Baraz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#1276 Re: Baraz
Sto se ne prabacite na temu http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... ead#unread kad pisete o predstojecim utakmicama baraza? Bezveze se pise o istim stvarima na dvije teme.
-
sumirprimus
#1277 Re: Baraz
jel to neka reklama?respo wrote:uglavnom nije im svejedno
nije svejednoooo
baraz BIH-PORTUGAL
- kurty
#1278 Re: Baraz
evo i ovo skoro uboli sve...Dr.Cuddy wrote:
Sa uefinog sajta. Ko je rekao da je TR prebačena u nosioce?
ipak je ivan bolji od njih
- hamza_sa
#1279 Re: Baraz
Bila ponuda i u nasim kladionicama!FnatiC wrote:
na ovo se ne mozes kladiti bar koliko je meni poznato.Mozda negdje kod engleza u kladionici.A prati eto molim te malo index i taj nick.Cesto se javlja na raznim clancima i pise ovo sto sam gore rekao da mu se javis na mail i uz nadoknadu ti da neke parove il tako neso.
Ne furam te teorije zavjere i to nego samo ti kazem sta sam procitao
- tazmaniaBAN4
#1280 Re: Baraz
hamza_sa wrote:Bila ponuda i u nasim kladionicama!FnatiC wrote:
na ovo se ne mozes kladiti bar koliko je meni poznato.Mozda negdje kod engleza u kladionici.A prati eto molim te malo index i taj nick.Cesto se javlja na raznim clancima i pise ovo sto sam gore rekao da mu se javis na mail i uz nadoknadu ti da neke parove il tako neso.
Ne furam te teorije zavjere i to nego samo ti kazem sta sam procitao

-
hau jes no
#1281 Re: Baraz
i nosioci u baražu je jedna od najvećih prevara uefe, kakvi crni nosioci sve su to drugoplasirane ekipe, imaju nosioci prilikom izvlačenja grupa al jook
što neko napisa, treba ko za eurosong - ovi veliki direktno na EP a nama malima pošteno suđenje pa najbolji nek idu na EP, bilo bi opet sudijskih grešaka al ne bi bilo klasičnih krađa
što neko napisa, treba ko za eurosong - ovi veliki direktno na EP a nama malima pošteno suđenje pa najbolji nek idu na EP, bilo bi opet sudijskih grešaka al ne bi bilo klasičnih krađa
-
sumirprimus
#1282 Re: Baraz
pa ova uefa ne zna vise dje udara,koga vara...
Estonia
Next match: Liechtenstein v Estonia 15/11/2011 ...
jel svi igramo u iste dane?
Estonia
Next match: Liechtenstein v Estonia 15/11/2011 ...
jel svi igramo u iste dane?
- Pismonosa
#1283 Re: Baraz
Hajde, ako vam nije mrsko, neka neko napravi u fotošopu ove sastave, i da Francuzima umjesto igrača napiše, npr. NIKE, ARMANI, UEFA, PLATINI, SKY SPORT, ADIDAS
Nešto na ovu foru.

A može i Portugalu isto. Ronaldu na lijevom guzu sjeva reklama od 1000 milijardi EURA
I da se ne plasiraju 
Nešto na ovu foru.
A može i Portugalu isto. Ronaldu na lijevom guzu sjeva reklama od 1000 milijardi EURA
- BHF_Manijak
#1284 Re: Baraz
Prvo, jebem mu vise i sreci i sve, pa Allahami dragog mi ko da smo na mezarju sagradjeni, kompletna zemlja, baksuzluk do baksuzluka, a i onom celi mater jebem onako usput, lik je baksuz prve klase, Zelju godina kara a evo sad i repku!hz__semir wrote:Miske je u prošlo baražu bio u prvoj utakmici najlošiji, a u drugoj nije ni igrao, tako da ti to i nije neko poređenje.
Begović je bolji od Hasagića.
Spaha ko Spaha.
Pjanić i Medunjanin tada nisu ni igrali, sada su motor ekipe.
Rahimić i Zahirović su bolji nego Rahimić i Muratović.
Džeko je za klasu bolji igrač nego tada.
Sejo ko Sejo, samo da se oporavi.
Sada imamo Lulića, tada smo imali Ibričića, ovaj prvi je klasa za drugog.
U revanšu imaš i Papca, kojeg tad nismo imali.
I na kraju, sad imaš Papeta, tad si imao "jebača majki".
A Sema, zaboravljas jos nesto, Ronaldo nije igro, a Nani je za klasu bolji igrac nego tad!
PS Nemoj te Allaha vam Dragog ko i prije Francuza ili onda protiv Portugala poet sa onim odvratnim slikama tipa Ronaldo place sto su nas izvukli i slicno, sve ok zajebancija ali brate napehiramo bezze i onda klap usima!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
bosnovizija
#1286 Re: Baraz
Legendarni Švabo u svom stilu
Osim: I Portugalci se moraju
zamisliti
Piše: A. Beganović
Četvrtak, 13.10.11. 14:26.
