hypko_nurko wrote:fakat sam pomislio nakon prvog poluvremena da se nesto i moze. a onda zasrasmo u drugom. izgubili se ko protiv jevereja one dvije tekme u gostima. nema nikakve fajde od nas. lafo smo ove sezone ko napravili neki napredak al opet nista. zato nam je liga na dnu dna. svaki put razocarenje i kreni ispocetka. jer nemas drugo nego njih gledati i nadati se boljim danima.
Evo, preživjela

, nakon završetka bila ljuta, ljuta na Bogija, Kvesu, Zebu, Adilovića - bez obzira što je dao gol ...zapravo ljuta na sve osim donekle Selimovića . Jedini na kojeg nisam nimalo ljuta mali je Zola, ali ni on nije mogao sve sam, masa neraspoloženih, dekoncentrisanih i samo jedan dobar, teško je tako igrati.
Maribor jeste bolji ali sigurno ne toliko da dobijemo četiri komada...izgleda da se danas poklopilo sve što se nije trebalo poklopiti.
Mi jesmo napravili napredak, al kad je naša liga u pitanju, za nešto više hmmm još smo daleko od toga.
Amaru ne zamjeram ništa osim neigranja Bekrića iako ni to ne znači da bi prošli bolje obzirom kako se ostatak tima nakon izjednačenja potpuno izgubio.
Liga nam je takva kakva jeste, i Željo je bio takav kakav je bio i nazad se ne može.
Oni koji neće na uzvratnu na Koševu ne moraju, onima koji misle da ne moraju na utakmice i da mogu voljeti Želju i pred tv ekranom poručujem da to zaista i jeste tako, ja to evo činim godinama, samo je razlika između mene i vas što to nije moj izbor budući da ne živim u BiH. I upravo zato što nisam te sreće poput vas ja ću da prevalim mojih 700 kilometara i pojavim se na Koševu. Možda to ovom utakmicom nisu zaslužili, ali moji su i volim ih...kako god završilo.