Ma znas ga, stalno je u carsiji, na onom puticu, setalistu prema Kineskom zidu ili na toj klupi ( bude ih klapica )...trenerka style, celav, visok i "pun"
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- samo_ti
#1276 Re: Zeničani
Eh onda si ti dosta stariji
Ma znas ga, stalno je u carsiji, na onom puticu, setalistu prema Kineskom zidu ili na toj klupi ( bude ih klapica )...trenerka style, celav, visok i "pun"
- zemomak
#1277 Re: Zeničani
totos, jel to onaj sto je znao uzet dvije cigle i plivat uzvodno u rijeci bosni, kazu da je puko 
tt via iPad
tt via iPad
-
motorola01
#1278 Re: Zeničani
Eh mislim da znam sad. Mislim da ih ima trojica burazera. Jedan je odlijepio od droge. A jedan od preostale dvojice je mislim bio ranjen u nekoj od pucnjava dole u staroj carsiji, kolegijumu?! Valjda sam potrefiosamo_ti wrote:Eh onda si ti dosta stariji![]()
-
motorola01
#1279 Re: Zeničani
Ne znam za cigle, ali jest puko. Sad je najcesce gore u Radakovu. Prije rata bio mangup veliki i kad se zapucalo, izgubio se. Neki kazu da je bio u armiji i da je tu "otisao". Nakon rata ga nije dugo bilo i samo se odjednom pojavio kao i titulajkozemomak wrote:totos, jel to onaj sto je znao uzet dvije cigle i plivat uzvodno u rijeci bosni, kazu da je puko
tt via iPad
-
Mobile_Disco
#1280 Re: Zeničani
Zaboravio si Adelumotorola01 wrote:Ma ne znam ja te novokomponovane. Mislim cuo sam za lepinu, ali mi je u sjecanju ostao samo po nadimku(cuj lepinasamo_ti wrote:Pa i sad se tako zoveCVIKERASH wrote:Dvojica burazera.Lepina se Suad zvao a za Cevapa ne znam.Lokalne kabadahije sa pocetka 2000tih.Lepina se vise kurcio nego buraz.Valjda je i metak primio prije mnogo godina .![]()
@motorola, pa imas li ti vise od 15 godina, kada nista i nikoga od njih ne znas ?
p.s. jaka stvar sto ih i mi znamo). Mozda sam ga nekad i vidio, ali da ga sretnem na ulici ne bih znao da je to on.
Ja se vise sjecam Lorisa, Zebe, Somija, Marfija, Arke, spice, trisnje, Kineza i ostalih jer smo slicna generacija. Ti se vjerovatno njih ne sjecas
edit:zaboravio sam totosai jos dosta njih...
-
motorola01
#1281 Re: Zeničani
KOju Adelu??? Znao sam samo jednu Adelu i bila je iz Crkvica 
-
Mobile_Disco
#1282 Re: Zeničani
Iz Nove Zenice ja mislim, a moze biti i iz Crkvica, bila je u rangu sa ovima kabadahijama, ako ne i jaca od pojedinih hahahhamotorola01 wrote:KOju Adelu??? Znao sam samo jednu Adelu i bila je iz Crkvica
- zemomak
#1283 Re: Zeničani
ma jeste,to je taj...bio je aktivan tamo nekad poslije rata dok sam isao u srednju i onda se iznenada izgubio...e sad ne znam da li je mit ili istina, cuo sam da je uz sebe nosio mačetu 
tt via iPad
tt via iPad
-
motorola01
#1284 Re: Zeničani
Ne mislimo onda na istuMobile_Disco wrote:Iz Nove Zenice ja mislim, a moze biti i iz Crkvica, bila je u rangu sa ovima kabadahijama, ako ne i jaca od pojedinih hahahhamotorola01 wrote:KOju Adelu??? Znao sam samo jednu Adelu i bila je iz Crkvica
- muhafuca
#1285 Re: Zeničani
Ma nek se rokaju da se hoce svi medjusobno pobit samo je
steta sto uvijek neko dijete strada u procesu
nego sve ih jednog dana pokupit na smetove "podat" im utoke u ruke
i rokanje pola sata pa ko prezivi nek uzima reket u carsiji
a ostale na prasnice i to je to
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1286 Re: Zeničani
Ma kakvi, na zadnjem nek se vjezbaju vucjaci i rotvajleri iz policije.muhafuca wrote:Ma nek se rokaju da se hoce svi medjusobno pobit samo je
- haps01
#1287 Re: Zeničani
Ma kolika je sila da ne puca vise u ljude nego zadnja pucnjava mu u kineskom na kerove hahahahahasamo_ti wrote:Eee, Lepina je u svoje vrijeme haaraaooCVIKERASH wrote:Gdje su Cevap i Lepina ?![]()
Mada, i dan danas zna da zapuca, ali urijetko je to sve
-
Eborg
#1288 Re: Zeničani
A gdje je tačno bila pucnjava, tamo na onom platou ispred buregdžinice "Hamzić" pa su se zaganjali ili šta? 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#1289 Re: Zeničani
U jbt vi znate svakog, ja sam još mlad, 91 god i ne znam puno tih sila jbt
znam iz priča ali ne znam nikog kako izgleda tako da sam se jednom slučajno zakačio sa onim Šekijem i to prije 5-6 godina kad sam još klinjo bio na Vitezu na utakmici
i oko nas se okupila rulja ljudi i gledaju kako se svađamo a niko da mi kaže "Šuti mali"
, na kraju je završilo sve to tako što smo se kladili u pive ko je upravu.
