Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
MTV

#12751 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:
MTV wrote:
afannedim wrote:BN u HD-u bar tako STB pokazuje tj lampica HD svijetli.
Ovo im je neka greska, ni blizu HD-a. Slika losija nego kad je isao u SD.
Btw BN je najavio HD kanal al nije jos pokrenut.
Trebaju Fashion Box HD i Erox HD vratiti u HD.
Za Fashion i Erox se slažem. Ovo za BN sad eto slučajno vidio
Vjerujem, poletio sam odmah da provjerim kad sam vidio tvoj post.
I na Cityju svijetli HD lampica na resiveru a slika 360p. Dok postoji City TV u 1080i.
afannedim

#12752 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Vjerujem, poletio sam odmah da provjerim kad sam vidio tvoj post.
I na Cityju svijetli HD lampica na resiveru a slika 360p. Dok postoji City TV u 1080i.[/quote]

City nemam dok se ne prešaltam na novi paket
MTV

#12753 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote:Uskoro

Pink LOL
https://youtu.be/Usict_xxgT4
Pink HA HA
https://youtu.be/ZhI0P92BDYo
blagotisenama... :skoljka:
nece ti ovo vamokodnaske, jelde da nece? :run:
52 komada imamo, IPTV nije ogranicen brojem kanala tako da ce se i ova dva naci.
Nazivi kanala malo je rec: WTF?!
MTV

#12754 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

SMEH JE UVEK U MODI! Dva nova HUMORISTIČKA KANALA u ponudi TV PINK! (VIDEO)

Kompanija Pink je odlučila da obogati svoju ponudu od 53 TV kanala sa dva, potpuno sadržajno, nova programa.

"Kompanija Pink je odlučila da obogati svoju ponudu od 53 TV kanala sa dva, potpuno sadržajno, nova programa.

Od petka 23. decembra 2016. godine u tačno 16 časova svim kablovskim operaterima u Srbiji, Bosni i Hercegovini kao i Crnoj Gori biće dostupna dva nova humoristička kanala “HA HA” i “LOL”. U nedostatku televizijskih sadržaja ovog tipa, kompanija Pink je odlučila da obogati svoju ponudu od 53 TV kanala sa dva, potpuno sadržajno, nova programa.

Iako tretiraju isti žanr, kanali su tematski različiti, te je kanal neverbalnog humora, pantomime, gegova, mimičkih i smešnih situacija “LOL” prilagođen svim uzrastima pa i najmlađim članovima porodice.

Kanal “HA HA” sa druge strane predstavlja riznicu dobre verbalne komedije, od domaćih i inostranih stand up zvezda, preko velikana srpskog glumišta poput Jelisavete Seke Sablić, Milana Laneta Gutovića i Jove Radovanovića. Kratke humorističke forme, skečevi, i sitkomi čine esenciju ovog kanala smeha.

Izvor: pink.rs

http://pink.rs/showbiz/8349/smeh-je-uve ... pink-video
Benq

#12755 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

Zeljko Mitrovic mora da je bio pijan ili na nekih drogama kad je davao imena kanalima :lol:
MTV

#12756 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Benq wrote:Zeljko Mitrovic mora da je bio pijan ili na nekih drogama kad je davao imena kanalima :lol:
Mozda je promijenio dilera pa zato. :lol:
Benq

#12757 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Benq »

MTV wrote: Mozda je promijenio dilera pa zato. :lol:
Neko mu je nesto gadno u drogu stavio :mrgreen:
semirsar

#12758 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

moji insajderi se igraju sa mnom toplo/'ladno, pas hi j... :mrgreen:
je'an veli "bice, bice jos nesto,..." a drugi ma jok, "sto si dobio, to je to, a dogodine, merebit, a mere i nebit..."
Uglavnom, LOL-o nam opasno poceo kaskat', k'o prebita raga, za T-machom :twisted:

P.S. Pinkove bolje da vise ne turaju, jerbo ce mi bit' previse srece te, pa him merebit cuhnem crveni karton na neodredjeno vrijeme :evil:
MTV

