Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Corto Maltese

#12801 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

-LIBERO- wrote:
Corto Maltese wrote:
-LIBERO- wrote: Koji sovinizam i fasizam..i to bez trunke pokusaja da se, barem, upakuje na neki manje ispotencirani nacin.

Poslije ovakvim razmisljanja i stavova, koje pojedinci iskazuju, jako sam ponosan na cinjenicu da sam sa druge strane barikade.
To je beton stav! :thumbup: Kada sa "druge strane" dođe bruka jasno jasno obrazloženih kritika, bude navedena gomila primjera nedosljednosti, naivnosti, licemjerstava koje je NS pokazala u periodu nakon zadnjih izbora, božije davanje je da se s te "druge strane" javi i neki otvoreni fašista, radikal koji nema nikakve veze sa ostalim kritičarima, ali je savršen za opravdat sve što se na "ovoj strani" zajebe. I onda se on javi, k'o naručen. Žiko, Žiko, da te nema, trebalo bi te izmisliti. :D
Ja sam svoj komentar adresirao prema konkretnom forumasu i njegovim rigidnim stavovima. Ne znam (znam ali eto...) zbog cega si uopst to formulisao na nacin da se sa svojim komentarom, "o razlicitim stranama na barikadi", zapravo osvrcem na sve svoje neistomisljenike.

Fula Corto, zaista fula ;-)
Dok je Žike- fule nema, kao što već napisah.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#12802 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Ja sam svoj komentar adresirao prema konkretnom forumasu i njegovim rigidnim stavovima. Ne znam (znam ali eto...) zbog cega si uopst to formulisao na nacin da se sa svojim komentarom, "o razlicitim stranama na barikadi", zapravo osvrcem na sve svoje neistomisljenike.

Apsolutno tačno je napisao @corto. Ponekad čak nastojiš da sve ljude koji ranije u SDP-u, a sad u NS-u nisu vijedjeli jedini spas i glasno izražavali ushićenje proglasiš nacionalistima, šovinistima, jer pobogu ako se ne klanja do neba i podržava čak i Jakoba Fincija :-) :-) (onaj što je štelu pretvorio u nešto normalno i svakodnevno, sjećaš se), odmah je šovinista. Sjećam se da sam te jednom molila (bivavši od strane tebe opet optužena za isto) da izvadiš postove i to dokažeš, da nađeš makar jedan post sa nacio predznakom.. još uvijek čekam :roll: :roll:
Hoću reći, jako lako, prelako potežeš etiketu nacinaliste, šoviniste, fašiste i to samo ako nije tvoj istomišljenik. Čak ideš i da prigovaraš nekome što kritizira NS, a nije je glasao, dok u isto vrijeme sebi godinama dozvoljavaš da kritiziraš one koje nisi glasao...
Dakle, za tvoju info (oni što @vječiti kaže, iako ne volim tu riječ.. misli svojom glavom) na političkom dunjaluku ideja ima svega i avakakvih kombinacija, i nije nacionalista, fašista, šovinista i ljudski šljam onaj ko se ne slaže sa tobom...
udrch

#12803 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

KatarinaKosaca wrote:
-LIBERO- wrote:Ja sam svoj komentar adresirao prema konkretnom forumasu i njegovim rigidnim stavovima. Ne znam (znam ali eto...) zbog cega si uopst to formulisao na nacin da se sa svojim komentarom, "o razlicitim stranama na barikadi", zapravo osvrcem na sve svoje neistomisljenike.

Apsolutno tačno je napisao @corto. Ponekad čak nastojiš da sve ljude koji ranije u SDP-u, a sad u NS-u nisu vijedjeli jedini spas i glasno izražavali ushićenje proglasiš nacionalistima, šovinistima, jer pobogu ako se ne klanja do neba i podržava čak i Jakoba Fincija :-) :-) (onaj što je štelu pretvorio u nešto normalno i svakodnevno, sjećaš se), odmah je šovinista. Sjećam se da sam te jednom molila (bivavši od strane tebe opet optužena za isto) da izvadiš postove i to dokažeš, da nađeš makar jedan post sa nacio predznakom.. još uvijek čekam :roll: :roll:
Hoću reći, jako lako, prelako potežeš etiketu nacinaliste, šoviniste, fašiste i to samo ako nije tvoj istomišljenik. Čak ideš i da prigovaraš nekome što kritizira NS, a nije je glasao, dok u isto vrijeme sebi godinama dozvoljavaš da kritiziraš one koje nisi glasao...
Dakle, za tvoju info (oni što @vječiti kaže, iako ne volim tu riječ.. misli svojom glavom) na političkom dunjaluku ideja ima svega i avakakvih kombinacija, i nije nacionalista, fašista, šovinista i ljudski šljam onaj ko se ne slaže sa tobom...
Libero oduvijek ima par svojih forumaša sa kojima se uvijek slaže..sa ostalim se neće složiti nikad, bez obzira koliko neko bio u pravu..ovo naravno ne znači da se ja slažem sa Žikom
KatarinaKosaca