Voljom žrijeba odlučeno je da naš nacionalni tim u baražu snage odmjeri sa Portugalom. Prvi susret igrat će se 11. novembra u Zenici, dok je revanš zakazan za 15. novembar.
Prvi komentar o našem protivniku dao je i predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim.
"Mi smo već pokazali da možemo igrati sa svima, sada to treba još jednom dokazati. Portugal je, bar što se nas tiče, u rangu Francuske", navodi Osim u izjavi za zvaničnu stranicu FSBiH.
"Ako smo svi nakon utakmice sa Francuskom pričali da možemo igrati protiv svakoga, evo ovi nisu shvatili da mogu, taman to je prilika da shvate. I Portugalci moraju malo da se zamisle, mi nismo imali kikseva u zadnje vrijeme. U svakom slučaju, dobili smo najatraktivnijeg protivnika", dodaje Osim.
Hvala legendo. Malo si me razgalio!
Osim: I Portugalci se moraju
zamisliti
Piše: A. Beganović
Četvrtak, 13.10.11. 14:26.
Voljom žrijeba odlučeno je da naš nacionalni tim u baražu snage odmjeri sa Portugalom. Prvi susret igrat će se 11. novembra u Zenici, dok je revanš zakazan za 15. novembar.
Prvi komentar o našem protivniku dao je i predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim.
"Mi smo već pokazali da možemo igrati sa svima, sada to treba još jednom dokazati. Portugal je, bar što se nas tiče, u rangu Francuske", navodi Osim u izjavi za zvaničnu stranicu FSBiH.
"Ako smo svi nakon utakmice sa Francuskom pričali da možemo igrati protiv svakoga, evo ovi nisu shvatili da mogu, taman to je prilika da shvate. I Portugalci moraju malo da se zamisle, mi nismo imali kikseva u zadnje vrijeme. U svakom slučaju, dobili smo najatraktivnijeg protivnika", dodaje Osim.
Hvala legendo. Malo si me razgalio!
- Control panel
#1287 Re: Baraz
ja sam razocaran definitivno. nas naroid ce reci nismo imali srece kod izvlacenja.
mislim da se ovdje radi o politici uefe. oni su skontali da nama nije mjesto na EP (i velikim takmicenjima).
cuj nosioci grupa.
pa kako prosli put u barazu nosioc grupe nije bila irska kad je igrala sa francuskom a sada je eto nosioc grupe. jeli im to kompenzacija za onu anrijevu ruku kada su ih pokrali na ocigled cijelog svijeta samo sudije to nisu vidjele.
mislim da se ovdje radi o politici uefe. oni su skontali da nama nije mjesto na EP (i velikim takmicenjima).
cuj nosioci grupa.
pa kako prosli put u barazu nosioc grupe nije bila irska kad je igrala sa francuskom a sada je eto nosioc grupe. jeli im to kompenzacija za onu anrijevu ruku kada su ih pokrali na ocigled cijelog svijeta samo sudije to nisu vidjele.
- Mali_Vuk
#1288 Re: Baraz
Zaboravit svu nepravdu i belaj. 11 njihovih i 11 naših, i u kost. Ha ja. Nema predaje 
- Mali_Vuk
#1289 Re: Baraz
Pa normala. Moral i motiv su najvažniji faktor. Idemo uz parolu "yebo svoju nenu, dedu i sve po redu ko se bude zayebavo i ne bude dodavo!"Dzontra Volta wrote:kakva ba predaja..ZMAJEVI su toMali_Vuk wrote:Zaboravit svu nepravdu i belaj. 11 njihovih i 11 naših, i u kost. Ha ja. Nema predaje![]()
Ne treba sad od Portugalaca praviti svemirce. Može se to dobit, garancija!!
- respo
#1290 Re: Baraz
znaci sljedece godine i nas guraju kao kompenzaciju za ovo
nema velikih repki pa smo znaci favoriti za prvo mjesto
nema velikih repki pa smo znaci favoriti za prvo mjesto
- star(i)mo
#1291 Re: Baraz
Bojim se da Portugal ne budu "gurali" kao kompenzaciju za ovaj baraz. Ipak su im izvukli da igraju protiv Dzeke & kompanije a ne Crnu Goru, Estoniju, Tursku. 
-
nuki_cika
#1292 Re: Baraz
A jebli ih nosioci.
