Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
hocunecu

#1276 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

burek_in_space wrote:
hocunecu wrote: ako je to jedini nacin da izbjegne kukavcije jaje, onda jeste :roll:
Tebe ne bi zhelja povukla da bacish pogled na mobitel, ako bi se desila slichna situacija sa tvojim momkom/muzhem/ljubavnikom?!
vjerovao ili ne, ne bih uzela tel. u ruku
PR-player wrote:
Ocigledno lik ima iskustva sa "vjernim" i "postenim" zenama.
jedino ocigledno ovdje je da su jedno za drugo :D
burek_in_space

#1277 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

hocunecu wrote: vjerovao ili ne, ne bih uzela tel. u ruku
Ok, ali onda ne bi imala pravo kasnije zhaliti nad sudbinom kletom, shto dragi mozhda negdje u daljini (ili blizini, zavisi kako se uzme :D), ima drugo dijete.
Ghost_Rider_XXX

#1278 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ovdje sve pošten puk piše, niko ga u ruku ne bi uzeo ni pod koju cijenu. :D
hocunecu

#1279 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

burek_in_space wrote:
hocunecu wrote: vjerovao ili ne, ne bih uzela tel. u ruku
Ok, ali onda ne bi imala pravo kasnije zhaliti nad sudbinom kletom, shto dragi mozhda negdje u daljini (ili blizini, zavisi kako se uzme :D), ima drugo dijete.
njegov problem :lol:

sem toga, kako ja svatih oni su tek trebali nesto zapetljati :D
burek_in_space

#1280 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

hocunecu wrote:

Dobro si ti shvatila, ali sam ja mal orazradio prichu za potrebu dokazivanja moje teze. :D
Uglavnom, cura njemu hladno prodaje prichu da je za neshto ozbiljnije, dok se crescendo i de crescendo neobavezno sa nekim drugim, pa uz sve to josh i provaljena po tom pitanju.
Mane samo telefon, i na vadjenje krvi bih je odveo lichno, ako posumnjam neshto. :mrgreen:
hocunecu

#1281 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

burek_in_space wrote:
hocunecu wrote:

Dobro si ti shvatila, ali sam ja mal orazradio prichu za potrebu dokazivanja moje teze. :D
Uglavnom, cura njemu hladno prodaje prichu da je za neshto ozbiljnije, dok se crescendo i de crescendo neobavezno sa nekim drugim, pa uz sve to josh i provaljena po tom pitanju.
Mane samo telefon, i na vadjenje krvi bih je odveo lichno, ako posumnjam neshto. :mrgreen:
prije svega ne upustas se u kojesta sa bilo kim ko ti se nadje na putu, pa i ako se upustis onda se valjda zastitis od bolesti pa i od napasti zvane potomstvo :D
dsobro ja rekoh, trebao je torbu prebrat ko zna sta bi nasao, mozda se testirala na sidu :lol:
burek_in_space

#1282 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

hocunecu wrote:
prije svega ne upustas se u kojesta sa bilo kim ko ti se nadje na putu, pa i ako se upustis onda se valjda zastitis od bolesti pa i od napasti zvane potomstvo :D
dsobro ja rekoh, trebao je torbu prebrat ko zna sta bi nasao, mozda se testirala na sidu :lol:
Hajde nemoj me zaje...zezati :oops: Zhelish reci da se svakom na chehri mozhe prochitati kakav je kao osoba?!
Ghost_Rider_XXX

#1283 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ghost_Rider_XXX »

hocunecu wrote:prije svega ne upustas se u kojesta sa bilo kim ko ti se nadje na putu, pa i ako se upustis onda se valjda zastitis od bolesti pa i od napasti zvane potomstvo :D
De ba malo ozbiljnosti, to svima na čelu piše, da su divni, krasni, pametni, vjerni... Cut the crap, danas prvo na poligraf treba voditi, pa na sistematski, pa tek onda na kafu.
hocunecu

#1284 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

burek_in_space wrote:
hocunecu wrote:
Hajde nemoj me zaje...zezati :oops: Zhelish reci da se svakom na chehri mozhe prochitati kakav je kao osoba?!
:D

naravno da ne, zelim reci da ne ides sa svakim u krevet, a ako vec ides da se zastitis

uostalom, sta ti zelis reci da je uredu prelistati telefon bilo kome ako imas dilemu :)
hocunecu

