Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Upravo nazvah jednu cvjećaru i gospođa mi reče da nema govora za nju sada već tek u proljeće.
Ja tražim u saksiji. Zar ima smisla koje je godišnje doba ako je u saksiji? Ne očekujem da cvjeta.
Hvala.
Imam broj Parkovih rasadnika - ne javljaju se sada, mislim da im je prošlo radno vrijeme pa ću probati opet sutra.
A ovaj na Otoci, koliko shvatih, nije parkov. On mi je bliži pa pokušah dobiti njegov broj, međutim nije izlistan na informacijama.
Inače, koga još zanima - Crassula ovata se ima kupiti u OBIju, ali samo mala.
6.april wrote:Hvala.
Imam broj Parkovih rasadnika - ne javljaju se sada, mislim da im je prošlo radno vrijeme pa ću probati opet sutra.
A ovaj na Otoci, koliko shvatih, nije parkov. On mi je bliži pa pokušah dobiti njegov broj, međutim nije izlistan na informacijama.
Inače, koga još zanima - Crassula ovata se ima kupiti u OBIju, ali samo mala.
rasadnik na otoci je od istog vlasnika kao i cvjecara u B fazi..pa pokusaj naci njen br pa neka ti daju br rasadnika
riko-ga wrote:Kako ne vidjo ranije da ti prodam iz svoje radnje Al neka si pronasla drago mi je
Nije kupljen još.
Kolika je i gdje ti se nalazi radnja.
Ovu vrstu trenutno nema ima druga vrsta.Medjutim moze se nabaviti to jeste bit ce u radnji uskoro.Ako zelis moze na pp radnja i ostalo.Da ne reklamisem ovdje mozda se bude ko bunio
joj imam ja ovu biljku imam ustvari dije takve i ne volim ih! nikako!
kako da postignem da ima malo vise lisca kod mene nekako siromasna pa mi nekako jadno i cemerno izgleda
gdje u sa ima kupiti cd sa predstavom Zijaha sokolovica - kabari kabare ili kako se vec zove
ama dat cu ti ja dzabe.. mi imamo vecu nego na ovoj slici to ti je cijelo drvo.. moze ti ici u visinu ako ga sisas ili u sirinu ako ga pustis da divlja
ugl otkine se komadic i narast ce ti brzo
6.april wrote:Crassula nađena u cvjećari Botana (B faza).
Zahvaljujem.
Moram samo otići da vidim da li se radi o istoj koju ja tražim.
Hvala još jednom.
ako nisi kupila, mogu ti je ja pokloniti. imam nekoliko saksija i ne znam kud bih više s njima. svaki put kad mi se polomi grančica, zabodem je u zemlju i ona se primi. ne uspijeva to svakome ali eto ja imam sreće.
javi se na pp ako hoćeš.