A chelsea nije bio karinaska ekipa koja je visila u donjem djelu engleskog fudbala sa ponekim bljeskom u kupu pobjednika kupova i ligi prvaka? Ko i viljareal, deportivo itd? Vidis, da blage nemas idi peglajtrcicu trceci wrote:ovaj veze nema o futbalu, haj caoDr. Kuca wrote:Po ovome se vidi kolko je Barcelona nabila neizljevice traume i komplekse ljudima u Bosni i Hercegovini iz nepoznatog razloga.
Chelsea je i vcrs pokazo zasto je 80 godina bioa rupa za nabijanje gol razlike, ekipa bez, stava, lica, bez icega, skupina placenika koji su odigrali za 10 miliona. Vidjecemo sutra da li ce Murinjo osvojiti sve!![]()
![]()
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dr. Kuca
#12776 Re: FC Barcelona
- Dammme
#12777 Re: FC Barcelona
Pa jebi ga sreću nekad moraš i zaslužiti.LSD wrote:Ne može Guardiola biti kriv što Mesis prvo pogodi precku, pa onda stativu, što Čeh brani ostalo ili što fulaju pored gola...što u prvom mec u Londonu isto precka, pa stativa, pa Čeh itd itd.....šta je Guardiola tu krivDammme wrote:Mislim da najveću odgovrnost za ovaj poraz snosi Guardiola.
Nakon drugog gola su se morali malo povući i čuvati loptu do kraja poluvremena (5 minuta). Da ga nisu primili u sudijskom, ova bi utakmica vjerovatno otišla u drugom smjeru.
P.s. ne kontam što zaključaše temu o LP.
Vjerovatno si vidio scenu kada Pep tjera Alvesa naprijed odmah poslije drugog gola,a Alvesu je faca: Ništa mi nije jasno. Ne može da se načudi čovjek. I upravo poslije toga su primili gol.
Da je Barca otišla na poluvrijeme sa 2:0 i igračem više, Chelsea bi bio razguljen, u to sam siguran.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#12778 Re: FC Barcelona
Walter76 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- skenderija04
#12779 Re: FC Barcelona
Koliko ce ovakvih jos isplivati......Ovaj Ajkulic je to bar javno odradioWalter76 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
alenthekiller
#12780 Re: FC Barcelona
dobaaaaaaaaarWalter76 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- trcicu trceci
#12781 Re: FC Barcelona
Dr. Kuca wrote:A chelsea nije bio karinaska ekipa koja je visila u donjem djelu engleskog fudbala sa ponekim bljeskom u kupu pobjednika kupova i ligi prvaka? Ko i viljareal, deportivo itd? Vidis, da blage nemas idi peglajtrcicu trceci wrote:ovaj veze nema o futbalu, haj caoDr. Kuca wrote:Po ovome se vidi kolko je Barcelona nabila neizljevice traume i komplekse ljudima u Bosni i Hercegovini iz nepoznatog razloga.
Chelsea je i vcrs pokazo zasto je 80 godina bioa rupa za nabijanje gol razlike, ekipa bez, stava, lica, bez icega, skupina placenika koji su odigrali za 10 miliona. Vidjecemo sutra da li ce Murinjo osvojiti sve!![]()
![]()
-
Bušman
#12782 Re: FC Barcelona
Hahahahhaa, hajd jedan debil manje. Sad mi pravi navijaci se bar malo mozemo osjecati boljeEntropio wrote:Walter76 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
agent_001
#12783 Re: FC Barcelona
E ovo, krenuti dalje, sve mladi momci većinom, baš nije htjela lopta u gol u obe utakmice, samo su sebi krivi, to je to..erik2 wrote:Ni prva ni zadnja slična sezona, hvala momcima za sezone uživanja u najljepšem fudbalu koji ne mora uvijek rezultirati i trofejima. Ponekad i taj jebeni faktor sreće okrene leđa, nemam razloga da kritikujem nikoga specijalno ne Guardiolu.
Samo mene nanervira komentator debil, mislim znao sam i ranije da je idiot, ali nemam izbora pa moro bakirtv gledat, cuj "kakva katastrofa barcelone, i mislim da je ovo zadnja utamica koju vodi, odma poslije utakmice će staviti predsjedniku ostavku na sto" i slićni debilizmi...
