušaj, međutim, velikim dijelom i promašaj, prilično površno, pogled kroz vlastitu prizmu i lose prakse.
Ako je pogled kroz vlastitu prizmu, pa bila to i prizma neznanja i neupućenosti, kao u ovom slučaju, ako je dakle on jedini validan, a ne istina o samoj stvari na koju se i autor posta poziva, onda je zaista svaki daljnji komentar i besmislen i suvišan.
Sve i jeste satanizam i mushaf vam kaze da je pustio sejtana u opticaj do sudnjeg dana, znaci isti vodi sve konce pa pretezno vidimo zlo jer je nadvladalo dobro..vidimo i dobre stvari.Tako da ni religije nisu izuzetak onaj lanetullah vam je pustan sa lanca.arzuhal wrote:Iskreno, ja svaki put budem time zatečen, tim izjednačavanjem ateizma i satanizma i svim tim humorom koji ide uz to...Može se dodati i "igranje u pijesku s kanticom i lopaticom uz crtanje pentagrama", "Ko najbolje vodenim bojicama slika Satanine rogove na svom siperčiću" i sl.beni-bu-man wrote:Svi ....Bloo wrote: but but Lord Satan ne odobrava![]()
Ma on je budala koju ignorišem. Nisam htio da mu odgovaram na postove s obzirom da dijele banove kao hranu u narodnoj kuhinji.Bloo wrote:Sad Irsar ulijece klizeci....MarlboroGold wrote:Ne postoji ta logika koja bi to izjednačila...
Kad dolazi faza istjerivanja zla, a utjerivanja dobra?kerima1 wrote: Sve i jeste satanizam i mushaf vam kaze da je pustio sejtana u opticaj do sudnjeg dana, znaci isti vodi sve konce pa pretezno vidimo zlo jer je nadvladalo dobro..vidimo i dobre stvari.Tako da ni religije nisu izuzetak onaj lanetullah vam je pustan sa lanca.
Simbolicki spustenih hlaca...shmizlica wrote:tebe je arzo, izgleda, lako zateć