A od ovih novijih znam ove Mahmice, Jasara itd, ne znam sjecatel se Manijaka malog
, ma ima mangupa u pm... neki dan lik me u prolazu zakači, onako mangupcic neki, vidi se da trazi belaja i okrenu se i gleda u mene, ja jebiga "Izvini majstore"
on nešto progundja i ode. Smijem se kladit da bi ga mogo pojest ali danas svako pištolj ima. Znam za sebe, kad budem svoj čovjek da cu izvadit dozvolu za oružje...

A od ovih novijih znam ove Mahmice, Jasara itd, ne znam sjecatel se Manijaka malog
Gdje nije bila je bolje pitanje? Prvo su rekli na Kamenom mostu, pa su neki pobjegli prema Kineskom, pa dole na staroj pijaci, pa na bulevaru pa čak i u onom prolazu u staroj čaršiji.Eborg wrote:A gdje je tačno bila pucnjava, tamo na onom platou ispred buregdžinice "Hamzić" pa su se zaganjali ili šta?
-
motorola01
#1290 Re: Zeničani
Ma nece tebi Seki nista. On se samo voli posvadjati i nista vise. Prije ce te ona budala Jasar nalupati nego on. Narod samo prica price, a 90 posto toga nije istina. Valjda im drago kad nekome naskode, sta liJimmy McNulty wrote:U jbt vi znate svakog, ja sam još mlad, 91 god i ne znam puno tih sila jbtznam iz priča ali ne znam nikog kako izgleda tako da sam se jednom slučajno zakačio sa onim Šekijem i to prije 5-6 godina kad sam još klinjo bio na Vitezu na utakmici
i oko nas se okupila rulja ljudi i gledaju kako se svađamo a niko da mi kaže "Šuti mali"
, na kraju je završilo sve to tako što smo se kladili u pive ko je upravu.
![]()
A od ovih novijih znam ove Mahmice, Jasara itd, ne znam sjecatel se Manijaka malog, ma ima mangupa u pm... neki dan lik me u prolazu zakači, onako mangupcic neki, vidi se da trazi belaja i okrenu se i gleda u mene, ja jebiga "Izvini majstore"
on nešto progundja i ode. Smijem se kladit da bi ga mogo pojest ali danas svako pištolj ima. Znam za sebe, kad budem svoj čovjek da cu izvadit dozvolu za oružje...
Gdje nije bila je bolje pitanje? Prvo su rekli na Kamenom mostu, pa su neki pobjegli prema Kineskom, pa dole na staroj pijaci, pa na bulevaru pa čak i u onom prolazu u staroj čaršiji.Eborg wrote:A gdje je tačno bila pucnjava, tamo na onom platou ispred buregdžinice "Hamzić" pa su se zaganjali ili šta?
- samo_ti
#1291 Re: Zeničani
To su ti momci...mada, ima njih cetvoricamotorola01 wrote:Eh mislim da znam sad. Mislim da ih ima trojica burazera. Jedan je odlijepio od droge. A jedan od preostale dvojice je mislim bio ranjen u nekoj od pucnjava dole u staroj carsiji, kolegijumu?! Valjda sam potrefiosamo_ti wrote:Eh onda si ti dosta stariji![]()
Ma znas ga, stalno je u carsiji, na onom puticu, setalistu prema Kineskom zidu ili na toj klupi ( bude ih klapica )...trenerka style, celav, visok i "pun". Mislim da su iz kineskog, naravno ako su to ti momci..