-
ohnidE1102
#12784 Re: FC Barcelona
Pa pocetak kraja ona utakmica sa Celzijem, pa zatim poraz od Reala i sad ispadanje iz LP. Igraci koji dolaze mislim da nece biti dovoljno kvalitetni da zamjene sadasnje igrace kad dodje do smjene generacije !skenderija04 wrote:Sta je bio pocetak, a kako prepoznajes kraj?ohnidE1102 wrote:Bojim se da je ovo pocetak kraja za Barcelonu !
Znas onu da svijeca najsjajnije gori prije nego sto se ugasi. Mozda grijesim ali smatram da je najsjajnije vrijeme proslo, te da polahko mrak stize !
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#12785 Re: FC Barcelona
sjo, Selmira...
sad kad vidim dobru trebu ono: poder'o bih je k'o Selma dres Barcelone
- Dr. Kuca
#12786 Re: FC Barcelona
trcicu trceci wrote:
A chelsea nije bio karinaska ekipa koja je visila u donjem djelu engleskog fudbala sa ponekim bljeskom u kupu pobjednika kupova i ligi prvaka? Ko i viljareal, deportivo itd? Vidis, da blage nemas idi peglaj
Chelsea je prije Murinja bio prvak kad? Ne znam jesul ijednom osovjili ligu? osvoji kup pobjednika kupova
Zasto forisraju onog Tellu? Pa frajer ima jedan dribling gdje trza u lijevo i to je to. Prelimitiran fudbaler
- mrtva kokoš
#12787 Re: FC Barcelona
pa po cemu ti odredjujes je li neko najbolja ekipa svih vremena , po utakmici koju ocigledno nisi ni gledao kad kazes da nisu imali postene prilike u drugom plvr.matsuda wrote:šime.sparina wrote:idi nastavi igrati lastisa, ocigledno si preskocio prvih 10 minuta drugog poluvremenaBosanski_kralj wrote:Osim onog penala Barcelona u drugom poluvremenu nije imala poštene prilike.
P.S. I tako ovi igrači Barce ne postadoše najbolji tim koji je igrao nogomet na ovoj planeti.
Prvih deset minuta drugog poluvremena je od ogromnog znacaja u odredjivanju kvalitete svakog tima i svake utakmice, toliko je vazno da na osnovu tih deset minuta mozes odrediti da li je tim najbolji u historiji ili nije
Last edited by mrtva kokoš on 24/04/2012 23:34, edited 1 time in total.
- skenderija04
#12788 Re: FC Barcelona
Mrak ne, da vise nece biti kao do sada,mozda. Samo i dalje ce trebati preznojiti jaja da bi ih se pobijediloohnidE1102 wrote:Pa pocetak kraja ona utakmica sa Celzijem, pa zatim poraz od Reala i sad ispadanje iz LP. Igraci koji dolaze mislim da nece biti dovoljno kvalitetni da zamjene sadasnje igrace kad dodje do smjene generacije !skenderija04 wrote:Sta je bio pocetak, a kako prepoznajes kraj?ohnidE1102 wrote:Bojim se da je ovo pocetak kraja za Barcelonu !
Znas onu da svijeca najsjajnije gori prije nego sto se ugasi. Mozda grijesim ali smatram da je najsjajnije vrijeme proslo, te da polahko mrak stize !
- dale cooper
#12789 Re: FC Barcelona
Koliko Selmir ima godina? 10? 
- trcicu trceci
#12790 Re: FC Barcelona
Chelsea je prije Murinja bio prvak kad? Ne znam jesul ijednom osovjili ligu? osvoji kup pobjednika kupovaDr. Kuca wrote:trcicu trceci wrote:
A chelsea nije bio karinaska ekipa koja je visila u donjem djelu engleskog fudbala sa ponekim bljeskom u kupu pobjednika kupova i ligi prvaka? Ko i viljareal, deportivo itd? Vidis, da blage nemas idi peglaj![]()
bili su uvjek negdje izmedju 5-10.mjesta
Zasto forisraju onog Tellu? Pa frajer ima jedan dribling gdje trza u lijevo i to je to. Prelimitiran fudbaler[/quote]
ja jedno ti drugo...glupost je reci da su bili ekipa za nabijanje golova kad su ljudi bili uvjek tu pri vrhu
- Dr. Kuca
#12791 Re: FC Barcelona
Nakaradno sam citiro, al jebajiga 
- Cyrax
#12792 Re: FC Barcelona
Bili su pri vrhu za one sto ih prate od dolaska ruskog mafijasa.
