Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
bato99

#12801 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

znači tipičan jedan spamer i troll koji nema pojma šta piše, pa ga se mora podsjećati na sve nebuloze koje ispiše, za koje tvrdi da nije ispisao :-) ...ignore lista
Mustang1

#12802 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Najgore sto vi nijedan odgovor ne prihvatate .. Ne znam sta hocete da se vama plati sto je zatamnjeno ili sta ?
van helsing

#12803 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

bato99 wrote:znači tipičan jedan spamer i troll koji nema pojma šta piše, pa ga se mora podsjećati na sve nebuloze koje ispiše, za koje tvrdi da nije ispisao :-) ...ignore lista
Idi otrijezni se,prividja ti se.
I kada odgovoris na postavljena pitanja,smatrat cu te relevantnim sugovornikom.
A kada nemas konkretan odgovor,onda stavljas na ignore listu.
Tipicno.
Istina boli,ali sta ces.
A malo koristi google prije nego napises za nekoga da je spamer/trol,informisi se sta znace te rijeci.
Nisu nebuloze,nego istina.

Sent from my iPhone using Tapatalk
van helsing

#12804 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Mustang1 wrote:Najgore sto vi nijedan odgovor ne prihvatate .. Ne znam sta hocete da se vama plati sto je zatamnjeno ili sta ?
Ma druze,pa ovo je Bosna i Hercegovina,multietnicka i multinacionalna,kako ba mogu prihvatit onaj odgovor?
Ovo je samo do menadzmenta firme,boje se ako zatamne hrt u tim mjestima da ce gubiti korisnike.
A iz mjesta gdje dolaze poglavice koje sjede nece takodje da zatamnjuju,nece sebi da navlace probleme na kosti.
Meni ne treba niko nista placati.
Samo hocu da i ja i moj susjed Hrvat preko puta mene da gledamo sportski sadrzaj na hrt2 .
Nista vise.

bato99

#12805 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

van helsing wrote:
Mustang1 wrote:Najgore sto vi nijedan odgovor ne prihvatate .. Ne znam sta hocete da se vama plati sto je zatamnjeno ili sta ?
Ma druze,pa ovo je Bosna i Hercegovina,multietnicka i multinacionalna,kako ba mogu prihvatit onaj odgovor?
Ovo je samo do menadzmenta firme,boje se ako zatamne hrt u tim mjestima da ce gubiti korisnike.
A iz mjesta gdje dolaze poglavice koje sjede nece takodje da zatamnjuju,nece sebi da navlace probleme na kosti.
Samo hocu da i ja i moj susjed Hrvat preko puta mene da gledamo sportski sadrzaj na hrt2 .
Nista vise.

ahahahahaha evo i susjed došao na red aahahaa posle babe,majke,vikendice....poštedi nas ostalih života ti...ja lika :lol:
van helsing

#12806 Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

bato99 wrote:
van helsing wrote:
Nista vise.

ahahahahaha evo i susjed došao na red aahahaa posle babe,majke,vikendice....poštedi nas ostalih života ti...ja lika :lol:
Nekoliko postova ranije sam te pitao nesto,nisi odgovorio.
A i vidim da ne kontas o cemu pisem/o.
Prema tome,ako imas nesto konkretno,napisi.
Ali cisto sumnjam,jer tebi neke stvari ne idu u glavu.
I probaj kad se otrijeznis da komuniciras,prividja ti se.
Zato zaobidji me ziv bio.
Ako mislis isprovocirati me ili pokusati sa tim papanskim forama me natjerati da ne pisem o ociglednoj diskriminaciji korisnika telemach usluga,grdno se varas.
Prvo probaj skontat sustinu problema.
Inace,skoro svi koji su pisali o ovome ,nazvao si ih trollo-ovima i spamerima i stavljao na ignore listu.
Toliko o tvojoj objektivnosti.
I iskrenosti.

kakavdanakneiskustvu

#12807 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Mustang1 wrote:A sto vi ne nabavite sebi dreambox i CS i tamo gledate HRT koliko vam je volja ? :D Ako vam je tih nekoliko utakmica godisnje toliko vazno !

nije to par utakmica godišnje,olimpijade,liga prvaka,svj. i evr. prvenstva u fudbalu i košarci,atletski mitinzi dijamantne lige,aba liga,problem je u diskriminaciji jednog dijela pretplatnika,pravoj diskriminaciji
kakavdanakneiskustvu

