Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trustm3 wrote:Jebo ih pišani "happy hour"!!! Ne mogu jebeni klip da pregledam na youtubu da mi ne steka a ni da ga ne smanji na 240p :S
Očito vam nisu rekli za koga će biti to "sretni" sahatak a za koga "tužni"?!
Yo jesi više stvarno naporan i ti i tvoj tele maču-pikču iz Bosne pare ispumpaču, a Pink kanale pustit neću.
Ovo za youtube vjerovatno nije do HS-a. I kod mene u posljednje vrijeme youtube malo kašljuca ali samo na onim opskurnim koji imaju recimo manje od 50 pregleda. Reload uglavnom sredi stvar. Na onima sa puno pregleda nema problema.
Raja zna li mozda iko sta bi mogao biti problem kod mene, desetak zadnjih dana gubim konekciju pogotovo u nocnim satima nema je po 4-5 sati, zvao sam njihov help desk jucer ali tad sam imao konekciju kad sam s njima razgovarao i kako su oni vidili da je sve uredu i kod njih i na mom modemu, medjutim sinoc sam opet gubio konekciju vise puta.. fkt je zamorno
zna li iko na koji nacin djeluje ovo povecavanje i smanjivanje signala, koji je razlog njegovog povecanja i moze li se kako kontrolisati posto je oko -7 i -8 najsigurnije dok vec ako predje -15 konekcija se gubi
Evo nikako nece youtube niti google, nisam mogao ni dokumentarac pogledati do kraja . Bas sam danas htjeo da napisam da svaka cast HSu sto je najbolji provider
BAN___KAI wrote:Evo nikako nece youtube niti google, nisam mogao ni dokumentarac pogledati do kraja . Bas sam danas htjeo da napisam da svaka cast HSu sto je najbolji provider
Cemu to kukanje HS internet gori za ove pare ovo su brzine svjetlosti tako da nije uredu da bas toliko se zalite, ok moze biti problema al ipak prvo provjerite svoju masinu vidite covjeku otisla mrezna a on vec lijepo popljuvao HS nije ok.
clarion_ wrote:kod mene tog happy houra nema nikako
Meni na speedtest nikad ne pokaze duplu brzinu, ali torrent radi duplom brzinom.
Ja sam vec bio spreman da ih dobro naruzim nakon 3-4 dana konstantnog prekida konekcije, ali onda skontah da mi je mrezna kartica otisla.
pasa kako si skontao da ti je otisla mrezna posto evo i mene danima konekcija zeza majstori njihovi su mi 2 puta dolazili mijenjali konektore spojnice al opet evo prekida pa mozda je do tog ?
relativno84 wrote:Cemu to kukanje HS internet gori za ove pare ovo su brzine svjetlosti tako da nije uredu da bas toliko se zalite, ok moze biti problema al ipak prvo provjerite svoju masinu vidite covjeku otisla mrezna a on vec lijepo popljuvao HS nije ok.
Gori, sve gori i gori Ja jutros s mobitela klip od minut i po nisam mogao pogledati bez 7-8 bufferinga mora da je i kod mene otisla mrezna, otisla i nece da se vrati.
Ja vala plaćam KID 8 paket 36 KM (8192/1024) a koliko vidim Telemach za 40 KM u Duo TV+Net nudi (15360/1024) plus digitalizirane kanale i planiraju povećati brzinu.
Eborg wrote:Ja vala plaćam KID 8 paket 36 KM (8192/1024) a koliko vidim Telemach za 40 KM u Duo TV+Net nudi (15360/1024) plus digitalizirane kanale i planiraju povećati brzinu.
Necu ulaziti u to sta je bolje, znam da je kod HS-a 17 sati dnevno 16mbps brzina i 1,5 upload, imas isto digitalne kanale (oko 150), imas besplatne HD kanale, samo se za HBO dodatno place.