- Bosanski_kralj
#12793 Re: FC Barcelona
Đesi stručnjak, šta ima!?Cyrax wrote:Prati badminton nemoj fudbal vise 'leba ti.Bosanski_kralj wrote:Osim onog penala Barcelona u drugom poluvremenu nije imala poštene prilike.
P.S. I tako ovi igrači Barce ne postadoše najbolji tim koji je igrao nogomet na ovoj planeti.
Toliko su uzvikali ovu Barcu, a da im ne bude onog penala protiv Milana, pričalo bi se kako "najbolji tim svih vremena" nesretno ispade od penzionera iz Milana.
-
agent_001
#12794 Re: FC Barcelona
MA standardna prića o ovoj temi poslije utakmice barcelone, sacekat da ovi padobranci malo zaljeće komplekse, da se može dalje normalno pisati, bez bajki, mitova i kompleksa...
- mrtva kokoš
#12795 Re: FC Barcelona
EDIT: Sljedeci ovakav post i ti radi njih ides na odmor
- Charuga
- Globalni moderator
#12796 Re: FC Barcelona
Svakakvih budala na dunjaluku. Cuj sveti im se i dere dres ...Chmoljo wrote:sjo, Selmira...
- don vito
#12797 Re: FC Barcelona
Mislio sam poslije prve utakmice da se toliko stvari ne moze poklopiti, da Barca fuli pet zicera, a ovi zabiju iz jedinog prelaska centra, ali ovo veceras je jos gori debakl.
Ponovo more promasenih sansi, ovaj put i penal, ponovo precka i stativa, Celzi dva puta presao centar i zabio dva gola, malo je falilo da zabiju i treci ali je udarac Drogbe sa centra odbranio Valdez. To mu je jedina odbrana u 180 minuta, a osim sto nista nije odbranio uspio je onesposobiti svog glavnog igraca odbrane.
Kruna katastrofalne sezone. Razumijem da je Pep na pocetku sezone imao problema sa motivacijom igraca nakon sto su u zadnje tri godine osvojili 5 od mogucih 6 najvecih trofeja, rezultat toga su kiksevi na malim utakmicama i -10 za Realom. Medjutim, usrao je motku kada je bilo najpotrebnije, igraci su mu psihicki kolabrirali. Pep je zasluzan za dovodjenje Alexisa i Fabregasa koji su se pokazali kao totalne fule i njihovi su promasaji na prvoj utakmici unijeli nervozu pred El Classico i natjerali Barcu da u ovoj utakmici ganja rezultat. MORAO je angazovati nekog napadaca nakon povrede Ville!! Vjezba li on sa svojim igracima realizaciju, ako se useru pred protivnickim golmanom u situaciji 1 na 1 onda treba prepoznati problem i angazovati psihologa ako zeli nesto vise osvojiti od Kupa Spanije. Kakva je psihicka pripremljenost tima pokazuju 3 gola primljena od Celzija u sudijskom vremenu. Veceras treba stati na loptu i otici na poluvrijeme, a Xabi i Iniesta ko muhe bez glave krenu. Kad se samo sjetim prosle godine kad im Arsenal na Nou Campu dva puta predje centar – prvi put Buskets zabije autogol, drugi put serviraju sansu Bendtneru da ih u sudijskom vremenu izbaci.
Problem lose realizacije postojao je i ranijih sezona, istina ne u ovoj mjeri. Odbrana jos veca katastrofa. Victor Valdez je golman nivoa Premijer lige BiH, sve sto ide po golu ulazi, u zadnjih 30 godina samo jednom su imali goreg golmana – onog Krojfovog zeta. Puyol penzija… Ukratko, Pep se treba dobro zamisliti na kraju sezone i napraviti cistku. Ako se zbog nekih svojih kaprica rijesio Ibrahimovica koji je bio Tito za razbijanje ovih bunkera, ne znam kako moze trpiti Valdeza, Fabregasa, Alexisa, hajd i nekako Puyola jer je legenda kluba.
Ponovo more promasenih sansi, ovaj put i penal, ponovo precka i stativa, Celzi dva puta presao centar i zabio dva gola, malo je falilo da zabiju i treci ali je udarac Drogbe sa centra odbranio Valdez. To mu je jedina odbrana u 180 minuta, a osim sto nista nije odbranio uspio je onesposobiti svog glavnog igraca odbrane.
