Ok, hvala punokakaljin wrote:Onda ti daju risiver da bi mogao gledati te kanale, jer ti je stari tv.lacrima wrote:Trebao bi onda ovo da uvedem, ne znam što mi nisu preporučili kad su mi uvodili, ne razumijemo se svi u to. TV mi je neki stariji, nije plazma, ima li to veze?kakaljin wrote:
Nije ti sirotinjski paket vec nisi uveo digitalu sebi, sve ti je u jednom paketu kod HS-a, tj sve kanale sto imas sada imas u digitalnom obliku i plus jos monogo vise kanala.
evo ti lista kanala
http://www.hs-hkb.ba/digitalna-tv/lista ... ih-kanala/
a isto kao sto kazes da imas sirotinjski paket, tako i telemach ima taj paket gdje nemas sve kanale u ponudi vec samo one osnovne, a sve dodatne kanale placas dodatno
Trazi da ti uvedu digitalnu tv i imaces sve kanale sa ovoga spiska. osim HBO-a koji se dodatno placa.
Inace digitalna tv ti je 13,50 KM mjesecno pretplata. Dodatno na tih 13,90 koje sada placas.
HS kablovska
Moderator: anex
-
lacrima
#12776 Re: HS kablovska
- Better Man
#12777 Re: HS kablovska
Ko još gleda domaću Premijer ligu i amaterski fudbal od iste? Na Areni imaš više izbora utakmica LP i LE, ali jednu imaš utorkom na BHT, a srijedom na OBN i četvrtkom na BHT imaš Ligu Evrope. Talijanska liga i poluprazni stadioni nisu zanimljivi. Francuzi jesu, ali ipak Engleska i Spanjolska su puno bolje za gledat, pa tu imaš NBA Tenis, Nogometne kvalifikacije za Euro, SP i prijateljske i da ne nabrajam dalje. Evo bio Baraž i sve utakmice sam mogao gledati na SK, dok ste vi mogli gledati samo našu repku na BHT. Sve ovo što imaš na SK nigdje ne možeš gledati na tv, dok neke stvari s Arene ipak možeš. Možda nije velik izbor, ali ipak možeš.kakaljin wrote:Gdje mozes gledati multiprenos lige prvaka, europa lige, italijanske lige, francuske lige, domacu BHT premijer ligu mimo arena.Better Man wrote:LP možeš regularno gledati na tv i mimo Arene, dok ono što nudi SK ne možeš i zato je SK bolji. Jednostavno nudi više dobrog sporta.supercali wrote:iskreno ja bi sada u ovoj situaciji vise volio sk jer se arene lakse nadju online od sport klubova
al mi je arena trenutno bolja prvenstveno zbog lige prvaka
Ponovo govorim mora biti obadvije opcije i da gleda svako ono sta zeli, da mu se ne zabranjuje da gleda sta hoce.
-
kakaljin
#12778 Re: HS kablovska
Pa odgovori gdje mogu gledati ove multiprenose sto prenosi arena na kojem kanalu mogu to isto gledati u BiH?Better Man wrote:Ko još gleda domaću Premijer ligu i amaterski fudbal od iste? Na Areni imaš više izbora utakmica LP i LE, ali jednu imaš utorkom na BHT, a srijedom na OBN i četvrtkom na BHT imaš Ligu Evrope. Talijanska liga i poluprazni stadioni nisu zanimljivi. Francuzi jesu, ali ipak Engleska i Spanjolska su puno bolje za gledat, pa tu imaš NBA Tenis, Nogometne kvalifikacije za Euro, SP i prijateljske i da ne nabrajam dalje. Evo bio Baraž i sve utakmice sam mogao gledati na SK, dok ste vi mogli gledati samo našu repku na BHT. Sve ovo što imaš na SK nigdje ne možeš gledati na tv, dok neke stvari s Arene ipak možeš. Možda nije velik izbor, ali ipak možeš.kakaljin wrote:Gdje mozes gledati multiprenos lige prvaka, europa lige, italijanske lige, francuske lige, domacu BHT premijer ligu mimo arena.Better Man wrote:
LP možeš regularno gledati na tv i mimo Arene, dok ono što nudi SK ne možeš i zato je SK bolji. Jednostavno nudi više dobrog sporta.
