Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#12826 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by crysis »

Hafis wrote:Eto vidiš, i patriJota se slaže :)
Ništa od kvote ovaj put.
nego sta ce čova poslije izbora kad ga pocne martin razvaljivat po mostaru. oce li se povuć u hacijendu ili ce na odmor na jadran .
dalje

#12827 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dalje »

Hafis wrote:
dalje wrote:Nije lud da izgubi 4 godine ko Lagumdzija.
Cak i da jeste lud nece mu Radoncic dozvoliti da se zahebava.
Ima u ovoj drzavi daleko prioritetnijih pitanja.
Šibicar je to, daleko od političara, i ne bi me iznenadilo.
Ovisi sve kako će SDP proći i ne bi me začudilo da opet pokušaju s onim budalaštinama.
Lagumdžija je opsjednut ''hrvatskim pitanjem'' u BiH i po tome će cjelokupno njegovo političko djelovanje ostati poznato nakon što ga politički umirove.
Nema sanse. Lagumdzija da sad moze vratiti vrjeme siguran sam da bi postupio drugacije.
Komsic jeste gluplji od Lagumdzije i sigurno da mu se slicne misli vrte po glavi ali glup covjek ne moze da odrzi misao. Kako je u afektu kandidovao Antu tako ga je za 7 dana zaboravio. Sutra kad sjedne u stolicu pjevace onako kako mu Radoncic kaze.
Radoncic je vec druga prica i on kad sjedne u stolicu tu ce i da ostane. A ne moze ostati ako se bude zahebavao i vojevao izgubljene bitke.
Last edited by dalje on 07/09/2014 19:01, edited 1 time in total.
Skijaš

#12828 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Skijaš »

I za tebe važi isto pitanje, zašto bi Komšić pristao da ga se tretira kao Čovićevu i Radončićevu kurvicu ?
Hafis

#12829 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

crysis wrote:
Hafis wrote:Eto vidiš, i patriJota se slaže :)
Ništa od kvote ovaj put.
nego sta ce čova poslije izbora kad ga pocne martin razvaljivat po mostaru. oce li se povuć u hacijendu ili ce na odmor na jadran .
Eh. Vidiš bojim se da ga Martin ipak neće razvaliti.
Ne što je Čova dobar a Martin loš, nego jednostavno je tako.
Ti o tome malo znaš, uglavnom preko bombastičnih naslova, dok ja živim na poprištu.

Nego, reci ti meni otkud ti smatraš da Komšić ima pravo da se metilja u razdiobu hrvatske kvote u vlasti a to isto pravo nema recimo Radončić?
Što, bit će Komšina stranka multietničnija, to jest više je ''hrvatskija'' od SBB-a...ili što je Komšo Hrvat...ili već koji je vrag?
Last edited by Hafis on 07/09/2014 19:06, edited 1 time in total.
Skijaš

#12830 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Skijaš »

dalje wrote:Sutra kad sjedne u stolicu pjevace onako kako mu Radoncic kaze.
Fahrudin Radončić, nova nada Herceg Bosne :-D
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#12831 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by crysis »

hafise ja sam reko da je on tu kvotu odradio i da nemoze vise. citas li ti sta pisem ili samo lupas po tom lapu nako beze.
i gdje zivis, mozda u staklenoj banci pa si izmedju centrala dva hdz-a, ocu rec popristu.
Last edited by crysis on 07/09/2014 19:08, edited 1 time in total.
dalje

#12832 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dalje »

Skijaš wrote:
I za tebe važi isto pitanje, zašto bi Komšić pristao da ga se tretira kao Čovićevu i Radončićevu kurvicu ?
Pa tako se ponasa. Jesi li ti slusao njegove komentare o Radoncicu?
Uostalom to je njegova uloga od pocetka bavljenja politikom.
Skijaš

#12833 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Skijaš »

Hafis wrote:otkud ti smatraš da Komšić ima pravo da se metilja u razdiobu hrvatske kvote u vlasti a to isto pravo nema recimo Radončić?
Svi imaju pravo na svaku kvotu, SNSD na hrvatsku, HDZ na bošnjačku, poenta i jeste to da stranke ne mogu imati monopol nad čitavim narodima.
Hafis

#12834 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

Skijaš wrote:
Ma jok...neće mu Vikićeva struja u SBB-u dopustiti :D
Skijaš

#12835 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Skijaš »

