Levski.leo karan wrote:Imam jednu dilemu pred spavanje sad,
ako je neko upucen da mi kaze otprilike, ako je to moguce, ko je jaci, Maribor ili Levski?
cisto da znam hoce li ovi Bugari ubit brasno u nama sutra![]()
BH klubovi u Evropi - 2012/13
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#1276 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
-
pOZz
#1277 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ne govorite mu da je Levski bolji, neće zaspat svu noć.leo karan wrote:Imam jednu dilemu pred spavanje sad,
ako je neko upucen da mi kaze otprilike, ako je to moguce, ko je jaci, Maribor ili Levski?
cisto da znam hoce li ovi Bugari ubit brasno u nama sutra
Edit: Već @cyprus zajeb'o plan.
- kokuz_sa
#1278 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
sta je s kolegom malovcicem nikako da se javi na ovu temu 
- amoninan
#1279 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Naspite mu sad čašu toplog mlijeka, i na kocku šećera valerijane
- cyprus
#1280 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Najbolje je surovopOZz wrote:Ne govorite mu da je Levski bolji, neće zaspat svu noć.leo karan wrote:Imam jednu dilemu pred spavanje sad,
Edit: Već @cyprus zajeb'o plan.
- hypko_nurko
#1281 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
ima gazu na bazenimakokuz_sa wrote:sta je s kolegom malovcicem nikako da se javi na ovu temu
-
todd_smith
#1282 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Nemamo mi sta pricati sa onom narandzastom rugobomcyprus wrote:Nego, kakvi su vam ono dresovi?Bolju sam ja majicu za fizičko imo
- ledeni_caj
#1283 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ne moze proci ni jedna tekma bez keme kakav je samo utisak ostavio u ovih par sedmica. To je ljudska gromada. 
- moa
#1284 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
nogomet nam je u krcu.
- Impavidus
#1285 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Zavisi kako završi utakmica sutra, tako će se i kretati priče ko je jači.leo karan wrote:Imam jednu dilemu pred spavanje sad,
-
leo karan
#1286 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
lopta je okruglamoa wrote:nogomet nam je u krcu.
- So What!
#1287 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Navijač sam Sarajeva, ali sam večeras srcem navijao za Želju jer jebiga ipak predstavljaju moju naciju na jednom takmičenju i treba naviajti za njih sa ipak nekom malom dozom ljubomore i zavisti, ali vjerujem da je to prirodno.
Uglavnom porijeklom nisam iz Sarajeva, ali još kao klinac sam počeo navijati za ovaj klub jerje meni oduvijek imao ono nešto što Đeljo nije. Neki neobjašnjv filing uglavnom, mada respektujem želju kao sportski sastav.
Nakon rata treba biti realan pa priznati da je Sarajaevo kada su Evropski kupovi u pitanju mnogo uspješnije od Želje iz razloga jer su jednom igrali play off za Ligu Prvaka, a jednom im je za dlaku pobjegla grupna faza Evropske lige. Damire Hadžiću i dans dan imam noćne more od one tvoje situacije sam pred protivničkim golom i pogodi čovjek stativu. A da je pogodio danas bi Sarajevo imalo da ništa upisan nastup u Evropa Ligi.
Željo je zadnje dvije godine NATO, dupla kruna i deklasirali su protivnike u našoj Premijer ligi, ali zaista nakon pokazanog u prošloj sezoni vjerovao sam da imamo klub za Evropsku scenu. Večeras su samo pokazali da čak klub koji je superioran u svojoj državi ne može da pobjedi ili da ništa ljudski odigra tekmu protiv tima iz prosječne lige.
Ovo ne govorim iz pakosti, govorim samo objektivno i zbog ljubavi prema svojoj zemlji i fudbalu, da mi je žao da smo daleko daleko iza prosjeka. Svaka čast za FACETV na otkupu prava, ali oni su napravili spektakl kao da se igra finale, a ne obična kvalifikacijska utkamica koja nema neko pretjerano značenje.
Zamjerka ide i na Almira Kurta, trebali su malo profesionalnije i studio, a i voditelja da odrade. Ostalo je sve super bilo. Marjan u svom stilu, možete ga voliti ili mrziti, ali je odradio fenomenalan posao.
Uglavnom porijeklom nisam iz Sarajeva, ali još kao klinac sam počeo navijati za ovaj klub jerje meni oduvijek imao ono nešto što Đeljo nije. Neki neobjašnjv filing uglavnom, mada respektujem želju kao sportski sastav.