Ponovo govorim mora biti obadvije opcije i da gleda svako ono sta zeli, da mu se ne zabranjuje da gleda sta hoce.
Evo ja gledam prvo domacu ligu pa tek onda gledam ostale lige, o kvaliteti necemo raspravljati. Ponovo ti ponavljam treba da budu i arene i sk u ponudi i neka svi gledaju ono sta zele, a ne sta im je nametnuto.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#12779 Re: HS kablovska
Pa odgovori gdje mogu gledati ove multiprenose sto prenosi arena na kojem kanalu mogu to isto gledati u BiH?Better Man wrote:Ko još gleda domaću Premijer ligu i amaterski fudbal od iste? Na Areni imaš više izbora utakmica LP i LE, ali jednu imaš utorkom na BHT, a srijedom na OBN i četvrtkom na BHT imaš Ligu Evrope. Talijanska liga i poluprazni stadioni nisu zanimljivi. Francuzi jesu, ali ipak Engleska i Spanjolska su puno bolje za gledat, pa tu imaš NBA Tenis, Nogometne kvalifikacije za Euro, SP i prijateljske i da ne nabrajam dalje. Evo bio Baraž i sve utakmice sam mogao gledati na SK, dok ste vi mogli gledati samo našu repku na BHT. Sve ovo što imaš na SK nigdje ne možeš gledati na tv, dok neke stvari s Arene ipak možeš. Možda nije velik izbor, ali ipak možeš.
Neki ljudi izgleda nikako da shvate da neko vise voli gledati domacu ligu nego englesku ili da vise vole gledati Romu sa Pjanicem i Dzekom nego bilo sta iz Engleske. Ne vidim osim Begovica ni jedan jedini razlog sto bi to PL trebao da mi bude interesantniji od nase i talijanske lige. Nikad u zivotu nisam navijao niti za jedan klub van nase zemlje ali jesam imao simpatije iskljucivo prema klubovima gdje su igrali nasi igraci jer nisam ni Englez ni Njemac nego Bosanac i navijam iskljucivo za Zelju.kakaljin wrote:Evo ja gledam prvo domacu ligu pa tek onda gledam ostale lige, o kvaliteti necemo raspravljati. Ponovo ti ponavljam treba da budu i arene i sk u ponudi i neka svi gledaju ono sta zele, a ne sta im je nametnuto.
I da domacu ligu gleda onaj ko zivi u BiH...nekako prirodno ja mislim.
- Izlija
#12780 Re: HS kablovska
E paša moj da oni hoće svi raditi pošteno bilo bi super, pa da nam fino daju da sebi izaberemo koje kanale hoćemo a koje nećemo ali cvrc milojka nemože, kako bi isisavali lovu vani da nam daju izbora. Ja bih prvi sebi uzeo sve Arene i sve SK i još malo Discovery i NG paket, HBO paket i Fox, nebih nijedan više kanal niti na papiru pogledao, naše nebih nijedan, pinkove pogotovo. Ko voli nek izvoli šta god hoće da gleda neka sebi probere bi bilo najpoštenije.
-
soha96
#12781 Re: HS kablovska
Sva krema svjetskog sporta se prenosi na SK.
