FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
korisnik.1

#1276 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Možeš i ti pričati šta hoćeš, dok ne počneš pratiti 1.FBiH vidio bi kakvi su timovi i kako se igra.
Altsa

#1277 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Altsa »

sad kad ste otjerali Ciru mozete odmah racunati na to da ispadate iz premier lige :lol: :lol:
korisnik.1

#1278 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Joj dušebrižnika. Zimus se pojavi priča Sloboda dovodi Ćiru, odmah se sjatili na temi kako je star, senilan, pokupiće pare, cirkusant nas levati. Sad kad odlazi opet se sjate na temi kako ćemo odmah ispasti bez njega. Odlučite se više ? :-)
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#1279 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by F&N »

Nidje veze nije Ciro nezamjenjiv. Ako dovedu adekvatne igrace i trenera, te im obezbjede uslove, vjerujem da ce biti stabilan premijerligas.
omega369

#1280 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by omega369 »

niko to ne kaze, ali ovo definitivno nisu cista posla. ne tjera se ovako trener koji te je spasio i uveo u PL BiH, pa nije niko lud :wink: Meni ovo govori da je ulazak sredio predsjednik a da mu je ciro vise trebao zbog navijaca i euforije koji on zna napraviti sto je pokazao milion puta do sada. i sad kad su tu, ciro razguli, ne trebas vise i to je to

zapamtite dobro, da je bilo koji drugi razlog u pitanju - da su se svadjali, da mu je obecao pare a nije isplatio... - ciro bi to rekao jer je takav. rekao je to mamicu javno i u facu hiljadu puta a ne ovome... nisu cista posla
dakine

#1281 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by dakine »

I meni smrdi ova odluka. Ciro ih je maltene djaba trenirao i povrh svega imao zelju da ostane i iduce sezone. Kakva je sad to logika tjerati trenera koji te uvede u PL, nerazumljivo. Umjesto da mu se klanjaju i mole ga da ostane, oni ga otpisali...
Realno boljeg od cire dovesti ne mogu...
PrtiBeeGee

#1282 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

omega369 wrote: Slobodin ulazak u PL BiH nije zaslugom trenera nego predsjednika i kase :wink:
Samo da kazem onima koji mozda ne prate BH fudbal da je kod nas liga regularna nema namjestanja utakmica, davanja mita sudijama to samo radi Fk Sloboda iz Tuzle. Drzava nam krasna posao se dobija regularno policija ne uzima mito politicari ako sta i ukradu narod im halali :D
irac300

#1283 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by irac300 »

omega369 wrote:niko to ne kaze, ali ovo definitivno nisu cista posla. ne tjera se ovako trener koji te je spasio i uveo u PL BiH, pa nije niko lud :wink: Meni ovo govori da je ulazak sredio predsjednik a da mu je ciro vise trebao zbog navijaca i euforije koji on zna napraviti sto je pokazao milion puta do sada. i sad kad su tu, ciro razguli, ne trebas vise i to je to

zapamtite dobro, da je bilo koji drugi razlog u pitanju - da su se svadjali, da mu je obecao pare a nije isplatio... - ciro bi to rekao jer je takav. rekao je to mamicu javno i u facu hiljadu puta a ne ovome... nisu cista posla
A nije ti palo napamet da je Ciri kao osobi koja voli novac vise nego mater rodjenu, zinula guzica, pa je vjerovatno trazio neku nerazumnu cifru koju ovaj lik iz Slobode nije mogao ispostovati?!
dakine

#1284 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by dakine »

irac300 wrote:
omega369 wrote:niko to ne kaze, ali ovo definitivno nisu cista posla. ne tjera se ovako trener koji te je spasio i uveo u PL BiH, pa nije niko lud :wink: Meni ovo govori da je ulazak sredio predsjednik a da mu je ciro vise trebao zbog navijaca i euforije koji on zna napraviti sto je pokazao milion puta do sada. i sad kad su tu, ciro razguli, ne trebas vise i to je to

