Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
omar little
#1276 Re: Zlatan Ibrahimović
jes seljak
bezze cojka provocira.
- jethro
#1277 Re: Zlatan Ibrahimović
Ibrakadabra zabi 2 gola iz 2 penala Marselju u prvom poluvremenu. Sad je i zvanicno najbolji strelac PSG-a svih vremena sa 110 golova 
- LBVIEW
#1278 Re: Zlatan Ibrahimović
Ibra ce rekord proslaviti "u cetiri oka s Rihanom" doznaje agencija tric-trac. 
- Logovan
#1279 Re: Zlatan Ibrahimović
Bilo je pitanje vremena kada će postati najbolji strijelac.jethro wrote:Ibrakadabra zabi 2 gola iz 2 penala Marselju u prvom poluvremenu. Sad je i zvanicno najbolji strelac PSG-a svih vremena sa 110 golova
- Maverick78
#1280 Re: Zlatan Ibrahimović
Kupio crkvu u centru Stockholma za 110 miliona kruna, to mu dodje oko 12 miliona eura
. Vjerovatno ce da pretvori u nesto perverzno za sebe, a i svedi legende, hebe se njima, mozes kupiti crkvu, pa pravi sta zelis... doduse ne svaku, ali ima ih na prodaju
http://www.expressen.se/sport/fotboll/z ... er-kronor/
http://www.expressen.se/sport/fotboll/z ... er-kronor/
- insomnia78
#1281 Re: Zlatan Ibrahimović
Poznavajuci njega vjerovatno ce osnovati svoju religiju 
- Maverick78
#1282 Re: Zlatan Ibrahimović
Vjerujem mi da bi imao puno sljedbenika, jer to bi bilo nesto u njegovom stilu

-
SSemir
#1283 Re: Zlatan Ibrahimović
i onda kad vidis koliko švedi gotive ibrahimovica a koliko nasi pljuju džeku, tad pogotovo skontas koliko smo mi pogan narod..
- LBVIEW
#1284 Re: Zlatan Ibrahimović
Ima onaj skec(partaj),kad komsijama pokazuje kako je preuredio crkvu.Maverick78 wrote:Vjerujem mi da bi imao puno sljedbenika, jer to bi bilo nesto u njegovom stilu![]()
- Bianconeri1988
#1285 Re: Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović Dancima poslije baraža: ''Rekli su da će me poslati u penziju, a ja sam njihovu kompletnu naciju poslao u penziju''.

- mO k3
#1286 Re: Zlatan Ibrahimović
one and only
zlatannnnnn
kakav igrac .... najveci igrac sa nasih prostora i ako ne igra za bih
zlatannnnnn
kakav igrac .... najveci igrac sa nasih prostora i ako ne igra za bih
- Logovan
#1287 Re: Zlatan Ibrahimović
IBRAHIMOVIĆ!!!! 
- Maharadza
#1289 Re: Zlatan Ibrahimović
Kralju, šahu, IDOLU!
-
manipulacija
#1291 Re: Zlatan Ibrahimović
mozda je mogao i malo bolje sutati al dobro nije ni ovo lose 
- luckylaka
#1292 Re: Zlatan Ibrahimović
Slicno ko nasa ,,sveta krava"Maharadza wrote:
Kralju, šahu, IDOLU!![]()
-
Baka Slišković
#1293 Re: Zlatan Ibrahimović
Ibra je je klasa za sebe.
- mO k3
#1294 Re: Zlatan Ibrahimović
Ibrahimovic osvaja evropsko , pardon Svedska
ima ibra da ih srusi sve sam ...
ima ibra da ih srusi sve sam ...
-
Stari
#1295 Re: Zlatan Ibrahimović
Centrirati na 39 sekundu !