Hrvanje u blatu aka BH Telecom Premier Liga na Arenama

Hrvanje u blatu aka BH Telecom Premier Liga na Arenama
- fortaleza
#12782 Re: HS kablovska
Pogledam nekad domaću ligu, al jako rijetko. Uz to redovno gledam HNL i to isključivo utakmice Hajduka, utakmice LP i EL nevezano za onu koju prikazuju domaći emiteri te pogledam ponekad i košarku ABA ligu, a prije i češće dok je sudjelovao Široki.Better Man wrote:Ko još gleda domaću Premijer ligu i amaterski fudbal od iste? Na Areni imaš više izbora utakmica LP i LE, ali jednu imaš utorkom na BHT, a srijedom na OBN i četvrtkom na BHT imaš Ligu Evrope. Talijanska liga i poluprazni stadioni nisu zanimljivi. Francuzi jesu, ali ipak Engleska i Spanjolska su puno bolje za gledat, pa tu imaš NBA Tenis, Nogometne kvalifikacije za Euro, SP i prijateljske i da ne nabrajam dalje. Evo bio Baraž i sve utakmice sam mogao gledati na SK, dok ste vi mogli gledati samo našu repku na BHT. Sve ovo što imaš na SK nigdje ne možeš gledati na tv, dok neke stvari s Arene ipak možeš. Možda nije velik izbor, ali ipak možeš.kakaljin wrote:Gdje mozes gledati multiprenos lige prvaka, europa lige, italijanske lige, francuske lige, domacu BHT premijer ligu mimo arena.
Na Sportklubu gledam isključivo NBA (rijetko prenose), te ponekad šaltam između utakmica epl.
Sve u svemu trenutno mi je Arena bolja.
-
bull21
#12783 Re: HS kablovska
Svađate se cijeli božiji dan o tome ko šta voli
P.S: Evo ponedeljak i još nema obavijesti

P.S: Evo ponedeljak i još nema obavijesti
-
old_spice
#12784 Re: HS kablovska
Vjerovatno nece biti danas, najavili bi oni to na svojoj stranici, kao sto su i za VKT-net(koji je bio u vlasnistvu HS-a i cija je cijela programska sema bila kao na hs.u)
Evo jedna dobra vijest, gledam na stranici telemach-a ponudu za korisnike VKT-neta, imaju i arene i sk kanali

Evo jedna dobra vijest, gledam na stranici telemach-a ponudu za korisnike VKT-neta, imaju i arene i sk kanali

- Adriatic
#12785 Re: HS kablovska
Je li moguće da na ovoj jebenoj kablovskoj nije mogao da se gleda tenis, masters?
Enese, uzeo si lovu i hvataj se noge što prije i daleko ti lijepa kuća.
Enese, uzeo si lovu i hvataj se noge što prije i daleko ti lijepa kuća.
-
bull21
#12786 Re: HS kablovska
Ne bi me začudilo da je onaj ko je plasirao info da će od danas biti HS ustvari mislio na taj VKT net a ne cijeli HS HKbold_spice wrote:Vjerovatno nece biti danas, najavili bi oni to na svojoj stranici, kao sto su i za VKT-net(koji je bio u vlasnistvu HS-a i cija je cijela programska sema bila kao na hs.u)
-
Dzontra_Volta
#12787 Re: HS kablovska
Ima još fore do kraja dana.rizibizi wrote:Da vam ne pricam kako ali 100000000% provjerena informacija od ponedjeljka HS definitivno postaje Telemach.Kazu bice raznih promjena novih usluga paketa,svega ali ukidaju se Arene.Eto...
- MOSALJOZE
#12788 Re: HS kablovska
U ponedeljak,do godine 
- TheWatcher
#12789 Re: HS kablovska
rizibizi wrote:
Da vam ne pricam kako ali 100000000% provjerena informacija od ponedjeljka HS definitivno postaje Telemach.Kazu bice raznih promjena novih usluga paketa,svega ali ukidaju se Arene.Eto...
nemoj se zajebavati sa ljudima
to su osjetljive stvari 
Da vam ne pricam kako ali 100000000% provjerena informacija od ponedjeljka HS definitivno postaje Telemach.Kazu bice raznih promjena novih usluga paketa,svega ali ukidaju se Arene.Eto...