#1285 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

Ghost_Rider_XXX wrote:
hocunecu wrote:prije svega ne upustas se u kojesta sa bilo kim ko ti se nadje na putu, pa i ako se upustis onda se valjda zastitis od bolesti pa i od napasti zvane potomstvo :D
De ba malo ozbiljnosti, to svima na čelu piše, da su divni, krasni, pametni, vjerni... Cut the crap, danas prvo na poligraf treba voditi, pa na sistematski, pa tek onda na kafu.
pokusaj :lol:
burek_in_space

#1286 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

hocunecu wrote: :D

naravno da ne, zelim reci da ne ides sa svakim u krevet, a ako vec ides da se zastitis

uostalom, sta ti zelis reci da je uredu prelistati telefon bilo kome ako imas dilemu :)
Ne bilo kome, samo sumnjivoj osobi. :mrgreen:

U zhivotu nisam uzeo nechiji telefon bez pitanja, samo da pogledam kakav je, a ne da bih listao poruke ili brojeve, ali vremenom chovjek postane malo fleksibilnijii kada su u pitanju odredjene situacije, i ne garantujem za sebe da ne bih to uradio, ako bi se crv sumnje pojavio.
madnessa

#1287 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by madnessa »

Joj što ne mogu zabacivanja teme... Umjesto da se fino nasmijemo njenom pokušaju da zavali lika sad neka teška priča... Garant momak nikad ne bi pogledao na telefon da njene reakcije nisu bile previše sumnjive. Kada bi neki tip žurno izašao sa kafe i djelovao kao da ga neko stalno proziva i da se svađa sa nekim prvo što bih pomislila je da već ima neko žensko kod kuće, pa meni nešto masla... Normala da bih iskoristila priliku da saznam o čemu je riječ, možda i upitala da li je sve uredu (lafo kao ja brinem o njemu), te ako idalje sumnje ostaju onda bih vala il' telefon prerovila (ako mi se baš đasvi lik) ili bih dala petama vjetra što dalje od njega...

Jbg sad svi neki moralisti, a zaključuje se na osnovu pet redova neke priče iz trole objavljene na forumu.
PR-player

#1288 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PR-player »

hocunecu wrote:
burek_in_space wrote:
hocunecu wrote: ako je to jedini nacin da izbjegne kukavcije jaje, onda jeste :roll:
Tebe ne bi zhelja povukla da bacish pogled na mobitel, ako bi se desila slichna situacija sa tvojim momkom/muzhem/ljubavnikom?!
vjerovao ili ne, ne bih uzela tel. u ruku
PR-player wrote:
Ocigledno lik ima iskustva sa "vjernim" i "postenim" zenama.
jedino ocigledno ovdje je da su jedno za drugo :D
Pa da, da bi prepozn'o mustru i sam moras biti mustra :D
respo

#1289 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

da ja otvaram novu samo za sebe ili ce mi i ova biti dovoljna? :D

prvo da pocnem sa jaranom pa cu onda kasnije nekad moje zgode i nezgode

krenuli mi na more ujutro rano i dodjemo u makarsku oko 8 otprilike i ajd sta cemo ne znamo gdje su ovi jarani koji su vec dole mi pravo na plazu

ajd ono zezanje na plazi malo kupanje ovo ono neke cehinje tu s njima malo u zezu prica rukama nogama
u medjuvremenu dodjose i ovi jarani i tako mi svi grupno nastavimo

medjutim dvije cehinje koje su zajedno bile (ove druge su bile neke lijeve valjda se nisu poznavale) jedna u kupacem regulara ova druga u suknji citav dan i ne kupa se
prvo sta mi je palo na pamet ono zenski problemi ili tako nesto i ajd rega ono
jaranu bilo mrsko se kupati sta li i on oko te suknje
ja ovu drugu munt'o
i ajd ovo ono uglavnom doslo vece ono ajmo u sobu se presvuci srediti se fazoni i vani da se nadjemo s cehinjama
ajd sjedili mi na pedalinama(al zuljaju pedaline nakon sati sjedenja u pm) pricali mahali rukama ovo ono i meni se od umora prispalo jer nismo citav dan spavali
i govorim ja jaranu ej odoh ja u sobu spavati pa cemo sutra s njima ima dana tek smo dosli
ajd kaze
ova "moja" ode u one kafice na rivi a ovo dvoje ostadose
i laganini idem ja prema sobi gore negdje one kuce i taman ja otvaram vrata kad ovaj jaran zadihan
kontam sta mu je reko sta bi sto si trco zar nisi s onom cehinjom
kad on ma bjezi jebla te cehinja
???????? kontam sta mu bi jbt sta je bilo u cemu je problem pitam ga sta bi
kad on ma bjezi jbt ima veci ku**c od mene :D