#12804 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

udrch wrote:Libero oduvijek ima par svojih forumaša sa kojima se uvijek slaže..sa ostalim se neće složiti nikad, bez obzira koliko neko bio u pravu..ovo naravno ne znači da se ja slažem sa Žikom
Nije problem ne slagati se, problem je davati olako jako teške etikete, nacionaliste, šoviniste, fašiste itd. Kad dobih jedan takav post od sveznajućeg LIbera, zamolih ga da mi napiše koje sam nacionalnosti uopće (valjda neki nacionalista mora imati nacionalnost :D ) , ne dobih odgovor, kad sam prije par godina pisala sve, baš sve što se uspostavilo za Dragog Vođu olako mi je napisao da sam frustrirana...još uvijek i o tome čekam dokaz, izvinjenje bilo što.
A dupli standardi su vrh vrhova.. kao odakle vama pravo da kritizirate NS koju niste glasali, ali ja @LIbero imam pravo da kritiziram SDA, SBIH (SDP ipak ne :D ) iako ih nikad nisam glasao..
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#12805 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Iznenadilo bi me da se ti Katarina nisi javila :D :thumbup: .
Ne zelim da persolaniziram ovu temu, ako zelite nastavak diskusije mozemo preci na PP. Ali posto sam vec direktno prozvan samo da napisem par recenica.

Apsolutno tačno je napisao @corto. Ponekad čak nastojiš da sve ljude koji ranije u SDP-u, a sad u NS-u nisu vijedjeli jedini spas i glasno izražavali ushićenje proglasiš nacionalistima, šovinistima, jer pobogu ako se ne klanja do neba i podržava čak i Jakoba Fincija (onaj što je štelu pretvorio u nešto normalno i svakodnevno, sjećaš se), odmah je šovinista.Sjećam se da sam te jednom molila (bivavši od strane tebe opet optužena za isto) da izvadiš postove i to dokažeš, da nađeš makar jedan post sa nacio predznakom.. još uvijek čekam
Uopstavas cijelu pricu. Gdje sam, evo tebe licno, nazvao nacionalistom i sovinistom? Nigdje i nikada, jer znam da to ti nisi. Ja kada sam i raspravljao i diskutovao sa tobom, znao sam se osvrnuti na tvoju postavku politicke situacije da je sve sto je kontra SDP-a zapravo nesto pozitivno i prihvatljivo, i sve sto barem u nekim stvarima podrzava to sto podrzava SDP-a negativno i losa politicka procjena i svrstavanje.

Razlika je velika.
Hoću reći, jako lako, prelako potežeš etiketu nacinaliste, šoviniste, fašiste i to samo ako nije tvoj istomišljenik
Apsolutno neistnito.

Moj komentar na Zikin post je bio striktno i precizno usmjeren na njegov komentar, koji je (i opet stojim iza toga) jako sovinisticki, sa pregrst nacionalne i vjerske netrpeljivosti i generalizacije cijele religije i naroda (i ne samo u tom postu, taj forumas se na taj nacin pisao u par "uvezanih" postova). Moj komentar nije bio uopsten, moj komentar nikoga nije generalizirao, niti bilo sta slicno, sto ti pokusavas da mi spocitas sada.

Ja sam svjestan naseg visegodisnjeg neslaganja, na politickim temana ovoga foruma, i to je jednostavno tako (ocigledno). Ali zaista mi je bezveze ova trenutna situacija, gdje se nadovezujes na moju i Cortovu polemiku (koja je i sama po sebi spin), i pokusavas mi uspostaviti racun za prijasnja nasa neslaganja i drugacije politicke stavove, i to preko ovog mog komentara koji je, striktno precizno i adresirano, bio upucen na komentar treceg forumasa, sto se apsolutno, ni na koji nacin, ne moze posmatrati kao moj uopsteni stav prema ljudima sa kojima ne dijelim iste politicke stavove.

Zamolio bih te, i bilo koga drugoga, ako zelite nastaviti raspravu na ovoj licnoj osnovi, da predjemo na PP, jer ovakva rasprava samo gusi striktno pozicioniranu temu.

