Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Danas (nocas) bi trebao Portland ohladiti Orlando magicne Ima jedan debeo razlog za to, da vidimo sada to prokletstvo foruma
a ja odigrao orlanda i odmah se isfura kada sam poceo da citam sta pishesh (kontam...prva petorka uhapsena nakon tucnjave u kafani)...
pa da...
portland bi trebao da uzme
kako na yahoo sports - nba, nista ne pise o toj tucnjavi i hapsenju?
ma i da su ih uhapsili, vjerovatno su odmah izasli i igrat ce veceras. a i zbog prokletstva foruma, igram obratno - na orlando.
Tomahawk11 wrote:Danas (nocas) bi trebao Portland ohladiti Orlando magicne Ima jedan debeo razlog za to, da vidimo sada to prokletstvo foruma
a ja odigrao orlanda i odmah se isfura kada sam poceo da citam sta pishesh (kontam...prva petorka uhapsena nakon tucnjave u kafani)...
pa da...
portland bi trebao da uzme
kako na yahoo sports - nba, nista ne pise o toj tucnjavi i hapsenju?
ma i da su ih uhapsili, vjerovatno su odmah izasli i igrat ce veceras. a i zbog prokletstva foruma, igram obratno - na orlando.
i ja trazim ali bezuspjesno
EDIT procitaj 2x pa ces skontati , ja tek sad
Last edited by SKAFISKAFNJAK on 08/03/2011 03:24, edited 1 time in total.
a vikend sedam fulanih listica zaredom a prije toga 4 dobivena. od danas opet ocekujem vracanje na stare dane slave.
chelsea 2
fenerbahce 2
knicks 1
dallas 2
SKAFISKAFNJAK wrote:a vikend sedam fulanih listica zaredom a prije toga 4 dobivena. od danas opet ocekujem vracanje na stare dane slave.
chelsea 2
fenerbahce 2
knicks 1
dallas 2
Danas imate poklon kvotu na jednog bh tenisera. Počinje u 16h. Ko je ikad bio na Sarajevo Openu i zna ulogu njegovog oca odigrat će to po kvoti 2.25 u Lutriji
Last edited by Arma-Sarma on 08/03/2011 08:29, edited 1 time in total.
Arma-Sarma wrote:Danas imate poklon kvotu na jednog bh tenisera. Počinje u 16h. Ko je ikad bio na Sarajevo Openu i zna ulogu njegovog oca odigrat će to po kvoti 2.25 u Lutriji
Arma-Sarma wrote:Danas imate poklon kvotu na jednog bh tenisera. Počinje u 16h. Ko je ikad bio na Sarajevo Openu i zna ulogu njegovog oca odigrat će to po kvoti 2.25 u Lutriji
Karanusic-Basic, jel to?
sad zbog forumskog prokletstva treba trpati na kontru