ja oplako
reko kako ba sta
kad on isprica
taman vi otisli i kaze ja malo ovo ono malo za sisu malo za guzu ljubimo se fazoni i zavucem ruku dole kad qrcina kaze ogromna u ruci haha
ja umro od smijeha
i govori on e nemoj reci raji
reko necu
i mi sutra na plazi ova suknja sjedi jaran na drugom kraju plaze i gleda svetionik
i sad ovi alo ba sto ne muntas ovu sta je bilo ovo ono
kad on ma bjezite ima sigurno veci od nas sviju
kad pola plaze u smijeh
a suknju boli qrac ionako nista ne razumije :D
pirmin

#1290 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pirmin »

respo wrote: a suknju boli qrac ionako nista ne razumije :D
http://www.youtube.com/watch?v=jsjaY1I-IGE

Industrialyzer

#1291 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

Respo ima toliko prica da je prva koju je ispricao bila vezana za njegovog jarana :lol:
respo

#1292 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

Industrialyzer wrote:Respo ima toliko prica da je prva koju je ispricao bila vezana za njegovog jarana :lol:
polako da zagrijem :D
kad pocnem svoje trebat ce forum citav :D
Industrialyzer

#1293 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

respo wrote:
Industrialyzer wrote:Respo ima toliko prica da je prva koju je ispricao bila vezana za njegovog jarana :lol:
polako da zagrijem :D
kad pocnem svoje trebat ce forum citav :D

ma ja :D
thekupus

#1294 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by thekupus »

respo wrote:da ja otvaram novu samo za sebe ili ce mi i ova biti dovoljna? :D

krenuli mi na more ujutro rano i dodjemo u makarsku oko 8 otprilike i ajd sta cemo ne znamo gdje su ovi jarani koji su vec dole mi pravo na plazu

ajd ono zezanje na plazi malo kupanje ovo ono neke cehinje tu s njima malo u zezu prica rukama nogama

medjutim dvije cehinje koje su zajedno bile (ove druge su bile neke lijeve valjda se nisu poznavale) jedna u kupacem regulara ova druga u suknji citav dan i ne kupa se
ja ovu drugu munt'o
i ajd ovo ono uglavnom doslo vece ono ajmo u sobu se presvuci srediti se fazoni i vani da se nadjemo s cehinjama
ajd sjedili mi na pedalinama(al zuljaju pedaline nakon sati sjedenja u pm) pricali mahali rukama ovo ono i meni se od umora prispalo jer nismo citav dan spavali
i govorim ja jaranu ej odoh ja u sobu spavati pa cemo sutra s njima ima dana tek smo dosli
ajd kaze
i laganini idem ja prema sobi gore negdje one kuce i taman ja otvaram vrata kad ovaj jaran zadihan

ja oplako
reko kako ba sta
kad on isprica
taman vi otisli i kaze ja malo ovo ono malo za sisu malo za guzu ljubimo se fazoni i zavucem ruku dole kad qrcina kaze ogromna u ruci haha
ja umro od smijeha
reko necu
i mi sutra na plazi ova suknja sjedi jaran na drugom kraju plaze i gleda svetionik
kad pola plaze u smijeh
da ti nisi ovo negdje prije vec pricao na forumu, poznato mi pravo
spree

#1295 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by spree »

thekupus wrote:
respo wrote:da ja otvaram novu samo za sebe ili ce mi i ova biti dovoljna? :D

ja ovu drugu munt'o
ajd kaze

ja oplako
reko kako ba sta
kad on isprica
ja umro od smijeha
reko necu
kad pola plaze u smijeh
da ti nisi ovo negdje prije vec pricao na forumu, poznato mi pravo
i meni isto. negdje je bilo 100%
Teta Macheta

#1296 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Teta Macheta »

Nejasan spol ovo ono...exciting. 8) Respo majstor kratke erotske priče. :P :thumbup:
VenomousV

#1297 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VenomousV »

ma pisao je to vec na nekoj temi :D
Duhovni Vođa

#1298 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Duhovni Vođa »

pirmin wrote:
respo wrote: a suknju boli qrac ionako nista ne razumije :D
http://www.youtube.com/watch?v=jsjaY1I-IGE

ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Industrialyzer

#1299 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

VenomousV wrote:ma pisao je to vec na nekoj temi :D

Image

Bjezite , bice ih jos :lol:
Duhovni Vođa

#1300 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Duhovni Vođa »

Post Reply