Kruna katastrofalne sezone. Razumijem da je Pep na pocetku sezone imao problema sa motivacijom igraca nakon sto su u zadnje tri godine osvojili 5 od mogucih 6 najvecih trofeja, rezultat toga su kiksevi na malim utakmicama i -10 za Realom. Medjutim, usrao je motku kada je bilo najpotrebnije, igraci su mu psihicki kolabrirali. Pep je zasluzan za dovodjenje Alexisa i Fabregasa koji su se pokazali kao totalne fule i njihovi su promasaji na prvoj utakmici unijeli nervozu pred El Classico i natjerali Barcu da u ovoj utakmici ganja rezultat. MORAO je angazovati nekog napadaca nakon povrede Ville!! Vjezba li on sa svojim igracima realizaciju, ako se useru pred protivnickim golmanom u situaciji 1 na 1 onda treba prepoznati problem i angazovati psihologa ako zeli nesto vise osvojiti od Kupa Spanije. Kakva je psihicka pripremljenost tima pokazuju 3 gola primljena od Celzija u sudijskom vremenu. Veceras treba stati na loptu i otici na poluvrijeme, a Xabi i Iniesta ko muhe bez glave krenu. Kad se samo sjetim prosle godine kad im Arsenal na Nou Campu dva puta predje centar – prvi put Buskets zabije autogol, drugi put serviraju sansu Bendtneru da ih u sudijskom vremenu izbaci.
Problem lose realizacije postojao je i ranijih sezona, istina ne u ovoj mjeri. Odbrana jos veca katastrofa. Victor Valdez je golman nivoa Premijer lige BiH, sve sto ide po golu ulazi, u zadnjih 30 godina samo jednom su imali goreg golmana – onog Krojfovog zeta. Puyol penzija… Ukratko, Pep se treba dobro zamisliti na kraju sezone i napraviti cistku. Ako se zbog nekih svojih kaprica rijesio Ibrahimovica koji je bio Tito za razbijanje ovih bunkera, ne znam kako moze trpiti Valdeza, Fabregasa, Alexisa, hajd i nekako Puyola jer je legenda kluba.
- matsuda
#12798 Re: FC Barcelona
šime.sparina wrote:matsuda wrote:idi nastavi igrati lastisa, ocigledno si preskocio prvih 10 minuta drugog poluvremenašime.sparina wrote:[quote="Bosanski_kralj"]Osim onog penala Barcelona u drugom poluvremenu nije imala poštene prilike.
Prvih deset minuta drugog poluvremena je od ogromnog znacaja u odredjivanju kvalitete svakog tima i svake utakmice, toliko je vazno da na osnovu tih deset minuta mozes odrediti da li je tim najbolji u historiji ili nije![]()
pa po cemu ti odredjujes je li neko najbolja ekipa svih vremena , po utakmici koju ocigledno nisi ni gledao kad kazes da nisu imali postene prilike u drugom plvr.
Nisi meni replicirao, nego si odgovorio ovom liku cije je ime boldirano malo gore iznad
Drugo, ja sam dao sarkastican odgovor na tvoj poprilicno glup odgovor u kojem si toliku vaznost dao tim 10 minuta iz drugog poluvremena.
Trece, utakmicu sam gledao i iz te utakmice se jasno vidi zasto Barcelona nije u finalu i zasto je Chelsea tamo(sto i sam rezultat govori, jer Chelsea je ipak neporazen napustio Barcelonu).
Cetvrto, nisu imali postene prilike. Ona dva gola je nako neko dodao na kraju utakmice na rezultat i Chelsea je odjednom imao 2:2 i eto prosao u finala. Mislim, koji kurac?
Peto, slazem se sa ovim drugim dijelom zadnje recenice tvoga posta
Last edited by matsuda on 24/04/2012 23:43, edited 1 time in total.
- trcicu trceci
#12799 Re: FC Barcelona
u sezoni 98/99 su bili treci u sezoni 99/20 su bili peti, uvjek uvjek bas pri vrhu...ekipa tipa leedsaCyrax wrote:Bili su pri vrhu za one sto ih prate od dolaska ruskog mafijasa.
Last edited by trcicu trceci on 24/04/2012 23:39, edited 1 time in total.
-
ja1986
#12800 Re: FC Barcelona
hvala mojim roditeljima sto su me na vrijeme rodili da mogu uzivati u ljepoti igre Barcelone
FC BARCELONA <3