Izvini, ali ti nemas pojma kako se vodi personal. Nedao Bog da si ti kome manager sa svojom "spicom". Klijent je kralj, glavno pravilo, zato ova nazovimo je "sefica" dvije ciste nema o tome i radi na pogresnom mjestu.holowey wrote:kad neko tek pocinje rad na takvom radnom mjestu, sta mislis da li je bolje da ga se ubaci u vatru radnim danom, kada je spica ili tako nedjeljom? ili smatras da se svi radjaju nauceni i iz prve znaju sve i svasta? mozda pak smatras da ce ova radnica da nauci tako sto ce sefica umjesto nje da radi posao?KatarinaKosaca wrote:BBI u BBI, dakle banka u tržnom centru. banka radi nedjelljom. Dva šalterska mjesta, ali jedno radi, na drugom sjedi šefica i ona je kao zahebana, ona vrlo neljubazno odgovara klijentima. Ova koja radi i kojoj su svi navalili gleda u računar kao u svemirski brod, ne može se ulogovati u sistem, na šta je šefica jedno 5-6 ljudi hladno rekla.. Pa dođite poslije. A njen šalter uredno prazan, red do vrata. Ova što kao radi, a ne zna, preznojava se i onda kaže "Evo sam u sistemu, ali neka nam je Bog na pomoći šta će sada biti". Da ne bih bila dežurni odvjetnik, jer svi su šutili ili bi samo izašli, i ja izađoh
PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
- KAMI666
#1276 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
-
razonoda
#1277 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Dovoljno razloga da promjenis banku. 
- Cholina_Lokica
#1278 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Nekidan u bingu keks napolici cijena 2,15 na kasi 2,45, mogu me praviti budalom kad je vise stvari, ali na samo jednoj ne moze... Napravila frku, i keks placen kako stoji na polici.karanana wrote:Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
- raskopusa
#1279 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
[*]
koji odron.
ko im sve radi, kako su educirani nije ni cudo. da bar znaju pozdraviti,balo od dvadesetak godina koji radi na kasi(u sopingu)pozdravlja staricu sa zdravo.Cholina_Lokica wrote:Nekidan u bingu keks napolici cijena 2,15 na kasi 2,45, mogu me praviti budalom kad je vise stvari, ali na samo jednoj ne moze... Napravila frku, i keks placen kako stoji na polici.karanana wrote:Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
- Seoskivaralica
#1280 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Naravno trideset feninga je razlog da se frka pravi.....naravno ako nije veći problem lične prirode.Cholina_Lokica wrote:Nekidan u bingu keks napolici cijena 2,15 na kasi 2,45, mogu me praviti budalom kad je vise stvari, ali na samo jednoj ne moze... Napravila frku, i keks placen kako stoji na polici.karanana wrote:Jucer u bingu cijena milka luc cokolade na polici 1,40 a na kasi 1,85
Neko je to garant namirio......jaranova žena radila u amku sve minuse oni namire.....pa još kažu uhode , fali mi jaje, pa ovo pa ono.....
Pa lijepo zamolite da se provjeri i pogrešna cijena ukloni , ovo drugo sve pošten svijet a toliki se zaštitari plaćaju na svakom koraku , robu treba provjeriti obavezno jer svakakvi odroni sa njom rukuju , od transporta do trgovine.....
Prevaranata ima to je da te bog mili sačuva, naravno na polici jedna cijena na kasi druga, stalno ovi šoping lanci mijenjaju cijene svake minute , ....
Pa čak bude i istjerivanja zbog žalbi na uslugu, knjige žalbi ni na mapi, moraš saslušati predavanje od šefa da bi uzeo knjigu i opisao dogadjaj, naravno te pozicije uglavnom uzimaju neizživljeni komplexaši , rijetko dobar čovjek i radnik.
Ima me u nekim knjigama. Oni valjda dobiju destimulaciju zbog žalbi , tako ukrug, oni od šefa , oni radniku , radnik ljut , ti bi da kupiš kako si vidjela cijenu , radnik namiri , ti zmijuga , itd.
Sve ide unazad , živimo u plemenima ko Apači.