#12759 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:moji insajderi se igraju sa mnom toplo/'ladno, pas hi j... :mrgreen:
je'an veli "bice, bice jos nesto,..." a drugi ma jok, "sto si dobio, to je to, a dogodine, merebit, a mere i nebit..."
Uglavnom, LOL-o nam opasno poceo kaskat', k'o prebita raga, za T-machom :twisted:

P.S. Pinkove bolje da vise ne turaju, jerbo ce mi bit' previse srece te, pa him merebit cuhnem crveni karton na neodredjeno vrijeme :evil:
Ti si dosad odkazao Logosoft 1938101299 puta, presao na Telemach 79291477291 puta, otkazao Telemach 10472711929, presao na Logosoft 728791619002.
Brinem se za te  Image
semirsar

#12760 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:moji insajderi se igraju sa mnom toplo/'ladno, pas hi j... :mrgreen:

Ti si dosad odkazao Logosoft 1938101299 puta, presao na Telemach 79291477291 puta, otkazao Telemach 10472711929, presao na Logosoft 728791619002.
Brinem se za te  Image
:pisnuo: :pisnuo: taki sam ti ja... ali... kad presjecem sam sa sobom, tad je gotovo, znaci ne uzimati moje lajanje za zdravo i gotovo ilitiga kerovi laju a karavane prolaze, to je samo tako naizgled, na kraju bidne sta bidne, odnosno po mom, jer pare su moje dok su u mene :evil:

Inace, kak'si kak'ti meni, ima li stogod novog, slusa li samsung veliki, a bezbeli i mali Image
MTV

#12761 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote:
MTV wrote: Ti si dosad odkazao Logosoft 1938101299 puta, presao na Telemach 79291477291 puta, otkazao Telemach 10472711929, presao na Logosoft 728791619002.
Brinem se za te  Image
:pisnuo: :pisnuo: taki sam ti ja... ali... kad presjecem sam sa sobom, tad je gotovo, znaci ne uzimati moje lajanje za zdravo i gotovo ilitiga kerovi laju a karavane prolaze, to je samo tako naizgled, na kraju bidne sta bidne, odnosno po mom, jer pare su moje dok su u mene :evil:

Inace, kak'si kak'ti meni, ima li stogod novog, slusa li samsung veliki, a bezbeli i mali Image
Je..no, jedan clan vamilije se polomio prije cca mjesec dana, pa sam stalno oko njega. Ispusna masina mi je ovaj forum :lol:
Sto se tice velikog i malog rade super. Prvi 11 mjeseci, drugi skoro 6 godina na obadva rade FHD kanali (npr. Eurosport 1 HD i Eurosport 2 HD) bez ijedne jedine kockice, fiksni super, s vremena na vrijeme download malo padne i to je to. Sto se kanala tice moze bolje, ima dobrih kanala koji nisu "Telemach exkluziv". Al eto od ukupno 224 kanala, 53 uskoro 55 pinka ipak nije pola programske sheme kao kod nekih :zoka:
semirsar

#12762 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote:
MTV wrote: Ti si dosad odkazao Logosoft 1938101299 puta, presao na Telemach 79291477291 puta, otkazao Telemach 10472711929, presao na Logosoft 728791619002.
Brinem se za te  Image

Je..no, jedan clan vamilije se polomio prije cca mjesec dana, pa sam stalno oko njega. Ispusna masina mi je ovaj forum :lol:
Sto se tice velikog i malog rade super. Prvi 11 mjeseci, drugi skoro 6 godina na obadva rade FHD kanali (npr. Eurosport 1 HD i Eurosport 2 HD) bez ijedne jedine kockice, fiksni super, s vremena na vrijeme download malo padne i to je to. Sto se kanala tice moze bolje, ima dobrih kanala koji nisu "Telemach exkluziv". Al eto od ukupno 224 kanala, 53 uskoro 55 pinka ipak nije pola programske sheme kao kod nekih :zoka:
Auuu, ti meni pa skoro imovinski karton izdeklamira, e kad bi i politicari nam u naske bili tako agilni :evil: :lol:
kad rekoh mali, mislio na A5 jer i njeg si skoro kupio, zamisli,, ista firma :mrgreen:

