I ja sam za svaku vrstu podrske... ako se ista bude organizovalo, javi!Tomahawk11 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/otac-se ... /170331053
"Tužiteljica se nikada nije pojavila ni na jednom ročištu, a u ime tužilaštva zastupa moju kćerku i Editu. Uvijek je neko mijenja. Dobio sam papir od nje u kojem je tražila da se izjasnim da li ćemo podignuti krivičnu prijavu protiv Sefića i da napišem izjavu o materijalnoj šteti. Tražila je od mene da napišem koliko vrijedi moja kćerka", kaže Agić."Niko me iz porodice Sefić nije kontaktirao, nakon 25 dana je došlo bezvezno pismo u kojem se izvinjavaju. Borit ću se do besvijesti. Prodat ću kuću ako treba i živjeti u šatoru, ali neću odustati. Šta treba, da se moja kćerka okreće u mezaru i misli da je njen babo odustao od nje? Oni misle da smo mi glupi ako smo iz provincije. Nismo mi glupi. To je moje dijete, ja sam se brinuo o njoj i onda je neko pokupi i još kaže da nije kriv. Vjerujem da će se svi drugačije ponašati kad me vide u sudnici. Hoću da vidim tog čovjeka, da vidim njegovog advokata koji kaže da se digla hajka. Protiv dvije studentice su podnesene prijave prošli put, bunile su se jer nisu mogle ući na suđenje", kazao je Selmin otac.![]()
Ovog covjeka bih podrzao i moralno i finansijski u naumu.
Place mi se, jednim dijelom zbog toga sto je ovaj posteni covjek izgubio kcerku i sto je zavijen u crno do kraja zivota, a drugim s kakvim se sve govnima mora zivjeti.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- mgogic
#12801 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12802 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naravnomgogic wrote:
I ja sam za svaku vrstu podrske... ako se ista bude organizovalo, javi!
Zasad samo ovo ima
Povodom šest mjeseci od Selmine i Editine smrti 10. aprila u 21:00 sati ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu bit će organizovano okupljanje njihovih porodica, prijatelja, kolega i svih onih koji žale i osuđuju ono što se desilo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#12803 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Uprkos tome, u policiji su mi rekli da je riječ o finom momku koji nema nikakvih prekršaja iza sebe.
koji drotovski ološ
ma to su isti ljudi drotovi i lopovi
čast izuizetcima
čast izuizetcima
- O'zone
- Globalni moderator
#12804 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šta god čovjek kaže "vrši pritisak na tužilaštvo" to im postala zaštitna uzrečica...Koga boli k..c što se oni osjećaju pod pritiskom? Šta? Pod pritiskom ne mogu da (ne) rade?
I ja sam kao i svi ostali pod konstantnim pritiskom u svim sferama života što bi to oni bili zaštićeni?
Koja hrpa uhljeba.
- MOSALJOZE
#12805 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne može se svaka kritika kojom se ukaže na loš rad u tužilaštvu pravdati "neovisnim tužilaštvom,bez političkog utjecaja" i slično.O'zone wrote:![]()
Šta god čovjek kaže "vrši pritisak na tužilaštvo" to im postala zaštitna uzrečica...Koga boli k..c što se oni osjećaju pod pritiskom? Šta? Pod pritiskom ne mogu da (ne) rade?
I ja sam kao i svi ostali pod konstantnim pritiskom u svim sferama života što bi to oni bili zaštićeni?
Koja hrpa uhljeba.
I da sretan rodjendan.
- O'zone
- Globalni moderator
#12806 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I to baš na "crnoj hornici"MOSALJOZE wrote: I da sretan rodjendan.
Hvala
-
Nepass
#12807 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prije par g lik me zamalo ubio autom. Udario u drvo i onesvjestio se. Na uvidjaju puhao 2.3. Kad sam otisao u policiju po izvjestaj pisalo da je puhao 1 promilaBlack swan wrote:Uprkos tome, u policiji su mi rekli da je riječ o finom momku koji nema nikakvih prekršaja iza sebe.
![]()
![]()
![]()
koji drotovski ološ
čast izuizetcima
- zateznistub
#12808 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tugo moja koji jad i čemer i od tužilaštva i od grada i od državeTomahawk11 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/otac-se ... /170331053
"Tužiteljica se nikada nije pojavila ni na jednom ročištu, a u ime tužilaštva zastupa moju kćerku i Editu. Uvijek je neko mijenja. Dobio sam papir od nje u kojem je tražila da se izjasnim da li ćemo podignuti krivičnu prijavu protiv Sefića i da napišem izjavu o materijalnoj šteti. Tražila je od mene da napišem koliko vrijedi moja kćerka", kaže Agić."Niko me iz porodice Sefić nije kontaktirao, nakon 25 dana je došlo bezvezno pismo u kojem se izvinjavaju. Borit ću se do besvijesti. Prodat ću kuću ako treba i živjeti u šatoru, ali neću odustati. Šta treba, da se moja kćerka okreće u mezaru i misli da je njen babo odustao od nje? Oni misle da smo mi glupi ako smo iz provincije. Nismo mi glupi. To je moje dijete, ja sam se brinuo o njoj i onda je neko pokupi i još kaže da nije kriv. Vjerujem da će se svi drugačije ponašati kad me vide u sudnici. Hoću da vidim tog čovjeka, da vidim njegovog advokata koji kaže da se digla hajka. Protiv dvije studentice su podnesene prijave prošli put, bunile su se jer nisu mogle ući na suđenje", kazao je Selmin otac.![]()
Ovog covjeka bih podrzao i moralno i finansijski u naumu.
