----------------------------------------------------------------fedor wrote:Samo da pozdravim braću...
Zajedno smo jači...
ha,ha i četnici tako pjevaše :"nas i Rusa 300 mil".Pojam braće je univerzalan i eminentan duhovnoj i svakoj drugoj sirotinji.
----------------------------------------------------------------fedor wrote:Samo da pozdravim braću...
Zajedno smo jači...
Mir i s tobom, zonbirile...zonbirile wrote:----------------------------------------------------------------fedor wrote:Samo da pozdravim braću...
Zajedno smo jači...
ha,ha i četnici tako pjevaše :"nas i Rusa 300 mil".Pojam braće je univerzalan i eminentan duhovnoj i svakoj drugoj sirotinji.
Zonbirle, uvijek mi bude drago pročitati tvoj post!zonbirile wrote:@fedor
valja tebi do kraja života...
-------------------------------------------------popajic wrote:Ja brata i miline![]()
Em demokrata , em naocit ...
Nije lijepo komentarisati ( ne)izgled bratazonbirile wrote:-------------------------------------------------popajic wrote:Ja brata i miline![]()
ako je demokrata kao što je naočit,onda ne stoji da je naočit kao što je demokrata...
----------------------------------------------------------------popajic wrote:Nije lijepo komentarisati ( ne)izgled bratazonbirile wrote:-------------------------------------------------popajic wrote:Ja brata i miline![]()
ako je demokrata kao što je naočit,onda ne stoji da je naočit kao što je demokrata..., demokratsku orijentaciju ....jos manje
Zonbirleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezonbirile wrote: ----------------------------------------------------------------
dokle ide sljepa ljubav za vjerom i nacijom da to projeciraju i na pojedinca.Hajde razumijem Arafat,on je ono bio baš brat,ali i Ahmo i Neđad,ne znam.

mnogo jak lik, definitivno!fedor wrote:
Ruzan jezik a dobri im cilimi.anthraxQ wrote:ružnijeg jezika od perzijskog nisam čuo. zavijanja na sve strane....
Ako mene pitas - nije "brate" ...kud ces ista ljepse od vjerske tiranije !?BSn wrote:Bez obzira na ovog lika sa slike i njegove suplje, je l' to po vama dvojici demokratija jedini pozeljni sistem?
fedor wrote:Sjoooooooo, ovaj popajić i zonbirle su mi glavni, i ima još onaj jedan, ali ne meRem se sjetiti...![]()
MOMCOVI....![]()
![]()
![]()
raja momci..samo da potvrdim gore napisano..fedor wrote:Sjoooooooo, ovaj popajić i zonbirle su mi glavni, i ima još onaj jedan, ali ne meRem se sjetiti...![]()
MOMCOVI....![]()
![]()
![]()
-----------------------------------
---------------------mir-vama wrote:nije satanista vec su satanisti plagirali ovaj znak ruku! Kao sto su plagirali nacisti dizanje ruke koja u svijetu vjernika u jednog Boga ima sasvim drugo znacenje..kao sto su plagirali petak 13 koji takodjer u svijetu vjernika ima jedno sasvim drugo(mubarek) znacenje..al danas se samo gledaju jos satanisti..To je reflekisa vas samih koji ne poznajete pravo znacenje tih znakova vec samo onog cega stesami dio