nemoj se zajebavati sa ljudima
- Better Man
#12790 Re: HS kablovska
Ja ne gledam Englesku ligu zbog Begovića, već zbog dobrog nogometa, atmosfere i punih stadiona, a uz to sam veliki navijač Manchester Uniteda. A tu je i odlična Španjolska liga. Ni jedan sport ne pratim radih naših igrača, već kvalitete, niti imam simpatije prema određenom klubu zato što igra naš igrač. Kao navijač Manchester Uniteda, uvijek sam navijao i danas navijam protiv Citya i radovao sam se njihovom porazu, jer su nam konkurencija. Neka naši igraju briljantno i neka dadnu 50 golova po sezoni, ali kad igraju protiv Uniteda, onda nek se ispromašuju. Kada bih gledao isključivo radi naših igrača ili klubova, onda bih propustio 90% dobrih stvari. Talijanska liga gdje se takmiče ko će dati manje golova i gdje su stadioni poluprazni me neinteresira, jer je dosadna. Rekao sam Ti da nemaš multiprenose, ali imaš po jednu utakmicu, dok ovo sa SK nemaš nikako mogučnosti da gledaš na našim tv kućama, pa makar jednu dvije utakmice kao što mi imamo mogučnost LP.hrasno38 wrote:Pa odgovori gdje mogu gledati ove multiprenose sto prenosi arena na kojem kanalu mogu to isto gledati u BiH?Better Man wrote:Ko još gleda domaću Premijer ligu i amaterski fudbal od iste? Na Areni imaš više izbora utakmica LP i LE, ali jednu imaš utorkom na BHT, a srijedom na OBN i četvrtkom na BHT imaš Ligu Evrope. Talijanska liga i poluprazni stadioni nisu zanimljivi. Francuzi jesu, ali ipak Engleska i Spanjolska su puno bolje za gledat, pa tu imaš NBA Tenis, Nogometne kvalifikacije za Euro, SP i prijateljske i da ne nabrajam dalje. Evo bio Baraž i sve utakmice sam mogao gledati na SK, dok ste vi mogli gledati samo našu repku na BHT. Sve ovo što imaš na SK nigdje ne možeš gledati na tv, dok neke stvari s Arene ipak možeš. Možda nije velik izbor, ali ipak možeš.
Neki ljudi izgleda nikako da shvate da neko vise voli gledati domacu ligu nego englesku ili da vise vole gledati Romu sa Pjanicem i Dzekom nego bilo sta iz Engleske. Ne vidim osim Begovica ni jedan jedini razlog sto bi to PL trebao da mi bude interesantniji od nase i talijanske lige. Nikad u zivotu nisam navijao niti za jedan klub van nase zemlje ali jesam imao simpatije iskljucivo prema klubovima gdje su igrali nasi igraci jer nisam ni Englez ni Njemac nego Bosanac i navijam iskljucivo za Zelju.kakaljin wrote:Evo ja gledam prvo domacu ligu pa tek onda gledam ostale lige, o kvaliteti necemo raspravljati. Ponovo ti ponavljam treba da budu i arene i sk u ponudi i neka svi gledaju ono sta zele, a ne sta im je nametnuto.
