SMINKA oliti MAKE-UP

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
WildRedRose

#12776 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by WildRedRose »

isto tako je super miss sporty 240, nije bas ljubicas, vise ciklama roza( tamnija), ali je jako postojan, i ne razmazuje se :)
rinna0304

#12777 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by rinna0304 »

WildRedRose wrote:isto tako je super miss sporty 240, nije bas ljubicas, vise ciklama roza( tamnija), ali je jako postojan, i ne razmazuje se :)
imam par tih miss sporty karmina al me nervira njihov miris koliko god da volim lubenicu ne mogu da trpim da mi usne mirisu na nju, ali ako i to bude i priblizno boja koju zelim prezivjet cu miris :D
WildRedRose

#12778 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by WildRedRose »

da daaa, mirisu bas na lubenicu :D ali meni su i zbog toga super :D eto, sretno u pronalasku
ptičica

#12779 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by ptičica »

rinna0304 wrote:
maja82 wrote:
rinna0304 wrote:Mozel mi neko preporuciti neki ljubicasti karmin tamnije nijanse al da je dobro pigmentiran i postojan ? danas sam u Cm i Dm isprobavala neke al svi su mi nekako previse vodenasti i previse svjetli.. gledala sam Maybelline midnight plum al na usnama mi je nekako blijed
Mozda da probaš Rimmel Cutting Edge , nisam sigurna da li ga još imaju u ponudi ali ja sam prije par dana kupila u Didacu , malo "baca" na tamno crveni evo tu je swatch http://krklj2.wordpress.com/tag/rimmel/ , a imaš i isto od Rimmel-a Kate Moss nijansa 04 ali dosta hladna nijansa , to je to :)
eh to je taj sto hocu bas boja ko taj cutting edge :D hvala sad se bacam u potragu za njim :D
Imas Rimel Elelctric plum 300, tamniji i postojan, a nije ni puno skup. :thumbup:
Ductus Holedocus

#12780 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Ductus Holedocus »

rinna0304 wrote:
WildRedRose wrote:isto tako je super miss sporty 240, nije bas ljubicas, vise ciklama roza( tamnija), ali je jako postojan, i ne razmazuje se :)
imam par tih miss sporty karmina al me nervira njihov miris koliko god da volim lubenicu ne mogu da trpim da mi usne mirisu na nju, ali ako i to bude i priblizno boja koju zelim prezivjet cu miris :D
nisu se prije imali nikakav miris,sad ih i ja ne podnosim.
Iako jedino njihov smedji i ljubicasti (kojem ne znam broj) odgovara :o
WildRedRose

#12781 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by WildRedRose »

imal neko prijedlog koji karmin za svaki dan kupiti ? :) da ne bude 'vlazan', vise suhast, ali da nije ni upadljiv ni skoro neprimjetan , tacno taman ? :D
rinna0304

#12782 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by rinna0304 »

WildRedRose wrote:imal neko prijedlog koji karmin za svaki dan kupiti ? :) da ne bude 'vlazan', vise suhast, ali da nije ni upadljiv ni skoro neprimjetan , tacno taman ? :D
Catrice be natural 010 ili 190 po meni najbolji od ovih neupadljivih :D
WildRedRose

#12783 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by WildRedRose »

sad sam pogledala, lijepi su, ali ja bih nesto malo jace :) ako sta ne nadjem, kupim neki od ova dva, ako ne budu 'vlazni' . hvala :)
Woman

#12784 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Woman »

ja evo opet dosađujem sa elfom :D vidjela sam neke stvari snižene i taaako žarko bih naručila,al ja to ne znam sama,ne znam uopšte kako funkcioniše ta online kupovina. il nek se javi neka koja će naručivat da joj se uvalim il me naučite kako ja sama da naručim :lol:
MedenoSrce

#12785 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by MedenoSrce »

Image

Pojavio se ovaj set i kosta 90,00KM dok inace sama all about krema kosta oko 80
Michun

