nego sta ce čova poslije izbora kad ga pocne martin razvaljivat po mostaru. oce li se povuć u hacijendu ili ce na odmor na jadran .Hafis wrote:Eto vidiš, i patriJota se slaže![]()
Ništa od kvote ovaj put.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#12826 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
dalje
#12827 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema sanse. Lagumdzija da sad moze vratiti vrjeme siguran sam da bi postupio drugacije.Hafis wrote:Šibicar je to, daleko od političara, i ne bi me iznenadilo.dalje wrote:Nije lud da izgubi 4 godine ko Lagumdzija.
Cak i da jeste lud nece mu Radoncic dozvoliti da se zahebava.
Ima u ovoj drzavi daleko prioritetnijih pitanja.
Ovisi sve kako će SDP proći i ne bi me začudilo da opet pokušaju s onim budalaštinama.
Lagumdžija je opsjednut ''hrvatskim pitanjem'' u BiH i po tome će cjelokupno njegovo političko djelovanje ostati poznato nakon što ga politički umirove.
Komsic jeste gluplji od Lagumdzije i sigurno da mu se slicne misli vrte po glavi ali glup covjek ne moze da odrzi misao. Kako je u afektu kandidovao Antu tako ga je za 7 dana zaboravio. Sutra kad sjedne u stolicu pjevace onako kako mu Radoncic kaze.
Radoncic je vec druga prica i on kad sjedne u stolicu tu ce i da ostane. A ne moze ostati ako se bude zahebavao i vojevao izgubljene bitke.
Last edited by dalje on 07/09/2014 19:01, edited 1 time in total.
- Skijaš
#12828 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I za tebe važi isto pitanje, zašto bi Komšić pristao da ga se tretira kao Čovićevu i Radončićevu kurvicu ?dalje wrote:Nije lud da izgubi 4 godine ko Lagumdzija.
-
Hafis
#12829 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eh. Vidiš bojim se da ga Martin ipak neće razvaliti.crysis wrote:nego sta ce čova poslije izbora kad ga pocne martin razvaljivat po mostaru. oce li se povuć u hacijendu ili ce na odmor na jadran .Hafis wrote:Eto vidiš, i patriJota se slaže![]()
Ništa od kvote ovaj put.
Ne što je Čova dobar a Martin loš, nego jednostavno je tako.
Ti o tome malo znaš, uglavnom preko bombastičnih naslova, dok ja živim na poprištu.
Nego, reci ti meni otkud ti smatraš da Komšić ima pravo da se metilja u razdiobu hrvatske kvote u vlasti a to isto pravo nema recimo Radončić?
Što, bit će Komšina stranka multietničnija, to jest više je ''hrvatskija'' od SBB-a...ili što je Komšo Hrvat...ili već koji je vrag?
Last edited by Hafis on 07/09/2014 19:06, edited 1 time in total.
- Skijaš
#12830 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fahrudin Radončić, nova nada Herceg Bosnedalje wrote:Sutra kad sjedne u stolicu pjevace onako kako mu Radoncic kaze.
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#12831 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hafise ja sam reko da je on tu kvotu odradio i da nemoze vise. citas li ti sta pisem ili samo lupas po tom lapu nako beze.
i gdje zivis, mozda u staklenoj banci pa si izmedju centrala dva hdz-a, ocu rec popristu.
i gdje zivis, mozda u staklenoj banci pa si izmedju centrala dva hdz-a, ocu rec popristu.
Last edited by crysis on 07/09/2014 19:08, edited 1 time in total.
-
dalje
#12832 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa tako se ponasa. Jesi li ti slusao njegove komentare o Radoncicu?Skijaš wrote:I za tebe važi isto pitanje, zašto bi Komšić pristao da ga se tretira kao Čovićevu i Radončićevu kurvicu ?dalje wrote:Nije lud da izgubi 4 godine ko Lagumdzija.
Uostalom to je njegova uloga od pocetka bavljenja politikom.
- Skijaš
#12833 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svi imaju pravo na svaku kvotu, SNSD na hrvatsku, HDZ na bošnjačku, poenta i jeste to da stranke ne mogu imati monopol nad čitavim narodima.Hafis wrote:otkud ti smatraš da Komšić ima pravo da se metilja u razdiobu hrvatske kvote u vlasti a to isto pravo nema recimo Radončić?
-
Hafis
#12834 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma jok...neće mu Vikićeva struja u SBB-u dopustitiSkijaš wrote:Fahrudin Radončić, nova nada Herceg Bosnedalje wrote:Sutra kad sjedne u stolicu pjevace onako kako mu Radoncic kaze.
- Skijaš
#12835 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vikić je zakazaoHafis wrote:Ma jok...neće mu Vikićeva struja u SBB-u dopustitiSkijaš wrote:Fahrudin Radončić, nova nada Herceg Bosnedalje wrote:Sutra kad sjedne u stolicu pjevace onako kako mu Radoncic kaze.
