Jeste, ali ako se rijese Higuaina, Kake, Pepea i jos nekih imena koja se spominju, pa se dovede, recimo, jedan Cavani, pa neki veznjak (npr.Isco), pa Bale.....i onda imas novog trenera, i on ima nekog svog igraca kojeg zeli dovesti, onda je to vise od osvjezavanja ekipe.LSD wrote:Ja mislim obratno...Barci treba cistka, a Realu "refresh" jer imaju relativno mladu ekipu....razlika u tome je što Perez vec sad povlaci konkretne poteze (Cavani i još neki o kojima se prica), dok Rosell mlati praznu slamu i hvali se finansijskim izvještajima, skracenjima dugaTomahawk11 wrote:Pa znalo se da slijedi velika cistka u Madridu. Ide Mourinho, a s njim se zavrsava i era pojedinih igraca u Madridu koji nisu pokazali dovoljno. Isli bi i da je ostao Mourinho, ovako ce kao bonus ici i neki na kojima je Mourinho gradio svoju taktiku.
Ekipa se mora osvjeziti, pa i Barcelona radi refresh ove sezone (moraju!), sad sto ce se u Realu malo pretjeratidok mu ekipa polako tone vec drugu godinu.
Za Barcu sam vec rekao, a stoji i to sto ti kazes. U opasnosti su da im ovi sheikovci uzmu Neymara, moraju uzeti golmana, treba i u odbrani traziti rijesnja....puno posla, a za sve treba puno love. Vidjecemo koliko je izvodljivo.