Place mi se, jednim dijelom zbog toga sto je ovaj posteni covjek izgubio kcerku i sto je zavijen u crno do kraja zivota, a drugim s kakvim se sve govnima mora zivjeti.
- Truba
#12809 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bezosjecajna krmad u uniformama
Sutra da dodju naciji oni bi bili dio gestapoa za bih
Sutra da dodju naciji oni bi bili dio gestapoa za bih
- JThomas
#12810 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a koja je razlika između toga i ovoga danas. samo u fizičkom integritetu.
mislim nije to samo, ALI...jeste, tačno, možeš pričati šta hoćeš, neće ti ni ubiti ni zatvoriti - ali se to što ti pričaš jednako pika kao u nacizmu i staljinizmu - nimalo...i odsjeći će te od tokova novca, a to ti sa šansama koje slobodno tržište ovdje pruža dođe ne pretjerano bolje nego u kazamatu.
mislim nije to samo, ALI...jeste, tačno, možeš pričati šta hoćeš, neće ti ni ubiti ni zatvoriti - ali se to što ti pričaš jednako pika kao u nacizmu i staljinizmu - nimalo...i odsjeći će te od tokova novca, a to ti sa šansama koje slobodno tržište ovdje pruža dođe ne pretjerano bolje nego u kazamatu.
- thekupus
#12811 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sirena za upozoravanje na opasnost se cula sada, ali koliko znam ovaj jednolicni zvuk sto traje 60 sekundi je znak za prestanak opasnosti?
Mozda je samo test bio
Mozda je samo test bio
- kloniran
#12812 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zaratilo se
sve patriote pasoše na gotovs
sve patriote pasoše na gotovs
- zateznistub
#12813 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prvi u mjesecu 12 satithekupus wrote:Sirena za upozoravanje na opasnost se cula sada, ali koliko znam ovaj jednolicni zvuk sto traje 60 sekundi je znak za prestanak opasnosti?
Mozda je samo test bio
- thekupus
#12814 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a hvala za info, znam za ubuducezateznistub wrote:Prvi u mjesecu 12 satithekupus wrote:Sirena za upozoravanje na opasnost se cula sada, ali koliko znam ovaj jednolicni zvuk sto traje 60 sekundi je znak za prestanak opasnosti?
Mozda je samo test bio
- Edin H.
#12815 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesi li to otisao u skloniste?thekupus wrote:a hvala za info, znam za ubuducezateznistub wrote:Prvi u mjesecu 12 satithekupus wrote:Sirena za upozoravanje na opasnost se cula sada, ali koliko znam ovaj jednolicni zvuk sto traje 60 sekundi je znak za prestanak opasnosti?
Mozda je samo test bio
- thekupus
#12816 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma jokEdin H. wrote:
Jesi li to otisao u skloniste?
Sakrio se ispod stola
- Truba
#12817 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To je mene nerviralo na cvili
Ali sada ne cujem valjda nema na ilidzi
- Edin H.
#12818 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najbolje je da se odmah obratis Stabu Civilne Zastite i da to odmah popravite.Black swan wrote:To je mene nerviralo na cvili
- zateznistub
#12819 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Edin H. wrote:
Jesi li to otisao u skloniste?
- ultima_palabra
#12820 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mislim da ima 15 godina otkako nisam ovu sirenu cuo, do danas.zateznistub wrote:Prvi u mjesecu 12 satithekupus wrote:Sirena za upozoravanje na opasnost se cula sada, ali koliko znam ovaj jednolicni zvuk sto traje 60 sekundi je znak za prestanak opasnosti?
Mozda je samo test bio
- Freamon Lester
#12821 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Obzirom na datum bilo bi zabavnije da je neko pustio sirenu za opcu opasnost. 
- zateznistub
#12822 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eh, pa da se zaglavi na granicama...Freamon Lester wrote:Obzirom na datum bilo bi zabavnije da je neko pustio sirenu za opcu opasnost.
- JThomas
#12823 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
u nastavku stimulativne, ovaj kaznene politike gledajmo:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-ileg ... /170403064
đanele m'moje sud prihvatijo, etojih za godinu vanka...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-ileg ... /170403064
đanele m'moje sud prihvatijo, etojih za godinu vanka...
- kloniran
#12824 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja bas govorim jutros na semaforu ja sto ce ovaj zaginuti negdje kako fino vozi kad ono
http://www.avaz.ba/clanak/285188/saobra ... edna-osoba
- zateznistub
#12825 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vec su mi se opasno popeli na organ jurcanjem, turiranjem i provlače njem kroz iglene uši. Valja ljeto izgurat...kloniran wrote:ja bas govorim jutros na semaforu ja sto ce ovaj zaginuti negdje kako fino vozi kad ono![]()