Hvala :thumbup:
pemanapemani

#12806 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by pemanapemani »

Pedja Kojovic wrote:pemanapemani

Da ne idem u detaljno obrazlozenje nadleznosti grada...

Funkcija gradonacelnika, kao i mnoge druge, moze biti ono sto vi zelite.
Mozete sjediti i pricati, ja nista ne mogu uraditi, a mozete raditi i mjenjati stvari.

p.k.
Slažem se da funkcija gradonačelnika može biti ono što neko želi.

S druge strane, ostalo je manje od dvije godine od opštih izbora. Na sceni imamo dva "zaraćena" bloka koja jedva čekaju žrtveno janje koje će preuzeti odgovornost, odnosno, nekoga ko će biti kriv za sve i svašta.
Principjelnost NS neće piti vode u predizbornoj kampanji u kojoj će se braniti vitalni nacionalni interesi, zagovarati disolucija BiH i treći entiteti.
udrch

#12807 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

Peđa, ja zaista nemam ništa protiv toga da Jevrej bude na čelu grada Sarajeva..bilo bi glupo da to branim, jer danas u užoj porodici imam jevrejske krvi..
Međutim imam puno toga protiv Fincija..
Ako smo nešto bili dužni Jevrejima poslije 1945.-te onda se Tito trebao oduživati, mi im danas nismo ništa dužni, pogotovo jer su na strani genocidne politike PC-a i Dodika..s toga ne mislim da trebamo na čelo grada postaviti bjelosvjetskog probisvijeta u poodmaklim godinama koji je poslije rata bio na najviše funkcija u ovoj državi..transferi iz budžeta na njegov račun su sigurno ubjedljivo najveći u čitavoj državi..
Po ovoj matrici prema kojoj ste vi predložili onda bi Ibro Spahić bio ubjedljivo najjači kandidat..iako on ima registrovanu stranku, zbog broja glasova koje ona dobija i njega se može smatrati nestranačkim kandidatom..

ako i dalje mislite da gradonačelnik treba biti osoba koja će raditi, onda predložite nekoga mladog, po mogućnosti nekoga ko nije bio vojnik, ko nema pravo na beneficiju, ali koji je imao dovoljno godina da bar kao dijete upamti granatiranje i uništavanje Sarajeva..
bilo koje dijete ovog grada koje je provelo vrijeme rata u Sarajevu ima neuporedivo veće pravo da bude gradonačelnik od Fincija kojem ovaj grad i zemlja nisu više ništa dužni..
neka ide u penziju više, počeću da mrzim penzionere, ako su toliko pametni što nekoga nisu naučili da radi kao što njhovo veličanstvo zna raditi..
Doktor29

#12808 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

udrch wrote:Peđa, ja zaista nemam ništa protiv toga da Jevrej bude na čelu grada Sarajeva..bilo bi glupo da to branim, jer danas u užoj porodici imam jevrejske krvi..
Ako smo nešto bili dužni Jevrejima poslije 1945.-te onda se Tito trebao oduživati, mi im danas nismo ništa dužni, pogotovo jer su na strani genocidne politike PC-a i Dodika..s toga ne mislim da trebamo na čelo grada postaviti bjelosvjetskog probisvijeta u poodmaklim godinama koji je poslije rata bio na najviše funkcija u ovoj državi..transferi iz budžeta na njegov račun su sigurno ubjedljivo najveći u čitavoj državi..
Po ovoj matrici prema kojoj ste vi predložili onda bi Ibro Spahić bio ubjedljivo najjači kandidat..iako on ima registrovanu stranku, zbog broja glasova koje ona dobija i njega se može smatrati nestranačkim kandidatom..

ako i dalje mislite da gradonačelnik treba biti osoba koja će raditi, onda predložite nekoga mladog, po mogućnosti nekoga ko nije bio vojnik, ko nema pravo na beneficiju, ali koji je imao dovoljno godina da bar kao dijete upamti granatiranje i uništavanje Sarajeva..
bilo koje dijete ovog grada koje je provelo vrijeme rata u Sarajevu ima neuporedivo veće pravo da bude gradonačelnik od Fincija kojem ovaj grad i zemlja nisu više ništa dužni..
neka ide u penziju više, počeću da mrzim penzionere, ako su toliko pametni što nekoga nisu naučili da radi kao što njhovo veličanstvo zna raditi..

Neka predloze ovu Sabinu, ne svidja mi se ali je miljama daleko od ovih matuzalema cija se imena vrte na ovoj temi
udrch

#12809 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by udrch »

Doktor29 wrote:
udrch wrote:Peđa, ja zaista nemam ništa protiv toga da Jevrej bude na čelu grada Sarajeva..bilo bi glupo da to branim, jer danas u užoj porodici imam jevrejske krvi..