Hafis wrote:
Skijaš wrote:
Ma jok...neće mu Vikićeva struja u SBB-u dopustiti :D
Vikić je zakazao :-D
Hafis

#12836 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

crysis wrote:hafise ja sam reko da je on tu kvotu odradio i da nemoze vise. citas li ti sta pisem ili samo lupas po tom lapu nako beze.
i gdje zivis, mozda u staklenoj banci pa si izmedju centrala dva hdz-a, ocu rec popristu.
A šta ću ti ja kada slabo kontaš.
Mi pričamo o razdiobi hrvatske kvote u vlasti... i prema Skijaševoj teoriji o nekakvom Komšićevom pravu na razdiobu hrvatskih pozicija u vlasti s HDZ-om, a ti se upalio k'o četvorka dole lijevo i zavr'o o njegovom predsjedničkom mandatu, na koji hvala bogu više nema pravo. Nitko ne priča o tome.

Prati malo loptu jebo ga ti, i ne bleji u igrača.
crysis

#12837 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by crysis »

Hafis wrote:
crysis wrote:hafise ja sam reko da je on tu kvotu odradio i da nemoze vise. citas li ti sta pisem ili samo lupas po tom lapu nako beze.
Mi pričamo o razdiobi hrvatske kvote u vlasti, i po skijašu nekakvog Komšićevog prava na razdiobu s HDZ-om, a ti se upalio k' četvorka i zavro na njegov predsjednički mandat na koji hvala bogu više nema pravo.

Prati malo loptu jebo ga ti, ne gledaj igrača.

kojim ba hdz-om naglasi draganovim ili martinovim. mozda bude jbg ti i metla pukne ko top, sto kazu nasi stari.
Hafis

#12838 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

crysis wrote:
Hafis wrote:
Mi pričamo o razdiobi hrvatske kvote u vlasti, i po skijašu nekakvog Komšićevog prava na razdiobu s HDZ-om, a ti se upalio k' četvorka i zavro na njegov predsjednički mandat na koji hvala bogu više nema pravo.

Prati malo loptu jebo ga ti, ne gledaj igrača.

kojim ba hdz-om naglasi draganovim ili martinovim. mozda bude jbg ti i metla pukne ko top, sto kazu nasi stari.
E tako mi dođi. Vidiš da možeš.
Pa valjda sa starim HDZ-om, pošto će razvaliti.
Doduše ne isključujem mogućnost kakve ujdurme i pokušaja repriziranja ''platforme'' ako HDZ90 ostvari neki pristojan rezultat i ako se nađu još neki zainteresirani takmaci. Doduše, to bi opet moralo ići s kobasičarima.
Samo odmah da ti kažem jednu povjerljivu informaciju: ne bi se usudili...mislim HDZ90.
JedanMova

#12839 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

weredsf wrote:
JedanMova wrote:
weredsf wrote: Osih hronicne nemogucnosti spajanja kvalitetne sinapse vi ste i slijepi, lijepo sam boldirao dio na koji sam mislio i to su ocito skontali svi osim ti :-) :-) :-)
Nisam procitao paragraf u pravilima foruma da samo ti smijes boldirati i davati komentare, te da su samo tvoji ispravni...
Da li sam slijep ili ne moze reci doktor (ili evo ja posto ocito vidim dok kucam), medjutim kada je tvoje stanje u pitanju - to moze vidjeti svak prema onome sto pises, ali isto necemo imenovati jer bi krsilo ona ista pravila sa pocetka ovog posta...
Pa obzirom da nisi shvatio o cemu smo razgovarali nemas bas neko pravo se ovako sramotiti ili imas, uletis u pricu i osramotis se sa ovom gluposcu... :roll:
Zapitaj se ko se sramoti i cime...

S druge strane, upao mozda jesam ali sa argumentom koji ne mozes pobiti.
Komsic jeste novi na politickoj sceni u toj mjeri sto ovaj put provodi politiku koju sam kreira, a ne koju mu kreira Lagumdzija.
I Komsic da nije opasnost po sadasnje vladajuce strukture, ne bi se na njegovu temu napisalo preko 500 stranica, bas kao ni na Emirovoj cirka 3-4 puta vise nego za prvog sljedeceg.
I za kraj - DF je vec uzdrmao politicku scenu.
johntra

#12840 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by johntra »

Uzdrmao je u toj mjeri kao što su uzdrmale i ostale stranke koje su nastale izlaskom ljudi iz SDP-a...i molim te, koja je to nova politika ŽK, a da se ista dobrano ne naslanja na onu iz SDP-a? pa njihov ekonomski program je u stvari varijacija ekonomske politike partije iz koje su otišli...
Marko Zarko

#12841 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Marko Zarko »

Corto Maltese wrote:
Corto Maltese wrote:Komšić = "Lagumdžija For Dummies"
Samo da ne zaboravim gdje sam ono bio stao.

