Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ductus Holedocus wrote:jes da je tema sminka,ali moze i ovo
Imate li problema sa potkoznim bubuljicama ili ste imali,i kako ih rijesiti?
Meni iskacu tako bolne ,koje su nevjerovatno ispupcene Cak su mi na bradi i obrazu ostali neki modri oziljci
Osim toga,sta je najbolje da ciscenje pora,moze cak i iz kucne radinosti
ovo ti je vezano sa hormonima...ali zaozbiljno.
a za pore - samo para, kamilica i lagano pritisni
highlighter a da nije skup imas u cm,catrice.pise prime and fine.
oko 10 km.nije jak,onako fin za dan.a imaju stalno i essence i catrice izbacuju u sklopu ovih LE kolekcija,koje stancaju ko na traci.ima sad essence ovaj isto fin,imam ja onako na zlacano se presijava.
zna li neko gdje u sarajevu ima kupiti Golden Rose kozmetike.imala sam neke sjene od njih i potrosila i ne mogu naci vise.i jedno me rumenilo zanima..vidim ima reklama na onom tramvaju a ne pise dje kupit
anelie wrote:highlighter a da nije skup imas u cm,catrice.pise prime and fine.
oko 10 km.nije jak,onako fin za dan.a imaju stalno i essence i catrice izbacuju u sklopu ovih LE kolekcija,koje stancaju ko na traci.ima sad essence ovaj isto fin,imam ja onako na zlacano se presijava.
zna li neko gdje u sarajevu ima kupiti Golden Rose kozmetike.imala sam neke sjene od njih i potrosila i ne mogu naci vise.i jedno me rumenilo zanima..vidim ima reklama na onom tramvaju a ne pise dje kupit
anelie wrote:highlighter a da nije skup imas u cm,catrice.pise prime and fine.
na kojoj pijaci ima koliko-toliko dobar izbor?
nisam iz sa,pa kad odem,da znam gdje da odem,da ne trazim svukud.sjecam se da sam prije vidjala na otoci neke GR lakove,onako u korpi istresene,ne sjecam se da sam sminku vidjela..
Ductus Holedocus wrote:jes da je tema sminka,ali moze i ovo
Imate li problema sa potkoznim bubuljicama ili ste imali,i kako ih rijesiti?
Meni iskacu tako bolne ,koje su nevjerovatno ispupcene Cak su mi na bradi i obrazu ostali neki modri oziljci
Osim toga,sta je najbolje da ciscenje pora,moze cak i iz kucne radinosti
probaj praviti piling sa sodom bikarbonom,ja to cesto radim
Nisrin wrote:.........., ali ja vise volim kremasta rumenila!
Odavno želim probati neko kremasto rumenilo.Neka preporuka?
U dm-u sam viđala samo alverde i essence, ali čini mi se da nisu mat pa mi ne bi odgovarala.
U dm-u sam viđala samo alverde i essence, ali čini mi se da nisu mat pa mi ne bi odgovarala.
Ja imam kremasto rumenilo MANHATTAN i traje mi vec dugooo, a slabo se trosi svaki dan ga stavljam, neka je roskasta nijansa, bas je postojano na licu i ja ga kupila na nekoj akciji za 7 KM, mislim da je oko 12-13 KM inace
ej, imam ti ja ovo - dobila kad sam kupovala nesto. poklonim ti ako si u Sa, da probas.
manhattan clearface perfect,je li ne postoji u drugoj boji sem bež?
u dm-u i cm-u sam samo tu vidjela.Uzela sam bez,nemam pojma sto..I da vam ne pricam kako sam lijepa
ej, imam ti ja ovo - dobila kad sam kupovala nesto. poklonim ti ako si u Sa, da probas.
Hvala, živim u Sa.tako da mi se javi kad budeš slobodna na pp pa ćemo se dogovoriti.
Mozel mi neko preporuciti neki ljubicasti karmin tamnije nijanse al da je dobro pigmentiran i postojan ? danas sam u Cm i Dm isprobavala neke al svi su mi nekako previse vodenasti i previse svjetli.. gledala sam Maybelline midnight plum al na usnama mi je nekako blijed
rinna0304 wrote:Mozel mi neko preporuciti neki ljubicasti karmin tamnije nijanse al da je dobro pigmentiran i postojan ? danas sam u Cm i Dm isprobavala neke al svi su mi nekako previse vodenasti i previse svjetli.. gledala sam Maybelline midnight plum al na usnama mi je nekako blijed
Mozda da probaš Rimmel Cutting Edge , nisam sigurna da li ga još imaju u ponudi ali ja sam prije par dana kupila u Didacu , malo "baca" na tamno crveni evo tu je swatch http://krklj2.wordpress.com/tag/rimmel/ , a imaš i isto od Rimmel-a Kate Moss nijansa 04 ali dosta hladna nijansa , to je to
rinna0304 wrote:Mozel mi neko preporuciti neki ljubicasti karmin tamnije nijanse al da je dobro pigmentiran i postojan ? danas sam u Cm i Dm isprobavala neke al svi su mi nekako previse vodenasti i previse svjetli.. gledala sam Maybelline midnight plum al na usnama mi je nekako blijed
Mozda da probaš Rimmel Cutting Edge , nisam sigurna da li ga još imaju u ponudi ali ja sam prije par dana kupila u Didacu , malo "baca" na tamno crveni evo tu je swatch http://krklj2.wordpress.com/tag/rimmel/ , a imaš i isto od Rimmel-a Kate Moss nijansa 04 ali dosta hladna nijansa , to je to
eh to je taj sto hocu bas boja ko taj cutting edge hvala sad se bacam u potragu za njim