Spasio si mi slijedece ljeto da imam sta gledati ... Tack grabben
- Maverick78
#1296 Re: Zlatan Ibrahimović
Kralj zakupio cijeli najveci trg (Stortorget) tu u Malmö-u i bit ce postavljen veliki ekran za gledanje tekme MFF-PSG
Mali filmic o njegovom dolasku u grad u kojem je odrastao... kako ga samo tu vole, ludnica...
http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/99672
Mali filmic o njegovom dolasku u grad u kojem je odrastao... kako ga samo tu vole, ludnica...
http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/99672
- mO k3
#1297 Re: Zlatan Ibrahimović
odrekao bih se pola sadasnje repke za jednog ibrahimovicaStari wrote:Centrirati na 39 sekundu !
![]()
- Thorgerson
#1298 Re: Zlatan Ibrahimović
- Istina je da sam pričao sa ljudima iz saveza. S predsjednikom Pušinom koji je bio vrlo korektan, potom sa jednim iskusnim trenerom koji je tada bio u savezu. Na moje insistiranje i želju da pozovu Zlatana rečeno mi je „Imamo mi takvih u Bosni". To me jako pogodilo. Nisam više zvao. I tada su Šveđani u njemu vidjeli svjetskog napadača, a ja sam to znao od momenta kada je Zlatan prvi put počeo igrati. Ja sam vjerovao u svog sina i stalo mi je da igra za Bosni i Hercegovinu. Nikad neću reći ime trenera koji nas je odbio. Neka je njemu na čast. Ja sam ponosan na svog Zlatana, na moju krv, na to što je svjetska zvijezda, a još više što je pravi čovjek - govorio nam je Šefik Ibrahimović.
...
I onda na scenu stupa Munib Ušanović, koji je na poziciji generalnog sekretara zamijenio Ivicu Mioča. Ušanović, po njegovom priznanju, zove Zlatana da bude u našoj reprezentaciji koja je igrala na turneji u Indiji, a koju je vodio Husnija Arapović. Bilo je to 2000. godine. Ibrahimović je, već kao gotov igrač, tada prvotimac Ajaxa pozvan da igra s Peceljom, Granovom, Brašnićem, Kulenovićem, Medvidom, Nadarevićem, Mitrovićem, Karićem, Papcem, Šilićem, N. Halilovićem, Mešanovićem, Bešlijom...![]()
Navodno je Zlatan bio zagrijan da na svoju odgovornost dođe i zaigra za BiH. Mislio je da će igrati sa Salihamidžićem, Baljićem, Hibićem, Musićem, Babarezom, ali kada je čuo imena Arapovićevih vedeta, zahvalio se na pozivu.
I tu je prestala svaka priča o dolasku Ibrahimovića. Nedugo nakon toga Ibrahimović je potpisao za Ajax i najavio impresivnu karijeru koju je gradio u klubovima poput Barcelone, Juventusa, Intera, Milana, PSG-a... Tek kasnije će se u trku uljučiti Vlatko Marković, tadašnji predsjednik HNS-a, ali propisti FIFA nisu dozvoljavali takvu mogućnost. Zlatana su svojatali i u Srbiji, ali on, pogotovo njegov otac nikad nisu krili da Zlatanovim venama teče bosanska krv.
- Tito_i_Partija
#1299 Re: Zlatan Ibrahimović
Thorgerson wrote:- Istina je da sam pričao sa ljudima iz saveza. S predsjednikom Pušinom koji je bio vrlo korektan, potom sa jednim iskusnim trenerom koji je tada bio u savezu. Na moje insistiranje i želju da pozovu Zlatana rečeno mi je „Imamo mi takvih u Bosni". To me jako pogodilo. Nisam više zvao. I tada su Šveđani u njemu vidjeli svjetskog napadača, a ja sam to znao od momenta kada je Zlatan prvi put počeo igrati. Ja sam vjerovao u svog sina i stalo mi je da igra za Bosni i Hercegovinu. Nikad neću reći ime trenera koji nas je odbio. Neka je njemu na čast. Ja sam ponosan na svog Zlatana, na moju krv, na to što je svjetska zvijezda, a još više što je pravi čovjek - govorio nam je Šefik Ibrahimović.
...
I onda na scenu stupa Munib Ušanović, koji je na poziciji generalnog sekretara zamijenio Ivicu Mioča. Ušanović, po njegovom priznanju, zove Zlatana da bude u našoj reprezentaciji koja je igrala na turneji u Indiji, a koju je vodio Husnija Arapović. Bilo je to 2000. godine. Ibrahimović je, već kao gotov igrač, tada prvotimac Ajaxa pozvan da igra s Peceljom, Granovom, Brašnićem, Kulenovićem, Medvidom, Nadarevićem, Mitrovićem, Karićem, Papcem, Šilićem, N. Halilovićem, Mešanovićem, Bešlijom...![]()
Navodno je Zlatan bio zagrijan da na svoju odgovornost dođe i zaigra za BiH. Mislio je da će igrati sa Salihamidžićem, Baljićem, Hibićem, Musićem, Babarezom, ali kada je čuo imena Arapovićevih vedeta, zahvalio se na pozivu.
I tu je prestala svaka priča o dolasku Ibrahimovića. Nedugo nakon toga Ibrahimović je potpisao za Ajax i najavio impresivnu karijeru koju je gradio u klubovima poput Barcelone, Juventusa, Intera, Milana, PSG-a... Tek kasnije će se u trku uljučiti Vlatko Marković, tadašnji predsjednik HNS-a, ali propisti FIFA nisu dozvoljavali takvu mogućnost. Zlatana su svojatali i u Srbiji, ali on, pogotovo njegov otac nikad nisu krili da Zlatanovim venama teče bosanska krv.
Dobar tekst.
Interesuje me koji je bio taj trener sto ga je odbio. Ne bi trebala bit' duga lista ljudi koji su imali takvu autoritet, u ono vrijeme.
- van Basten
#1300 Re: Zlatan Ibrahimović
katalinskiTito_i_Partija wrote:Thorgerson wrote:- Istina je da sam pričao sa ljudima iz saveza. S predsjednikom Pušinom koji je bio vrlo korektan, potom sa jednim iskusnim trenerom koji je tada bio u savezu. Na moje insistiranje i želju da pozovu Zlatana rečeno mi je „Imamo mi takvih u Bosni". To me jako pogodilo. Nisam više zvao. I tada su Šveđani u njemu vidjeli svjetskog napadača, a ja sam to znao od momenta kada je Zlatan prvi put počeo igrati. Ja sam vjerovao u svog sina i stalo mi je da igra za Bosni i Hercegovinu. Nikad neću reći ime trenera koji nas je odbio. Neka je njemu na čast. Ja sam ponosan na svog Zlatana, na moju krv, na to što je svjetska zvijezda, a još više što je pravi čovjek - govorio nam je Šefik Ibrahimović.
...
Dobar tekst.![]()
Interesuje me koji je bio taj trener sto ga je odbio. Ne bi trebala bit' duga lista ljudi koji su imali takvu autoritet, u ono vrijeme.