Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Moderator: _BataZiv_0809
- Kinaski
#1276 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Majer halid 'mjesto hallida
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
- madFlava
#1277 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
ovo drugoddruga, doveo neke likove fola iz zenice i ovaj neki hiphop, da hvale dogg sound i ostalu bagru?
Cuj daleko najbolja verzija na balkanu
kakve si ti mekinje jeo 
Cuj daleko najbolja verzija na balkanu
- drugodtvogdruga
#1278 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Bravo coek! Ma Mayer je legenda sirom Bosne i Hercegovine brate, ja posjecujem 15-20 sajtova i foruma gdje promovisem bih hip hop i sve mayerove ekskluzive koje sam stavljao ljudi su odusevljeni vecinom, svugdje ima par jadova i trollova tipa trocifreni i ovaj krekflava, normala da tudji uspjeh zele spustiti jer nemaju odgovor za njihovo ocajno postojanje, vidis da reklamisu hip hop iz ostalih drzava na balkanu a nista iz bih, niko im ne valja a oni ne znaju repat da pokazu bolje pa ne znaju kud udaraju jadovi, a svi ti njihovi idoli dodju na battle i sterma ih nareda, bih scena je jedna od jacih brate sam znas i nikad ne slusaj pojedince i trollove ma gdje got naletis na njih, internet i svadja na istom je ko para-olimpijada i ako pobjedis.. znas ostatak ;D Mayer sprema novi album, provjeri uskoro za vise informacija i pozdrav!grhiphopjam wrote:pokidali i meni, trebao bi spot biti dramicaDamir_Z wrote:ja ja ja ja u oblaku dimaaa
Daleko najbolja verzija na Balkanu meni i većini raje iz BiH kao što se vidi po komentarima, jedva čekam spot!
ps. smijesni su ovih par likova sto se kriju iza nikova i njihovi komentari za mayera, kad je mayer repo nisu znali sta je rep, mayer je na fmjamu imo vise downloadsa od ede maajke i frenkija sto je soul sam objavio i sto govori o mayerovom kvalitetu, izdao je album rashtiman rastaman koji je jedan od najbolji albuma u historiji domaceg hip hopa sigurno ukljucujuci kompletan balkan, lik je umjetnik jednostavno kojeg voli devedeset posto naroda koji ga cuju i koji ga slusaju godinama, i koji ce ga slusat godinama, dijamant u hip hopu ko dzeko u fudbalu, ziva legenda nema se sta tu pricat, maya uragan!
- drugodtvogdruga
#1279 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
provjeri sa tejpa traku ukoliko nisi, klix.ba je objavio takodjergrhiphopjam wrote:maya uragan!
Link:
http://www.klix.ba/magazin/muzika/poslu ... /120621015
- drugodtvogdruga
- madFlava
#1281 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
BiH rap scena je jaca od cega?
-
FreakyStyley
#1282 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Pratim raspravu. Vidim opet se zakuhalo, al sam na strani ovog madflave, cisto zbog avatara, prvo Noel Gallagher pa sad Doherty, jest da je krek glava, al jbg kad je genije
.
- pentito
#1283 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Sve u redu, postovanje, ali smijesno je porediti ovu bh. verziju sa Dregermajsterom, pa i Zvezde Grajma su mi bolje..
- mrtva kokoš
#1284 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
eoo se natjerah i poslusah ovaj bih grajm
vidim da se od ovog dr. sre-nje kace pjesme po forumu, lik je koma, sta je ovo jbt
inace ase najbolji na traci. bez obzira 3 levela ispod srbijanske i hrvatske verzije, realno...
a i samo poredjenje nase i njihove scene je neumjesno...
vidim da se od ovog dr. sre-nje kace pjesme po forumu, lik je koma, sta je ovo jbt
inace ase najbolji na traci. bez obzira 3 levela ispod srbijanske i hrvatske verzije, realno...
- madFlava
#1285 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
kaj ti znas? ti ne pratis sajtove i forumešime.sparina wrote:eoo se natjerah i poslusah ovaj bih grajm![]()
vidim da se od ovog dr. sre-nje kace pjesme po forumu, lik je koma, sta je ovo jbt![]()
![]()
- mrtva kokoš
#1286 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
madFlava wrote: kaj ti znas? ti ne pratis sajtove i forume![]()
![]()
prestao sam, reperi su kompleksasi
znam da zbog tog moj glas manje vrijedi ali sta da se radi
ova je tema cini mi se skup svih foruma i sajtova na jednom mjestu, sasvim dovoljno
inace, G2 idol !!
