ljudi avaz
njima ne vjerujem kad kazu nebo je plavo a kamoli nesto drugo
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#12752 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ismir se zahvalio Oliveiri, vozdra
Hajde sad Turkeš
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#12753 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Drug iz kluba mi rece da je Ismir skroz okrenuo plocu. Doslovno drugi covjek u odnosu na period za vrijeme Ajle i prije.
Ne znam je li Maminjo taj koji je uticao na njegovu preobrazbu, ili je ipak skontao da ne moze biti debil sto mi je manje vjerovatna cinjenica, ali Bgm ovom vjerujem i znam da ne baca bombe.
Tako da... Na hajr. Eto posto kupio po to prodao, nadam se i da je ovo s Oliveriom simbolican znak njegovog odmicanja od prijasnjeg bahatog neinteligentnog Ismira.
Svakako ce i njegovi potezi pokazati sve. Vidjecemo po cijenama karata, imenovanjima osoblja itd da li je zaista tako ili je to samo trenutni privid.
Ne znam je li Maminjo taj koji je uticao na njegovu preobrazbu, ili je ipak skontao da ne moze biti debil sto mi je manje vjerovatna cinjenica, ali Bgm ovom vjerujem i znam da ne baca bombe.
Tako da... Na hajr. Eto posto kupio po to prodao, nadam se i da je ovo s Oliveriom simbolican znak njegovog odmicanja od prijasnjeg bahatog neinteligentnog Ismira.
Svakako ce i njegovi potezi pokazati sve. Vidjecemo po cijenama karata, imenovanjima osoblja itd da li je zaista tako ili je to samo trenutni privid.
-
last mohicans
#12754 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mogući protivnici FK Sarajevo: Virtus (San Marino), Liepaja (Latvija), Ilves (Finska), Santa Coloma (Andora), Connah (Vels), Bohemians (Republika Irska), Stjarnan (Island), Europa (Gibraltar), Inter Turku (Finska), Malisheva (Kosovo), Yelimay (Kazahstan), Dinamo Tirana (Albanija), Hegelmann (Litvanija), Penybont (Vels), Runavik (Farska Ostrva), Sileks (Sjeverna Makedonija), Mornar (Crna Gora), Glentoran (Sjeverna Irska), Marsaxlokk (Malta), Kalju Nomme (Estonija), Caernarfon (Vels), Mondorf (Luksemburg), OFK Petrovac (Crna Gora).
- Maharadza
#12755 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Daj Bože da se stvarno promijenio ali ipak mislim da ostaje onaj isti stari...F&N wrote: ↑26/05/2026 11:33 Drug iz kluba mi rece da je Ismir skroz okrenuo plocu. Doslovno drugi covjek u odnosu na period za vrijeme Ajle i prije.

-
last mohicans
#12756 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
SS.ba spominje nakon Ognjena Zarića iz Austrije, al kao pod ugovorom, traze 500000 eura za tog lika. Spekulacije su pocele..