P.S. zao mi je zbog lomova u familiji, nadam se da ce sve dobro zavrsit i malo pametnije se bit pa se cuvati bolje ubuduce :thumbup:
MTV

#12763 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: Auuu, ti meni pa skoro imovinski karton izdeklamira, e kad bi i politicari nam u naske bili tako agilni :evil: :lol:
kad rekoh mali, mislio na A5 jer i njeg si skoro kupio, zamisli,, ista firma :mrgreen:

P.S. zao mi je zbog lomova u familiji, nadam se da ce sve dobro zavrsit i malo pametnije se bit pa se cuvati bolje ubuduce :thumbup:
Tacnije A5 (2016) :lol: :thumbup:
Kao da ne znas i za manji TV pored velikog.

Hvala, pa eto slijede fizikalne, produzivanje bolovanja...

P.S. Odoh sad nastavit gledat Prvu TV i hum. seriju Kuhinja.
P.S.S. Android Box i Orion TV aplikacija. Njet Telemach
semirsar

#12764 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
semirsar wrote: Auuu, ti meni pa skoro imovinski karton izdeklamira, e kad bi i politicari nam u naske bili tako agilni :evil: :lol:

Tacnije A5 (2016) :lol: :thumbup:
Kao da ne znas i za manji TV pored velikog.

Hvala, pa eto slijede fizikalne, produzivanje bolovanja...

P.S. Odoh sad nastavit gledat Prvu TV i hum. seriju Kuhinja.
P.S.S. Android Box i Orion TV aplikacija. Njet Telemach
:mrgreen: uzivaj u tijem kerefekama :thumbup:
MTV

#12765 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

Slika nije na nivou kao preko Lolinog resivera al zato nestopa, netrza jer ide preko aplikacije Orion Telekoma.

Hvala, hocu. :thumbup:
afannedim

#12766 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV de mi reci ovo. Konto preci sutra na trio logo paket sa dodacima i cifra na dvije godine 62 KM. Tako dobih od njih računicu i slažem se al mi na to dodati još i trošak telefona neki hoće na tu cifru
wizzard

#12767 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by wizzard »

Pozdrav svima,

Budući da bi trebao uzeti paket Interneta i digitalne televizije, šta je ono što predlažete kao best buy opciju i kojeg operatera? (Telemach, LOL, MojaTV...ili nešto treće)

Hvala!
al-em

#12768 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by al-em »

Moja tv ti je najgora.

A ako gledas tv, telemah ima bolju ponudu od logosofta, plus opciju da na kompjuteru gledas tv. Internet i tehnicka sluzba su tu negdje.
semirsar

#12769 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

al-em wrote:Moja tv ti je najgora.

A ako gledas tv, telemah ima bolju ponudu od logosofta, plus opciju da na kompjuteru gledas tv. Internet i tehnicka sluzba su tu negdje.
Ispravak netocnog navoda, barem iz mog ugla gledanja, a u vezi "gledanja tv na racunaru, mobilnom, itd... sve to ima i LOL, mada ni izdaleka kvalitetno k'o na T-machu, ali opcija je tu, samo jos da je unaprijede, prije svega mislim na listu kanala. Internet, opet iz mog ugla, odnosno moje mikrolokacije na Dobrinji, a tuj je LOL daleko stabilniji. Svojevremeno sam pobjeg'o sa T-macha glavom bez obzira, upravo zbog nestabilnosti interneta. Tehnicka... e tu nemam nikakvog iskustva, Fala Bogu, ono malo problema sto sam imao je tako rijetko bilo i brzo odradjeno da ne znam sta vise reci :mrgreen: T-mach ima podrsku na forumu, doduse neoficijelnu, ali itekako veliku podrsku. :thumbup:
LOL je svoju na nasu zalost izgubio i to im je veliki minus :roll:
MTV

#12770 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

afannedim wrote:MTV de mi reci ovo. Konto preci sutra na trio logo paket sa dodacima i cifra na dvije godine 62 KM. Tako dobih od njih računicu i slažem se al mi na to dodati još i trošak telefona neki hoće na tu cifru
Na tu cijenu ti se doda onoliko koliko pricas.
Npr.
Kad zoves fiksni cijena uspostave je 0,03 feninga i mozes pricati 1500 minuta. Svaki put kad biras fiksni naplati ti 0,03 feninga.