Neka predloze ovu Sabinu, ne svidja mi se ali je miljama daleko od ovih matuzalema cija se imena vrte na ovoj temi
Bogami i to je bolje nego ovo..pogotovo imajući u vidu da je jedan od interesa NS-a da Sabinu negdje dobro uhljebe..
ovako bi jednim udarcem ubili dvije muhe..
em bi ona bila uhljebljena, em bi mlad insan bio na čelu grada..
jedino bi trebalo da joj se dekretom zabrani lupetanje po FB-u..
Doktor29

#12810 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Doktor29 »

udrch wrote:
Doktor29 wrote:

Bogami i to je bolje nego ovo..pogotovo imajući u vidu da je jedan od interesa NS-a da Sabinu negdje dobro uhljebe..
ovako bi jednim udarcem ubili dvije muhe..
em bi ona bila uhljebljena, em bi mlad insan bio na čelu grada..
jedino bi trebalo da joj se dekretom zabrani lupetanje po FB-u..
Pa naravno, ne razumjem sto izvlace potrosene manje vise "ugledne" matuzaleme koji su potroseni i vremenski pregazeni a imaju Sabinu koja nema posla :D
Tesko bi joj to zabranio, gdje bi hranila ego
Corto Maltese

#12811 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

Mene smo zanima koga bi Žika predložio.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#12812 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

sve nešto kontam predložiti amandmane na Ustav FBiH da se ugradi klauzula da kandidat za gradonačelnika mora biti penzioner...da formaliziramo ovo nepisano pravilo

sad mi se sve više čini da smo prestrogi bili prema našoj Sarah Palin :D
KatarinaKosaca

#12813 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Zamolio bih te, i bilo koga drugoga, ako zelite nastaviti raspravu na ovoj licnoj osnovi, da predjemo na PP, jer ovakva rasprava samo gusi striktno pozicioniranu temu.Hvala :thumbup:
a) Onda ne odgovaraš na pp :lol:
b) Kad nekome napišeš da je "frustriran" to nije lična osnova?
c) kad kritiziraš SDA, SBIH za koje kažeš da nikad nisi glasao, zašto to isto pravo negiraš ovdje onima koji nisu glasali za NS?

I pitanje je za tebe puno, puno..... ali uvijek vješto izbjegneš, opovrgneš, prizoveš moderatora itd.. A netko napisa da nije Žike, trebalo bih ga izmisliti. Ja, opet, mislim da jeste izmišljen da se ne bi pričalo o načinu zapošljavanja u državnu službu, čemu je veliki kum vaš kandidat za gradonačelnika :-) :-) . U isto vrijeme Kljujić nije prihvatljiv. Za te i takve kriterijume, standarde, i riješenja Žika i njegovi su moralne gromade, iako jesu kreirani likovi baš u NS ili njihovoj blizini.
KatarinaKosaca

#12814 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:sad mi se sve više čini da smo prestrogi bili prema našoj Sarah Palin :D
NVO je buduća mlada na državnim jaslama, a dnevnica je dnevnica 8-)
mikasa

#12815 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by mikasa »

Izgleda da se nagrada za zivotno djelo : "Orden rada sa srebrenim vencom" pretvorila u "Gradonacelnika Sarajeva"
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#12816 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

a) Kada si mi posalla PP a da ti nisam odgovorio? :shock:
b) To je samo citanje tvoga ponasanja i nacina komenatrisanja SDP-a, cak i na temama o kuhinji i na pdf. Opusteno.
c) Kritika je i vise nego pozeljna. ALI..konstruktivna, principijelna i konkretna. A ne kritika samo radi kritike.

U isto vrijeme Kljujić nije prihvatljiv. Za te i takve kriterijume, standarde, i riješenja Žika i njegovi su moralne gromade, iako jesu kreirani likovi baš u NS ili njihovoj blizini.
Zbog odbijanja podrske Kljujicu, Zika i klasicni vid narodne i vjerske netrpeljivosti su za tebe prihvatljiviji rezon razmisljanja :shock: . Ok Katarina, to vise govori o tebi, nego o Ziki, njegovoj mrznji, Kljujicu, gradonacelniku ili bilo cemu drugome.