Corto=Dummy for Lagumdžija :-D
Corto Maltese

#12842 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

johntra wrote:Uzdrmao je u toj mjeri kao što su uzdrmale i ostale stranke koje su nastale izlaskom ljudi iz SDP-a...i molim te, koja je to nova politika ŽK, a da se ista dobrano ne naslanja na onu iz SDP-a? pa njihov ekonomski program je u stvari varijacija ekonomske politike partije iz koje su otišli...
S tim, da nam se ljudi koji, uprkos predsjedničkim primanjima ne umiju vratiti kredit, niti kupiti automobil od ministarske plate, nude da je provedu.
Zaista, od kriminalaca na vlasti, jedino me je više strah nesposobnih ridikuloznih budala koje bi da ih zamijene.
dalje

#12843 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dalje »

Image
weredsf

#12844 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Skijaš wrote:
Prosto, da bude u vlasti i zato sto je prilicno glup
weredsf

#12845 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

johntra wrote:Uzdrmao je u toj mjeri kao što su uzdrmale i ostale stranke koje su nastale izlaskom ljudi iz SDP-a...i molim te, koja je to nova politika ŽK, a da se ista dobrano ne naslanja na onu iz SDP-a? pa njihov ekonomski program je u stvari varijacija ekonomske politike partije iz koje su otišli...
To je najvaznije pitanje, koja je to politika i u cemu se ona konkretno ogleda...znam da nema odgvora ali svejedno pitam
JedanMova

#12846 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

Corto Maltese wrote:
S tim, da nam se ljudi koji, uprkos predsjedničkim primanjima ne umiju vratiti kredit, niti kupiti automobil od ministarske plate, nude da je provedu.
Zaista, od kriminalaca na vlasti, jedino me je više strah nesposobnih ridikuloznih budala koje bi da ih zamijene.
@johntra - a ti si kao procitao ekonomski program DF-a? Hajde molim te podijeli ga sa nama (al da nije 14 stranica Vizije) ;-)

@cm - ti si pokazao svoju sposobnost da palamudis o svemu i svacemu bez ikakvih ideja kako i sta drugacije. Ocito je da su ti drazi "provjereni" politicari od njihove alternative, a to jako puno govori o tebi...
weredsf

#12847 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

JedanMova wrote:
Corto Maltese wrote:
@johntra - a ti si kao procitao ekonomski program DF-a? Hajde molim te podijeli ga sa nama (al da nije 14 stranica Vizije) ;-)

@cm - ti si pokazao svoju sposobnost da palamudis o svemu i svacemu bez ikakvih ideja kako i sta drugacije. Ocito je da su ti drazi "provjereni" politicari od njihove alternative, a to jako puno govori o tebi...
Pa koje ludilo, Komsic nije provjeren politicar, na vlasti je od kraja proslig vijeka, nedovoljno za provjeru.. :lol: :lol: :lol:
JedanMova

#12848 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JedanMova »

weredsf wrote:
Pa koje ludilo, Komsic nije provjeren politicar, na vlasti je od kraja proslig vijeka, nedovoljno za provjeru.. :lol: :lol: :lol:
Srecom ti si jako inteligentna osoba pa razumijes ko u kojojstranci radi sta...
Sta bi tek bilo da si ona druga krajnost...
weredsf

#12849 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

JedanMova wrote:
weredsf wrote:
Srecom ti si jako inteligentna osoba pa razumijes ko u kojojstranci radi sta...
Sta bi tek bilo da si ona druga krajnost...
Provjereni i njegova alternativa... :D
Image
weredsf

#12850 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Profesor je davno ovom debilu objasnio da ce se desiti ono za sta on danas optuzuje nekog drugog ali uzalud...

https://www.youtube.com/watch?v=vf5CDiy ... e=youtu.be
Post Reply