#12808 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

bato99 wrote:
van helsing wrote:
Mustang1 wrote:A sto vi ne nabavite sebi dreambox i CS i tamo gledate HRT koliko vam je volja ? :D Ako vam je tih nekoliko utakmica godisnje toliko vazno !
Nisu problem utakmice,ni sportski sadrzaj,nego diskriminacija korisnika telemach usluga. I to na nacionalnoj osnovi.

mama,mama iz kiseljaka,vikendica,vikendica,babo,babo iz sarajeva, ti uplakan,spamaš i trolaš (zaboli nas za tvoju vikendicu)..20 godina hrt2 se zatamnjuje u sarajevu,znači prije telemacha,svi redom su ti ga zatamnjivali...sad ti tako uplakan našao nacionalno osvještavati ljude ovde i držati moralne lekcije...

bolan preskočiš njegov i svaki dugi post koji ti smeta i gotova priča,i mene boli klinac za engleskom premijer ligom i terminom u 16 sati subotom pa se nisam raspravljao i svađao na temi ni sa kim o tome,forum je,Telemach postavio nekog svog radnika da odgovara na naša pitanja,svaka čast na tome,pitamo šta nas zanima,malo tolerancije
kakavdanakneiskustvu

#12809 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

evo ja prihvatam odgovor oko tih evropskih regulativa,ali @Telemach neće da odgovori koje su to tačno regulative i je li u tim regulativama piše kojim pripadnicima određenog naroda treba omogućiti nesmetano gledanje tog programa a kojim ne,jer ako je u pitanju hrvatski narod,nekim hrvatima ne omogućavaju nesmetano praćenje tog programa
saraf_osmica

#12810 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

Bato=napaceno i neizivljeno deriste koje ne koga da ***e pa uzeo nas po forumu ;)

Sent from my RM-846_eu_hungary_398 using Tapatalk
Telemach

#12811 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Radi izvođenja neophodnih tehničkih radova, doći će do kratkotrajnog prekida signala na području ulice Muhameda Hadžijahića.

Hvala na strpljenju,

Srdačan pozdrav.
Telemach

#12812 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Radi izvođenja neophodnih tehničkih radova, doći će do kratkotrajnog prekida signala na području ulica Gojka Šuška i Ante Starčevića - Mostar.

Hvala na strpljenju,

Srdačan pozdrav.
saraf_osmica

#12813 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

bato99 wrote:
saraf_osmica wrote:Bato=napaceno i neizivljeno deriste koje ne koga da ***e pa uzeo nas po forumu ;)

malo ga batici ti što si se jučer registrovao na forum :wink:

nema potrebe. Ne ložim se na isfrustrirane trollove ;)

malwarebyte

#12814 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by malwarebyte »

Image

registrovao sam se na tmach portalu, ali mi ovo izbacuje
Mustang1

#12815 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

kakavdanakneiskustvu wrote:

nije to par utakmica godišnje,olimpijade,liga prvaka,svj. i evr. prvenstva u fudbalu i košarci,atletski mitinzi dijamantne lige,aba liga,problem je u diskriminaciji jednog dijela pretplatnika,pravoj diskriminaciji
Za vecinu tih dogadjaja imas alternativu .. Znaci skoro sve sto si nabrojao jedino utakmice Hrvatske repke .. A ako je tebi problem sto neces da gledas alternativu nego samo na HRT.u onda se nemoj zaliti Telemachu nego idi ispred predsjednistva i zali se njima da si ugrozen ili kome vec
Mustang1

#12816 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

malwarebyte wrote:Image

Moras sacekati neko vrijeme .. Ja sam cekao i nije moglo i zaboravio skroz na to .. Kasnije nakon 10.ak dana probam kad moze .. Posalji im mail i cekaj jbg sta's :D
kakaljin

#12817 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Mustang1 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

Za vecinu tih dogadjaja imas alternativu .. Znaci skoro sve sto si nabrojao jedino utakmice Hrvatske repke .. A ako je tebi problem sto neces da gledas alternativu nego samo na HRT.u onda se nemoj zaliti Telemachu nego idi ispred predsjednistva i zali se njima da si ugrozen ili kome vec
Ljudi hocete li vi svi shvatiti, niko ne trazi vise nego ostali, vec hoce da imaju isti tretman svi korisnici. Trebali bi svi korisnici da su jednaki i da imaju ista prava.
acer5101

#12818 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by acer5101 »

Mustang1 wrote:

Moras sacekati neko vrijeme .. Ja sam cekao i nije moglo i zaboravio skroz na to .. Kasnije nakon 10.ak dana probam kad moze .. Posalji im mail i cekaj jbg sta's :D
Mislim da se moras kablom skopcati na modem i sa njega obaviti registraciju i prijavu, nece proci preko wifi-a
Telemach

#12819 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@malwarebyte

Ukoliko spomenuti problem još uvijek postoji, molimo Vas da pošaljete korisničke podatke i kontakt telefon na PP.