- Cholina_Lokica
#1281 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Nije stvar 30 feninga, nego u tome da te prave budalom, a ja da placam bez rijeci to ne pada mi na pamet, pa makar to bilo i 30 feninga, i tacno me ne zanima ko ce to platiti isto kao sto tu istu radnicu nije zanimalo to sto su im drugacije cijene
- šatirana_ljubičica
#1282 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
vjesticanametli wrote:u KS frizerskom na dobrinji u sada vec ex merkatoru.....naime, vec 2x me mladi uposlenik u 20:15 h, radno vrijeme do 21 h, vraca s vrata recenicom aliiiii radimo do pola 9......veceras kazem pise vam da je radno vrijeme do 21 on me samo pogleda i opet onako bezlicno ali doooooo pola 9 a i sutra smo tu.......kako da se zalim vlasniku da mu uposleni vracaju musterije s vrata ili da zovem inspekciju.....
Je li moguće da si ovo postavila na 3 teme??? Mislim, fakat te shvatam i ja bih bila ljuta, pogotovo što je to dječije šišanje....ali ....treća tema...
- vjesticanametli
#1283 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Zasto da se zamislim? Forum je za pisanje
a ti preskoci moje postove ako ti bas smeta i sve OK
- šatirana_ljubičica
#1284 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
I to što kažeš....trebala sam preskočiti, ali to je moja neka trenutna frustracija koju iskaljujem na tebi, sorry...
Ali vidim da te fakat iznervirao s obzirom koliko si se raspisala o tome, idi nalijepi ga nekako, istresi to iz sebe
Ali vidim da te fakat iznervirao s obzirom koliko si se raspisala o tome, idi nalijepi ga nekako, istresi to iz sebe
- OldMayor
#1285 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Pa znas kad bi mu ja otisao 2 puta u isti salon i da me tako vrati - NIKAD.
Inace po tom KS radi hrpa balavurdije koja nema blage veze o šišanju...bio jednom i nikad vise. Koliko sam skonto dok im je gazda ili ko vec tu ozbiljniji su, cim izadje to je ko ekskurzija.
Imam osjecaj da vlasnik pokupi iz skole hrpu djecurlije i tako iskoristi ih malo, pa onda nabavi nove...
Uzas.
Inace po tom KS radi hrpa balavurdije koja nema blage veze o šišanju...bio jednom i nikad vise. Koliko sam skonto dok im je gazda ili ko vec tu ozbiljniji su, cim izadje to je ko ekskurzija.
Imam osjecaj da vlasnik pokupi iz skole hrpu djecurlije i tako iskoristi ih malo, pa onda nabavi nove...
Uzas.
- vjesticanametli
#1286 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
ma da nije 3 sjedilo i da nisu divanili ne bih stvarno ali hajde posto smo obje da bog sacuvašatirana_ljubičica wrote:I to što kažeš....trebala sam preskočiti, ali to je moja neka trenutna frustracija koju iskaljujem na tebi, sorry...
- šatirana_ljubičica
#1287 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Shvatam ja tebe i ja bih šizila, inego danas gdje god koju temu otvorim ti pričaš o tome pa mi živci popustiše 
Izvini fakat, i neću više te ružit
Izvini fakat, i neću više te ružit
- vjesticanametli
- šatirana_ljubičica
#1289 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
vjesticanametli wrote:![]()
- madesa
- karanana
#1291 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
sta je bilo?
ja sam im jednom odnijeo telefon na popravku i bili su poprilicno ok.
-
Luca36
#1292 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Vjerovatno zato što si im donijeo pa prepoznali zemljaka.karanana wrote:sta je bilo?
-
Cyclops5
#1293 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Radnici na pumpama-strasno koliko su neljubazni 
- karanana
#1294 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Aha. Vjerovatno je to bilo. Sta ces, nismo svi savrseni bateLuca36 wrote:Vjerovatno zato što si im donijeo pa prepoznali zemljaka.karanana wrote:sta je bilo?
- cadburry
#1295 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Etno selo "Raj u raju" iza Konjica, u Ćelebićima.
Vlasnici etno sela su prijeratni šverceri Eso i Vesna, koji su se u ratu ispalili u Australiju i vratili sa pošteno zarađenim kapitalom.
No, to nije moja stvar i sa aspekta klijenta, nemam s tim problem.