#12786 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

Woman wrote:ja evo opet dosađujem sa elfom :D vidjela sam neke stvari snižene i taaako žarko bih naručila,al ja to ne znam sama,ne znam uopšte kako funkcioniše ta online kupovina. il nek se javi neka koja će naručivat da joj se uvalim il me naučite kako ja sama da naručim :lol:
ides na elf UK i klikas sta ti treba. ako znas engleski za cas ces to.
i u korpi pregledas sta imas, upises aTresu i to je to...
Woman

#12787 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Woman »

Michun wrote: ides na elf UK i klikas sta ti treba. ako znas engleski za cas ces to.
a kako ću platit,trebaju li mi kakve kredite kartice?jesam laik :roll:
Michun

#12788 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

Woman wrote:
Michun wrote: ides na elf UK i klikas sta ti treba. ako znas engleski za cas ces to.
a kako ću platit,trebaju li mi kakve kredite kartice?jesam laik :roll:
pa jasta draga moja ili kreditna ili debitna...
MedenoSrce

#12789 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by MedenoSrce »

veze s vezom wrote:i medeno gdje ovo ima da se kupi

u parfumeriji Inoma sam ja pazarila ali vjerovatno ima i u drugim parfumerijama :kiss:
KiSSgirl

#12790 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by KiSSgirl »

Koliko koštaju one Art Deco kutijice za sjenu, i dođu li sjene u njoj ili se moraju posebno kupovati? I da, ima li to netko, jesu im dobre sjene?
Michun

#12791 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

KiSSgirl wrote:Koliko koštaju one Art Deco kutijice za sjenu, i dođu li sjene u njoj ili se moraju posebno kupovati? I da, ima li to netko, jesu im dobre sjene?
kutijica sama, skupa je za kutijicu (ja ufatila na snizenju daaaavno), vecina sjena su dobre.
KiSSgirl

#12792 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by KiSSgirl »

Michun wrote:
KiSSgirl wrote:Koliko koštaju one Art Deco kutijice za sjenu, i dođu li sjene u njoj ili se moraju posebno kupovati? I da, ima li to netko, jesu im dobre sjene?
kutijica sama, skupa je za kutijicu (ja ufatila na snizenju daaaavno), vecina sjena su dobre.
A otprilike koliko košta ona jedna sjena za tu kutijicu?
Michun

#12793 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

KiSSgirl wrote:
Michun wrote:
A otprilike koliko košta ona jedna sjena za tu kutijicu?
7 KM ja mislim
loria sophen

#12794 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by loria sophen »

u cm-u 4 KM
snizenje
Lilyen

#12795 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Lilyen »

Na sniženju su sad u CM-u. Ne znam tačno cijenu, ali skoro cijela paleta Art Deco je snižena.

Pitanje....zna li neko gdje se mogu nabaviti lakovi kao gel fazon. To OPI ima ali too much. :-)
Michun

#12796 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Michun »

Lilyen wrote:
Na sniženju su sad u CM-u. Ne znam tačno cijenu, ali skoro cijela paleta Art Deco je snižena.

Pitanje....zna li neko gdje se mogu nabaviti lakovi kao gel fazon. To OPI ima ali too much. :-)
treba ti lampa za to
i ima na ebay
Lilyen

#12797 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Lilyen »

treba ti lampa za to
i ima na ebay[/quote]

Svakako sam mislila lapu zbavit :-D
Ljube

#12798 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by Ljube »

Ima li surma rok trajanja? :?
vitamini

#12799 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by vitamini »

Lilyen wrote:

Ja mislim da essence ima taj lak sto ostavlja efekat geliranih noktiju. DM ili CM. :)
muhanata

#12800 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

Post by muhanata »

vitamini wrote:
Lilyen wrote:
KiSSgirl wrote:

Ja mislim da essence ima taj lak sto ostavlja efekat geliranih noktiju. DM ili CM. :)
Potpisujem!

Image

To je taj! Definitvno na ruci izgleda kao gel, super se sjaji, samo njega i kupujem :) (3,95KM u DM, kupila prošle sedmice)
Post Reply