A nije ti palo napamet da je Ciri kao osobi koja voli novac vise nego mater rodjenu, zinula guzica, pa je vjerovatno trazio neku nerazumnu cifru koju ovaj lik iz Slobode nije mogao ispostovati?!

to nije razlog, i sam je ciro rekao da u slobodu nije dosao zbog novca...
F&N

#1285 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by F&N »

Ma meni je normala nit smrdi nit mirise. Vjerujem da je imao ugovor do kraja sezone. Sad kad su usli u prvu ligu Ciro rekao, sine ako hoces da vas i dalje vodim moras jos malo podebljati kovertu. Ovom se nije to placalo i cao rastali se posteno.

Sto je po meni bolje jer Ciro kao trener nije nezamjenjiv. A sto njega placas vamo sigurno mozes imati 2, 3 kvalitetna igraca. Ne vjerujem da bi Ciro pristao na manje od 3 do 4000 EUR , ima taj love...
F&N

#1286 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by F&N »

dakine wrote:
to nije razlog, i sam je ciro rekao da u slobodu nije dosao zbog novca...
e vala to ne vjerujem... taj bi na islam presao zbog novca...
missko

#1287 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by missko »

Pa Ciro ne bi reklamu snimao za te pare a ne mjesec radio

Gesendet von meinem SM-N9005
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1288 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Velkoski »

Nakon osvajanja prvog mjesta u Prvoj ligi Federacije koje vode u Premijer ligu BiH pred čelnicima Slobode se nalazi težak zadatak.
Naime, tuzlanski klub još uvijek nije dobio licencu za nastup u najvišem rangu bh. fudbala, čelnici klub su uveliko započeli proces dobijanja iste. Amer Karabegović, Ekrem Ibrić i Sabahudih Vugdalić u odsustvu predsjednika Azmira Husića rade mukotrpno kako bi Sloboda dobila licencu, prenosi fksloboda.ba.

Krajnji rok za dobijanje licence je 10 juni, a čelnici Slobode u narednim danima trebaju regulisati čak 54 uslovne tačke kako bi Sloboda ipak zaigrala naredne sezone u Premijer ligi.

:mrgreen:
Altsa

#1289 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Altsa »

Velkoski wrote:Nakon osvajanja prvog mjesta u Prvoj ligi Federacije koje vode u Premijer ligu BiH pred čelnicima Slobode se nalazi težak zadatak.
Naime, tuzlanski klub još uvijek nije dobio licencu za nastup u najvišem rangu bh. fudbala, čelnici klub su uveliko započeli proces dobijanja iste. Amer Karabegović, Ekrem Ibrić i Sabahudih Vugdalić u odsustvu predsjednika Azmira Husića rade mukotrpno kako bi Sloboda dobila licencu, prenosi fksloboda.ba.

Krajnji rok za dobijanje licence je 10 juni, a čelnici Slobode u narednim danima trebaju regulisati čak 54 uslovne tačke kako bi Sloboda ipak zaigrala naredne sezone u Premijer ligi.

:mrgreen:
znaci nece ni zaigrat...uzas :lol: :lol: :D
Logovan

#1290 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Logovan »

Husić najavio haranje ligom a nisu još ni dobili licencu. :lol:
todd_smith

#1291 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by todd_smith »

rade mukotrpno ljudi sta vam je :lol:
Skream

#1292 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Skream »

a hejtera što se klebere
electric

#1293 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by electric »

Ovako da se i ja osvrnem Ciro je doveden cisto iz marketinskih razloga i nista vise jer sve utakmice na strani su kupljene tako da ovu ekipu mogao sam i ja da vodim.
Svaka cast gospodinu Azmiru na njegovom entuzijazmu i od srca zelim da uspije,a sada je samo pitanje hoce li to iko vise da prepoznaa.
Pismonosa

#1294 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Pismonosa »

Piro ćederu! Hvala ti za sve. Nadam se da su ti ovo bili posljednji trzaji na bosanskohercegovačkoj sportskoj, ma ne sportskoj, uopšte bh javnoj sceni. Odi u zasluženu mirovinu i uživaj negdje u lijepoj našoj :thumbup:
korisnik.1

#1295 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Ćiro je izjavio da u Slobodu nije došao zbog novaca, ali nije spominjao ostanak u Slobodi bez novaca.
Zbog kojeg je razloga došao u Slobodu on sam kaže da ga je predsjednik uvjerio i da ga je on kao osoba očarao. Ćiro je imao ponudu iz Kine višemilionsku, evo sad opet ista dolazi, a mi takvu ne možemo priuštiti.

