Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
de niro je jos ostriji prema ovoj KKK administraciji, velika vecina holivudskih zvijezda je protiv ovog naradzastog debila al sto bi stulic reko Pit i to je amerika
ma naravno da ima. da nema, ne bi se ni dizala tolika frka.
nego mi je simptomatično i simpatično to desničarsko samoposluživanje u društvenim vrijednostima.
i kad već spominjete kritičare, jel samo meni, ili je Stiven Kolber još bolji sada nego što je bio u Colbert Reportu? ili mu ova administracija jednostavno nabacuje na volej pa lako poentira.
bingov buraz wrote:Djeca u žici a pojedini na ovom forumu samo što ne masturbiraju.Nakotilo se gamadi.
Sramota me čitati. Kako smo moralno pali u pm, tj kako su neki moralno grohnuli. Pitao bi ih da imaju djecu i da ih tako rastave. Ljudska vrsta je jedna velika gomila govana.
ovo je radio profil ljudi koji pozira pored izmučenog leša u Abu Graibu. kojeg boli kurac za saosjećanjem, a imalo drugačiji, kožom, državljanstvom, vjerom, klasnim statusom, je samo trofej.
Chmoljo wrote:
nego mi je simptomatično i simpatično to desničarsko samoposluživanje u društvenim vrijednostima.
i kad već spominjete kritičare, jel samo meni, ili je Stiven Kolber još bolji sada nego što je bio u Colbert Reportu? ili mu ova administracija jednostavno nabacuje na volej pa lako poentira.
Chmoljo wrote:
jasta je nego bolji
ide ostro i na prvu
Meni postao dosadan ovu zadnju godinu, bolji mi je Jim Jeffries. Jednom sedmicno, ali ima generalno bolje viceve.
Father says little Honduran girl on Time cover was not taken from mother
Sanchez and her daughter had left Puerto Cortes, a major Honduran port north of the capital city, Tegucigalpa, without telling Valera or the couple’s three other children, he said.
He said he imagined that Sanchez left with the little girl for the United States, where she has family, in search of better economic opportunities.
Ovdje je rijec o neodgovornim ljudima sto izlazu djecu zivotnoj opasnosti prelazeci Rio Grande i pustinju. Neki od njih od fizicke isrpljenosti i umru.
sinuhe wrote:Father says little Honduran girl on Time cover was not taken from mother
Sanchez and her daughter had left Puerto Cortes, a major Honduran port north of the capital city, Tegucigalpa, without telling Valera or the couple’s three other children, he said.
He said he imagined that Sanchez left with the little girl for the United States, where she has family, in search of better economic opportunities.
Ovdje je rijec o neodgovornim ljudima sto izlazu djecu zivotnoj opasnosti prelazeci Rio Grande i pustinju. Neki od njih od fizicke isrpljenosti i umru.
sinuhe wrote:Father says little Honduran girl on Time cover was not taken from mother
Samo ti uzivaj i nadaj se da neces doci na red, za to vrijeme pametni ljudi upozoravaju gdje sve moze otici:
Kako te bolan nije sramota? Uzeti djecu od 18 mjeseci iz narucja majke samo zato sto je trazila bolji zivot za svoju porodicu i to pravdati nekim slikama od prije par godina.
Ne znam majke mi, ja kad bih trazio opravdanja za takve stvari, ne bih mirno mogao spavati...
GandalfSivi wrote:Kako te bolan nije sramota? Uzeti djecu od 18 mjeseci iz narucja majke samo zato sto je trazila bolji zivot za svoju porodicu i to pravdati nekim slikama od prije par godina.
Ne znam majke mi, ja kad bih trazio opravdanja za takve stvari, ne bih mirno mogao spavati...
Frajer je ograjiso. Gadi mi se i on i svi koji podržavaju ovakvu debilsku reakciju narandžastog debila iz Bijele Kuće.
Još jednom ponavljam, kakve čovjek prenose mora da ima u glavi da glasa i podržava narandžastog debila.
GandalfSivi wrote:Kako te bolan nije sramota? Uzeti djecu od 18 mjeseci iz narucja majke samo zato sto je trazila bolji zivot za svoju porodicu i to pravdati nekim slikama od prije par godina.