-
kakaljin
#12791 Re: HS kablovska
Ako si veliki navijac MANUTD-a imas li clansku kartu kluba, jer eto ja je imam jer simpatisem MANUTD, ali ne navijam za njega jer jedino navijam za klub iz BiH. A normalno svako voli pogledati dobru utakmicu,a pogotovo derbije. Pa bas zato sto nemas mogucnost gdje drugo pogledati sport koji se prenosi na SK, bi trebao bude dostupan svim korisnicima, a takodjer i arene. I isto kao sto kazes da nebi korisnici propustili dobar sport treba da bude svima dostupni i arene i SK.Better Man wrote:Ja ne gledam Englesku ligu zbog Begovića, već zbog dobrog nogometa, atmosfere i punih stadiona, a uz to sam veliki navijač Manchester Uniteda. A tu je i odlična Španjolska liga. Ni jedan sport ne pratim radih naših igrača, već kvalitete, niti imam simpatije prema određenom klubu zato što igra naš igrač. Kao navijač Manchester Uniteda, uvijek sam navijao i danas navijam protiv Citya i radovao sam se njihovom porazu, jer su nam konkurencija. Neka naši igraju briljantno i neka dadnu 50 golova po sezoni, ali kad igraju protiv Uniteda, onda nek se ispromašuju. Kada bih gledao isključivo radi naših igrača ili klubova, onda bih propustio 90% dobrih stvari. Talijanska liga gdje se takmiče ko će dati manje golova i gdje su stadioni poluprazni me neinteresira, jer je dosadna. Rekao sam Ti da nemaš multiprenose, ali imaš po jednu utakmicu, dok ovo sa SK nemaš nikako mogučnosti da gledaš na našim tv kućama, pa makar jednu dvije utakmice kao što mi imamo mogučnost LP.hrasno38 wrote:Pa odgovori gdje mogu gledati ove multiprenose sto prenosi arena na kojem kanalu mogu to isto gledati u BiH?Better Man wrote:Ko još gleda domaću Premijer ligu i amaterski fudbal od iste? Na Areni imaš više izbora utakmica LP i LE, ali jednu imaš utorkom na BHT, a srijedom na OBN i četvrtkom na BHT imaš Ligu Evrope. Talijanska liga i poluprazni stadioni nisu zanimljivi. Francuzi jesu, ali ipak Engleska i Spanjolska su puno bolje za gledat, pa tu imaš NBA Tenis, Nogometne kvalifikacije za Euro, SP i prijateljske i da ne nabrajam dalje. Evo bio Baraž i sve utakmice sam mogao gledati na SK, dok ste vi mogli gledati samo našu repku na BHT. Sve ovo što imaš na SK nigdje ne možeš gledati na tv, dok neke stvari s Arene ipak možeš. Možda nije velik izbor, ali ipak možeš.
- hrasno38
#12792 Re: HS kablovska
Pa ako kojim slucajem budem Englez u nekom drugom zivotu ili mozda u ovom postanem njihov drzavljanin onda mozda i budem navijao za neki klub iz Engleske a ovako makar tu nisam imao nikada dilemu odakle sam i za koga navijam. Simpatije su nesto drugo i kao sto sam napisao simpatisem klubove gdje igraju nasi igraci pa i igraci sa prostora bivse YU a posto u MU nema nikoga on mi je stvarno zadnja rupa na svirali:) Ne kazem da nekada ne pogledam neki mec ali tu nema strasti nego samo ubijanja vremena. Ah da sad mozes biti miran kad je Dzeko otisao iz Engleske a ti navijac MU jer mu je MU bio redovna musterija:)Better Man wrote:Ja ne gledam Englesku ligu zbog Begovića, već zbog dobrog nogometa, atmosfere i punih stadiona, a uz to sam veliki navijač Manchester Uniteda. A tu je i odlična Španjolska liga. Ni jedan sport ne pratim radih naših igrača, već kvalitete, niti imam simpatije prema određenom klubu zato što igra naš igrač. Kao navijač Manchester Uniteda, uvijek sam navijao i danas navijam protiv Citya i radovao sam se njihovom porazu, jer su nam konkurencija. Neka naši igraju briljantno i neka dadnu 50 golova po sezoni, ali kad igraju protiv Uniteda, onda nek se ispromašuju. Kada bih gledao isključivo radi naših igrača ili klubova, onda bih propustio 90% dobrih stvari. Talijanska liga gdje se takmiče ko će dati manje golova i gdje su stadioni poluprazni me neinteresira, jer je dosadna. Rekao sam Ti da nemaš multiprenose, ali imaš po jednu utakmicu, dok ovo sa SK nemaš nikako mogučnosti da gledaš na našim tv kućama, pa makar jednu dvije utakmice kao što mi imamo mogučnost LP.hrasno38 wrote:Pa odgovori gdje mogu gledati ove multiprenose sto prenosi arena na kojem kanalu mogu to isto gledati u BiH?Better Man wrote:Ko još gleda domaću Premijer ligu i amaterski fudbal od iste? Na Areni imaš više izbora utakmica LP i LE, ali jednu imaš utorkom na BHT, a srijedom na OBN i četvrtkom na BHT imaš Ligu Evrope. Talijanska liga i poluprazni stadioni nisu zanimljivi. Francuzi jesu, ali ipak Engleska i Spanjolska su puno bolje za gledat, pa tu imaš NBA Tenis, Nogometne kvalifikacije za Euro, SP i prijateljske i da ne nabrajam dalje. Evo bio Baraž i sve utakmice sam mogao gledati na SK, dok ste vi mogli gledati samo našu repku na BHT. Sve ovo što imaš na SK nigdje ne možeš gledati na tv, dok neke stvari s Arene ipak možeš. Možda nije velik izbor, ali ipak možeš.
