Hafis janjicar.SaraFina wrote:Hafisaga na sliKi (avatar ) siječe janjetinu kod Gojka čini mi se. On konta vjerovatno da to neka "grana "hirurgije
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Point.
#12776 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- SaraFina
#12777 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stvarno izgleda da onom šklocavicom mašinom reže meso pored prozora. Možda je to ortopediohirurgija u Hercegovini a mi ne znamo.Point. wrote:Hafis janjicar.SaraFina wrote:Hafisaga na sliKi (avatar ) siječe janjetinu kod Gojka čini mi se. On konta vjerovatno da to neka "grana "hirurgije
- bingov buraz
#12778 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolinda-predsjednice imamo problem sa radikalnim islamistima u suajednoj drzaviDonieBrasco wrote:To je glavno ali ona ce iskoristiti svaku prilku da preko "ekstremista" skrene paznju na BiH u negativnom smislu. Razumljvo je, blizi se presuda Haga a prije toga i izborni zakon, a koje li slucajnosti danas imala sastanak sa Covicem na temu izbornog zakona.
Podlo da ne moze biti gore.
Putin-da,da prico mi je onaj Dodik nesto slicno kad sam jednom krenuo da pisam a on me saceko na hodniku
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#12779 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
panika panika, eto komšića iza ćoška, a tećeg ni na vidikuHafis wrote:Jebo ti takvo prijateljstvo. Nigdje neke ulice, sokaka, pa barem džamije po nekome iz Pakistana.
A po turskim sultanima više nego po n. herojima iz NOB-a.
-
Mirza007
#12780 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma kakvi. Osnovali Novi HDZ 69.pici wrote:eno Ćirilo kod crvenkape... morete komotno gradit most... u uvali borova
- ABH017
#12781 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Da nisi zlonamjeran, kao što jesi (a i da poznaješ opšte stvari), znao bi da se nazivi džamijama, uglavnom, daju po onome ko je donirao sredstva za izgradnju. Mislim da ima negdje i pakistanska (nisam 100% siguran).Hafis wrote:Jebo ti takvo prijateljstvo. Nigdje neke ulice, sokaka, pa barem džamije po nekome iz Pakistana.
Nema u Islamu svetaca, ni jednog a kamo li trojice, nema uznesenja, vaznesenja, nema blaženih itd, pa se većinom imena džamijama daju po mjestu gdje se nalaze i/ili po onome ko je dao pare. Je li pošteno ili nije, licemjerno ili nije, to sad nije ni bitno, ali tako je.
Ali eto, nek si i ti koje slovo napisao. Makar si nasmijao nas, koji znamo da pišeš nebuloze o onome o čemu blage veze nemaš.
I ne, ovdje nisi šuknuo ni Bakiru ni njegovim ovčicama (nisi nikom, na kraju krajeva, osim sebi), jer to što si napisao nema blage veze s vezom, a uz to nije ni istina.
- ABH017
#12782 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bilo bi samoubojstvo snajperom u oko.moa wrote:Hajde "sreca" ili bolje je da se historija/povijest pise negdje u Hagu pa opet covjek moze ocekivati kakvu takvu pravdu. sta bi bilo da se pise u Zg ili Bg. Bilo bi da su muslimani sami sebe ubijali.Altsa wrote:A kad oslobodise Gotovinu onda su bili OK. Koja krmaca.DonieBrasco wrote:Grabar-Kitarović: Hag u slučaju bh. Hrvata gubi kredibilitet
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/gr ... edibilitet
-
- ABH017
#12783 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jašta bi. Inače su se najprije začuli tekbiri, pa su, tek onda, srbi napustili Saraj'vo (i ostale gradove).. te sa suzama u očima otpočeli granatiranje i klanje onih što su tekbirali i tako Him plašili decu (a poslije su ih i lavovima bacali za užinu).emillio estevez wrote:Da Alija nije tekbirao bila bi jedinstvena Bih-abingov buraz wrote:Da se Blaž udružio sa knindžama i napao Zadar mogli bi se porediti.Streptokok wrote: dakle za tebe je blaž isto ono što i abdić?