- Kinaski
#1287 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Mayer mora da je ponosan na tebe . Trocifreni u razdeljak te ljubi. Mi smo jadovi a ti si uspio u zivotu . Bolje nadji kakav pos'o da bi mog'o jednom u 147 godina doci u Bosnu iz te juzne dakote. Jel jos kome kul ovaj rektalni alpinizam osim ovom frajeru?drugodtvogdruga wrote:Bravo coek! Ma Mayer je legenda sirom Bosne i Hercegovine brate, ja posjecujem 15-20 sajtova i foruma gdje promovisem bih hip hop i sve mayerove ekskluzive koje sam stavljao ljudi su odusevljeni vecinom, svugdje ima par jadova i trollova tipa trocifreni i ovaj krekflava, normala da tudji uspjeh zele spustiti jer nemaju odgovor za njihovo ocajno postojanje, vidis da reklamisu hip hop iz ostalih drzava na balkanu a nista iz bih, niko im ne valja a oni ne znaju repat da pokazu bolje pa ne znaju kud udaraju jadovi, a svi ti njihovi idoli dodju na battle i sterma ih nareda, bih scena je jedna od jacih brate sam znas i nikad ne slusaj pojedince i trollove ma gdje got naletis na njih, internet i svadja na istom je ko para-olimpijada i ako pobjedis.. znas ostatak ;D Mayer sprema novi album, provjeri uskoro za vise informacija i pozdrav!grhiphopjam wrote:pokidali i meni, trebao bi spot biti dramicaDamir_Z wrote:ja ja ja ja u oblaku dimaaa
Daleko najbolja verzija na Balkanu meni i većini raje iz BiH kao što se vidi po komentarima, jedva čekam spot!
ps. smijesni su ovih par likova sto se kriju iza nikova i njihovi komentari za mayera, kad je mayer repo nisu znali sta je rep, mayer je na fmjamu imo vise downloadsa od ede maajke i frenkija sto je soul sam objavio i sto govori o mayerovom kvalitetu, izdao je album rashtiman rastaman koji je jedan od najbolji albuma u historiji domaceg hip hopa sigurno ukljucujuci kompletan balkan, lik je umjetnik jednostavno kojeg voli devedeset posto naroda koji ga cuju i koji ga slusaju godinama, i koji ce ga slusat godinama, dijamant u hip hopu ko dzeko u fudbalu, ziva legenda nema se sta tu pricat, maya uragan!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- drugodtvogdruga
#1289 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Buba Corelli & G Records
Uskoro novi spot by Dogg Sound Beatz (Mostar)
uberi nam gram
uberi nam gram
- drugodtvogdruga
#1290 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Buba Corelli - Oh No (Live)
- drugodtvogdruga
#1291 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Objektivno jedna od najboljih pjesama u historiji domaceg hip hopa. Remek djelo od Kalila, jos jedan dijamant BiH Hip Hop scene.
- madFlava
#1292 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
- pentito
#1293 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Sto li ga PRIVATizirase, beton je pjesma.drugodtvogdruga wrote:Buba Corelli & G Records
uberi nam gram
- Kinaski
#1294 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Ovo je vec video , reci tim svojim iz pašce saunda .... Puno pozdrava
- Kinaski
#1295 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
A da ne bude da ja samo ovdje hejtujem ovog admirala . Evo nesto konkretno ... najkonkretnije kao konkrejt dzangl
Nisu bas poznati kao Dr.Sre ali eto dajte podrsku momcima . Jebiga nemaju svi tu srecu da im "tspo" radi Kerana Saund
Nisu bas poznati kao Dr.Sre ali eto dajte podrsku momcima . Jebiga nemaju svi tu srecu da im "tspo" radi Kerana Saund
- mrtva kokoš
#1296 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
ne bih rekao da je ovo tspo, prije shooting za cover, mnogo sijevaju ovi blicevi 
- Kinaski
#1297 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Vikler standardno dosadan. Bolje zvuci u kombinaciji sa tzv.Rahmanom haha . Al ne fkt onu stvar "dobri dani" su pokidali
- drugodtvogdruga
- drugodtvogdruga
#1299 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
nnnnnnnnnnNnnNnnnNNnn
- Kinaski
#1300 Re: Balkan Rap/Hip Hop sta god vol.2
Supahaus ponovo na okupu?
Sto nas ignorise juzna dakota , lave djesu slike ?? Ka'es molio te djus da mu objavis alboom na svom najposjecenijem portalu ...