Naravno u ponudi kablovskih provajdera treba da budu i SK i Arene a o ukusima se ne treba raspravljati. Meni je draze pogledati Sarajevo-Zeljo, Dinamo-Hajduk i Zvezda-Partizan od bilo koje utakmice i derbija PL-a.
- madridist
#12793 Re: HS kablovska
I to treba postovati.
Poznajem ljude koni svaki vikend idu u svojoj reziji na utakmice kluba koji igra u dtugoj kantonalnoj ligi.
Nek svako gleda sta hoce ali daj da su programi svima dostupni,yebes vise i telemah i uslovljavanje u normalnoj drzavi bi im davno zabranili emitovanje sk na ovaj nacin.
Poznajem ljude koni svaki vikend idu u svojoj reziji na utakmice kluba koji igra u dtugoj kantonalnoj ligi.
Nek svako gleda sta hoce ali daj da su programi svima dostupni,yebes vise i telemah i uslovljavanje u normalnoj drzavi bi im davno zabranili emitovanje sk na ovaj nacin.
-
Dzontra_Volta
#12794 Re: HS kablovska
A u kojoj to državi možeš imati sve kanale koje poželiš?
-
kakaljin
#12795 Re: HS kablovska
Ako nemas kanal imas opciju PPV pa platis dogadjaj koji zelis u live da gledas.Dzontra_Volta wrote:A u kojoj to državi možeš imati sve kanale koje poželiš?
A u ostalom ako je neko otkupio prava za cijeli teritoriji drzava onda treba da se moze gledati na cijelom teritoriju drzave,
- hrasno38
#12796 Re: HS kablovska
Pa kod nas bi koliko sam skontao prema presudi vezanoj za SK na cijeloj teritoriji trebali imati i Arene i SK tj. kablovski provajderi su u mogucnosti da ponude.kakaljin wrote:Ako nemas kanal imas opciju PPV pa platis dogadjaj koji zelis u live da gledas.Dzontra_Volta wrote:A u kojoj to državi možeš imati sve kanale koje poželiš?
A u ostalom ako je neko otkupio prava za cijeli teritoriji drzava onda treba da se moze gledati na cijelom teritoriju drzave,
-
Dzontra_Volta
#12797 Re: HS kablovska
Nek me neko ispravi ako griješim, pošto nisam baš istraživao, ali u Hrvatskoj utakmice Lige prvaka utorkom (ili srijedom) možeš gledati samo ako imaš Max TV (bar tako reklama ide). Korisnici ostalih provajdera se mogu slikati.