Jeste, jeste..Zika je zapravo Pedja..ustvari Dino..i on je tu iskljucivo da bi sami sebe "granitirali" i tim cinom iznudili NATO udare. :zzzz:

Kako samo poznata matrica... :run:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#12817 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

ANTIĆ_Žika wrote:
JoseMujica wrote:Corto molio bih te da prijaviš svog ljubljenog Žiku moderaciji :-)

Žika je trol koji samo skreće tok diskusije s vrućih tema
:lol:
mene bi bilo stid da sam ti :roll:
KatarinaKosaca

#12818 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

-LIBERO- wrote:Kako samo poznata matrica... :run:
Ma, da nacionalističko-šovinističko-fašistička matrica po kojoj svi koji ne misle kao ti su upravo to, a ti si taj koji određuje šta je konstruktivna kritika, a šta ne.. Ujedno kad se izruguju članovi SDA čak i na osnovu fizičkog izgleda ne vidjeh primjenu tih standarda... LIbero, zaista očekuješ da ti netko vjeruje?

Što se tiče Kljujića, bar nije uveo štelu kao najnormalniju stvar za posao što Finci jeste, tako da je sad državna služba samo za privilegirane i podobne , a ljudi godinama polažu stručne ispite (bio je prilog na TV), ali uvijek budu drugi. Tu je Jakob Finci veliki kum.. ali kad vam je takav idol nije ni čudo da vam je normalno da NIkšić zaposli brata ili da se pravi izborni inženjering sa Sabinom i njenim radnim mjestom u zemlji gdje je 45% nezaposlenih, a poštenog najtečaja i nema. E, pa ponavljam za vas takve Žika i ostali jesu moralne gormade, a sad i meni prizovi moderatora.. to ti i jeste glavni argument :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša

#12819 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Koje spinove ti radis, ja vjerovati ne mogu.

Gdje sam bilo koga, dakle BILO KOGA, iz SDA uvrijedio na osnovu fizickoga izgleda? Ne pakuj mi stvari koje nikada nisam uradio. To je cista laz.

E, pa ponavljam za vas takve Žika i ostali jesu moralne gormade
Hajd' sada fino procitaj kakve je sve bljuvotine ispisao forumas Zika, pa onda razmisli sta si napisala, i ko zapravo ovdje koga diretkno vrijedja.

Ovo je ogromna uvreda, a stojim iza toga, da ova uvreda zapravo najvise govori o tebi samoj.

Samo naprijed. ;-)
Co0l

#12820 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Co0l »

A :dance: vas zika vise :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#12821 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by plain vanilla »

jest ovo meni smijesno

istovremeno se provlaci da je gradonacelnik skroz nebitan, a opet se svakom kandidatu nadje 100 maHana :D
KatarinaKosaca

#12822 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

plain vanilla wrote:jest ovo meni smijesno

istovremeno se provlaci da je gradonacelnik skroz nebitan, a opet se svakom kandidatu nadje 100 maHana :D
Ma, naravno da je bitan. Jeste da je Kanton važniji, ali gradonačelnik je i te kako imidž grada. Nije sve u fondovaima kojim raspolaže tj. krađi.
@Libero i te kako si se ismijavao sa tuđim fizičkim izgledom, spominjao tuđu djecu i strah maloljetne djece, ali, naravno sve kad se radilo o kadrovima SDA i SBIH. To, upravo to govori o tebi i samo o tebi... a šteti i ugledu ove stranke za koju se u zadnje vrijeme boriš, rekla bih sa istim žarom kao nekad za SDP :-?
KatarinaKosaca

#12823 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by KatarinaKosaca »

Co0l wrote:A :dance: vas zika vise :D
Žika bar otvoreno kaže koga ne voli, za razliku od lažnih multietničara koji sve neistomišljenike proglašavaju ni manje ni više nego frustiranim fašistima :?
webby-x

#12824 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by webby-x »

udrch wrote:s toga ne mislim da trebamo na čelo grada postaviti bjelosvjetskog probisvijeta u poodmaklim godinama koji je poslije rata bio na najviše funkcija u ovoj državi..transferi iz budžeta na njegov račun su sigurno ubjedljivo najveći u čitavoj državi..
NS stvarno ima nekada vrlo čudne ideje.
Jakob Finci, profesionalni budžetlija.

:lol:
VjecitiStudent

#12825 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

Pedja Kojovic wrote:pemanapemani

Da ne idem u detaljno obrazlozenje nadleznosti grada...

Funkcija gradonacelnika, kao i mnoge druge, moze biti ono sto vi zelite.
Mozete sjediti i pricati, ja nista ne mogu uraditi, a mozete raditi i mjenjati stvari.

p.k.
:shock:
Pedja, molim te, daj nam te detalje.
Kako ovako definisan gradonacelnik moze rijesiti neke od najvecih problema Sarajeva poput vodosnabdijevanja, javnog prevoza, kriminala, ...?
Locked