Nejasni su mi ovi koji pišu da Sloboda nije zaslugom i igrom u PL, nego da je sve pokupovano. Očigledno je da ne pratite 1.FBiH i kakvi su klubovi u igri. Nama je glavni konkurent na polusezoni bježao 5 bodova, a mi smo to skinuli i još otišli na +2.
Dalje taj glavni konkurent (Jedinstvo) 7-8 kola prije kraja otpušta svog trenera dok su još uvjek bili prvi, otpuštaju jednog igrača a zatim još 5 igrača od kojih su trojica bila standardna u ekipi.
Zašto bi neko pomislio da je Jedinstvo (koje je promijenilo 4 trenera ove sezone) bilo bolje od Slobode i da bi oni trebali u PL ?
Sloboda je oborila rekord 1.FBiH po broju osvojenih bodova 71, oborila rekord datih golova 61, oborila rekord po posjećenosti 8500 ljudi protiv Jedinstva. Treba biti malo i realan i reći da je Sloboda zaslužila povratak u PL.
electric

#1296 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by electric »

korisnik.1 wrote:Ćiro je izjavio da u Slobodu nije došao zbog novaca, ali nije spominjao ostanak u Slobodi bez novaca.
Zbog kojeg je razloga došao u Slobodu on sam kaže da ga je predsjednik uvjerio i da ga je on kao osoba očarao. Ćiro je imao ponudu iz Kine višemilionsku, evo sad opet ista dolazi, a mi takvu ne možemo priuštiti.

Nejasni su mi ovi koji pišu da Sloboda nije zaslugom i igrom u PL, nego da je sve pokupovano. Očigledno je da ne pratite 1.FBiH i kakvi su klubovi u igri. Nama je glavni konkurent na polusezoni bježao 5 bodova, a mi smo to skinuli i još otišli na +2.
Dalje taj glavni konkurent (Jedinstvo) 7-8 kola prije kraja otpušta svog trenera dok su još uvjek bili prvi, otpuštaju jednog igrača a zatim još 5 igrača od kojih su trojica bila standardna u ekipi.
Zašto bi neko pomislio da je Jedinstvo (koje je promijenilo 4 trenera ove sezone) bilo bolje od Slobode i da bi oni trebali u PL ?
Sloboda je oborila rekord 1.FBiH po broju osvojenih bodova 71, oborila rekord datih golova 61, oborila rekord po posjećenosti 8500 ljudi protiv Jedinstva. Treba biti malo i realan i reći da je Sloboda zaslužila povratak u PL.
slobodno se javi na pm reci cu ti i cijene po kojima su kupovane utakmice nikakav problem
The 51st State

#1297 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by The 51st State »

korisnik.1 wrote:Ćiro je izjavio da u Slobodu nije došao zbog novaca, ali nije spominjao ostanak u Slobodi bez novaca.

:D , svjetskog ublehasa, pa vama se zaista moze sve prodati.
korisnik.1

#1298 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Hehehe ti bi se udarao nogom u dupe da Ćiro dođe u tvoj klub :D
PrtiBeeGee

#1299 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

rajvosa i dalje aktivno hajte sisari i strupfovi recite nam jos koju otiso ciro svijet navalio na forum ko da je ferguson napustio Slobodu :lol: :lol: :lol: :D
roboth

#1300 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by roboth »

korisnik.1 wrote:Hehehe ti bi se udarao nogom u dupe da Ćiro dođe u tvoj klub :D
:facepalm:
Post Reply