Nakon rata treba biti realan pa priznati da je Sarajaevo kada su Evropski kupovi u pitanju mnogo uspješnije od Želje iz razloga jer su jednom igrali play off za Ligu Prvaka, a jednom im je za dlaku pobjegla grupna faza Evropske lige. Damire Hadžiću i dans dan imam noćne more od one tvoje situacije sam pred protivničkim golom i pogodi čovjek stativu. A da je pogodio danas bi Sarajevo imalo da ništa upisan nastup u Evropa Ligi.
Željo je zadnje dvije godine NATO, dupla kruna i deklasirali su protivnike u našoj Premijer ligi, ali zaista nakon pokazanog u prošloj sezoni vjerovao sam da imamo klub za Evropsku scenu. Večeras su samo pokazali da čak klub koji je superioran u svojoj državi ne može da pobjedi ili da ništa ljudski odigra tekmu protiv tima iz prosječne lige.
Ovo ne govorim iz pakosti, govorim samo objektivno i zbog ljubavi prema svojoj zemlji i fudbalu, da mi je žao da smo daleko daleko iza prosjeka. Svaka čast za FACETV na otkupu prava, ali oni su napravili spektakl kao da se igra finale, a ne obična kvalifikacijska utkamica koja nema neko pretjerano značenje.
Zamjerka ide i na Almira Kurta, trebali su malo profesionalnije i studio, a i voditelja da odrade. Ostalo je sve super bilo. Marjan u svom stilu, možete ga voliti ili mrziti, ali je odradio fenomenalan posao.
-
Zgec Lezda
#1288 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Ne mogu da vjerujem da u reprezentaciji imamo igrace koji igraju u ovoj ligi.
-
todd_smith
#1289 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Pa gdje ce nam fudbal napredovati kada je nekim navijacima Sarajeva uspjeh da Zeljo popusi 5-6, i isto tako za plave 
- hodža
#1290 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
leo karan wrote:lopta je okruglamoa wrote:nogomet nam je u krcu.
od ovoga sve počinje
Last edited by hodža on 19/07/2012 00:19, edited 1 time in total.
- ledeni_caj
#1291 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Eh da, bice da je do navijaca opet sto je fudbal propao.
- Pokerboy11
#1292 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Svaka castSo What! wrote:Navijač sam Sarajeva, ali sam večeras srcem navijao za Želju jer jebiga ipak predstavljaju moju naciju na jednom takmičenju i treba naviajti za njih sa ipak nekom malom dozom ljubomore i zavisti, ali vjerujem da je to prirodno.
Last edited by Pokerboy11 on 19/07/2012 00:20, edited 1 time in total.
-
Ripicipi
#1293 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Jasta, sigurno je zbog togatodd_smith wrote:Pa gdje ce nam fudbal napredovati kada je nekim navijacima Sarajeva uspjeh da Zeljo popusi 5-6, i isto tako za plave
-
sistematski pregled
#1294 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Zbog toga je sigurno. Mislim da si pronašao izvor problema. Eto još samo to da eliminišemo i haraćemo evropom.todd_smith wrote:Pa gdje ce nam fudbal napredovati kada je nekim navijacima Sarajeva uspjeh da Zeljo popusi 5-6, i isto tako za plave
- emigrazione
#1295 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Kakve to veze ima majke ti, pa naravno da cu se radovati vecerastodd_smith wrote:Pa gdje ce nam fudbal napredovati kada je nekim navijacima Sarajeva uspjeh da Zeljo popusi 5-6, i isto tako za plave
- Mračajski proto
#1296 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Jesi l' vidio kad su navijači Sarajeva sva čet'ri gola uvalili željezničmaru ?todd_smith wrote:Pa gdje ce nam fudbal napredovati kada je nekim navijacima Sarajeva uspjeh da Zeljo popusi 5-6, i isto tako za plave
-
SveCeBitiUredu
#1297 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Prije večerašnje i sutrašnje utakmice sam predviđao debakl oba sarajevska kluba, zbog ovog večerašnjeg mi je izuzetno drago, a za sutra priželjkujem demant. Odavno nisam pogodio sve što predvidim, pa se uzdam u nastavak tradicije 
- BHF_Manijak
#1298 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
A u picku maternu!
Iskreno, nisam se ovome nadao, posebno ne nakon prvog poluvremena. Znao sam da su ljudi kvalitetniji, pa prodase igraca za 2 mil eura, a mi ne mozemo ni za 500-600 hiljada, ali da cemo se ovako jeftino prodati, eh tome se nisam nadao. Odigras jako dobro prvo poluvrijeme, posebno nazad, gdje ne dozovolis protivniku da se razmase i onda ljud udju u drugi poluvakat i hladno ti zabiju 4 komada nakon naivnih gresaka odbrane, tacnije Jadranka. Uzas.