-
Hafis
#12836 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A šta ću ti ja kada slabo kontaš.crysis wrote:hafise ja sam reko da je on tu kvotu odradio i da nemoze vise. citas li ti sta pisem ili samo lupas po tom lapu nako beze.
Mi pričamo o razdiobi hrvatske kvote u vlasti... i prema Skijaševoj teoriji o nekakvom Komšićevom pravu na razdiobu hrvatskih pozicija u vlasti s HDZ-om, a ti se upalio k'o četvorka dole lijevo i zavr'o o njegovom predsjedničkom mandatu, na koji hvala bogu više nema pravo. Nitko ne priča o tome.
Prati malo loptu jebo ga ti, i ne bleji u igrača.
-
crysis
#12837 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hafis wrote:A šta ću ti ja kada slabo kontaš.crysis wrote:hafise ja sam reko da je on tu kvotu odradio i da nemoze vise. citas li ti sta pisem ili samo lupas po tom lapu nako beze.
Mi pričamo o razdiobi hrvatske kvote u vlasti, i po skijašu nekakvog Komšićevog prava na razdiobu s HDZ-om, a ti se upalio k' četvorka i zavro na njegov predsjednički mandat na koji hvala bogu više nema pravo.
Prati malo loptu jebo ga ti, ne gledaj igrača.
kojim ba hdz-om naglasi draganovim ili martinovim. mozda bude jbg ti i metla pukne ko top, sto kazu nasi stari.
-
Hafis
#12838 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E tako mi dođi. Vidiš da možeš.crysis wrote:Hafis wrote:A šta ću ti ja kada slabo kontaš.crysis wrote:hafise ja sam reko da je on tu kvotu odradio i da nemoze vise. citas li ti sta pisem ili samo lupas po tom lapu nako beze.
Mi pričamo o razdiobi hrvatske kvote u vlasti, i po skijašu nekakvog Komšićevog prava na razdiobu s HDZ-om, a ti se upalio k' četvorka i zavro na njegov predsjednički mandat na koji hvala bogu više nema pravo.
Prati malo loptu jebo ga ti, ne gledaj igrača.
kojim ba hdz-om naglasi draganovim ili martinovim. mozda bude jbg ti i metla pukne ko top, sto kazu nasi stari.
Pa valjda sa starim HDZ-om, pošto će razvaliti.
Doduše ne isključujem mogućnost kakve ujdurme i pokušaja repriziranja ''platforme'' ako HDZ90 ostvari neki pristojan rezultat i ako se nađu još neki zainteresirani takmaci. Doduše, to bi opet moralo ići s kobasičarima.
Samo odmah da ti kažem jednu povjerljivu informaciju: ne bi se usudili...mislim HDZ90.
-
JedanMova
#12839 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zapitaj se ko se sramoti i cime...weredsf wrote:Pa obzirom da nisi shvatio o cemu smo razgovarali nemas bas neko pravo se ovako sramotiti ili imas, uletis u pricu i osramotis se sa ovom gluposcu...JedanMova wrote:Nisam procitao paragraf u pravilima foruma da samo ti smijes boldirati i davati komentare, te da su samo tvoji ispravni...weredsf wrote: Osih hronicne nemogucnosti spajanja kvalitetne sinapse vi ste i slijepi, lijepo sam boldirao dio na koji sam mislio i to su ocito skontali svi osim ti![]()
![]()
Da li sam slijep ili ne moze reci doktor (ili evo ja posto ocito vidim dok kucam), medjutim kada je tvoje stanje u pitanju - to moze vidjeti svak prema onome sto pises, ali isto necemo imenovati jer bi krsilo ona ista pravila sa pocetka ovog posta...
S druge strane, upao mozda jesam ali sa argumentom koji ne mozes pobiti.
Komsic jeste novi na politickoj sceni u toj mjeri sto ovaj put provodi politiku koju sam kreira, a ne koju mu kreira Lagumdzija.
I Komsic da nije opasnost po sadasnje vladajuce strukture, ne bi se na njegovu temu napisalo preko 500 stranica, bas kao ni na Emirovoj cirka 3-4 puta vise nego za prvog sljedeceg.
I za kraj - DF je vec uzdrmao politicku scenu.
- johntra
#12840 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uzdrmao je u toj mjeri kao što su uzdrmale i ostale stranke koje su nastale izlaskom ljudi iz SDP-a...i molim te, koja je to nova politika ŽK, a da se ista dobrano ne naslanja na onu iz SDP-a? pa njihov ekonomski program je u stvari varijacija ekonomske politike partije iz koje su otišli...