Za mobilnu tu ti je sluplje, meni dodje 2,3 marke vise na cijenu Logo Trio sa dodatnim resiverom a mozda se prica 10-15 minuta u mjesecu.
semirsar

#12771 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

MTV wrote:
afannedim wrote:MTV de mi reci ovo. Konto preci sutra na trio logo paket sa dodacima i cifra na dvije godine 62 KM. Tako dobih od njih računicu i slažem se al mi na to dodati još i trošak telefona neki hoće na tu cifru
Npr.
Kad zoves fiksni cijena uspostave je 0,03 feninga i mozes pricati 1500 minuta. Svaki put kad biras fiksni naplati ti 0,03 feninga.

Za mobilnu tu ti je sluplje, meni dodje 2,3 marke vise na cijenu Logo Trio sa dodatnim resiverom a mozda se prica 10-15 minuta u mjesecu.
i da dodam, da ako tebe zvrkne s fiksnog na fiksni, nece nista, ama bas nista platit, ja mu garantujem :mrgreen:
MTV

#12772 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

wizzard wrote:Pozdrav svima,

Budući da bi trebao uzeti paket Interneta i digitalne televizije, šta je ono što predlažete kao best buy opciju i kojeg operatera? (Telemach, LOL, MojaTV...ili nešto treće)

Hvala!
Sve zavisi sta volis od kanala da gledas, da li su to SK, Prva, b92, Cinestar premiere, Grand, Ultra, HBO, Cinemax za tebe je Telemach, ako volis 52 pinka, arene logosoft je za tebe.
Internet Telemacha i Logosofta miljama ispred Moje TV.

Paket interneta i televiziju kod Logosofta na akciji je 35 KM a stara cijena 41 KM. Na to dodas 4 KM za drugi HD resiver ako ti treba za drugi TV.
http://www.logosoft.ba/logo-duo-plus

Ako ti treba brzi net mozes uzet Logo Trio i ako nekoristis fiksni telefon isti ti nece biti naplacen.
http://www.logosoft.ba/logo-trio
Na akciji je za 41 KM na sljedece dvije godine inace stara cijena je 47 KM.

Sto se tehnicke sluzbe tice imao sam 4-5 intervencije u periodu 2012-2016.
Prijavis kvar pokusaju ga odmah srediti ako je nesto riknulo sutra ujutro dolaze i zovu da se nakave.
MTV

#12773 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

semirsar wrote: i da dodam, da ako tebe zvrkne s fiksnog na fiksni, nece nista, ama bas nista platit, ja mu garantujem :mrgreen:
Logicno Image

Nego oko onog sto te zezaju tvoji insajderi, bolje nista da nebude do kraja godine nego da ubace Mali Mokri Lug TV SD i Vrbanja Gornja HD.
U ovom mjesecu se dodali par dobrih kanala za nas koji nismo i na TM:
- Cinestar TV
- Viasat Nature
- Trace Sport & Stars HD
Jedino ako bi ostali na tom putu al vrj ce doci (nazalost) LOL i Ha Ha pink.
afannedim

#12774 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

MTV wrote:
Npr.

Ma to je ništa sitno. :lol: a mob i ne zivkam hvala ti svakako.
afannedim

#12775 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

semirsar wrote:
MTV wrote:
Npr.

i da dodam, da ako tebe zvrkne s fiksnog na fiksni, nece nista, ama bas nista platit, ja mu garantujem :mrgreen:
Ne vjerujem ti :lol: :lol: :thumbup:
Post Reply