U ovoj utakmici se vidio profesionalizam protivnickog tabora, gdje su ljudi do u detalje izanaliziali igru protivnika, zatvorili kljucne igrace, jednostavno znali sta treba raditi...Jebiga nije isto protiv GOSK-a, Slobode i evropske ekipe, vjecna razlika
Fakat ne bih sad da izvlacim neke floskule tipa nas fudbal je u qrcu i slicno, jednostavno za ovo nema opravdanja. I to stmo dobili, lafo, najlakseg moguceg protivnika, sta reci da je doso neko drugi?
Jebaji ga, bez ulaganja nema ni profita, a mi nemamo sta uloziti. Mi za dzaba dovodimo igrace i nadamo se nekoj nafaci, ne moze. Ne krivim tu Zelju, jer nema se sta uloziti, nema se odakle platiti igrac da dodje za 400-500 hiljada eura, a dokle god je tako nadat cemo se ludoj sreci u zrijebu (mada evo vidimo da ni to ne pomaze) i ludoj sreci u utakmici kao onda sa Serifom...
Rezultat nije realan, a nisam se iskreno ni nado da motzemo sacuvati nulu sa poluvremena, ipak preiskusna jeovo ekipa da ne zavali bar jedan gol ekipi iz 115 lige svijeta, ali kako rekoh nisam se nado ni 4 komada, koja su fakat glupo primljena.
Osvjetlati obraz u revansu i to je to, hajmo Jovo nanovo, opet ici po bh selendrama i igrati cemer ligu, no jebaji je, nemamo druge ni bolje.
Iskreno, nisam se ovome nadao, posebno ne nakon prvog poluvremena. Znao sam da su ljudi kvalitetniji, pa prodase igraca za 2 mil eura, a mi ne mozemo ni za 500-600 hiljada, ali da cemo se ovako jeftino prodati, eh tome se nisam nadao. Odigras jako dobro prvo poluvrijeme, posebno nazad, gdje ne dozovolis protivniku da se razmase i onda ljud udju u drugi poluvakat i hladno ti zabiju 4 komada nakon naivnih gresaka odbrane, tacnije Jadranka. Uzas.
U ovoj utakmici se vidio profesionalizam protivnickog tabora, gdje su ljudi do u detalje izanaliziali igru protivnika, zatvorili kljucne igrace, jednostavno znali sta treba raditi...Jebiga nije isto protiv GOSK-a, Slobode i evropske ekipe, vjecna razlika
Fakat ne bih sad da izvlacim neke floskule tipa nas fudbal je u qrcu i slicno, jednostavno za ovo nema opravdanja. I to stmo dobili, lafo, najlakseg moguceg protivnika, sta reci da je doso neko drugi?
Jebaji ga, bez ulaganja nema ni profita, a mi nemamo sta uloziti. Mi za dzaba dovodimo igrace i nadamo se nekoj nafaci, ne moze. Ne krivim tu Zelju, jer nema se sta uloziti, nema se odakle platiti igrac da dodje za 400-500 hiljada eura, a dokle god je tako nadat cemo se ludoj sreci u zrijebu (mada evo vidimo da ni to ne pomaze) i ludoj sreci u utakmici kao onda sa Serifom...
Rezultat nije realan, a nisam se iskreno ni nado da motzemo sacuvati nulu sa poluvremena, ipak preiskusna jeovo ekipa da ne zavali bar jedan gol ekipi iz 115 lige svijeta, ali kako rekoh nisam se nado ni 4 komada, koja su fakat glupo primljena.
Osvjetlati obraz u revansu i to je to, hajmo Jovo nanovo, opet ici po bh selendrama i igrati cemer ligu, no jebaji je, nemamo druge ni bolje.
-
Zgec Lezda
#1299 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Jest, jest, samo treba viditi kolko je slaba Spanska liga zato sto Barcelona voli kada Real Madrid ispadne iz Champions League i obrnuto... I sto su navijaci Chelsea napravili pjesmu da se rugaju svim drugim klubovima iz Engleske kada su bili ostali jedini Engleski tim u Champions League ove sezone... Kvalitet u Engleskoj i Spanskoj ligi je katastrofa radi ovoga.todd_smith wrote:Pa gdje ce nam fudbal napredovati kada je nekim navijacima Sarajeva uspjeh da Zeljo popusi 5-6, i isto tako za plave
-
todd_smith
#1300 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13
Navijaci Newcastlea navijali za Chelsea protiv Bayerna kada je znacilo da ce ta pobjeda njih izbaciti iz Lige Prvaka slijedece sezone, dosta o tome