star(i)mo wrote:Treba da bude sve bijelo... da odudara od tih 50-60 hiljada Francuza!
i ja vidim BIJELU kao jedinu moguću boju za izbjeći utapanje u francuskom plavetnilu...
uklapa se sa našim dresovima , tradicionalno je naša ...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
star(i)mo wrote:Treba da bude sve bijelo... da odudara od tih 50-60 hiljada Francuza!
specifikacija wrote:Ja glasam za bijelu
To stojimostarurscu wrote:specifikacija wrote:Ja glasam za bijelu
jest da je nevina al to nam je garant da nas neće niko hebat , a svi će se zaletit ...
A ne, najbolje je uvijek izaci sa idejom: hocemo li za....igra repka tad i tad!?mostarurscu wrote:LOGCAP III wrote:jarane moj, pa ja kad bi otisao a nju kad nebi poveo u Paris pa komotno bi mogao se i prijavit za azil u Fr. znaci nema kuci se vracat haja....bolje je meni nju povest i iskoristit je kao fotoreportera tokom cijelog ovog projekta da to ona sve fino zabiljezi na kameru i aparatic i nju malo provest kroz pariz nego je ostavit kod kuce i strepit kasnije sta i kako dalje akd dodjemarmin-sa wrote: tztzt cuj zenu na tekmu![]()
ja svoju ne vodim al zato pasinica pise sva moja putovanja i onda samo kaze ..pasa moj solidni sad odoh ja u tunis
10 dana a ti brini o djeci![]()
![]()
ko da čitam svoj rukopis
I jaspecifikacija wrote:Ja glasam za bijelu
Ma to ce ti biti sarenilo ko uvijek, Fanaticosi u crnom, one nase Beclije u zutom,svi ostali pokretna reklama onih par radnji sa rekvizitima sa Bascarsije....star(i)mo wrote:Ako mi budemo u bijelom i oni Francuzi na "nasoj" tribini ce se utopiti s nama... nece se ni vidjeti! Ha ya!
Pod uslovim da se ne radi o skupini Crnacastar(i)mo wrote:Ako mi budemo u bijelom i oni Francuzi na "nasoj" tribini ce se utopiti s nama... nece se ni vidjeti! Ha ya!
Znaci BHF ostaje u crnim duksericamastar(i)mo wrote:Obuces veliku bijelu majicu preko jakne i eto. Ne moze biti lakse.
A Francuze afroamerickog porijekla cemo medju BHF.
crveni = bezobrazni kvartspecifikacija wrote:Nije, ti si u " bezobraznom",a da li je to sinonim za "crveni" kvart?azrica87 wrote:Shmeker wrote:Evo da se i ja prijavim za tekmuInteresuje me da li ce ko odsjesti u "zloglasnom" dijelu Pariza Montmart-u.
Culi smo da je zeznuto tamo pogotovo navecer ali jbg-a vec smo rezervisali smjestaj.
i mi smo u "crvenom kvartu"
, a Montmartre je nesto dalje od tebe, ali ne odvise, i odlicno je mjesto
samo ima nekoliko bezze ulicica!
Onima koji traze smjesta posaljite na PP info u vezi lokacije,cijena, i sl. Mnogi jos nisu nasli smjestaj!
Ima, ali imaju samo jednu, dvije velicine.Chuckie wrote:Ljudi gdje da zbavim origigi bijeli dres? Imal u centrotransu?
Timotije wrote:A ne, najbolje je uvijek izaci sa idejom: hocemo li za....igra repka tad i tad!?
Ako je onako malo manje atraktivno mjesto,sef malo ljut u zadnje vrijeme,i ako joj se bas ne ide, dobijes odgovor: ma idi ti sam ovaj put, meni se bas i ne ide....![]()
Ta se ceka, razoruzana! Na svaki kasniji izliv "huje" samo kazes, pa draga sama si mi rekla, sjecas se...![]()
Jednom-dvaput solo-uvijek nekog nadjes, pa je povesti i sve tako...Ne zaboraviti nikad upitati u startu: draga hocemo li u....
Hahaha, onda odoh na pijacu, efikasnije je.Edin H. wrote:Ima, ali imaju samo jednu, dvije velicine.Chuckie wrote:Ljudi gdje da zbavim origigi bijeli dres? Imal u centrotransu?
Ako hoces broj i ime na ledjima to ces morati sacekati nekoliko godina dok nasi businessmani nabave masinicu
Pa ne znam, sve zavisi koliko si solventan.Chuckie wrote:Hahaha, onda odoh na pijacu, efikasnije je.Edin H. wrote:Ima, ali imaju samo jednu, dvije velicine.Chuckie wrote:Ljudi gdje da zbavim origigi bijeli dres? Imal u centrotransu?
Ako hoces broj i ime na ledjima to ces morati sacekati nekoliko godina dok nasi businessmani nabave masinicu
Ma takav sam i sâmmostarurscu wrote:Timotije wrote:A ne, najbolje je uvijek izaci sa idejom: hocemo li za....igra repka tad i tad!?
Ako je onako malo manje atraktivno mjesto,sef malo ljut u zadnje vrijeme,i ako joj se bas ne ide, dobijes odgovor: ma idi ti sam ovaj put, meni se bas i ne ide....![]()
Ta se ceka, razoruzana! Na svaki kasniji izliv "huje" samo kazes, pa draga sama si mi rekla, sjecas se...![]()
Jednom-dvaput solo-uvijek nekog nadjes, pa je povesti i sve tako...Ne zaboraviti nikad upitati u startu: draga hocemo li u....
dobro si ti to istudirao, što ti je reć iskustvo žalosna ti nije majka![]()
ja zbog repke i inače zbog fudbala imam u zadnje vrijeme velike probleme tako da mi nije ni palo na pamet da razmišljam da sam idem u Pariz ...kamoli da predložim , ne daj Bože ...![]()
kako sam inače kao i većina nas ˝lud˝ za našim dijamantom Edinom te pratim sve moguće forume gdje se o njemu piše, a dan kada igra za City je u mojoj kući praznik počela je sumnjati u moju ljubav prema njoj pa čak i u moju seksualnu orijentaciju....