-
Astrix
#12798 Re: HS kablovska
Better Man wrote:Ja ne gledam Englesku ligu zbog Begovića, već zbog dobrog nogometa, atmosfere i punih stadiona, a uz to sam veliki navijač Manchester Uniteda. A tu je i odlična Španjolska liga. Ni jedan sport ne pratim radih naših igrača, već kvalitete, niti imam simpatije prema određenom klubu zato što igra naš igrač. Kao navijač Manchester Uniteda, uvijek sam navijao i danas navijam protiv Citya i radovao sam se njihovom porazu, jer su nam konkurencija. Neka naši igraju briljantno i neka dadnu 50 golova po sezoni, ali kad igraju protiv Uniteda, onda nek se ispromašuju. Kada bih gledao isključivo radi naših igrača ili klubova, onda bih propustio 90% dobrih stvari. Talijanska liga gdje se takmiče ko će dati manje golova i gdje su stadioni poluprazni me neinteresira, jer je dosadna. Rekao sam Ti da nemaš multiprenose, ali imaš po jednu utakmicu, dok ovo sa SK nemaš nikako mogučnosti da gledaš na našim tv kućama, pa makar jednu dvije utakmice kao što mi imamo mogučnost LP.hrasno38 wrote:Pa odgovori gdje mogu gledati ove multiprenose sto prenosi arena na kojem kanalu mogu to isto gledati u BiH?Better Man wrote:Ko još gleda domaću Premijer ligu i amaterski fudbal od iste? Na Areni imaš više izbora utakmica LP i LE, ali jednu imaš utorkom na BHT, a srijedom na OBN i četvrtkom na BHT imaš Ligu Evrope. Talijanska liga i poluprazni stadioni nisu zanimljivi. Francuzi jesu, ali ipak Engleska i Spanjolska su puno bolje za gledat, pa tu imaš NBA Tenis, Nogometne kvalifikacije za Euro, SP i prijateljske i da ne nabrajam dalje. Evo bio Baraž i sve utakmice sam mogao gledati na SK, dok ste vi mogli gledati samo našu repku na BHT. Sve ovo što imaš na SK nigdje ne možeš gledati na tv, dok neke stvari s Arene ipak možeš. Možda nije velik izbor, ali ipak možeš.
Nista mi cudnije nema nego kad cujem ovako neka prepucavanja ''mi i vi'', bez uvrede ali brate da si rodjen u engleskoj i da navijas za MU shvatio bi te, ali ti zivjeti u Sarajevu i reci za MU mi ih pobijedili mi nikako logike nema. To je sasvim uredu kad se pitari i manijaci prepucavaju, jer su to pravi navijaci tog kluba koji idu na utakmice i koji su iz tog grada, sve mimo toga je smijesno.
Dok nisam uveo kablovsku nisam mogao smisliti ni francusku ni talijansku ligu a sad ih redovno pratim, pogotovo talijansku ligu i klubove u kojima igraju nasi igraci. Cak radi Djurica i Seriu B pratim koliko mogu.
Ali ukusi su razliciti i mislim da je suvisno raspravljati o tome, 100 ljudi 100 cudi...
- polis
#12799 Re: HS kablovska
Šta je ovo sa internetom? Cijeli dan mi je upload 0,01. Na speed test mi pise download 19mb, upload 0,01-0,1 mb. Hosted by Telemach. Znači web stranice se brze otvaraju na dial-up. Kad ti net treba, a uvijek ti treba, ono te hebe. Koji vam je više q? Jebem ti i internet i Vašu uslugu.

- MTV
#12800 Re: HS kablovska
Da to je tacno jer Vip i Bnet nece arene sport da uvrste u svoju ponudu. Zanimljivo da je interface na bnetu/vipu isti kao i na telemach/SBB. Neka veza ili?!Dzontra_Volta wrote:Nek me neko ispravi ako griješim, pošto nisam baš istraživao, ali u Hrvatskoj utakmice Lige prvaka utorkom (ili srijedom) možeš gledati samo ako imaš Max TV (bar tako reklama ide). Korisnici ostalih provajdera se mogu slikati.