Međutim, kretenizam kojim vode etno selo je nevjerovatan. Prvo, ukoliko ne noćite u etno selu nego ste došli na kafu/ručak (nema veze što ćete ostaviti možda 50-70 KM), naplaćuju ulaz u etno selo - 2 KM po osobi. Inače to su četiri-pet drvenih kućica u kojima se noći i koliba u kojoj su dva stola - restoran. Drugo, cijene su neopravdano visoke - 3 KM je kafa, uštipci sa kajmakom su 13 KM. Treće, ukoliko razmjene nadobudne gazde koju sa vama, reći će vam kako su oni digli cijene da izvrše selekciju gostiju (ne žele siromašnije goste) i kako dobro odmjere svakog ko pokuca.
Uglavnom, usluga katastrofa. Srećom pa smo bili samo na ručku. Naravno, kome to sve ne smeta, nek izvoli. Samo ima puno ljepših etno i eko sela, sa manje bezobraznim cijenama (ili cijenama koje odgovaraju kvaliteti ponude) i sa puno ljubaznijom uslugom. Rostovo, Stanišići, Eco futura, Kotromanićevo...
Vlasnici etno sela su prijeratni šverceri Eso i Vesna, koji su se u ratu ispalili u Australiju i vratili sa pošteno zarađenim kapitalom.
Međutim, kretenizam kojim vode etno selo je nevjerovatan. Prvo, ukoliko ne noćite u etno selu nego ste došli na kafu/ručak (nema veze što ćete ostaviti možda 50-70 KM), naplaćuju ulaz u etno selo - 2 KM po osobi. Inače to su četiri-pet drvenih kućica u kojima se noći i koliba u kojoj su dva stola - restoran. Drugo, cijene su neopravdano visoke - 3 KM je kafa, uštipci sa kajmakom su 13 KM. Treće, ukoliko razmjene nadobudne gazde koju sa vama, reći će vam kako su oni digli cijene da izvrše selekciju gostiju (ne žele siromašnije goste) i kako dobro odmjere svakog ko pokuca.
Uglavnom, usluga katastrofa. Srećom pa smo bili samo na ručku. Naravno, kome to sve ne smeta, nek izvoli. Samo ima puno ljepših etno i eko sela, sa manje bezobraznim cijenama (ili cijenama koje odgovaraju kvaliteti ponude) i sa puno ljubaznijom uslugom. Rostovo, Stanišići, Eco futura, Kotromanićevo...
- karanana
#1296 PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!
I ja sam cuo lose stvari o tom etno selu. Htjedoh otici ali nakon ovoliko losih stvari koje sam cuo nista od toga.
- spree
#1297 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Bio sam u tom etno selu. Ulaz je 5 km u sto je ukljucena konzumacija pica. Haj nekako kontao mora da ima nesto da se vidi, kad ono nista. Par kucica i putic izmedju njih. Od bezobrazno visokih cijena sjecam se da je porcija pure 15 km hahaha. Mada najsmjesnije mi je ime glavne ulice u selu. Ulica Esse i Vesne cini mi se Becirevic u kojoj se nalaze odaje Esse i Vesne hahahaha. Kic je preslaba rijec. Jedina zanimljiva stvar je cudno probijena betonska brana kroz koju prolazi cesta koja vodi do etno sela.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
quarterback
#1298 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
i ja sam o njima cuo sve najgore
- insomnia78
#1299 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
Ma uopste ta etno sela su zesca glupost, smisljeno samo za uzimanje para
- Saian
#1300 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJ
bome to je vishe metno selospree wrote:Bio sam u tom etno selu. Ulaz je 5 km u sto je ukljucena konzumacija pica. Haj nekako kontao mora da ima nesto da se vidi, kad ono nista. Par kucica i putic izmedju njih. Od bezobrazno visokih cijena sjecam se da je porcija pure 15 km hahaha. Mada najsmjesnije mi je ime glavne ulice u selu. Ulica Esse i Vesne cini mi se Becirevic u kojoj se nalaze odaje Esse i Vesne hahahaha. Kic je preslaba rijec. Jedina zanimljiva stvar je cudno probijena betonska brana kroz koju prolazi cesta koja vodi do etno sela.