Srdačan pozdrav,
Eki-bb

#12820 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Eki-bb »

Ima li na telemachu u SA novi "domaci" kanal LR (Lov i Ribolov). Negdje sam procitao na flyfishing forumima da je u Srbiji na listi kanala umjesto bezveznog F&H. Ako nema, pitanje za telemach kada ce biti
Telemach

#12821 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Eki-bb wrote:Ima li na telemachu u SA novi "domaci" kanal LR (Lov i Ribolov). Negdje sam procitao na flyfishing forumima da je u Srbiji na listi kanala umjesto bezveznog F&H. Ako nema, pitanje za telemach kada ce biti

@Eki-bb,

"Lov i ribolov" se prikazuje na kanalu 76 sarajevske digitalne sheme.Kanal „Lov i ribolov“ emituje domaće i regionalne emisije o avanturama najvećih majstora lova i ribolova.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da pitate ili pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.

Srdačan pozdrav,
saraf_osmica

#12822 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by saraf_osmica »

Telemach wrote:
Eki-bb wrote:Ima li na telemachu u SA novi "domaci" kanal LR (Lov i Ribolov). Negdje sam procitao na flyfishing forumima da je u Srbiji na listi kanala umjesto bezveznog F&H. Ako nema, pitanje za telemach kada ce biti

@Eki-bb,

"Lov i ribolov" se prikazuje na kanalu 76 sarajevske digitalne sheme.Kanal „Lov i ribolov“ emituje domaće i regionalne emisije o avanturama najvećih majstora lova i ribolova.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da pitate ili pozovete naš Kontakt centar na broj 033 835 555, odnosno 1360, dostupan korisnicima 24/7.

Srdačan pozdrav,
Po kojem osnovu dijelite šeme na "sarajevske" i "ostale"??????

Šta je sa HRT-om 2 u Vitezu????
veljaca

#12823 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by veljaca »

Jedno pitanje - konkretno - i molio bih konkretan odgovor od Telemacha.

Bilo je ovdje rijeci o nekome ko duguje odredjenu sumu i dobio je opomenu i prijetnju da ce mu se naplatiti i dodatni troskovi ukoliko ne plati. Slazem se. Ako ste vi u pravu.

E sada kakve vi snosite sankcije ako nekome uputite opomenu za neplacanje - a on vam dokaze da je uplatio ?
Nemojte samo reci - izvinuce mo mu se. Gdje je tu nadoknada za pretrpljenu dusevnu bol - zbog neopravdane opomene da nije platio a ustvari jeste.

Molio bih odgovor. Hvala ....
General_Jackson

#12824 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by General_Jackson »

Dok se vi prepucavate oko gluposti, telemach nas sve polako ali sigurno uzima i to sa lopatom. Sve veće cijene za istu ili lošiju uslugu i još utjerivanje nekih fiktivnih dugova od pojedinih korisnika, zar ne vidite koju politiku vode novi vlasnici ili vam je bitnije koji hrvati imaju veća prava na zatamnjivanje kanala, bosanski ili hercegovački!?
bato99

#12825 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by bato99 »

General_Jackson wrote:Dok se vi prepucavate oko gluposti, telemach nas sve polako ali sigurno uzima i to sa lopatom. Sve veće cijene za istu ili lošiju uslugu i još utjerivanje nekih fiktivnih dugova od pojedinih korisnika, zar ne vidite koju politiku vode novi vlasnici ili vam je bitnije koji hrvati imaju veća prava na zatamnjivanje kanala, bosanski ili hercegovački!?
davno sam ja ovde napisao kad je ova investiciona grupa kupila SBB i Telemach da očekujem stalna poskupljenja i pad usluga na svim nivoima...na nesreću sve sam pogodio :sad: ...još hinski stavljaju ona sitna slova negdje u dnu da jedva skontaš da
je cener sve skuplje...ma profit samo,ko hebe nas ovde sve zajedno kad vidim koliko bolju imaju uslugu slovenci,srbi za iste pare , a ista firma,,,nama na kapaljku sve ovde U BiH
Locked