Jedan je vani, drugi prsn`o, a ova dvojica jos zuje okolo.
-
etoja
#1292 Re: Zeničani
bila na protestima, porodicno. zalosno sto svoje dijete umjesto na igraliste vodim na proteste
. dokle ovo vise ovako
- samo_ti
#1293 Re: Zeničani
A ko je uhapsten uopste, zna li se...ko ce odgovarati za ubistvo, posto se pucalo sa obe strane ? 
- bregano
#1294 Re: Zeničani
motorola01 wrote:Ne znam za cigle, ali jest puko. Sad je najcesce gore u Radakovu. Prije rata bio mangup veliki i kad se zapucalo, izgubio se. Neki kazu da je bio u armiji i da je tu "otisao". Nakon rata ga nije dugo bilo i samo se odjednom pojavio kao i titulajkozemomak wrote:totos, jel to onaj sto je znao uzet dvije cigle i plivat uzvodno u rijeci bosni, kazu da je puko
tt via iPad
Na igmanu al ne znam jel 93 ili 94 god-popusio rafal sa ledja heklerom al prezivio.Poslije toga bio je psihicki sve gore i gore- dok nije odlijepio skroz..
-
dezurni_ucenik
#1295 Re: Zeničani
Totos luuuuud. Sjedne prije u Romantik ,naruci casu Cole i prica sa njom satima .... 
-
dezurni_ucenik
#1296 Re: Zeničani
Sta je sa Ziketom iz Crkvica? Je li ziv i dalje 
-
dezurni_ucenik
#1297 Re: Zeničani
kakavdanakneiskustvu wrote:CVIKERASH wrote:Totos luuuuud. Sjedne prije u Romantik ,naruci casu Cole i prica sa njom satima ....
prije oko dvije godine došao u policiju i tvrdi da se on zove naser orić a da mu je neko izdao ličnu kartu na neko drugo ime
sidje Jason Bourne
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1298 Re: Zeničani
Sta je ovo, takmicenje ko zna vise budaletina u Zenici
? Jel to neko mjerilo ko je veci zenicanin ili sta
?Jel ima iko pozitivan a da ga vi znate
?
-
sorted
#1299 Re: Zeničani
Vidim pricate uglavnom o tim sitnim klosarima i buraniji, a i njih vjerovatno znate samo iz vidjenja ili iz urbanih legendi, a najsmjesnije mi je kad raja za takve kaze kriminalci a nemaju ni za pljuga.
Cinjenica je da je Zenica uvijek imala znacajan broj krimosa u koje ne ubrajam te ulicne klosare i narkomane mada ima i njih ko u prici, nego ljude koji su ostvarili nesto i napravili pare i poslove. Od sanera do poslova s gudrom itd...uglavnom ljudi koji nisu pravili belaje, nisu se ofirali i glumili mangupe nego striktno drzali svog kruga, pa i ako bi dolazilo do incidenata rjesavalo se po kratkom postupku. A ne kao ovi sinoc indijanci i klosari, cujem ispaljeno oko 20 metaka, pa mamu im jebem na onoj lokaciji i u ono doba mogli su pobit jos pet ljudi najmanje. Zao mi momka pravo. 
Ne treba se cudit puno, ovoga je uvijek bilo i bice, od hinjskih i pickastih obracuna poput ovog sinoc, pucanja u punim objektima, bockanja u ledja itd...,a bilo je i finih i postenih fajtova i zavrsavanja. Od ovih novijih u top 3 bih ubrojao kad su Tabakovici zavrsili Damira, Sema Lorisa, i kad je momak ne mogu se sjetit imena zavrsio Mahira u oba koljena i od tad mirna Blatusa.
Ne treba se cudit puno, ovoga je uvijek bilo i bice, od hinjskih i pickastih obracuna poput ovog sinoc, pucanja u punim objektima, bockanja u ledja itd...,a bilo je i finih i postenih fajtova i zavrsavanja. Od ovih novijih u top 3 bih ubrojao kad su Tabakovici zavrsili Damira, Sema Lorisa, i kad je momak ne mogu se sjetit imena zavrsio Mahira u oba koljena i od tad mirna Blatusa.
- Not My Idea
#1300 Re: Zeničani
daj mi pistolj da i ja sebe zavrsimsorted wrote:a bilo je i finih i postenih fajtova i zavrsavanja. Od ovih novijih u top 3 bih ubrojao kad su Tabakovici zavrsili Damira, Sema Lorisa, i kad je momak ne mogu se sjetit imena zavrsio Mahira u oba koljena i od tad mirna Blatusa.