Ovim ne želim opravdati nikakvu islamizaciju ARBiH, ali što se u SANU može maštati i lagati I SRATI, to nigdje drugo ne mERe.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#12784 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
tekbiranje je uvijek predstavljalo problem, ali su zato tri prsta, kokarde, nacisticke zastave i obiljezja opceprihvaceni za sve.
- Point.
#12785 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Valjda je to potonje vazda bilo dio evropskih vrijednosti.malakh wrote:tekbiranje je uvijek predstavljalo problem, ali su zato tri prsta, kokarde, nacisticke zastave i obiljezja opceprihvaceni za sve.
-
Hafis
#12786 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hvala na predavanju u vezi džamija.ABH017 wrote:Da nisi zlonamjeran, kao što jesi (a i da poznaješ opšte stvari), znao bi da se nazivi džamijama, uglavnom, daju po onome ko je donirao sredstva za izgradnju. Mislim da ima negdje i pakistanska (nisam 100% siguran).Hafis wrote:Jebo ti takvo prijateljstvo. Nigdje neke ulice, sokaka, pa barem džamije po nekome iz Pakistana.
Nema u Islamu svetaca, ni jednog a kamo li trojice, nema uznesenja, vaznesenja, nema blaženih itd, pa se većinom imena džamijama daju po mjestu gdje se nalaze i/ili po onome ko je dao pare. Je li pošteno ili nije, licemjerno ili nije, to sad nije ni bitno, ali tako je.
Ali eto, nek si i ti koje slovo napisao. Makar si nasmijao nas, koji znamo da pišeš nebuloze o onome o čemu blage veze nemaš.
I ne, ovdje nisi šuknuo ni Bakiru ni njegovim ovčicama (nisi nikom, na kraju krajeva, osim sebi), jer to što si napisao nema blage veze s vezom, a uz to nije ni istina.
Međutim, to opet ne oporgava moju tezu da u BiH ne postoji doslovce ništa što je imenovano po nekoj osobi iz Pakistana.
Znam da nije tema, ali sam se htio našaliti s tom Bakirovom izjavom da ''narod u Bosni voli Pakistan''.
A činjenica je da ga 95% ljudi ne zna ni na karti pronaći, a ne još reći neku poznatu osobu ili bilo što suvislo o Pakistanu. Jedino možda o Benazir Buto, a i to oni malo upućeniji, nekih 2-3%.
- Alfons Kauders
#12787 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro, ali za razliku od Srbije i Hrvatske, Pakistanci nisu pucali na nas i nisu nas trpali u konc logore i masovne grobnice.Hafis wrote:Hvala na predavanju u vezi džamija.ABH017 wrote: Da nisi zlonamjeran, kao što jesi (a i da poznaješ opšte stvari), znao bi da se nazivi džamijama, uglavnom, daju po onome ko je donirao sredstva za izgradnju. Mislim da ima negdje i pakistanska (nisam 100% siguran).
Međutim, to opet ne oporgava moju tezu da u BiH ne postoji doslovce ništa što je imenovano po nekoj osobi iz Pakistana.
Znam da nije tema, ali sam se htio našaliti s tom Bakirovom izjavom da ''narod u Bosni voli Pakistan''.
A činjenica je da ga 95% ljudi ne zna ni na karti pronaći, a ne još reći neku poznatu osobu ili bilo što suvislo o Pakistanu. Jedino možda o Benazir Buto, a i to oni malo upućeniji, nekih 2-3%.
Valjda i to ima nekog utjecaja na percepciju?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12788 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tko o cemu kurVa o postenju...
- Alfons Kauders
#12789 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
"Zasto volite Pakistan? Pa Pakistan nije napravio ni Tomasicu, ni Srebrenicu... Sta ja Pakistan ikad uradio za vas?"pici wrote:Tko o cemu kurVa o postenju...