-
Marko Zarko
#12841 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto Maltese wrote:Samo da ne zaboravim gdje sam ono bio stao.Corto Maltese wrote:Komšić = "Lagumdžija For Dummies"
Corto=Dummy for Lagumdžija
- Corto Maltese
#12842 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
S tim, da nam se ljudi koji, uprkos predsjedničkim primanjima ne umiju vratiti kredit, niti kupiti automobil od ministarske plate, nude da je provedu.johntra wrote:Uzdrmao je u toj mjeri kao što su uzdrmale i ostale stranke koje su nastale izlaskom ljudi iz SDP-a...i molim te, koja je to nova politika ŽK, a da se ista dobrano ne naslanja na onu iz SDP-a? pa njihov ekonomski program je u stvari varijacija ekonomske politike partije iz koje su otišli...
Zaista, od kriminalaca na vlasti, jedino me je više strah nesposobnih ridikuloznih budala koje bi da ih zamijene.
-
weredsf
#12844 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prosto, da bude u vlasti i zato sto je prilicno glupSkijaš wrote:I za tebe važi isto pitanje, zašto bi Komšić pristao da ga se tretira kao Čovićevu i Radončićevu kurvicu ?dalje wrote:Nije lud da izgubi 4 godine ko Lagumdzija.
-
weredsf
#12845 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To je najvaznije pitanje, koja je to politika i u cemu se ona konkretno ogleda...znam da nema odgvora ali svejedno pitamjohntra wrote:Uzdrmao je u toj mjeri kao što su uzdrmale i ostale stranke koje su nastale izlaskom ljudi iz SDP-a...i molim te, koja je to nova politika ŽK, a da se ista dobrano ne naslanja na onu iz SDP-a? pa njihov ekonomski program je u stvari varijacija ekonomske politike partije iz koje su otišli...
-
JedanMova
#12846 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
@johntra - a ti si kao procitao ekonomski program DF-a? Hajde molim te podijeli ga sa nama (al da nije 14 stranica Vizije)Corto Maltese wrote:S tim, da nam se ljudi koji, uprkos predsjedničkim primanjima ne umiju vratiti kredit, niti kupiti automobil od ministarske plate, nude da je provedu.johntra wrote:Uzdrmao je u toj mjeri kao što su uzdrmale i ostale stranke koje su nastale izlaskom ljudi iz SDP-a...i molim te, koja je to nova politika ŽK, a da se ista dobrano ne naslanja na onu iz SDP-a? pa njihov ekonomski program je u stvari varijacija ekonomske politike partije iz koje su otišli...
Zaista, od kriminalaca na vlasti, jedino me je više strah nesposobnih ridikuloznih budala koje bi da ih zamijene.
@cm - ti si pokazao svoju sposobnost da palamudis o svemu i svacemu bez ikakvih ideja kako i sta drugacije. Ocito je da su ti drazi "provjereni" politicari od njihove alternative, a to jako puno govori o tebi...
-
weredsf
#12847 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa koje ludilo, Komsic nije provjeren politicar, na vlasti je od kraja proslig vijeka, nedovoljno za provjeru..JedanMova wrote:@johntra - a ti si kao procitao ekonomski program DF-a? Hajde molim te podijeli ga sa nama (al da nije 14 stranica Vizije)Corto Maltese wrote:S tim, da nam se ljudi koji, uprkos predsjedničkim primanjima ne umiju vratiti kredit, niti kupiti automobil od ministarske plate, nude da je provedu.johntra wrote:Uzdrmao je u toj mjeri kao što su uzdrmale i ostale stranke koje su nastale izlaskom ljudi iz SDP-a...i molim te, koja je to nova politika ŽK, a da se ista dobrano ne naslanja na onu iz SDP-a? pa njihov ekonomski program je u stvari varijacija ekonomske politike partije iz koje su otišli...
@cm - ti si pokazao svoju sposobnost da palamudis o svemu i svacemu bez ikakvih ideja kako i sta drugacije. Ocito je da su ti drazi "provjereni" politicari od njihove alternative, a to jako puno govori o tebi...
-
JedanMova
#12848 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Srecom ti si jako inteligentna osoba pa razumijes ko u kojojstranci radi sta...weredsf wrote:
Pa koje ludilo, Komsic nije provjeren politicar, na vlasti je od kraja proslig vijeka, nedovoljno za provjeru..![]()
![]()
Sta bi tek bilo da si ona druga krajnost...
-
weredsf
#12849 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Provjereni i njegova alternativa...JedanMova wrote:Srecom ti si jako inteligentna osoba pa razumijes ko u kojojstranci radi sta...weredsf wrote:
Pa koje ludilo, Komsic nije provjeren politicar, na vlasti je od kraja proslig vijeka, nedovoljno za provjeru..![]()
![]()
Sta bi tek bilo da si ona druga krajnost...

-
weredsf
#12850 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Profesor je davno ovom debilu objasnio da ce se desiti ono za sta on danas optuzuje nekog drugog ali uzalud...
https://www.youtube.com/watch?v=vf5CDiy ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=vf5CDiy ... e=youtu.be