IRAN

Post Reply
zonbirile

#1276 Re: IRAN

Post by zonbirile »

fedor wrote:Samo da pozdravim braću...
Image

Zajedno smo jači...
Image
----------------------------------------------------------------
ha,ha i četnici tako pjevaše :"nas i Rusa 300 mil".Pojam braće je univerzalan i eminentan duhovnoj i svakoj drugoj sirotinji.
fedor

#1277 Re: IRAN

Post by fedor »

zonbirile wrote:
fedor wrote:Samo da pozdravim braću...
Image

Zajedno smo jači...
Image
ha,ha i četnici tako pjevaše :"nas i Rusa 300 mil".Pojam braće je univerzalan i eminentan duhovnoj i svakoj drugoj sirotinji.
Mir i s tobom, zonbirile... :lol:
zonbirile

#1278 Re: IRAN

Post by zonbirile »

@fedor
valja tebi do kraja života...
popajic

#1279 Re: IRAN

Post by popajic »

Ja brata i miline :-)
Em demokrata , em naocit ... :roll:
fedor

#1280 Re: IRAN

Post by fedor »

zonbirile wrote:@fedor
valja tebi do kraja života...
Zonbirle, uvijek mi bude drago pročitati tvoj post! ;)
zonbirile

#1281 Re: IRAN

Post by zonbirile »

popajic wrote:Ja brata i miline :-)
-------------------------------------------------
ako je demokrata kao što je naočit,onda ne stoji da je naočit kao što je demokrata... :lol:
popajic

#1282 Re: IRAN

Post by popajic »

zonbirile wrote:
ako je demokrata kao što je naočit,onda ne stoji da je naočit kao što je demokrata... :lol:
Nije lijepo komentarisati ( ne)izgled brata :D , demokratsku orijentaciju ....jos manje 8)
fedor

#1283 Re: IRAN

Post by fedor »

Sjoooooooo, ovaj popajić i zonbirle su mi glavni, i ima još onaj jedan, ali ne meRem se sjetiti... :lol:

MOMCOVI.... :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
zonbirile

#1284 Re: IRAN

Post by zonbirile »

popajic wrote:
zonbirile wrote:
Nije lijepo komentarisati ( ne)izgled brata :D , demokratsku orijentaciju ....jos manje 8)
dokle ide sljepa ljubav za vjerom i nacijom da to projeciraju i na pojedinca.Hajde razumijem Arafat,on je ono bio baš brat,ali i Ahmo i Neđad,ne znam.
bogoljub

#1285 Re: IRAN

Post by bogoljub »

Arafat je sinbol arapskih misheva pustinjskih, ''brata'' koji je bash odgovarao za anam one, koo skrojen za maratonske pregovore i ustupke onima koji mu uzurpiraše sve. Čvrst osmijeh od uha do uha, godinama je srozavao svoj palestinski narod.Možda je baš zbog toga Arafat nekima ovdje, ono... BRAT, dobar brat, :D To je vrijeme prošlo, fala Bogu!
Sad je neko drugo vrijeme...
Last edited by bogoljub on 13/02/2011 22:20, edited 1 time in total.
BSn

#1286 Re: IRAN

Post by BSn »

Bez obzira na ovog lika sa slike i njegove suplje, je l' to po vama dvojici demokratija jedini pozeljni sistem? :-)
fedor

#1287 Re: IRAN

Post by fedor »

zonbirile wrote: ----------------------------------------------------------------
dokle ide sljepa ljubav za vjerom i nacijom da to projeciraju i na pojedinca.Hajde razumijem Arafat,on je ono bio baš brat,ali i Ahmo i Neđad,ne znam.
Zonbirleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Image
severin

#1288 Re: IRAN

Post by severin »

svi se ufatili demokratije kad ne mogu u wc otici da me kamere ne snimaju...
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#1289 Re: IRAN

Post by anthraxQ »

ružnijeg jezika od perzijskog nisam čuo. zavijanja na sve strane.... :-)
psydelija

#1290 Re: IRAN

Post by psydelija »

fedor wrote: Image

Image
mnogo jak lik, definitivno! :thumbup:
hrabar, mudar, moderan, pravedan, odvazan.., slika i prilika drzavnika dvadeset i prvog veka!

ps: uvek mu ista fridza, kao da se nesisa... pitam se da nije perika?! :D
stari grad Visegrad

#1291 Re: IRAN

Post by stari grad Visegrad »

anthraxQ wrote:ružnijeg jezika od perzijskog nisam čuo. zavijanja na sve strane.... :-)
Ruzan jezik a dobri im cilimi.
popajic

#1292 Re: IRAN

Post by popajic »

