http://www.youtube.com/watch?v=FZg91mR72Nc

Svako ubistvo je užasno, ali zar nije Palestinka imala nož u ruci u ovom slučaju? Neko od Izraelaca više puta viče "Baci nož!".ABH017 wrote:http://m.avaz.ba/clanak/251292/video-iz ... og-razloga
Koliko je samo ovakvih slučajeva. Bolno podsjeća na Bijeljinu, Zvornik, Prijedor, Višegrad, Foču 1992.
Kad je ovo snimljeno i u kom gradu?ABH017 wrote:http://m.avaz.ba/clanak/251292/video-iz ... og-razloga
Koliko je samo ovakvih slučajeva. Bolno podsjeća na Bijeljinu, Zvornik, Prijedor, Višegrad, Foču 1992.
Čudo mi da nisu tenk upalili zbog noža.derion wrote:Svako ubistvo je užasno, ali zar nije Palestinka imala nož u ruci u ovom slučaju? Neko od Izraelaca više puta viče "Baci nož!".ABH017 wrote:http://m.avaz.ba/clanak/251292/video-iz ... og-razloga
najbolje je da u najvecem koncetracionom logoru na svijetu namazu guzice i ociste vratove jerbo bi tad bilo po volji cionisifilicnoj "lijevo liberalnoj" "raji" sa foruma i dijaspori koja je odjebala sa kesom na zapad pa se boje da im ekstra dinar za izdrkavanje BMWom ne bi izbio koji izbjeglica koji je istjeran tomahawk-demokratijom.....aratet wrote:Opet Izrael granatirao neduzne dzihadiste.
Iskreno, zao mi je sto su je ubili, mada ne znam situaciju vjerujem da je bilo nekog jakog razloga jer bi to bilo u svim medijima.ABH017 wrote:Čudo mi da nisu tenk upalili zbog noža.derion wrote:Svako ubistvo je užasno, ali zar nije Palestinka imala nož u ruci u ovom slučaju? Neko od Izraelaca više puta viče "Baci nož!".ABH017 wrote:http://m.avaz.ba/clanak/251292/video-iz ... og-razloga
Jel Izrael zasluzan sto je Gaza zatvorena?commendatore wrote:najbolje je da u najvecem koncetracionom logoru na svijetu namazu guzice i ociste vratove jerbo bi tad bilo po volji cionisifilicnoj "lijevo liberalnoj" "raji" sa foruma i dijaspori koja je odjebala sa kesom na zapad pa se boje da im ekstra dinar za izdrkavanje BMWom ne bi izbio koji izbjeglica koji je istjeran tomahawk-demokratijom.....aratet wrote:Opet Izrael granatirao neduzne dzihadiste.
Jel ti čitaš svoj post? O čemu pričaš?aratet wrote:Iskreno, zao mi je sto su je ubili, mada ne znam situaciju vjerujem da je bilo nekog jakog razloga jer bi to bilo u svim medijima.ABH017 wrote:Čudo mi da nisu tenk upalili zbog noža.derion wrote: Svako ubistvo je užasno, ali zar nije Palestinka imala nož u ruci u ovom slučaju? Neko od Izraelaca više puta viče "Baci nož!".
Ovakve kao ona treba hapsiti i dobro ispitati ko ju je vrbovao da cini tako gnusna djela.
Palestinske zene su postale poznate po ovim situacijama, ides malo glumatati pred nekog Izraelca kako ti treba pomoc i on kada skrene paznju dobije noz, totalno neljudski.
Ja sam rekao da ne opravdavam ubistvo, iako ne znamo razlog, niko nije stavio nikakav link o tome?ABH017 wrote: Jel ti čitaš svoj post? O čemu pričaš?
Djevojku (taman da je i imala nož) opkolilo 10 specijalaca naoružanih do zuba i ubijaju je rafalom.
I ti optužuješ djevojku. Opravdavaš svirepo ubistvo, sa nekim insinuacijama.
Da si ostao pri tome da je treba uhapsiti, ako je sumnjiva, ispitati, pa OK. Vidjeti ima li ikakvog razloga zadržati je u pritvoru, pa onda na sud i to je to. Ali... Ti opravdavaš svirepo ubistvo, sa nekakvim situacijama, koje su se nekad desile.
Po meni je takvo razmišljanje krvoločno i fašističko, puno predrasuda, pa se ti ljuti do neba.
Hajde ba nisu to Bosnjaci pa da i pod agresijom rade ovakve stvar:insomnia78 wrote:Gledam neki dan snimak
Otac i djecacic od mozda pet godina, mada mislim i manje. Ispred njih izraelska patrola
Otac salje malog, koji u ruci nosi palestinsku zastavu prema vojnicima
Dijete je toliko malo da ne shvata o cemu je uopste rijec u jednom trenutku mu vojnik pruza ruku i malac se rukuje sa njim. Kasnije ga "otac" uspije nagovoriti da podigne kamen, i da ga baci u pravcu vojnika
Ono, da se najezis.insomnia78 wrote:Gledam neki dan snimak
Otac i djecacic od mozda pet godina, mada mislim i manje. Ispred njih izraelska patrola
Dijete je toliko malo da ne shvata o cemu je uopste rijec u jednom trenutku mu vojnik pruza ruku i malac se rukuje sa njim. Kasnije ga "otac" uspije nagovoriti da podigne kamen, i da ga baci u pravcu vojnika
Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us.
aratet wrote:Ono, da se najezis.insomnia78 wrote:Gledam neki dan snimak
Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us.

BHCluster wrote:
Peace will come when Israel stops building illegal settlements on occupied Palestinian territory.
Znaju oni sta rade.
For many Palestinians, Israel settlement work the only option
"It is not an organized working environment and at the end of the day, Palestinian workers are being exploited."aratet wrote:For many Palestinians, Israel settlement work the only option
BHCluster wrote:"It is not an organized working environment and at the end of the day, Palestinian workers are being exploited."aratet wrote:For many Palestinians, Israel settlement work the only option
Around 36,000 Palestinians work in settlements in the occupied West Bank, many in construction, earning up to three times as much as the average Palestinian wage.