da ja otvaram novu samo za sebe ili ce mi i ova biti dovoljna?
prvo da pocnem sa jaranom pa cu onda kasnije nekad moje zgode i nezgode
krenuli mi na more ujutro rano i dodjemo u makarsku oko 8 otprilike i ajd sta cemo ne znamo gdje su ovi jarani koji su vec dole mi pravo na plazu
ajd ono zezanje na plazi malo kupanje ovo ono neke cehinje tu s njima malo u zezu prica rukama nogama
u medjuvremenu dodjose i ovi jarani i tako mi svi grupno nastavimo
medjutim dvije cehinje koje su zajedno bile (ove druge su bile neke lijeve valjda se nisu poznavale) jedna u kupacem regulara ova druga u suknji citav dan i ne kupa se
prvo sta mi je palo na pamet ono zenski problemi ili tako nesto i ajd rega ono
jaranu bilo mrsko se kupati sta li i on oko te suknje
ja ovu drugu munt'o
i ajd ovo ono uglavnom doslo vece ono ajmo u sobu se presvuci srediti se fazoni i vani da se nadjemo s cehinjama
ajd sjedili mi na pedalinama(al zuljaju pedaline nakon sati sjedenja u pm) pricali mahali rukama ovo ono i meni se od umora prispalo jer nismo citav dan spavali
i govorim ja jaranu ej odoh ja u sobu spavati pa cemo sutra s njima ima dana tek smo dosli
ajd kaze
ova "moja" ode u one kafice na rivi a ovo dvoje ostadose
i laganini idem ja prema sobi gore negdje one kuce i taman ja otvaram vrata kad ovaj jaran zadihan
kontam sta mu je reko sta bi sto si trco zar nisi s onom cehinjom
kad on ma bjezi jebla te cehinja
???????? kontam sta mu bi jbt sta je bilo u cemu je problem pitam ga sta bi
kad on ma bjezi jbt ima veci ku**c od mene
ja oplako
reko kako ba sta
kad on isprica
taman vi otisli i kaze ja malo ovo ono malo za sisu malo za guzu ljubimo se fazoni i zavucem ruku dole kad qrcina kaze ogromna u ruci haha
ja umro od smijeha
i govori on e nemoj reci raji
reko necu
i mi sutra na plazi ova suknja sjedi jaran na drugom kraju plaze i gleda svetionik
i sad ovi alo ba sto ne muntas ovu sta je bilo ovo ono
kad on ma bjezite ima sigurno veci od nas sviju
kad pola plaze u smijeh
a suknju boli qrac ionako nista ne razumije