BSn wrote:Bez obzira na ovog lika sa slike i njegove suplje, je l' to po vama dvojici demokratija jedini pozeljni sistem? :-)
Ako mene pitas - nije "brate" ...kud ces ista ljepse od vjerske tiranije !? :-)
Nema ljepseg i jednostavnijeg nacina da ubijedis vlastiti narod da greske nisu do tebe , nego do onog gore koji postavlja zakone i izdaje naredjenja, koje ti kao vodja nacije , "samo" sprovodis u djelo.
Malo pravog opijuma, malo opijuma za narod - formula svih formula za nacionalno i vjerski " osvijestene "
Kakva crna demokratija :-)
jefferson

#1293 Re: IRAN

Post by jefferson »

fedor wrote:Sjoooooooo, ovaj popajić i zonbirle su mi glavni, i ima još onaj jedan, ali ne meRem se sjetiti... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
nikad_vise

#1294 Re: IRAN

Post by nikad_vise »

fedor wrote:Sjoooooooo, ovaj popajić i zonbirle su mi glavni, i ima još onaj jedan, ali ne meRem se sjetiti... :lol:

raja momci..samo da potvrdim gore napisano.. :sax: :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1295 Re: IRAN

Post by -LIBERO- »

Mene onako bas na Pinju podsjeca. Malo starija raja iz Sarajeva ce se sjetiti o kome se radi.

Image

I onda meni omiljena slikica "hard rock halleluja"... :D :dance:

Image

I da,onako ima bas bistar pogled..pogled u kojem se vidi prosperitet i teznja za napretkom i progresivnoscu.
nikad_vise

#1296 Re: IRAN

Post by nikad_vise »

puna podrska iranskom predsjedniku..dok nasi skidaju gace na samu pomisao da dolazi neki kvazi ambasador iran ima hrabrosti da se javno suprostavi ovoj hegemonistickoj sili koja ne mari ni za ljudske zivote niti za bilo sto
zonbirile

#1297 Re: IRAN

Post by zonbirile »

-LIBERO- wrote:Mene onako bas na Pinju podsjeca. Malo starija raja iz Sarajeva ce se sjetiti o kome se radi.

Image

I onda meni omiljena slikica "hard rock halleluja"... :D :dance:

Image

I da,onako ima bas bistar pogled..pogled u kojem se vidi prosperitet i teznja za napretkom i progresivnoscu.
-----------------------------------
da nije satanista?
mir-vama

#1298 Re: IRAN

Post by mir-vama »

nije satanista vec su satanisti plagirali ovaj znak ruku! Kao sto su plagirali nacisti dizanje ruke koja u svijetu vjernika u jednog Boga ima sasvim drugo znacenje..kao sto su plagirali petak 13 koji takodjer u svijetu vjernika ima jedno sasvim drugo(mubarek) znacenje..al danas se samo gledaju jos satanisti..To je reflekisa vas samih koji ne poznajete pravo znacenje tih znakova vec samo onog cega ste sami dio

Znaci SAKE I SIMBOLI NE PREDSTAVLJU SAMO ZNAKOVE SATANIZMA, KOJI SE VEKOVIMA ( DVA PRSTA) KORISTE U TE SVRHE I KOJI SU VEC USLI U ARHETIPSKE SLIKE... ISTI SIMBOLI, IMAJU MNOGO, MNOGO, MNOGO DUBLJI SMISAO I ON NIJE SAMO SATANISTICKI.....!

;)
Last edited by mir-vama on 14/02/2011 07:29, edited 1 time in total.
zonbirile

#1299 Re: IRAN

Post by zonbirile »

mir-vama wrote:nije satanista vec su satanisti plagirali ovaj znak ruku! Kao sto su plagirali nacisti dizanje ruke koja u svijetu vjernika u jednog Boga ima sasvim drugo znacenje..kao sto su plagirali petak 13 koji takodjer u svijetu vjernika ima jedno sasvim drugo(mubarek) znacenje..al danas se samo gledaju jos satanisti..To je reflekisa vas samih koji ne poznajete pravo znacenje tih znakova vec samo onog cega stesami dio ;)
---------------------
dobro ,a koji je ono simbol,znak,kod iranaca,stvarno pitam ,ne znam.
mir-vama

#1300 Re: IRAN

Post by mir-vama »

Iran i Turska povećavaju ekonomsku saradnju na maksimalnu razinu

Image

IRIB – Mahmud Ahmedinežad i Abdullah Gul, predsjednici Irana i Turske, izvjestili su da će sporazum dvije zemlje za povećanje trgovinske razmjene sa 10 milijardi biti povećan na 30 milijardi godišnje. Prema izvještaju Irne, Ahmedinežad je nakon jednosatnih konsultacija sa Gulom na zajedničkoj press konferenciji u Ministarstvu inostranih poslova Irana, naglasio da su odnosi Irana i Turske stabilni, duboki i bratski. Ankara i Teheran su posljednjih godina pospješili sve vidove saradnje i odnosa, podsjetio je Ahmedinežad. Trgovinska razmjena dvije zemlje protekle godine je premašila 10 milijardi dolara, a dvije strane su odlučile povećati nivo multilateralne saradnje, koja će na koncu iznositi više od 30 milijardi dolara, dodao je iranski predsjednik.
Post Reply