Ovo je prava Sirija.
Nema manjine ni vecine vec smo svi jedna porodica,jedan narod,jedna Sirija za sve....

Veoma je nejasan pravni status ovog moreuza..Spanija ga "in totum" smatra teritorijalnim vodama i ne priznaje pravo britanaca na posjed prisvojenog..salik79 wrote:To sto su "crveni mundiri" uradili je klasicno gusarstvo, u kojem su nekada bili prvaci ("privateers"). Jedini nacin da se tome stane u kraj je, ili slanje vojnog broda, kao pratnje, ili odabranih momaka iz "Quds" brigade, pod punom borbenom spremom, kao fizickog osiguranja broda.
husein_kapetan wrote:Veoma je nejasan pravni status ovog moreuza..Spanija ga "in totum" smatra teritorijalnim vodama i ne priznaje pravo britanaca na posjed prisvojenog..salik79 wrote:To sto su "crveni mundiri" uradili je klasicno gusarstvo, u kojem su nekada bili prvaci ("privateers"). Jedini nacin da se tome stane u kraj je, ili slanje vojnog broda, kao pratnje, ili odabranih momaka iz "Quds" brigade, pod punom borbenom spremom, kao fizickog osiguranja broda.
Iran opet ne prizanje bilo kakav vid sankcija izvan UN-a..luda kuca..za nevjerovati.. ovi presrecu, nesto ispituju.. valjda da nesto "ustanove".. pa ce objaviti..Spanija ne suti..Iran jos manje..
Dje ces bolan poslati brod sa naftom i Siriju..
Ne ide ovo ni malo na dobro..Arogantnost je jedno..ovo danas je sve poznate epitete ostavilo iza sebe..
Pa nisu do sada mundiri trcali da se prse ispred amera, uvijek su ih uglavnom pratili. Nije mi jasno ovo ponasanje. Pogotovo sto sankcije prema Siriji ima EU a mundiri su izglasali brexit. Pise da su ti specijalci dosli na poziv te neke vlade Gibraltara a oni sebe valjda ne smatraju dijelom Spanije nego vise VB.husein_kapetan wrote:Tokom vremena nekako mi se samo nametnulo..
Kada ameri kihnu..ovi "sateliti" namah prehladu dobiju
Jest ali Kurdi nece da gaze Americku zastavu za razliku od Iranaca.husein_kapetan wrote:Tokom vremena nekako mi se samo nametnulo..
Kada ameri kihnu..ovi "sateliti" namah prehladu dobiju
Ko je ovo na snimku, nijedno lice se ne vidi i ne desava se nista.The 51st State wrote:https://mobile.twitter.com/slmhktn_eng
To su ti napredni kurdi, srecom ovaj je podjubrio, neka bombonas o ovoj progresivi njihovoj napise kakav traktat.
Ma ja, dje ce kurd biti,Kikibombona wrote:Ko je ovo na snimku, nijedno lice se ne vidi i ne desava se nista.The 51st State wrote:https://mobile.twitter.com/slmhktn_eng
To su ti napredni kurdi, srecom ovaj je podjubrio, neka bombonas o ovoj progresivi njihovoj napise kakav traktat.
Je li ovo neka jeftina turko-vehabiunska produkcija?
Nadzornik wrote:Svih 12 pripadnika britanske porodice je poginulo nakon sto su se pridruzile Isilu u Siriji.
https://metro.co.uk/2019/06/28/entire-b ... -10085375/
Pa ne mogu braća protiv braće raditi.sumirprimus wrote:Prvo ih povaljase na nakom tel malah one arkanovce.pa latakija brda pa sad naka tel hama..auuu koji zgubidani dzaba i ruskaavijacija koliko su nespisobni...
Btw opozicioni tviterasi prenesose vijest o godisnjici genocida u srebrenici, a proasadovi?
Drze se ruske price??? Ili?
sve tacno, sad su im srbi saveznici pa tisu misu, mislim na ove asadiste kod nas.sumirprimus wrote:Prvo ih povaljase na nakom tel malah one arkanovce.pa latakija brda pa sad naka tel hama..auuu koji zgubidani dzaba i ruskaavijacija koliko su nespisobni...
Btw opozicioni tviterasi prenesose vijest o godisnjici genocida u srebrenici, a proasadovi?
na zalost u zadnja dva mjeseca izginulo je civila na stotine, no pao je u zapecak cijeli rat u siriji pa se slabo isprati.aldinjo wrote:Pa ne mogu braća protiv braće raditi.sumirprimus wrote:Prvo ih povaljase na nakom tel malah one arkanovce.pa latakija brda pa sad naka tel hama..auuu koji zgubidani dzaba i ruskaavijacija koliko su nespisobni...
Nema deratizacije civila i odmah ništa ne pišu na ovoj temi.
sumirprimus wrote:Prvo ih povaljase na nakom tel malah one arkanovce.pa latakija brda pa sad naka tel hama..auuu koji zgubidani dzaba i ruskaavijacija koliko su nespisobni...
Pa dobro sad jel to sto ih bombarduju opravdava ovim sto kolju zarobljenike ??The 51st State wrote:ma ja hurmama ce ih hraniti dok im porodice dan noc avionima rokaju, asad, rusi i iranci su bad guys u sirijskom ratu i nema propagande koja to moze oprati.
TakoE - "demokrate" iz IdlibaThe 51st State wrote:ma ja hurmama ce ih hraniti dok im porodice dan noc avionima rokaju, asad, rusi i iranci su bad guys u sirijskom ratu i nema propagande koja to moze oprati.
sve je to posljedica asadistickog terora, mogla je biti komotno islamska republika sirijasalik79 wrote:TakoE - "demokrate" iz IdlibaThe 51st State wrote:ma ja hurmama ce ih hraniti dok im porodice dan noc avionima rokaju, asad, rusi i iranci su bad guys u sirijskom ratu i nema propagande koja to moze oprati.
To sto na Asadovoj strani slobodno zive svi, bez obzira bili oni sunije, sije, alevije, krscani, druzi,.... dok se "demokrate" medjusobno kolju zbog duzine brade i nogavica (ostalih, odavno, ni na mapi nema), to cemo zanemariti.
The 51st State wrote:sve je to posljedica asadistickog terora, mogla je biti komotno islamska republika sirijasalik79 wrote:TakoE - "demokrate" iz IdlibaThe 51st State wrote:ma ja hurmama ce ih hraniti dok im porodice dan noc avionima rokaju, asad, rusi i iranci su bad guys u sirijskom ratu i nema propagande koja to moze oprati.
To sto na Asadovoj strani slobodno zive svi, bez obzira bili oni sunije, sije, alevije, krscani, druzi,.... dok se "demokrate" medjusobno kolju zbog duzine brade i nogavica (ostalih, odavno, ni na mapi nema), to cemo zanemariti., svi bi imali uredna prava po tome
Mogla, u najradikalnijoj verziji saudijskog "islama". Hvala Jedinom sto nije.The 51st State wrote:sve je to posljedica asadistickog terora, mogla je biti komotno islamska republika sirijasalik79 wrote:TakoE - "demokrate" iz IdlibaThe 51st State wrote:ma ja hurmama ce ih hraniti dok im porodice dan noc avionima rokaju, asad, rusi i iranci su bad guys u sirijskom ratu i nema propagande koja to moze oprati.
To sto na Asadovoj strani slobodno zive svi, bez obzira bili oni sunije, sije, alevije, krscani, druzi,.... dok se "demokrate" medjusobno kolju zbog duzine brade i nogavica (ostalih, odavno, ni na mapi nema), to cemo zanemariti., svi bi imali uredna prava po tome