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#12790 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Allah ih nagradioAlfons Kauders wrote:"Zasto volite Pakistan? Pa Pakistan nije napravio ni Tomasicu, ni Srebrenicu... Sta ja Pakistan ikad uradio za vas?"pici wrote:Tko o cemu kurVa o postenju...
- mO k3
#12791 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pici wrote:Tko o cemu kurVa o postenju...
- Streptokok
#12792 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
e još kad bi nam pomogli da ih počnemo sami proizvoditiAlfons Kauders wrote:"Zasto volite Pakistan? Pa Pakistan nije napravio ni Tomasicu, ni Srebrenicu... Sta ja Pakistan ikad uradio za vas?"pici wrote:Tko o cemu kurVa o postenju...
- Alfons Kauders
#12793 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nema potrebe - mi njima artiljeriju, oni nama protuoklop, sve na komercijalnoj osnovi...Streptokok wrote:e još kad bi nam pomogli da ih počnemo sami proizvoditiAlfons Kauders wrote:"Zasto volite Pakistan? Pa Pakistan nije napravio ni Tomasicu, ni Srebrenicu... Sta ja Pakistan ikad uradio za vas?"pici wrote:Tko o cemu kurVa o postenju...
, pa se ti uljudbeni doktore separatiši...
A doktor nek opet krade s kamiona
-
Hafis
#12794 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Idemo sad svi zajedno jedan veliki tekbirAlfons Kauders wrote:Nema potrebe - mi njima artiljeriju, oni nama protuoklop, sve na komercijalnoj osnovi...Streptokok wrote:e još kad bi nam pomogli da ih počnemo sami proizvoditiAlfons Kauders wrote:
"Zasto volite Pakistan? Pa Pakistan nije napravio ni Tomasicu, ni Srebrenicu... Sta ja Pakistan ikad uradio za vas?"
, pa se ti uljudbeni doktore separatiši...
A doktor nek opet krade s kamiona
- arzuhal
-
Hafis
#12796 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svejedno. Opet ga ne zna 98% ljudi pronaći na karti.Alfons Kauders wrote:Dobro, ali za razliku od Srbije i Hrvatske, Pakistanci nisu pucali na nas i nisu nas trpali u konc logore i masovne grobnice.Hafis wrote:Hvala na predavanju u vezi džamija.ABH017 wrote: Da nisi zlonamjeran, kao što jesi (a i da poznaješ opšte stvari), znao bi da se nazivi džamijama, uglavnom, daju po onome ko je donirao sredstva za izgradnju. Mislim da ima negdje i pakistanska (nisam 100% siguran).
Valjda i to ima nekog utjecaja na percepciju?
Hoću reći, Bakir je cslagao a da nije trepnuo.
Narod u Bosni voli više njemačko govno nego pakistansku baklavu.
- Alfons Kauders
#12797 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Narod u Bosni voli njemacko auto i paksitansku raketu kojom ce spaliti one koji bi mu ukrali auto.Hafis wrote: Svejedno. Opet ga ne zna 98% ljudi pronaći na karti.
Hoću reći, Bakir je cslagao a da nije trepnuo.
Narod u Bosni voli više njemačko govno nego pakistansku baklavu.
- mO k3
#12798 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
teze je naci Pakistan na karti , nego drugu obalu Mostara za "neke" gradjane tipa Ante 
-
Hafis
#12799 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ha ha ha. Dobar, dobar.mO k3 wrote:teze je naci Pakistan na karti , nego drugu obalu Mostara za "neke" gradjane tipa Ante
Moke nam je forumski šaljivđija. Dže je onaj Hizo. i on je pravo dobar.
- Streptokok
#12800 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ajme jes to prodao vjeru za večeru? e još samo da te osunete, ako uopće bude izvodljivo, i bićeš pravi turčin. doduše možda malo i do solarija da svratiš da te ante može prepoznati.Hafis wrote:[q
Idemo sad svi zajedno jedan veliki tekbir