Očita neprabda za ostale drugoplasirane ekipe.Samo još da dođu i reknu "Portugal i ronaldo idu na europsko,zato što imamo više koristi od njih"
Što se tice utakmice,ne treba ih se bojati,ali bilo bi bolje da se igra na koševu,ali ne vjerujem da ce se to dogoditi.Ipak je zenica nas hram
Ronalda i nanija se ne treba bojati,zatvoriti ih po stranama i čuvati se šuteva iz daljine
Očita neprabda za ostale drugoplasirane ekipe.Samo još da dođu i reknu "Portugal i ronaldo idu na europsko,zato što imamo više koristi od njih"
Što se tice utakmice,ne treba ih se bojati,ali bilo bi bolje da se igra na koševu,ali ne vjerujem da ce se to dogoditi.Ipak je zenica nas hram
Ronalda i nanija se ne treba bojati,zatvoriti ih po stranama i čuvati se šuteva iz daljine
- FnatiC
#1293 Re: Baraz
Jebo ronalda kad je on sta uradio u velikim tekmama 
- Mali_Vuk
#1295 Re: Baraz
Trenutno na Eurosportu 2, Danska - Portugal, snimak. Tanak Portugal ko jufka 
- cyprus
#1297 Re: Baraz
A tako je malo falilo da stvarno bude vakocyprus wrote:Eh, kašike mi rekle da će bit ovi parovi:
Estonija - Irska
BiH - Češka Republika
Turska - Hrvatska
Crna Gora - Portugal
daBogda![]()
- Mali_Vuk
#1298 Re: Baraz
Mah, jes' mu vidio glavevan Basten wrote:'ta će Ronaldo
-
Korisničkoime
#1299 Re: Baraz
Ma joj Ronaldo ma joj vidi mu glave ba.
Samo hrabro ovo je prst sudbine (neki će reću k+rac sudbine) da im se može vratiti za prošli baraž. Samo sad treba skoro istu priču ganjati kao i protiv Francuza oni su favoriti, bolji su od nas 10 puta, mi se možemo samo čudu nadati, oni su izmislili fudbal, oni su sve najnaj, znači bez euforije, bez ludih izjava (kao ove moje gore
) polako do tekmi nek se sunčaju u ulozi apsolutnog favorita.
Edit: ne vidih da mu je već @mali vuk glavu spomenuo, ali neka dva puta se bolje čuje nećeš mi zamjerit
.
Samo hrabro ovo je prst sudbine (neki će reću k+rac sudbine) da im se može vratiti za prošli baraž. Samo sad treba skoro istu priču ganjati kao i protiv Francuza oni su favoriti, bolji su od nas 10 puta, mi se možemo samo čudu nadati, oni su izmislili fudbal, oni su sve najnaj, znači bez euforije, bez ludih izjava (kao ove moje gore
Edit: ne vidih da mu je već @mali vuk glavu spomenuo, ali neka dva puta se bolje čuje nećeš mi zamjerit
Last edited by Korisničkoime on 13/10/2011 17:43, edited 2 times in total.
- A1fa
#1300 Re: Baraz
Ja se ne plašim Portugala ni sekunde, plašim se samo našeg mentaliteta.
Ako se naši sad ,,ukake'' i umjesto igre po zemlji, dodavanja prvom do sebe i brzih kratkih pasova (barem na domacem terenu) kakvu su prikazali u Parizu, izaberu ponovo metodu i taktiku sa kojom ih je Chiro pokušao ,,iznenaditi'' prije dvije godine, crno nam se pise.
Nabijanje visokih lopti na Džeku koji je jedini špic i konstantno okrenut leđima prema golu, preskakanje veznog reda, od te ljubavi nema ništa. Na domaćem terenu se treba nadigravati sa njima, kopirati ofanzivnu igru iz prvog poluvremena u Parizu, jer onome rijetko koja ekipa može parirati, ma kako se ona zvala. Uz malo srece, imat cemo povoljan rezultat za Lisabon koji ce njih natjerati da ganjaju rezultat, a nama omoguciti da nesto uradimo iz kontri.
Ne znam da li se samo meni cini, ali mi smo fakat poceli igrati fudbal kako je Osim dosao u ovaj komitet!! Mislim ni kod Papeta se u pocetku nije osjetilo veliko odstupanje i promjena u taktici, ali znam da smo mi i protiv Albanije u Tirani nabijali loptu preko centra i kada je bilo prostora za pismenije akcije, a sad se odjednom sa francuzima sprdamo i igraju se dupli pasovi, lopta od zadnje linije ide preko veznog reda do spiceva, ako ne moze kroz sredinu, ide se na krilo, bas kao i sto stoji u svakom fudbalskom prirucniku!
Nabijanje visokih lopti na Džeku koji je jedini špic i konstantno okrenut leđima prema golu, preskakanje veznog reda, od te ljubavi nema ništa. Na domaćem terenu se treba nadigravati sa njima, kopirati ofanzivnu igru iz prvog poluvremena u Parizu, jer onome rijetko koja ekipa može parirati, ma kako se ona zvala. Uz malo srece, imat cemo povoljan rezultat za Lisabon koji ce njih natjerati da ganjaju rezultat, a nama omoguciti da nesto uradimo iz kontri.
Ne znam da li se samo meni cini, ali mi smo fakat poceli igrati fudbal kako je Osim dosao u ovaj komitet!! Mislim ni kod Papeta se u pocetku nije osjetilo veliko odstupanje i promjena u taktici, ali znam da smo mi i protiv Albanije u Tirani nabijali loptu preko centra i kada je bilo prostora za pismenije akcije, a sad se odjednom sa francuzima sprdamo i igraju se dupli pasovi, lopta od zadnje linije ide preko veznog reda do spiceva, ako ne moze kroz sredinu, ide se na krilo, bas kao i sto stoji u svakom fudbalskom prirucniku!